![]() |
#61 | |
Raczkowanie
|
Dot.: proszę o opinie...:(
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
Sprawe można załatwić
![]() Byłam w analogicznej sytuacji. Przyjaciel ukochanego brał ślub. Ja miałam zajęcia. Od razu po zakończeniu szkoły kolega ukochanego zawiózł mnie na wesele ![]() Wydaje mi się, że możesz zaproponowac takie rozwiązanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
niestety jak juzwczensiej pisałam wesele jest 80 km od miejsca zamieszkana, a ja nie mam nikogo kto w sobote wieczorem o godzinie 20 będzie mógł mnie tam zawieźć a potem przywieźć na 8 rano na zajęcia spowrotem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
niestety jak juzwczensiej pisałam wesele jest 80 km od miejsca zamieszkana, a ja nie mam nikogo kto w sobote wieczorem o godzinie 20 będzie mógł mnie tam zawieźć a potem przywieźć na 8 rano spowrotem na zajęcia
Przepraszam za zdublowanie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
![]() Po pierwsze co to za dziwna zasada ze na wesela trzeba miec osobę towarzysząca. Ja cale zycie chodziłam sama i bylo bardzo OK ![]() Facet zachowuje się jak cham najzwyczajniej w swiecie..nie bierze pod uwagę Twoich uczuć. Nie rozmawia z Toba a oswiadzcza ..bedzie tak i koniec. W zyciu na cos takiego bym sie nie zgodziła..albo sam albo wcale. Ja sie zgadzam, niech sobie chodzi na lody, na kawe, na piwo z kumpelami, ale nie na wesele rodzinne gdzie wszyscy znają Was jako parę i to z niemałym starzem. Wyobraziłam sobie mojego ojca który zabiera kolezankę na wesele bo mama nie moze iść ![]() Wiem małzenstwem nie jestescie ale związek tworzycie..i szacunek by sie w takim przypadku przydał ![]() A tak w ogóle pomijając zachowanie Twojego TZ- dajrze spokuj! coż to za zajęcia, ze nie mozesz ich raz opościć. Ze szkoły Cię od razu wywala czy jak ![]()
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
Zaczęłam studia zaoczne na politechnice, i laboratoria oraz ćwiczenia sa obowiązkowe, jak mnie nie będzie nie będzie zaliczenia przedmiotu, a odrobic nie mam kiedy gdyz w togodniu pracuje więc odrabianie z dziennymi odpada
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Strasznie wymagajaca ta uczelnia. Czlowiek nawet chory byc nie może ![]()
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
Dokładnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie uważam, że rady wizażanek, bys zawaliła zajęcia sa właściwe. Dlaczego TY masz ustepować kaprysom TŻ (bo nauka jest najważniejsza)? Kompromis tak, ale ustępstwa?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
Jak go zapytałam jakby się czuł to powiedział ,żebym robiła co chce, nawet jakby mu było przykro to sie nie przyzna żeby nie pokazać że cos go rusza ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
nie chodzi o to jakby się czuł, tylko, czy uwaza to za normalne w związku.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
Na razie nie rozmawiamy na ten temat, do wesela został miesiąc. Wcześniej powiedział, iż uważa takie rozwiązanie za jak najbardziej normalne i że ja robie nienormalne problemy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:41.