|
|
#4621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar V
|
#4622 |
|
BAN stały
|
O 13 wyjeżdżam
|
|
|
|
#4623 |
|
Zakorzenienie
|
Udanego wyjazdu.
A u mnie znów ból głowy, ile to już, tydzień, dwa? nie ma dnia bez bólu głowy. Nie ma listonosza, paczkowoza. Kiedy do mnie to wszystko dotrze
|
|
#4624 |
|
Zakorzenienie
|
Kolejny dzień mojego ósemkowego cierpienia L Tzn. w dzień nie jest tragicznie, po prostu mam obolałą połowę twarzy, źle mi się je i uśmiecha. Natomiast w nocy zaczyna mnie to normalnie boleć, jak dziurawy ząb L
Zamierzam dziś usiłować dostać się do mojej dentystki bez kolejki. Chcę, żeby mi to obejrzała i żeby mi wypisała jakiś antybiotyk na wypadek, gdybym zaczęła puchnąć. Stresuje mnie to bardzo, bo w czwartek jadę na upragnione wakacje i boję się, że ten ząb mi je zepsuje L Dlatego nie ruszam się nigdzie bez antybiotyku (na wszelki wypadek). Mam tylko nadzieję, że mnie dziś przyjmie. Że też coś mi musiało zepsuć radość oczekiwania na wyjazd L W dodatku dziwnie dziś pachnę, psikałam się rano Amourem, ale całkiem przytłumił go zapach mojej bluzeczki. W sobotę na zakupach wstąpiłam do Douglasa i testowałam kilka męskich zapachów (m.in. Davidoff Adventure i Kenzo Tokyo) bloterki wrzuciłam do reklamówki z zakupionymi ubraniami. Teraz pachnę niczym ci panowie opisywani często w „Zachowania, które bulwersują Was w perfumeriach”- ci, którzy wchodzą do Sephory, psikają się pięcioma zapachami z rzędu i wychodzą |
|
|
|
#4625 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Już jest lepiej, przynajmniej przeżyję ten rok, bo bez kasy to się raczej nie da.
Sabbath, nie masz się co martwić. Ja popadam w głębokie, ale zwykle niedługie doły. Dalej jest mi przykro, że mnie zwolnili za to, że nie dałam się obrażać i sobą pomiatać, ale co zrobię. To nie świadczy źle o mnie. Zwolnili mnie bez podania powodu, mam tak jakby 2 tygodnie płatnego urlopu teraz. Urlop to 100%, prawda? Zawiodłam się znowu na ludziach. Osoba, która nosiła tej babce z Wawy ciasto, nawet na mnie nie spojrzała jak odchodziłam - ale szczerze mówiąc, to też tylko o niej świadczy. Przynajmniej nie dałam z siebie zrobić g..wna. Dzisiaj dostałam propozycję pracy pon-pt do wyboru 8-15 lub 15-20 za taką samą kasę, jaką miałam w sklepie. Weekendy wolne - to ważne. Umowa zlecenie, ale dobre i to. Mam kredyt za oczy na 4 lata i tym się martwiłam, że nie dam rady. Wszystkie moje plany i marzenia legły w gruzach, ale może będzie ok. |
|
|
|
#4626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właściwie to się domyśliłam, kiedy napisałaś, że nie chodzi o faceta.Mnie też kiedyś tak zwolnili - bez podania powodu - przyszłam do pracy a moja bezpośrednia szefowa oznajmiła mi w bardzo zaowalowany sposób, ale mimo wszystko - że jestem do d..., nie radzę sobie, ogólnie to działam jej na nerwy itd i pracuję do końca miesiąca. Oczywiście to było ujęte w ten ich firmowy bełkot, ale wiadomo było, o co naprawdę chodzi. Główna szefowa nie reagowała, wierzyła na słowo bezpośrednim szefom, nie weryfikowała jak jest naprawdę, wogóle nie reagowała. Wisiało jej to głęboko. Dobrze, że nie dałaś zrobić z siebie g...a, jak piszesz. Ja niestety dałam - pierwsza praca, więc uznałam, że pewnie ona ma rację, ja nie, nie powinnam się wychylać, odzywać itd. Do dziś jak myślę o tej pracy i o tej firmie to mam potworny niesmak. Trzymam kciuki ![]() Z tego co piszesz praca jest - ta umowa-zlecenie niezbyt fajna, ale skoro ci zależy na spłacie kredytu na pierwszym miejscu - to myślę, że jest ok Pensja ta sama - nic nie tracisz, a może dadzą ci za jakiś czas normalną umowę? Weekendy wolne - gites
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#4627 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Dzięki.
Firmowy bełkot... mi nawet firmowym nic nie mówili. Kierowniczka po tym jak mi to powiedziała tylko tłumaczyła się, że to nie jej wina, że ona nie mogła nic zrobić i tak dalej - żeby nie było na nią i żeby nie była winna. Cóż. I tak jest. Miała na to duży wpływ, nawet o tym nie wiedząc. Ale już mi to wisi. No mam nadzieję na normalną umowę i podwyżkę 100% po 3 msc - he he he... Kto jak kto, ale ja w tych sprawach byłam liderką |
|
|
|
#4628 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bez komentarzaCytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
||
|
|
|
#4629 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kliknęłaś już PP? ![]() udanego wyjazdu ![]() Cytat:
i może ból przejdzie Ja na pocztę nie mogę dziś narzekać bo doszło do mnie Les Belles DS ![]() i bardzo dobrze Może w następnej pracy będzie Ci się lepiej pracowało i będziesz bardziej zadowolona, kto wie ![]() Cytat:
|
|
#4630 |
|
Zadomowienie
|
nie zdałam... chociaż można już było darować sobie komentarz, że jestem sierotą, nie oblewając 3 raz na łuku :/ ech, i tak sama już wiem, że jestem beznadziejna
![]() Fenris, gratuluję chociaż ktoś ma dziś dobry dzień
|
#4631 | ||
|
BAN stały
|
Dentysta na pewno coś zaradzi
Będzie dobrze ![]() Cytat:
![]() Tym bardziej trzymam za nową pracę ![]() Cytat:
(moim skromnym, aczkolwiek obiektywnym zdaniem ).
|
||
|
|
|
#4632 | ||||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Ja kategorię B zdawałam w glanach. I to takich wysokich. Egzaminator popatrzył na mnie jak na wariata, zapytał czy pierwszy raz i stwierdził, że w takich butach ni8e da się jeździć. - Ja mu na to odpaliłam, że jestem zdolna i w każdych potrafię. ![]() Cytat:
Ogromnie się cieszę, że Cię widzę. Choć wolałabym na żywo. ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Proszę o szersze informacje. Jestem nietelewizyjna. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mój Koszmarny Brat z forum też się na łuku wyłożył. Zdarza się, jak widać. Nex time.
|
|
#4633 |
|
Zadomowienie
|
Nie mam nawet baldego pojęcia co się w Scent barze dzieje, taki nawał pracy znowu mnie dopadł
Dziś wieczorem znowu wizyta u dentystki, już w zeszłym tygodniu kobieta się prawie popłakała ze śmiechu, jak zaczęłam żartować, że całkiem udany związek tworzymy- spotykamy się regularnie wieczorami, później każda z nas jest zadowolona, co tu gadać ![]() Wszystkich, którym na PW nie odpowiedziałam, przepraszam i obiecuje poprawe
|
|
|
|
#4634 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zmiany są dobre ![]() Cytat:
Aż w końcu koleżanka opowiedziała dziewczynom w pracy jaki to miałam brzuch jak kiedyś skończyłam A6W ( nieźle to ubarwiła PP kliknęłam i będzie to mój ostatni klik w tym roku. ![]() Cytat:
Nie wiem kto Ci tak powiedział, ale olej to. Na pewno jeździsz dobrze a oblewasz przez stres. A o następnym egzaminie nie mów nikomu, oszczędzisz sobie połowę nerwów ... Tylko sie nie poddawaj! |
|||
|
|
|
#4635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mów mi tu szybko jakie efekty były ![]() Annmarie, witaj rozwydrzona, ja Cię pocieszę bo ze mnie jest taka sierota, że zdałam szybko (ale to było dawnooo) a moje siedzenie za kierownicą można na palcach policzyć boję się i już bo tyleee lat nie jeździłam
|
|
#4636 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hmmm, ta sobota... ciężko będzie, ale dużo zależy od pogody (znaczy się - będzie padać - będę na spotkaniu
)![]() ![]() Cześć Gryxiu Za szybko mi czas biegnie... Ale oprócz tego - całkiem nieźle ![]() ![]() Rośnie, a nie ma gdzie, czy coś innego? (ja mam brak miejsca, ale dentystka ciągle twierdzi, że może jeszcze nie usuwać, bo szkoda...). A antybiotyk coś na to pomaga? Cytat:
Bardzo dobrze, że nie dałaś sobą pomiatać - nie ma takiej pracy, która byłaby tego warta. A nie wybierasz się do Krakowa? Tak... przypadkiem chociaż? ![]() A zdjęcia? ![]() ![]() Zaraz Ci puszczę na priv linkę ![]() Cytat:
Zdawałam wtedy co można było zrobić 1 błąd, a dugi to koniec egzaminu (dalej tak jest?). Pierwszy błąd to był właśnie łuk - i to przodem, bo tyłem wyjechałam ok A drugi był... po prostej. No, teoretycznie prostej - bo okazało się, że słupki były po ukosie lekko, ja nie zauważyłam i o ostatni zaczepiłam lusterkiem Dziękujemy, proszę się umówić na kolejny termin...
|
|
#4637 |
|
Zadomowienie
|
ja Was kocham!!
no stres, stres :/ 3. raz na łuku się wyłożyłam... miałam z tym samym panem, co tydzień temu i był bardzo miły, bo mnie poznał i w ogóle miło... tylko te głupie linie i pachołki, wrr! no ale trudno się mówi i próbuje dalej ![]() Yolu, a jednak ! no gratuluję mnie też dziś poniosło, takie ceny, że aż grzech nie kupić
|
#4638 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() Tak przy okazji - w międzyczasie próbowałam ze 3 razy tu do Was zajrzeć, ale co chwilę mi jakieś awarie wyskakiwały (a to tylko pierwszą stronę było widać, a to nic, a to jakieś drzewka na górze mi się włączały) - to tak częściej, czy ja miałam tak pecha? Chciałam wziąć udział w teście depilatorów (ostatni raz używałam tego czegoś... 10 lat temu! - byłam nawet ciekawa na ile technika poszła do przodu) ![]() A tu zonk - dziennikarzy i PRowców nie chcemy ![]()
|
#4639 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A na łuku też oblałam chyba nawet nie raz... Wiem, że raz byłam w takim stresie że ruszyłam po łuku z otwartymi drzwiami ![]() Efekty były niezłe ![]() I są widoczne szybko, naprawdę polecam te ćwiczenia Cytat:
Masz tyle ludziom do udowodnienia, że nie ma miejsca na ten strach który czasem dopada inne osoby po zdanym egzaminie Cytat:
Szkoda...Cytat:
![]() A kupowanie... jest grzechem
|
||||
|
|
|
#4640 |
|
Zakorzenienie
|
Yolik - a co to są za ćwiczenia
?
|
|
|
#4641 |
|
Wtajemniczenie
|
http://a6w.pl/index.html
Świetny trening na brzuch. Jest też dużo o nim gdzieś na wizażowym forum, sama kilka lat temu chyba ćwiczyłam z wiżazankami
|
|
|
|
#4642 |
|
Zakorzenienie
|
Annmarie
|
|
|
|
#4643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4644 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu, to Aerobiczna Szóstka Waidera, czyli A6W
Na fitnessie jest informacji od groma. W skrócie wygląda to tak, że codziennie ćwiczysz zestaw i stosunkowo zwiększa się ilość powtórzeń (i tak przez ponad miesiąc). Trzeba być wytrwałym, bo ważne jest aby nie przerywać i ćwiczyć codziennie według określonego planu. Poza tym chyba dają w kość (a raczej w tłuszcz) ![]() Muszę się zebrać w końcu ![]() ps. ja się napisałam a Jola mnie jednym linkiem wyprzedziła
|
#4645 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4646 |
|
Zakorzenienie
|
To nie dla mnie
|
|
|
#4647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
madzik, trzeba być twardym skoro Jola może to my też możemy (chyba) ![]() Rany, jak ja nie lubię poniedziałków a poniedziałków w których wszystko idzie nie tak to już w ogóle wrrrr
|
|
#4648 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Następnym razem się uda. Też mnie ulali na łuku (na wstecznym) za pierwszym podejściem. Zdychał mi silnik i pachołki fruwały za tylną szybą. Cytat:
Toś zdolna, Sabbacie, jak sam czort. Ja w moich olbrzymich egzaminacyjnych harbołach do dziś nie umiem jeździć. Fenris, cieszę się, że udaje Ci się utrzymać ciągłość zatrudnienia Z tego, co piszesz nowa praca zapowiada się dobrze
|
|
#4649 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Udało mi się dostać nawet do chirurga szczęgowego, obejrzał mnie, wysłał na rentgen, posmarował czymś i stwierdził, że gdyby nie moje wakacje to by mi to pięknie usunął już dziś. Miejsca nie mam na ósemki, więc bez sensu cierpieć i czekać aż wyrośnie. Ale że za trzy dni jadę (A teraz idę do szafy szukać ciuchów na wyjazd. |
||
|
|
|
#4650 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Dziękuję za miłe słowa i trzymanie kciuków. Też mam nadzieję, że będzie lepsza - facet który do mnie dzwonił z propozycją miał przeeeemiły głos i w ogóle wydał się niesamowcie sympatyczny. Jak będzie taka atmosfera to ekstra.
Sabbath - z oczami chyba ok, 20.10 idę na kontrolę. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.

Z tego co piszesz praca jest - ta umowa-zlecenie niezbyt fajna, ale skoro ci zależy na spłacie kredytu na pierwszym miejscu - to myślę, że jest ok
Kto jak kto, ale ja w tych sprawach byłam liderką 

Bez komentarza

no stres, stres :/ 3. raz na łuku się wyłożyłam... miałam z tym samym panem, co tydzień temu i był bardzo miły, bo mnie poznał i w ogóle miło... tylko te głupie linie i pachołki, wrr! no ale trudno się mówi i próbuje dalej