|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3541 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 - cz. II :)
Nic się nie uczyłam dziś ale to niiic... Jem kolację, gadam na gg z korepetytorką i umawiam się z nią na pierwsze zajęcia
![]() Będzie masakra bo z chemii jestem noga, a porywam się na rozszerzoną maturę ![]()
#3542 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zresztą nie będę kupować książek z kluczami, jak to mi do niczego nie potrzebne. W ogóle jak w gim. się okazało, ze nie piszę testu gimnazjalnego, to nie musiałam pisać tych wszystkich rozprawek itd. Ale tutaj to oczywiście muszę, bo mam taką nauczycielkę. Ona jest miłośnikiem pracy i nauki. Istna pozytywistka. Przez dwa lata opuściła jeden dzień wolnego, przechowuje swoje zeszyty ze szkoły i generalnie dla niej nie istnieje coś takiego jak rozrywka. Bo trzeba się ciągle dokształcać. ![]()
![]() |
#3543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3544 |
Zakorzenienie
|
Jestem z siebie dumna
![]() ![]()
#3545 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3546 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam z kolei jutro pracę klasową z polskiego, z młodej polski. Znam już tematy z tajnych źródeł ale nie chce mi się przygotowywać. Zawsze i tak dostaję 3 ![]() ![]() A dziś mam dzień kupy ![]() Zaraz sobie włączę film jakiś i po problemie. Leję też na niemiecki i kartkówkę.. co to za głupi język ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() oj, co do niemieckiego, to w pełni się zgadzam ![]() wypracowań jednak nie piszę, kompletnie nie mam chęci. generalnie chyba jednak nic nie zrobię już dzisiaj. pójdę sie wykąpię niedługo, poczytam i może położę się spać trochę wcześniej. przydałoby się |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3548 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale ważne, że to kochasz ![]() Nie przejmuj się, mnie też to przerasta, jak wychodzę wściekła z każdego sprawdzianu w szkole ![]() Ja to nie wiem... Jak niektórzy nauczyciele potrafią zniechęcać ![]() Na korepetycje chodzę z czystej przyjemności ![]() ![]() Ale na lekcje... ![]() ![]() Shewa a mogę się zapytać jaki jest Twój wymarzony kierunek? ![]() Ja też już mam swój wymarzony ![]() ![]() Ksh... No nie wiem czy dobrze... ![]() Jak poprzekręca mi w głowie, to ja dopiero będę miała powtórki... Za rok... ![]()
![]() |
#3549 |
Konto usunięte
|
zmobilizowałam sie w ten weekend. Spakowałam w sobote manatki i zawitałam wu przyjaciółki do wolne mieszkanko miała i o dziwno jak zwykle nie zrobiłysmy imprezy tylko w skupieniu ogarniałyśmy CAŁĄ mapkę świata i Europy z brdzo zadawalajacym skutkiem do tego masakryczny stos zadan z dodatkowego angielskiego. We dwie łatwiej się uczy. jedna na drugą zerka i tworzy się jakaś nadprzyrodzona motywacja...to trzeba powtarzac czesciej. ;D
podziwiam Was dziewczynki z tą Waszą mobilizację większą niż moja!!!! i to w wiele.... ;D ja bym w zyciu nie obarneła rozszerzenia z biologi.<bravo> Wam za wytrwałosc i dażenie do marzeń. Mnie to nachodzi okres rozstroju emocjonalnego spowodowanego ponurą jesienią i zbliżającym się NP(zawsze płaczliwa się robię)... ehhh Tż nie mam więc powinnam mniec latwiej,a wychodzi,że jakos chyba mi trudniej,bo mam treningi tańca z ogiem,plenery fotografizne i napady poetyczne,które musze zawsze dokładnie spisac... i dupa... tak człowiek nie myśli poważnie |
![]() ![]() |
![]() |
#3550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No zawsze mi było łatwo z biologią, ale trudno dla kogoś kto w LO miał praktycznie niepełną podstawe ( dyrektor nas w jajo zrobił ) nauczyc sie rozszerzenia, zmienic całe myslenie. Te wszystkie zadania maturalne w rozszerzeniu sa nastawione na cos zupelnie innego niz na podstawie. Na podstawie licza sie suche fakty, a na rozszerzeniu niestety nie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3551 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3552 |
Zakorzenienie
|
o matulu przed 18 położyłam się na łóżko, załączyłam muzyczkę.. ściemniło się trochę i zasnęłam.. przed chwilką się obudziłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3553 |
maszyna, nie człowiek
|
a przede mną noc z matmą. a potem do szkoly ;>
#3554 |
Zakorzenienie
|
a ja gdzieś posiałam mój zeszyt z polskiego
![]() kompletnie nei wiem gdzie jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3555 |
maszyna, nie człowiek
|
Hmm, podsumujmy. Znajomi zaczęli mnie kompletnie olewać, nie tknęłam matmy, anglika ani polaka. Wciąż żyję nadzieją, że do wtorku baba od II języka nie ozdrowieje. I dalej jestem nienauczona geometrii analitycznej. ŻYĆ! Nie umierać XD!
Poza tym nie rozumiem facetów... Z tym, że to nie temat na publiczne żale na wizażu.
#3556 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj z rana przebiegły mi drogę dwa koty na raz. Dwa goniące się koty, jeden czarny, drugi łaciaty...
![]() Przez chwile mi się aż gorąco zrobiło, pomyślałam sobie, że mi się niezły dzień szykuje. No i był ekstra ![]() Byłam z tż na zakupach, ze znajomymi na pogaduchach, z ojcem na samochodowej przejażdżce (aj, dziewczyny!!! godzinę jakąś jeździłam, i było świetnie ![]() ![]() ![]() Teraz się zabieram dalej za ten cholerny antyk... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3557 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ależ wizaz tez do tego słuzy ![]() ![]() A ja nic nie skumałam z matmy jeszczea to tylko głupie pola figur :/ tyle ze z zeszlego roku wiekszosc materiału :/ i na szczescie sprawdzian we wtorek, bo poprosilismy zeby nie robila od razu po weekendzie, to moze jutro mnie olśni... Jak nie pamietam rzeczy z przed 4 mies, to nie wiem czy sens jest w uczeniu się juz do matury bo zdarze trzy razy zapomniec ![]() (to taka wymówka mała moja i siostry starszej tez byla ![]() ![]() ![]() pozdrawiam niedzielnie wieczorowo z ciepła herbatka ![]()
![]() |
#3558 |
maszyna, nie człowiek
|
Nie rozumiem, dlaczego są czasem takimi mimozami
![]() No cóż, matma wzywa, muszę ją zrobić do jutra xD
#3559 |
Zakorzenienie
|
a ja znowu sobie postanawiam, że od jutra uczę się do matury, wszelakie powtórki...nich mnie ktoś kopnie w dupę, tylko żeby podziałało!
Moja klasa się żre, wszyscy na wszystkich za przeproszeniem pierd**ą za plecami. Czasem atmosfera jest nie do wytrzymania, niby się każdy stara żeby się zgrać i mam naprawdę wspaniałych ludzi w klasi(kiedy się z nimi gada "osobno") ale razem jakoś nam nie gra... |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3560 |
Rozeznanie
|
A ja dzisiaj nie zrobiłam kompletnie nic. Oł jes oł jes oł jes. Jutro mam zaliczenie Przedwiośnia [nie doczytałam]. Kartkówkę z WOSu [zaczęłam czytać notatki, ale jakoś TzG i Teraz albo Nigdy leciało...], nie napisałam dwóch opowiadań na angielskiiiii... Jak miło.
No, ale - jakoś to będzie! ![]() Ja tam Was podziwiam ![]() ![]()
#3561 |
Raczkowanie
|
Przez cały weekend nie dotknęłam nawet książki..
![]() ![]() miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3562 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Jaki cudowny dzień dziś ![]() ![]() ![]() ![]() Tyle że jutro znó do szkoły... ble nie chce mi się ![]()
#3563 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
ja za tydzien zapisuje sie na egzamin. niestety podobno najblizsze wolne terminy sa dopiero na grudzien ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3564 |
Zakorzenienie
|
Ho ho dopiero na grudzien.. ja czekałam nawet nie cały miesiac
![]() No to dzisiaj startujemy z nauką ![]() Niestety wczoraj nie tknęlam lektury a dzisiaj wzielam sobie kropeczke.. Ach tak bosko bylo w Jego ramionach ze nawet mi na mysl nie przyszlo takie cos jak nauka ![]() Mialam sie odchudzac.. bylam wczoraj z TŻ i ze znajomymi na pizzy :/ Zła :/ Troche relaksu przed kompem i sio do ksiązek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3565 |
Raczkowanie
|
Łeee, nie mówcie mi nic o egzaminie... ja mam 12 listopada a na dzień dzisiejszy czuję że jeżdżę beznadziejnie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3566 |
Zakorzenienie
|
jestem wcześniej jednak w domu. mam jakiś kiepski dzień. chyba zaraz się zaszyję pod kołdrą z książką, a potem... nauka
|
![]() ![]() |
![]() |
#3567 |
maszyna, nie człowiek
|
Niestety poległam :C 37 i 0,5 stopnia. Jeżeli się okaże, ze to nie jest chwilowy objaw przeziębienia etc, albo baba od ruska jutro będzie, to zostaję w domu.
#3568 |
Zakorzenienie
|
Ale mam super humor rany
![]() Niemiecki poszedł mi świetnie ![]() ![]() ![]() Pogoda u mnie śliczna. Przygotuję się do jutrzejszego wyjazdu, poczytam przedwiośnie, obejrzę jakiś film ![]() ![]()
![]() |
#3569 |
Zakorzenienie
|
Ide sobie zrobic kawusie.. wypisze słowka z angola.. potem naucze i cacy
![]() grudniowa-szatynka a gdzie Ty wyjezdzasz? Tyle napisałyscie ze nie jestem chyba w stanie nadrobic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3570 |
Zakorzenienie
|
To chyba pogoda tak świetnie działa na humory
![]() ![]() ![]() ![]() Powiem Wam coś.. EXTRA! ![]() * XYZ, dlaczego nie było Cię na ostatniej lekcji? * Sorko, źle się czułem * Chłopak 19 lat i źle się czuje? I jeszcze na dodatek nie przychodzi na lekcję? * A Ciebie .. dlaczego nie było? * Sprawy rodzinne.. dzien mam usprawiedliwiony. * Jakie Ty mozesz miec sprawy rodzinne? Ktos Ci umarł, czy co? Dziecko Ci się urodziło? Jak będziesz miał swoją własną rodzinę, to wtedy będziesz mógł mówic, że masz sprawy rodzinne. A tak poza tym, to ta baba ma trochę.. niepokolei w głowie.. Stara panna i od 1 kl. nawet raz nie była na zwolnieniu .. :|
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:43.