|
|
#4561 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar V
Cytat:
![]() przykro mi ![]() Uciekam spać jutro 12h wykładów masakra... Dobranoc wszystkim
|
|
|
|
|
#4562 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A ja tylko wyślę o świcie dziecko na wycieczkę i nic nie będę robić ![]() ( oprócz sprzątania, prania itp oczywiście) O rany, jutro spełnią się moje marzenia o spędzeniu kompletnie bezmyślnych trzech ( więcej nie) godzin |
|
|
|
|
#4563 |
|
Zakorzenienie
|
Ból głowy minął.
Wciągam na siebie dres i zamierzam robić cokolwiek, byleby nie leżeć. Najpewniej zrobię porządki w próbkach, mama będzie miała ubaw bo robię to kilka razy w tygodniu ![]() Miłej niedzieli
|
|
#4564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te porządki w próbkach to jakaś terapia relaksacyjna
|
|
#4565 |
|
Zakorzenienie
|
Buu ja dziś cierpiąca sie zjawiam w barze. Rośnie mi ósemka- całą prawą stronę twarzy mam obolałą, nie jem nic, żeby tego nie pogłębiać. I szukam gwałtownie w necie nazwy takiego płynu stomatologicznego, którym płucze się jamę ustną po zabiegach dentystycznych- działa odkażająco i znieczulająco. Nie mogę sobie przypomnieć, jak to się nazywało, a znaleźć niełatwo
|
|
|
|
#4566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Serdecznie współczuję |
|
|
|
|
#4567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja używałam Dentosept A, trochę pomagał.
|
|
#4568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znalazłam- płyn nazywa się Eludril. Muszę kogoś poprosić żeby mi to pojechał kupić. Moniu- Dentospet znam i boję się go jak diabła Kiedyś bowiem nierozcieńczonym posmarowałam sobie aftę- myślałam, że to pieczenie mnie zabije. Od tego czasu na hasło Dentosept dostaję dreszczy ![]() A tak w ogóle to śliczny dzień dziś, słonko świeci. Jak mi trochę przejdzie ten ząb, to pójdę posiedzieć na dworze. |
|
|
|
|
#4569 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A dziewczyny kupowały albo plastikowe albo drewniane na allegro (ale pod jaką nazwą tam sie tego szuka? ) Fajne cóś z szufladkami pokazywała ostatnio Paulinka Mam stresa przed kolejnym tygodniem pracy, znowu jazda bez trzymanki się zaczęła. Nie umiem dac sobie rady z docinkami i uwagami jednej osoby. Wiem, powinnam jej się odszczeknąć, ale boję się konfrontacji i wolę się nie odzywać. Ech, czemu ja tak wszystkie słowa przeżywam i biore do siebie?
|
|
#4570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4571 |
|
Zakorzenienie
|
Mendosito współczuję bardzo
Ja brałam co parę godzin po 2 ibupromy i przechodził ból. Może coś takiego na próbki Was zainteresuje: http://www.allegro.pl/search.php?str...ko+na+herbate+ http://www.allegro.pl/item449535873_...decoupage.html Ja planuję kupić takie i ozdobić techniką decoupage - swietnie się do tego nadają. Tylko trzeba wymiary przegródek sprawdzić czy próbki się pomieszczą. W sklepach z matriałami do decoupage'u widziałam kiedyś takie drewniane mini komódki z szufladkami. Kolejny pomysł: http://www.allegro.pl/item448740445_...decoupage.html A to na miniaturki: http://www.allegro.pl/item445578804_...a_24x16cm.html
|
#4572 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4573 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny - mam mały problem. Muszę sobie kupić kalosze - przydadzą się w pracy bo trzeba ganiać po błotku i różnych innych brudzidełkach. Ale nie chcę takich zwykłych "gumiaków"
Widziałam fajne na all. Ale za chiny nie mogę się zdecydować. Mam szary płaszczyk i brązową skórkę - do tego bym chciała, żeby pasowały. Takie Takie Takie A może takie Albo takie Albo jeszcze zupełnie inne Rańtuńtuńku. |
|
|
|
#4574 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale niestety kupić pewnie nie kupię-dla mnie występuje tu ten sam problem co w większości butów typu kozaki tj. mam za szerokie łydki Z modeli,które wybrałaś najbardziej podobają mi się te: http://www.allegro.pl/item451275701_...a_rozm_38.html Są świetne |
||
|
|
|
#4575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4576 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja bym sobie jeszcze do nich kupiła siarczyście różową torbe- taką w kolorze wykończeń kaloszków i byłby piękny komplet ![]() Za to zielone trawiaste i te ostatnie nie widzą mi się wcale, a wcale.
|
|
|
|
|
#4577 |
|
Rozeznanie
|
Ja głosuję na pierwsze i drugie
Nawet nie wiedziałam, że takie ładne "gumiaki" produkują. |
|
|
|
#4578 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
kupione w auchan za 9,99 ![]() mam już ponad tydzień a nadal ciesze sie jak glupia może dlatego, że zawsze miałam straszny bałagan w probkach a teraz jest tak pieknie i porządnie (ciekawe jak dlugo
|
|
#4579 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tylko zawsze mam schizy, że jak ułożę te próbki na płasko to mi wszystko powycieka ![]() Agnysko, a wrednymi ludźmi się nie przejmuj i olej Betty, świetne te pudła tylko trochę drogie niektóre. Favkes, ja bym brała te jasne w pepitkę
|
|
#4580 |
|
Zakorzenienie
|
Zjadłam właśnie 2 talerze zupy ogórkowej - i jak tu nie być grubym
Ale taaaka pyszna była...Aguś- wiem, że się niełatwo odciąć - ale może warto? Mnie w poprzednich pracach odbierali za pokorną i cichutką myszkę, po której można bezkarnie jeździć, jak po łysej kobyle. Jak zaczęłam się odcinać - zrobiło się wielkie "ooooo", ale o dziwo przestawali. Jakoś nikt nie wziął na mnie odwetu - a wręcz przeciwnie - ochota na zaczepki i złośliwostki im przechodziła, bo zobaczyli, że ktoś też potrafi. Chyba, że uznasz, że gra jest niewarta świeczki i dojdziesz do wniosku, że nie będziesz się przejmować ludzką głupotą - wtedy lej ich ciepłym moczem Chociaż wiem, że czasem by się chciało olać, a jednak gdzieś boli
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-10-05 o 13:01 |
|
|
|
#4581 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też torturowana przez ósemkę... w dodatku czuję się chora i bezsilna,dopiero co się obudziłam 15 minut temu i zmarnowałam taki piękny dzień... jestem obolała i wkurzona
|
|
|
|
|
#4582 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Na ósemkę pomaga Nurofen Forte - zalecenie od dentysty. Mi pomógł.
A jak już się puchnie to trzeba u dentysty zrobić czyszczenie zęba. |
|
|
|
#4583 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
To "trochę" jest dla mnie jakby mi miało dziurę na wylot wypalić ![]() Cytat:
Byłam trochę na dworze, ale jednak za chłodno na siedzenie, mimo słońca, kurtki i grubego koca na krześle. Jesień
|
||||
|
|
|
#4584 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Mendosito, Blonde_Stranger - mam nadzieję, że coś Wam choć trochę pomogło na te zęby, też eiem, co to "ból ósemkowy i współczuję
Favkes - kaloszki te pierwsze najładniejsze Spędziłam boski weekend, dawno już tak nie wypoczęłam i nie oderwałam się chociaż na chwilę od wszystkich stresów i problemów. Na dodatek pogoda jest przecudna, nareszcie prawdziwa złota jesień A - i zostałam skomplementowana za Angel Żyć, nie umierac
|
|
|
|
#4585 |
|
Zakorzenienie
|
Margot, miło czytać, że u Ciebie już lepiej
|
|
|
|
#4586 | ||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Agnysko ![]() Pewnie Z tym drobiazgiem, że boję się nim ponownie skropić - jak znowu zapachnie trupem to mi chyba serce pęknie...Cytat:
![]() Cytat:
Dobrze wiedzieć, bo właśnie przeglądałam Twoje zdjęcia na NK i nie zauważyłam A poza tym - zupy nie tuczą A szczególnie te pyszne ![]() Cytat:
Tylko uwaga na maksymalną dawkę - przekroczenie jej szkodzi na wątrobę. I nerki.
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
|
|
|
#4587 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, a ja dziś wróciłam z Zabuża z gospodarstwa agroturystycznego gdzie wyjechałam z osobami z zakładu w którym piszę pracę magisterską. Było zimno, lało i do tego czułam się nieco nieswojo bo wielu osób nie znałam. Za to zaprzyjaźniłam się ze stadkiem dzików
|
#4588 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4589 |
|
BAN stały
|
Wróciłam ze zjazdu, fajna grupa, 1/3 to policjanci
![]() Poza tym miałam problem z samochodem, szczęki zacisnęły tarcze i nie odskakiwało i tarcze sie grzały ale jakoś do domu dojechałam. Jutro już wybywam nie wiem czy rano czy w południe i wracam chyba 14. |
|
|
|
#4590 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny - jesteście nieocenione - najwięcej głosów na "gumiaki" namber łan - i chyba rzeczywiście będę najbardziej praktyczne. dziękuję - śmigam klikać "KUP TERAZ"
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:35.

zawsze uważałam , że to ładny zapach, ale ja w Omnia nie czulam NIC innego

)