![]() |
#4921 | ||||
Zadomowienie
|
Dot.: Formuła 1
Cytat:
![]() Jak bylam mlodsza to koledzy czesto mi mowili: nie wpadaj zamloda jestes, a ja glupia na poczatku nie wiedzialam o co chodzi ![]() Cytat:
Roz kojarzy mi sie 2 osobami, jedna bardziej inteligĘtna od drugiej :P No wlasnie, Angel chceeemy tabeeele! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja ost widze wszystko w szarych barwach, wiec zbyt kolorowo by nie bylo... Lechia wygrala z Arka a ja tam wcale sie nie ciesze :P Ale ze mnie Gdanszczanka ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4922 |
Zadomowienie
|
Plotku, ale masz sexi Nicka na avie
![]() ![]() On ma chyba wiecej par okularow niz jest dni w roku ![]() Policja jedzie czyli juz cos sie dzieje.... |
![]() ![]() |
![]() |
#4923 |
Zadomowienie
|
aaaaj, ale się rozpisałyście, aż mi się odechciało was cytować
![]() ![]() tak, tak Plotku, miałam ten róż, Ty miałaś ten, Kasia miała majtkowy, Bożu była zielona, Lunka była pomarańczowa, a niebieski to chyba był Edzi ![]() macie rację, Robert zawsze mdlał, Kimi solował plus wszystko inne co się zmieściło obok, Heikki miał serca zamiast oczu, a Hamek był ośliniony, aczkolwiek potem Królowa zmieniła go na Ventylka bo wtedy jeszcze był grzeczną Kaś, dziś już nie przebiera tylko zgarnia wszystko ( większość, na którą pozwolimy ofkorz ![]() jakbym dokładnie jeszcze zlustowała wątek, to jestem pewna, ze było jeszcze dużo dziwnych pomysłów ![]() ![]() zaraz idę spać, jutro na 8.30 mam angielski ![]() dobranoc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4924 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ale pociesz się że za dwa lata stuknie Ci oczko, to też takie fajne urodziny ![]() Widzę, że Ty też jesteś jej fanką ![]() Oj tam, pożycz od Nicka różowe okulary i będzie lepiej ![]() ![]() ja się cieszę, lubie Lecha ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wkraczasz do akcji? ![]() Cytat:
![]() ![]() weś, ale się uśmiałam z tego skrótu programowego kolorystyki Twoich tabel ![]() ![]() ej wiecie co, kocham Was miśki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4925 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tak optymistycznie wygladaja te wszystkie kolorki ![]() Nie dziwnych tylko baardzo fajnych ![]() ![]() Oj, to wczesnie masz... Ale za to pozniej jaka madra bedziesz ![]() ![]() Dobranoc kooolorowych ![]() Ok ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ze tez sama na to nie wpadlam ![]() ![]() Lecha czy Lechie? ![]() Jak ja bym wkroczyla to by wszyscy padli ![]() ![]() Bo sie Bożo zarumieni ![]() I wzajeeemnie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4926 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (Jeśli wierzyć szkolenj psycholożce. ![]() Cytat:
![]() Gif mi sam fisz seksi song: http://beta.wyslijto.pl/files/pre_download/now6i4pscb (chyba dobrze wrzuciłam, bo dawno tego nie robiłam ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Masz rację, tak będzie bezpieczniej. ![]() ![]() ![]() ![]() Ja też kocham miśki. ![]() ![]() Wklejam też moją rybną tapetę, moja koleżanka, kolejna rybna-fanatyczka, ją z 'printscreanowała' jak oglądała reklamę ( ![]() ![]()
![]() |
#4927 |
Zakorzenienie
|
Plot jeszcze raz najlepszego
![]() ![]() teraz praktycznie płacze non stop z bólu ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4928 |
Zakorzenienie
|
Luna - jak dla mnie to to brzmi bardzo poważnie, skontaktuj się z lekarzem jak najszybciej.
![]() ![]()
#4929 |
Raczkowanie
|
Plociku wszystkiej najjjjjjjjjjjjjlepszego naj naj naj
![]() ![]() ![]() Ach kiedy to się miało 18 lat ![]() ![]() Jszcze toaścik ![]() ![]() Lunka najlepiej jedź do szpitala niech Cię obejrzą,a moze dadzą cos przeciwbólowego albo cuś,trzymaj się ![]() Jeśli chodzi o reklamy to lubię to cyfry plus,ale w radiu,to jak gość obiera telefon i zaczyna coś tam szybko śpiewać/recytować 'panie generale...' itd. ![]() Też mówilam kiedys [jescze nie dawno w sumie ![]() mua ;*
#4930 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() wpadłam tylko na chwile, wzięłam tabletki przeciwgrypowe i zaraz kłade sie do łóżka bo gorączka ciągle rośnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4931 |
Zakorzenienie
|
Hej misiaki
![]() Lunka biedna jesteś, mam nadzieję, że już trochę lepiej się czujesz. U mnie jakoś tak nijak, nic mi się nie chce a to wszystko chyba przez tą pracę. Nie wiedziałam, że tak może praca dołować ![]()
#4932 |
Zakorzenienie
|
Luna i jak się dziś czujesz?
![]() Asia - to może spróbuj wrócić? Czytałyście artykuł o F1 z najnowszego Focusa? ![]()
#4933 |
Zakorzenienie
|
Do pierwszej nie mogę bo nie istnieje już a w drugiej mogę na pół etatu tylko pracować a obecnie mam cały w tej trzeciej, także lipa.
Artykułu nie czytałam.
#4934 |
Zadomowienie
|
Luna, zdrowiej
![]() a jest możliwość, że gdzieś przeziębiłaś te nerki ? czy one bolą, że tak to nazwe od wewnątrz? a chodzisz prywatnie do lekarza czy do takiego normalnego ? z reguły bywa, że Ci ' za darmo' podchodzą do pacjenta z jakąś taką obojętnością, a prywatny dokładnie Cie zbada i się poważnie zastanowi co Ci może być. Królowa, mogłabyś zapodać linka do art ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4935 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ej nie działa ![]() ![]() boska ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No już nie mów, że to tak dawno było ![]() Cytat:
![]() ![]() Właśnie? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4936 |
Zadomowienie
|
Lunku Ty nasz biedny
![]() ![]() Zgadzam sie z Angel. Lepiej isc prywatnie, bo tam lekarze maja lepsze podejscie, wiem z wlasnego doswiadczenia. Tylko szkoda, ze az tyle trzeba placic... Nie, ale przed chwila znalazlam ten artykul i zaraz sobie przeczytam ![]() Jak co to daje linka : http://www.focus.pl/sport/zobacz/pub...s-i-rocknroll/ Jo mam nadzieje, ze w pracy sie ulozy. Z tego co pamietam jestes tam od niedawna, wiec moze musisz troche poczekac, zebys sie tam zaczela dobrze czuc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4937 |
Zakorzenienie
|
Ja czytałam w gazecie, nie w necie, ale widzę, że Bożuch już znalazła.
![]() W sumie to jakichś większych nowości tam nie ma, mnie tylko zaskoczyła ta akcja z sado-maso. ![]() ![]() Nie wiem czemu nie chosi. ![]() Spróbuj tu: http://beta.wyslijto.pl/files/pre_download/37qu4j8b8f ![]()
#4938 |
Raczkowanie
|
heloł
![]() Jo może sie polepszy [u mnie np. jest juz lepiej w pracy,ale koncze ją za tydzien ![]() ![]() Ha,artykuł zaczyna sie ciekawie,przeczytam potem ![]() Teraz mam troche roboty,bo byłam na korkach z włoskiego u koleżanki [troche mi zadała ![]() Lunka zdrowiej i nie podupadaj na duchu ![]() Mykam więc,aaaa w ogóle to ładna pogoda jest ![]()
#4939 |
Zadomowienie
|
przeczytałam artykuł i padłam
![]() jak można być tak zidiociałym by tajne dokumenty na dodatek wykradzione pójść kserować do jakiegoś punktu ksero, hahahaha ![]() tożto trzeba być naprawdę pokroju Joli Rutowicz, chociaż kto wie czy i ona nie załatwiłaby tego w normalniejszy sposób. rozbawiła mnie niesamowicie ta sytuacja, cóż, jaki złodziej taki team ![]() patrząc na powalającą głupotę mechaniki McL i jego żony, aż do naciśnięcia guziczka ograniczającego prędkość przez Hamcia w ostatnim wyścigu gdzie toczy się walka o mistrzostwo ![]() lol ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4940 |
Zadomowienie
|
Mnie tez to rozbawilo
![]() ![]() Jola na pewno by tak nie postapila, no cos Ty ![]() ![]() A najlepsze ze Dennis zadzwonil do Mosley'a, a Ferdek nic o calej sprawie wczesniej nie powiedzial ![]() Ja nawet nie wiedzialam, ze tak mowi sie na te kobiety: pit babes. Na to wychodzi, ze poza uroda nic wiecej nie maja... A Mosley i jego orgie sa ochydne... I jeszcze zaplacili mu odszkodowanie ;/Szkoda gadac, A ja jestem ciekawa jak zakonczy sie spor pomiedzy PZPN a rzadem... Bo jesli FIFA i UEFA mowia na serio to jest coraz bardziej prawdopodobne to, ze te mecze nie beda rozegrane... |
![]() ![]() |
![]() |
#4941 |
Zakorzenienie
|
W ogóle nieźle, że taki wielki przekręt z tą aferą szpiegowską, a kierowcy McLarena o tym wiedzieli. Jak ja bym robiła takie rzeczy jak szefostwo McLarena to wolałabym to zachować w tajemnicy.
![]() (Co do Joli, to oglądałam ostatnio jak tańczyła na lodzie. ![]() Sprawa z odszkodowanie Mosleya jest jak najbardziej w porządku. Nie widzę w tym nic dziwnego. W końcu cokolwiek by nie robił, nawet jeśli chodzi o nazistowskie orgie z kilkoma prostytutkami to ma prawo do prywatności. Nakręcili go podczas uprawiania seksu, ośmieszyli przez całym światem. Wg mnie to i tak mało tego odszkodowania dostał. A to że cham, to już inna sprawa. Co do afery z PZPN to wkurzona jestem strasznie. Stare dziadki narobią kłopotów i później cała Polska ma cierpieć z powodu braku udziały w mistrzostwach. ![]()
#4942 |
Zadomowienie
|
też oglądałam Jolantę, tzn oglądałam powtórkę, a wiesz, że ta kłotnia między Dodą, a Steczkowską została wycięta?
![]() ale obejrzałam se na jutubie ![]() a co do tego cyrku, to po prostu korupcja goni korupcję i tyle, PO chce więcej kasy bo ustawić w życiu własnych urzędasów i cała filozofia. ich to szczerze wali, że stracimy euro, przynajmniej będą mieć mniej pracy. mnie tam nie szkoda większości ludzi którzy liczyli na euro, szkoda mi jedynie Lecha Poznań i szkoda mi dróg, które mogłyby być wybudowane. Polacy chciali PO, Polacy mają ![]() spoko, spoko IV władza stałe się już I, niedługo dostaniemy w mediach wiadomości, że teraz będzie mniej korupcji, że na sukcesy przyjdzie czas i będzie pięknie, a że jesteśmy narodem głupim i konformistycznym wybaczymy to PO i będzie żyło się lepiej ![]() lata komunizmu zbierają swoje żniwo i aż się płakać chce. |
![]() ![]() |
![]() |
#4943 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Sama PO chciałam, po rządy dwóch braci w ogóle mi się nie podobały, miałam wrażenie, że z dnia na dzień jest tylko gorzej. Wydaje mi się, że jest lepiej niż było, ale i tak źle. Chyba Polak nigdy zadowolony nie będzie, z rządu. ![]()
![]() |
#4944 | ||||
Zakorzenienie
|
nie czytam focusa
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nerek napewno nie przeziębiłam bo nigdzie ostatnio nie wychodziłam, pozamty długi płaszcz, ciepłe bluzy ... wiec to raczej od wewnątrz... a u mnie to jest tak że rok temu byłam w szpitalu ale mi nic nie wykryli - chcieli za to robić gastroskopie na którą sie nie zgodziłam - zostały mi tabletki na nerki i pęcherz więc jest teraz brałam ale nic nie pomogły. Mnie często te nerki bolą i dlatego nie lece odrazu do lekarza jak zabolą, biore leki i przechodzi - tym razem nie przeszło. Jakbym poszła do szpitala to by mnie zostawili a nie chce tak zaczynac roku studiów. Tak czy siak jutro ide do rodzinnego i może on da jakieś inne leki, jak to nie pomoże to pójde prywatnie na USG ( bo na takie zwykłe w szpitalu czeka sie dłuugo ) a w ostateczności wezme skierowanie od rodzinnego do szpitala i niech sie dzieje co chce ![]() Teraz nerki dalej mnie bolą i cały czas mam podwyższoną temperature, rano czułam sie całkiem dobrze a teraz znowu źle ![]() to jednak chyba nie węzły tylko jednak te nerki bo bolą non stop ![]() Ja wogóle przepraszam że tak sie tu wyżalam ale musze to z siebie wyrzucić ![]() i wybaczcie że nie włączam sie do dyskusji ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4945 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale FIFA nie robi tego dlatego, ze uwaza, ze PZPN jest uczciwe, bo przeciez w FIFIe tez jest korupcja i to sam Blatter jest w to zamieszany, wiec jesli pozwoliliby na walke z korupcja to byloby to falszywe skoro sami nie sa lepsi. Szkoda tylko, ze ludzie z PZPN-u nie maja honoru, bo gdyby go mieli juz dawno by odeszli, a nie gadaja takie glupoty... Nie zdziwie jesli Listkiewicz powie, ze znow bedzie kandydowac, kasa trzyma go przy stolku. Nie uogolnialabym tak i nie pisala, ze jestesmy glupim narodem... Mi sie wydaje, ze PO potrafi sie dobrze zareklamowac, wiec ludzie im wierza i tak bedzie jeszcze przez dluzszy czas, ale z pewnoscia tych ktorzy beda im wierzyc bedzie cooraz mniej. Cytat:
![]() Bedzie dobrze Lunku, MUSI BYC :przytul; Moze lepiej jak jutro pojdziesz zrobic USG? Wtedy mozna wiecej sie dowiedziec czy cos tam jest czy nie. I nie masz za co przepraszac, przestan w ogole ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4946 |
Zakorzenienie
|
http://motoryzacja.interia.pl/multim...kubica,2863937
Trzymaj się Lunka, będzie dobrze ![]() Co do PZPN-u to już dawno powinni odejść, wstydu normalnie nie mają. Ale tak to jest jak ktoś się dorwie same wiecie do czego ![]() Deszcz pada i jest ble i do tego muszę iść do pracy...
#4947 |
Zadomowienie
|
Robert, Nick i Christian w BMW na sezon 2009.
moja radość poniekąd umiarkowana. szczerze mówiąć, miałam też cień nadzieji, że może, mooooże, ale jak widać nic z tego. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4948 |
Raczkowanie
|
Moja radość ze składu BMW tez barzo umiarkowana. Nie jest źle,ale nie jest też super i ciekawie
![]() Lunka możesz sie wyzalac dowoli i nie przepraszaj ![]() Jo-praca to zło,ale studia także ![]() ![]() Wywiad z interi fajny, ciekawe niektóre pytania ![]() A co do afery z PZPN to się nie wypowiadam,bo jestem zła ;ppp
#4949 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie będzie dobrze ![]() ![]() jedyne co moge teraz zrobić i z resztą robie to płakać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4950 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam tylko nadzieje, ze lekarstwa na nerki pomoga ![]() Lunku 3maj! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:01.