|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 |
|
Zakorzenienie
|
Ślicznie wyglądasz
![]() ![]() Do Pestki imię Pestka pasuje idealnie. Jest taka drobniutka i malutka, przy tym wygląda tak słodko i niepozornie. Nie mogę uwierzyć w to, że ktoś chciał się je tak poprostu pozbyć Nie dziwie się, że tak szybko znalazła nowy dom.A ten ananas prawdziwy I jeszcze go nie zjadłaś Uwielbiam ananasy![]() Kochane masz zwierzątka. Zwłaszcza zdjęcie 25 mnie urzekło - jak ten kot ze Shreka Spodziewałam się czerni. A tu taki zonk |
|
|
|
|
#4382 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Cytat:
Jak obciachaam się w lipcu tak jeszcze nie była u fryzjera podcinać końcówki, bo o dziwo nie jest z nimi jeszcze tak źle - olej kokosowy na końcówki działa ![]() A fotki za mną zostały zrobione przez mojego kolegę z Wawy podczas jego różnych wyjazdów - np te góry to Alpy Wywolałam sobie te foki w formacie A4, oprawiłam w antyramki i powiesiłam na ścianie - szkoda, że nie słyszałaś moich rodziców jak marudzili, że tyle dziur w ścianie zrobiłam Jak się wyprowadzę to sobie tapetą przykryją i nie będzie widać Cytat:
![]() Ananas jak najbardziej prawdziwy ![]() Cytat:
![]() Ha! Jednak potrafię zaskakiwać! ![]() |
|||
|
|
|
|
#4383 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Z daleka trudno ocenić, ale wyglądają na fajne i klimatycznePodążasz za modą. W końcu fiolet w tym sezonie rządzi
|
||
|
|
|
|
#4384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wrzucił jeszcze wielu zdjęć bo nie ma czasu - ale i tak jest co oglądać Eeee tam, ja ewidentnie niemodna jestem Fiolet lubiam nawet jak nie był w modzie ![]() |
|
|
|
|
|
#4385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Druga kwestia, to oczekiwania/preferencje estetyczno-kulturalne naszych rodaków... robi się po prostu przykro. |
|
|
|
|
|
#4386 |
|
Zakorzenienie
|
Porcelainnn
dobrze kojarzę, że chciałaś linka do tego fragmentu "Celi" z koniem? Jesli jeszcze nikt Ci nie podał to tutaj jest teledysk, w którym zostały wykorzystane fragmenty z tego filmu - nie oglądałam filmu, więc nie mam pojęcia o co w nim chodzi, ale patrząc na te fragmenty myślę "błee"
|
|
|
|
|
#4387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rzeczywiście jest co oglądać
|
|
|
|
|
|
#4388 |
|
Zakorzenienie
|
Większość fotek jest z jego licznych podrózy - ostatnio był na Maderze - z każdej wyprawy dostaję pocztowki
![]() Np te http://qbk.blog.pl/archiwum/?rok=2008&miesiac=4 ![]() |
|
|
|
|
#4389 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tym bardziej, że z tym kolegą coś nie coś mnie łączyło, kiedy mieliśmy z TŻ przerwą, ale on o tym nie wie ![]() Tu też ma różne zdjęcia http://onephoto.net/portfolio.php3?id_autora=13231I tutaj http://plfoto.com/24683/autor.html TZ wynalazł fajne miejsce na wyjazd - ja muszę to zobaczyć na zywo! http://pejzaze.onet.pl/62992,g,galeria.html |
|
|
|
|
|
#4391 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobrze , że już lepiej... I chyba wszystkie mamy tę cechę. Ale i tak lepiej być kobietą, a wrażliwość to skarb..Cytat:
![]() Aguś -cieszę się, że z Pestką już wszystko dobrze i że jest taka żywotna, zaraz zmykam oglądać zdjęcia. I bardzo trzymam kciuki za staż - zawsze to jakieś doświadczenie i jakieś pieniążki i wierze, że będzie tylko lepiej ![]() Milka - kupiłam dziś ten krem z Bielendy Dziewczyny - wiadomo już na która jutro będziecie? I jak się umawiamy?
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
||
|
|
|
|
#4392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, ale ja Wam zazdroszczę tego spotkania... |
|
|
|
|
|
#4393 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też mi się marzą od dłuższego czasu Czechy ![]() Cytat:
Jest to jedyny krem, który zdarzyło mi się kupić aż trzy razy![]() Właśnie dziewczyny Jak się umawiamy. Muszę jeszcze jutro zaliczyć uczelnie, więc za przybliżoną godzinę spotkania będę wdzięczna![]() Jestem pewna, że nie będzie to jedyne nasze spotkanie, więc jeszcze się załapiesz ![]()
|
||
|
|
|
|
#4394 | |
|
Zakorzenienie
|
Za tydzień siostra TZ'a ma ślub i jak było do przewidzenia - nie zostałam zaproszona. Nie żeby mi zależalo, bo nawet jakby mnie zaprosiła to i tak bym nie poszła - ale uważam, że zachowała się niesamowicie chamsko. Nawet ojciec TZ'a powiedział, ze zachowały się nie w porządku. Zresztą niczego innego się po tych osobach nie spodziewam.
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To normalne chyba, że TŻ jakby z kimś miał iść to poszedłby tylką z Tobą. Nie przewidziały takiej sytuacji...
|
|
|
|
|
|
#4396 |
|
Zakorzenienie
|
To taka sukowatość wrodzona - nie akceptują mnie więc nie życzą mnie sobie na ślubie. Zresztą i tak bym nie poszła, ale chociaż mogła zachować się przyzwoicie i mnie zaprosić. A tak jak będzie mój ślub to już wiem kogo na nim nie będzie. Aczkolwiek będzie mi przykro ze względu na TŻ'a - bo one na pewno i tak nie przyjdą.
|
|
|
|
|
#4397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też...
|
|
|
|
|
|
#4398 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4399 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Aguś -widziałam zdjęcia. Bardzo ładnie Ci w tych włosach, wolę Cię w takich niż długich.
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
|
|
#4400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Ty skąd jesteś
|
|
|
|
|
|
#4401 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Już powoli przygotowuję TŻ do tego, że chyba nigdy nie będę miała długich włosów - za słabe są i do tego jeszcze ten podwyżoszony testosteron, tarczyca itd. Może chociaz takie do ramion uda mi się wyhodować... |
||
|
|
|
|
#4402 |
|
Zakorzenienie
|
Przeżyłam wczoraj {dzisiaj} w nocy coś przeokropniastego. Teraz trudno mi samej uwierzyć w to, co się stało. Ale widok z okna udowadnia, że było jawą, co się koszmarnym snem zdawało.
Mieszkam na wsi. Taka pół-wieś, taki pół-hotel większego miasta. Wróciliśmy wczoraj do domu - jak na nasze możliwości - dość późno : około 24-tej z niewinnej ale wyczerpującej imprezki. Natychmiast do spania. Około godziny 1.30 obudziły mnie jakieś dziwne odgłosy, coś jakby z oddali pykanie ogni sztucznych. Jestem przeczulona na temat odgłosów domowych, ze względu na nie najlepsze doświadczenia z budowniczymi. A że ze mnie nad wyraz inteligentna osoba, zamiast spojrzeć przez okno, wstałam i obeszłam dom z uchem przy ścianach, szukając źródła dzięków. Nic ... Wtedy podniosłam rolety w oknie i co ?! Wszyscy Święci, łuna na pół wsi, płomienia prawie do samego nieba. Paliły się zabudowania gospodarcze u rolnika, trzy domy od nas. Dziewczyny, tego nie można opisać. Nigdy z bliska nie widziałam pożaru. Prawie wszyscy z wioski pobiegli pomagać. Mój TŻ też stanął na wysokości zadania, a że jest postawny i ma tubalny, mocny głos - z tarasu mojego domu słyszałam jak objął dowodzenie. Paliła się oboro-stodoła : w jednej części zwierzęta i drugiej : słoma, siano. I ten rozpaczliwy wrzask zwierząt : świń, krów itp. Chyba będę go słyszała jeszcze długo. Buchające płomienie, a mój TŻ i paroma innymi wyrzucali i wyganiali z tej budowli zwierzęta. Jak z jednej strony ogień zablokował dojście, mój Lalunia wsiadł na traktor - po raz pierwszy w życiu i rozwalił ścianę z innej strony. Opowiadał, że uratowały się wszystkie zwierzęta. I wtem głośne puuuuf i wszystko się zawaliło. Straż pożarna przyjechała po pół godzinie, już tak raczej pod koniec imprezy. Ale strażacy mieli robotę do rana. Dziewczyny, to było straszne i trwało krótko. Boże, jaki człowiek jest bezradny i malutki wobec kataklizmu i Matki Natury. Dzisiaj od rana wywożą nadpalone siano, słomę na pola, a mój Lalunia nadpalone brwi i włosy podcina. Nie da się słowami wyrazić ogromu tej tragedii - niby tylko spalone zabudowania gospodarcze, ale ... Ja tego widoku i płaczu zwierząt bardzo, bardzo długo nie zapomnę |
|
|
|
|
#4403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
OMG, Heroldin, niezłe przeżycie Dobrze, ze nikomu nic się nie stało...I dla Twojego TŻ'a - zachował się naprawdę wspaniale!
|
|
|
|
|
|
#4404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
One Cię nie lubią tak dla zasady i wtedy każdy powód jest dobry, żeby w jakiś sposób uzasadnić tą niechęć.Heroldin masz niesamowitego TŻ. Ciesze się, że nikomu nic się nie stało Takie wydarzenia na długo zapadają w pamięci. Obyś nie musiała już nigdy przeżywać czegoś podobnego |
|
|
|
|
|
#4405 |
|
Zadomowienie
|
Heroldin
To musi być straszne doświadczenie... Dobrze, ze nikomu nic się nie stało. I bardzo mi się podoba zachowanie Twojego TŻ -Laluni . Zachował się po męsku, odpowiedzialnie i odważnie, stanął na wysokości zadania - super, bardzo doceniam takich facetów. Wyobrażam sobie to uczucie jak odsunęłaś rolety... I biedny ten rolnik teraz strasznie, na pewno bardzo to przezył
|
|
|
|
|
#4406 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja już uciekam - brat może w każdej chwili wrócić i nie chcę (jak zwykle zresztą) żeby mnie nakryli
![]() Mam nadzieję, że uda mi się do Was zajrzeć w tygodniu - i że net w kafejce nie będzie się tak koszmarnie mulił bo szału dostanę... ![]() Edit. A co do długośi włosów - TZ powiedział mi ostatnio (sam nie wierzył, że to mówi ), że ładnie mi w tych włoskach jakie mam teraz, że mi pasują
|
|
|
|
|
#4407 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4408 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
To się dopiero okaże ![]() Ależ oczywiście No i komputer musi wystygnąć ![]() Jeszcze bym posiedziała gdybym wiedziała kiedy dokładnie będą ale mama (złośliwy człowiek) nie chce wysłać smsa i się zapytać - specjalnie robi mi na złość, żebym nie siedziała tyle przy komputerze ![]() |
|
|
|
|
#4409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4410 |
|
Zakorzenienie
|
Hahaha!
![]() Ale tak btw. to nogi strasznie mi zdrętwiały - siedzę na podłodze ![]() To ja już ostatecznie uciekam - mama zaczyna mi marudzić, że odkąd przyszłam to siedze cały czas przy komputerze i że z dzieckiem to się nawet nie pobawiłam - więc, żeby uniknąć kolejnej pogadanki na ten temat wolę się ewakuować ![]() Edit. Skleroza nie boli - Porcelainnn, masz cudne wlosy Dawno nie oglądalam Waszych profili - będę musiała pozaglądać i posprawdzać, czy może pojawiły się jakieś nowe fotki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.

Nie dziwie się, że tak szybko znalazła nowy dom.
Uwielbiam ananasy

Wywolałam sobie te foki w formacie A4, oprawiłam w antyramki i powiesiłam na ścianie - szkoda, że nie słyszałaś moich rodziców jak marudzili, że tyle dziur w ścianie zrobiłam 
Z daleka trudno ocenić, ale wyglądają na fajne i klimatyczne
Rzeczywiście jest co oglądać

I chyba wszystkie mamy tę cechę. Ale i tak lepiej być kobietą, a wrażliwość to skarb..

dla Twojego TŻ'a - zachował się naprawdę wspaniale!