|
|
#4591 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Scent Bar V
Tymeno, Agaa
- od poniedziałku znowu harówa i te same problemy, co zawsze, ale przez te dwa dni jakoś mi się udało od tego wszystkiego zdystansować.
|
|
|
|
#4592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To, że mam małą główkę, nie znaczy, że mam małą resztę![]() A co do zup - lepiej dwa talerze pyszenj zupki niż dwa batony Dziś wzgardziłam niedzielnym deserem.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#4593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda że u mnie nie kończy się tylko na zupce ale dochodzi też drugie danie i deser Mi zawsze po obiedzie chce się czegoś słodkiego, ciekawe dlaczego Madzik, ja też nie zauważyłam abyś miała jakieś zbędne kilogramy
|
|
#4594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ostatnio konsekwetnie nie jem słodyczy - nie żebym strasznie chudła, bo niestety mam tak, że żeby schudnąć muszę się ruszyć. Samo ograniczanie jedzenia nie daje praktycznie nic. A słodyczy nie jem, bo zauważyłam, że robię się po nich ospała i senna. Leci już 3 czy 4 tydzień bez nich, na początku było ciężko, a na dziś sama sobie potrafię odmówić - bo nie mam na nie ochoty ![]() Co do zdjęć - powtarzam, że są od piersi wzwyż w tych fragmentach wyglądam całkiem, całkiem. Poniżej jest lekka tragedia. I nie wiem, co by mnie musiało spotkać, żebym się za tę "tragedię" wzięła, bo nie motywuje mnie kompletnie nic![]() Mam figurę typu "jabłko" - tłuszcz odkłada mi się na brzuchu, plecach, ramionach
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#4595 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
Na szczęście przytyłam ostatnio jakoś tak szczęśliwie, że prawie zanikła dysproporcja (spora była, bo 15 centymetrów różnicy między obwodem w biodrach a w biuście... )
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#4596 |
|
Zadomowienie
|
przepraszam, że nie na temat
ale na którymś wątku czytałam, że na jakiejś stronie można zamówić darmowe próbki l'artisanów i płaci się tylko za wysyłkę. Możecie podać link?kurde, jutro mam egzamin na prawko, ale stres :/ i to już 5 raz, wrrr :/
|
#4597 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
to i TY ZDASZ
|
|
|
|
|
#4598 |
|
Zadomowienie
|
mam nadzieję!
dzięęęki
|
#4599 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4600 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Poza tym były też kozy, świnki, kurki, krowa, kucyk i gdzieś z 10 kotów (z czego jeden pieszczoch) i 2 psy. Jak weszliśmy do stodoły to siedzieliśmy w niej gdzieś z godzinę - hihi mieszczuchy![]() Truskawko ja tez jestem szersza w biodrach i udach. Swego czasu jak Jagienka mogłabym miażdżyć zadkiem orzechy Choć obecnie jestem szczuplejsza to i tak z kształtu przypominam gruszkę... i raczej już nic tego nie zmieni pozostało się pogodzić z faktem
|
|
#4601 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja zdałam za 7mym
![]() Ale za to jak śmigam teraz ![]() Trzymam ![]() Próbki L'artisan zamawiałam tu 30 zł za 5 sztuk - teoretycznie to jest cena wysyłki, a nie próbek Widzę, że jest coś o dietach, ja od tygodnia piję soki warzywne, nie jem fast foodów i słodyczy odżywiam sie głównie warzywnymi zupami. Jestem na 8 dniu A6W - ktoś dołączy? Niby jestem szczupła, ale od roku nosiłam głównie tuniki do rurek aby ukryć, że wyhodowałam sobie niezły brzuszek ![]() Mam taką straszną ochotę kliknąć sobie w Pure Poison .. ten zapach nigdy nie był moim marzeniem, dwa razy testowany, a dziś ta aukcja tak za mną chodzi..... niech mnie ktoś trzyma |
|
|
|
#4602 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję bardzo
![]() hmm, tamta strona była jakaś zagraniczna... francuska albo amerykanska... Yolu, trzymam Cię
|
#4603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Yolik - klikaj Kiedy będziesz klikać? Jak będziesz w zaświatach?
|
|
|
|
#4604 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
. raz się zyje......![]() zgadzam się |
||
|
|
|
#4605 |
|
Rozeznanie
|
świetne te kalosze
tez nie wiedziałam ze kalosze moga byc takie fajne
|
|
|
|
#4606 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co do próbek to tak w sumie myślałam, że nie jestem na czasie ... ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój młodszy syn zdał za trzecim , starszy tez będzie podchodził 5 raz ![]() Dziewczyny jest diskusja na temat recenzji perfum w KWC , rzucam likę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...67#post9249867
|
|
#4608 |
|
Zakorzenienie
|
Fav, kaloszki z 1. linka są świetne, spodobała mi się też czarna pepitka. Margot, cieszę się, że Ci się poprawia Wydro Buty na cieniutkiej podeszwie to podstawa. Takoż podejście do egzaminu na luzie. Madziczko, zupy nie są kaloryczne, przeca to wodniste - idealne na dietę, bo ciepłe, sycące a kalorii ma niewiele. Ja dziś miałam dietę naukową Ancynamonko, jak miło moją mamę kiedyś przeraziło stado dzików, wędrujących po plaży w zimie a one tylko sobie przewracały kosze na śmieci i grzebały za jedzeniem. ![]() Na poprawę humoru: clickety
|
#4609 |
|
BAN stały
|
Siedze i czekam na cynk kiedy jedziemy...auto w naprawie..
cholercia zawsze musi się coś pochrzanić ![]() Juz była by połowa drogi a tak siedzę i czekam. |
|
|
|
#4610 |
|
Wtajemniczenie
|
Stęskniłam się za Wami
![]() ![]() Cieszę się, że całkiem mnie nie zapomniałyście Okazało się, że półtora etatu to... sporo roboty. No i czasem dojrzewam do tego, żeby z tej połówki zrezygnować, ale z drugiej strony trochę mi szkoda. Niemniej powoli zaczynam to ogarniać i zamierzam częściej do Was zaglądać ![]() ![]() Choć Scent Baru nie nadrobię, nie mam szans ![]() ![]() Przegapiłam coś ważnego przez ten miesiąc? (poza opisem z podróży Sabbath, do którego postaram się dokopać )Pozdrawiam wszystkie ciepło ![]()
|
#4611 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
zaglądaj częściej |
|
|
|
|
#4612 |
|
Wtajemniczenie
|
Zuziu, gdzie miałaś jechać?
|
#4613 |
|
niecnotliwa dziewica
|
|
|
|
|
#4614 |
|
rude jest piękne:)
|
Witam wszystkich cieplutko
Annmarie witaj Rozwydrzona ![]() Fav nr 1.boooooskie Margot Papug ide ocieplac wizerunek ![]() Zuziunia pojedziesz wykorzystaj ta chwile na wizazowanie
|
#4615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() choć jakis kawałek twojego etatu, ostatnio w kronice widziałam
|
|
|
|
|
#4616 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4617 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To było w ramach tego głównego etatu Choć tak to wypadło nagle, że cieszyłam się w pierwszej chwili, że nie przyszłam w swetrze do pracy, choć w białych adidasach . Ale potem i tak na zewnątrz i w kurtce kręcili, więc bez znaczenia to było
|
|
#4618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wypadłaś bardzo profesjonalnie zajrzyj do wątku spotkaniowego
|
|
|
|
|
#4619 |
|
Zakorzenienie
|
Annmarie
Udało mi się szybki uwniąć z wyjazdem. Głowa mnie boli, jestem mokra jak nurek, marzę, żeby wygrzać się w łóżku, czekam tylko jeszcze, aż pod blokiem pojawi się "moja" kocica, żeby ją nakarmić. Dziś jak na złość jej nie ma, a zwykle pojawia się około 11.00. Pewnie dziś ma kaprys i wpadnie o 14.00 - znam tę bestyjkę
|
|
|
#4620 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.

- od poniedziałku znowu harówa i te same problemy, co zawsze, ale przez te dwa dni jakoś mi się udało od tego wszystkiego zdystansować.

Dobrze wiedzieć, bo właśnie przeglądałam Twoje zdjęcia na NK i nie zauważyłam 
To, że mam małą główkę, nie znaczy, że mam małą resztę
Na szczęście przytyłam ostatnio jakoś tak szczęśliwie, że prawie zanikła dysproporcja