|
|
#151 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: oddam w dobre ręce ;)
Cytat:
![]() cieni sephory już nie mam mogę Ci zaproponować L’Oreal – Studio out of Bed – Modelujący krem do włosów, długotrwały efekt potarganych włosów,150 ml, zostało 2/3 (data ważności 09.2010) i Wella, WellaflexLakier do włosów maksymalnie utrwalający, 75 ml, nowy co Ty na to? |
|
|
|
|
#153 |
|
Rozeznanie
|
nie mam nic innego |
|
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Humektan, 100g użyty dwa razy, mam pudełko
Freeman, Replenishing Body Lotion Shea Butter & Lemongrass, nawilżająca emulsja do ciała, 400ml, użyta 3 raz Davidoff Cool Water Woman, pachnący balsam do ciała, 50 ml, nowy Davidoff Cool Water Woman, żel do mycia ciała, 50 ml, nowy Aquolina, Vanilia &Muffin, balsam do ciała, 125 ml, nowy Bourjois, Pastel Joues Blusher,kolor Brun Cuivre 03, uszkodzone zamknięcie, nie mam pędzelka |
|
|
|
#155 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ile jest kawki widać na zdjęciu z lewej ta etiopska z prawej lavazza, obie przesypałam do szklanek o pojemności 300 ml (zdjęcie jest słabej jakości bo robione telefonem) co chciałabyś za tą kamizelkę h&m i za spódnice? |
|
|
|
|
#158 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
deal zapraszam na PW |
|
|
|
|
#159 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#161 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: oddam w dobre ręce ;) + dokładka
jasne, najjaśniejsze odcienie
|
|
|
|
#162 |
|
Rozeznanie
|
Wrześniowa kolejna dokładka!
ZDJĘCIE 1: Olejek do masażu Ann Summers,zapach MUSK, 50 ml, ubytek jakieś 10 % YR, Luminelle, malinowy lakier do paznokci ze srebrnymi drobinkami, 3 ml, została połowa YR, Luminelle,jasno-niebieski lakier do paznokci, opalizujący na niebiesko, nowy, 3 ml Inglot,jasno-zielony lakier do paznokci, serbrzysty Pędzelek Clinique,ten do pudru sypkiego ZDJĘCIE 2: Sephora, Eyes Pencil, zielony srebrzysty, nowy w folii Pierścionek na palec u stopy, składa się 22 małych kamyczków, nowy, nie używany Miss Sporty, cień do powiek, ciemno-zielony, matowy, numer 15, zurzycie minimalne Juicy Tubes, kolor Miss Rose 56, zużycie może 10% Mydełko naturalne, oliwkowe (firmy Petekzade) |
|
|
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
hej
moze wypatrzysz cos u mnie za:Veet, Gotowe do użycia plastry z woskiem do depilacji, z olejkiem z papai (zielone), zostało 9 plastrów Aquolina, Vanilia &Muffin, balsam do ciała, 125 ml, nowy Nivea, Pearl & Beauy Creme Oil, Kremowy olejek pod prysznic, 8 ml Włosy: Nivea, Hair Care, Diamond Gloss, szampon 10 ml Nivea, Hair Care, Diamond Gloss, odżywka 10 ml zapraszam ![]()
|
#165 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
niestety nic |
|
|
|
|
#166 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nic nie znalazłam
|
|
|
|
|
#167 |
|
Zakorzenienie
|
wybierzesz coś za humektan ( jaka data ważności? ) i rajstopy w paseczki ? Mogę zaproponować równiez odlewkę żelu pod oczy Iwostin
|
|
|
|
#168 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Humektan ma datę ważności styczeń 2010 podoba mi się u Ciebie sporo rzeczy ![]() 6) La Roche Posay Effaclar K - pozostało ok.50% (poprosiłabym o datę ważności) 10) odlewka SVR 50 B 23) Płatki pod oczy kojąco-chłodzące Plant Spa Avon (chciałam dopytać, ile jest płatków) 21) Płyn do kąpieli z Arniką Fitomed - raz uzyty 13) Ziemia wulkanicza Abacosun - 125 ml. - użyta raz - tylko za coś z listy potrzeb może coś jeszcze sobie u mnie dobierzesz? |
|
|
|
|
#169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#170 |
|
Raczkowanie
|
Coś u mnie za :
Juicy Tubes, kolor Miss Rose 56, zużycie może 10%
|
#171 |
|
Zadomowienie
|
szkoda, bo ten humektan bardzo mnie zainteresował
może w zamian: Aquolina, Vanilia &Muffin, balsam do ciała, 125 ml, nowy YR, Kohl Pencil, czarny, nowy w folii odp u mnie czy sie zgadzasz |
|
|
|
#172 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
jestem zainteresowana kreme ziaja oraz Davidoff Cool Water Woman, pachnący balsam do ciała, 50 ml, nowy
Davidoff Cool Water Woman, żel do mycia ciała, 50 ml, nowy |
|
|
|
#173 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
Juicy Tubes, kolor Miss Rose 56, zużycie może 10%
czy kolor widać na ustach? mogłabyś fotkę zrobić w dziennym świetle na ustach? Mydełko naturalne, oliwkowe (firmy Petekzade) jednak skusze się na to mydełko ![]()
|
#174 |
|
Rozeznanie
|
coś u mnie? za coś z:
Avon Solutions, Hydra-Radiance, Ochronny krem nawilżająco-rozświetlający SPF 30 Humektan, 100g użyty dwa razy, mam pudełko Aquolina, Vanilia &Muffin, balsam do ciała, 125 ml, nowy Rimmel, Renew&Lift podkład, kolor 103 true ivory, Pędzelek Clinique, ten do pudru sypkiego mam próbkę w tubce Weledy, ale migdałowej i róży-kremy do twarzy |
|
|
|
#175 |
|
Wtajemniczenie
|
witam nie posiadam watku kosmetycznego , jesli bylabys zainteresowania ciuchami to zapraszam ;*
poniewaz wpadla mi w oko u Ciebie sephora eyes pencil, pedzelen clinique i vichy aera tein |
|
|
|
#176 |
|
Rozeznanie
|
odpisane
|
|
|
|
#177 |
|
Zadomowienie
|
Kochana bardzo wążne-czy te drobinki sa zlote?
|
#178 |
|
Wtajemniczenie
|
zapewniam Cie , ze rzeczy beda w porzadku , poniewaz szary sweterek z matki ma rozmiar 12 , a ja nosze s'ki i jest dobry , wg mnie jest rozm uniwersalny, powniewaz jest wiazany
charbowa tunika to 10 , ja lubie wieksze rzeczy i byla na mnie luźna a fioletowa tuniczka bedzie odpowiednia na s/m/ nawet male l , bo z tego co pamietam na metce jest rozm l , przy moeje s'ce byla idealna<WOW>
|
|
|
|
#179 |
|
Zadomowienie
|
kochana, najważniejsze żeby to był cieplutki odcień i cieply ocień drobinek -takie brzoskwinko-róże
ja rudzielec jestem no to tak od ciebie chcialabym:-olejek do masażu Musk -mydełko oliwkowe -i ten błyszczyk co byś za to chciała?
|
#180 |
|
Zadomowienie
|
Humektan, 100g użyty dwa razy, mam pudełko
cos u mnie, zalezy mi bardzo?
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:48.