Włosomaniaczki :D - część III - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-10-06, 08:42   #4441
evangeline
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Hej Dziewczyny

Życzę Wam udanego spotkania dzisiaj

Ja niedługo zmykam na zajęcia a potem do fryzjera na farbowanko

Buźki

WYMIANKA
evangeline jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-06, 09:25   #4442
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Asiu ale dałaś czadu z tym garnkiem Ja mój wyrzuciłam gdzieś za dom, a później mąż pytał czy chcę go jeszcze próbować reanimować - nie chciałam
, no dałam i te płatki mi się poprzypalały, bo cała woda wyparowała
Może któregoś dnia najdzie mnie ochota do reanimacji, póki co nadal skrzętnie ukrywam dowód zbrodni w szafie
TŻ póki co się nie zorientował, że jednego garnka brakuje

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Mam metodę na czyszczenie takich podpalonych naczyń : wrzucam kostkę do zmywania w zmywarkach automatycznych i zalewam gotującą wodą. Postoi taki garnek i wszystko odejdzie. To samo do czyszczenia termosów po kawie i herbacie {ja parzę w termosach}. Tylko uwaga na polskie kostki Ludwik; mają zapach, który trudno wypłukać.
Wiem, że to nie ten wątek, ale pewnie podpowiecie. Mam nieodpartą ochotę zacząć przygodę z mineralnymi kosmetykami. Do tej pory - ot, jakieś malusieńkie próbeczki. Mam cere baaardzo suchą i gębusię raczej problematyczną {naczynka}. Jak myślicie - warto zabrać się za minerałki ?!
O! Fajny patent, więc może i ja zaopatrzę się w kostki i któregoś pięknego dnia wyczyszczę garnuszek

A na minerałki też się czaję od jakiegoś czasu, właśnie zamówiłam próbkę cienia, puder też mnie kusi trochę, ale nie wiem, czy on kompatybilny jest z filtrami, czy ich nie destabilizuje... I ciekawa jestem jak by się na nich układał, bo podobno pudry mineralne powinno się na suchej, oczyszczonej skórze rozprowadzać, tymczasem po filtrze świece sie jak... wiadomo co
'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-06, 14:11   #4443
Narek
Zakorzenienie

Olu, śliczniaste kręciołki Rzeczywiście Ci urosły

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-06, 15:17   #4444
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
AKarla - zdjęcia powiadasz...Pomyślimy , też o tym myślałam, tylko żebym aparatu nie zapomniała
Nie myśleć, tylko działać

Dzień dobry
Cicho tu strasznie, chyba wszystkie wybyły na spotkanie
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-06, 15:51   #4445
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość
Jedna snuje się po kątach domu i za godzinę wychodzi na próbę

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-10-06, 15:54   #4446
'Estelle'

Cytat:
Dzień dobry
Wybyły i szaleją zarzucając czuprynami aż miło
Mam nadzieję, że się dobrze bawicie i czekam niecierpliwie na relację ze zlotu
Ech, szkoda, że mieszkam tak daleko

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
A ja tylko zjem pierogi i spadam do dziubaniny [na jutro muszę mieć gotowe 2 kryzy i 3 pary mankiecików ]
Stary 2008-10-06, 16:06   #4447
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
A ja tylko zjem pierogi i spadam do dziubaniny [na jutro muszę mieć gotowe 2 kryzy i 3 pary mankiecików ]
Uuu, jakieś zamówienie?
Pieeeroooogi Oddawaj!

Bieganie + Turbo Ewy Ch.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-06, 16:10   #4448
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
A na jaką? Jesli można spytać

Cytat:
Powodzenia
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-06, 16:15   #4449
Eyna
Zadomowienie

GG do Eyna

Faktycznie cicho, a spotkanie mam nadzieje udane
Wpadłam na chwilę.. Nie mam zupełnie czasu, dziś pisałam test i oddałam pracę, jutro dwa sprawdziany, pojutrze kolejny, kartkówka i jeszcze jeden sprawdzian w piątek. Do tego kilka prac do oddania, nie licząc plastycznych.. Przeraża mnie perspektywa wyrobienia się z nauką przez tą godzinę - ledwie weszłam do domu, po 18 wychodzę na trening, po którym nie będę mieć siły na nic.

Cieszy mnie tylko możliwość bezkarnego popijania napojów typu red bull

Estelle - Ach, było parę przypadków z garnkami zostawionymi na gazie.. Nawet wodę na herbatę uda się przypalić
Eyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-06, 16:25   #4450
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
A na jaką? Jesli można spytać
A wymyślili sobie jakieś przedstawienie z okazji Dnia Nauczyciela i mam zaszczytną rolę Ucznia 2

Eyna, współczuje

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-10-06, 17:11   #4451
blonndee
Wtajemniczenie

witam
o jezu, co za dzien...
okazuje sie, ze mam konwersatoria z okropnym pila [jezu, to jest facet, a wyglada i mowi jak baba, nawet ma cycki! nigdy bym nie powiedziala, ze to ON!], ale dzieki bogu tylko jedna godzine w tyg. ale w pon rano
cwiczenia z chemii ogolnej calkiem fajne, babka dobrze prowadzi, nawet sie u niej az tak tablicy nie boje a wyklad z matmy... mega nuda i nic nie rozumiem, czekam na cwiczenia
to chyba tyle, jutro mam wyklad z chemii i biologii, na 10, kazdy trwa 2h. wiec jest dobrze.
a trafilam do najbardziej meskiej grupy z mojej specjalnosci, mam ich az ok.7-8 na 25 osob a jeden jest tak boski, ze bede lawirowac jak glupia, zeby zostal moim partnerem do laboratorium, trzymajcie kciuki

Oleczko, wlosy wlosami, ale jakie ty masz piekne plecy i wciecie!!

widze, ze cicho bo wlosomaniaczki buszuja w krakowie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-06, 19:02   #4452
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eyna Pokaż wiadomość
Cieszy mnie tylko możliwość bezkarnego popijania napojów typu red bull
Mój naczelny trunek w sesji

Cytat:
A wymyślili sobie jakieś przedstawienie z okazji Dnia Nauczyciela i mam zaszczytną rolę Ucznia 2
hahaha

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
widze, ze cicho bo wlosomaniaczki buszuja w krakowie
Szaleją dziewczyny

WYMIANKA
Stary 2008-10-06, 19:24   #4453
Narek
Zakorzenienie

Kurczę, nawet w małych mieścinach znajdą się jakieś patafiany.
Skończyliśmy próbę, wracałam kawałek z koleżanką, jesteśmy jeszcze obok szkoły, a tu wychodzi jakiś cap i nas zaprasza do siebie To mu powiedziałam, że jest dla nas za stary, na co on do mnie "Trzymaj się ramy, bo Ci c*pkę przepchamy" Odwinęłam się starym dobrym "Ale pan ma za małego przyjaciela" i poszłyśmy szybkim tempem, bo, nie powiem, lekkiego stracha miałam.

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-10-06, 19:33   #4454
andziuchna
Zakorzenienie

hej dziewczyny
nie mam czasu zeby nadrabiac zaleglosci ale mam nadzieje ze spotkanie bylo udane

a u mnie koszmar: sie pokusilam o farbowanie i kolor wyszedl obrzydliwy- oby jak najszybciej sie wyplukal no ale sama jestem sobie winna...
no i jeszcze na uczelni nie dostalam sie do tego promotora na ktorym mi zalezalo bo kryterium dobory bylo kto pierwszy ten lepszy no i do tego przeziebienie co razem daje piekna depresje jesienna ide pod kocyk sie kurowac a Wam zycze milego wieczorku

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post61735726
andziuchna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-06, 19:36   #4455
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
Olu, śliczniaste kręciołki Rzeczywiście Ci urosły
dziękuje

Cytat:
witam
o jezu, co za dzien...
okazuje sie, ze mam konwersatoria z okropnym pila [jezu, to jest facet, a wyglada i mowi jak baba, nawet ma cycki! nigdy bym nie powiedziala, ze to ON!], ale dzieki bogu tylko jedna godzine w tyg. ale w pon rano
cwiczenia z chemii ogolnej calkiem fajne, babka dobrze prowadzi, nawet sie u niej az tak tablicy nie boje a wyklad z matmy... mega nuda i nic nie rozumiem, czekam na cwiczenia
to chyba tyle, jutro mam wyklad z chemii i biologii, na 10, kazdy trwa 2h. wiec jest dobrze.
a trafilam do najbardziej meskiej grupy z mojej specjalnosci, mam ich az ok.7-8 na 25 osob a jeden jest tak boski, ze bede lawirowac jak glupia, zeby zostal moim partnerem do laboratorium, trzymajcie kciuki

Może ten piła tylko na początku taki jest, w sumie u nas wielu profesorów wydawało się potworami na początku, a z biegiem czasu okazuje się, że nie taki diabeł zły jak go malują .
Najbardziej nie lubię jak się zaczynają zajęcia i ćwiczeniowcy zaczynają mówić, czego od nas oczekują, co jest warunkiem zaliczenia, o tych przygotowaniach na każde zajęcia itp.Człowiek się wystraszy i myśli: czego oni ode mnie chcą ? Później połowa okazuje się naciągana .
Fajnie, że masz męską grupę, u nas deficyt facetów .

Ehehehe, co do pleców i wcięcia to dziękuje . No z plecami nigdy problemu nie miałam, w stylu wypryski czy coś, a wcięcie to różnica 30 cm jeśli chodzi o porównanie do bioder czy piersi. Coś za coś, zupełnie mi się nogi nie udały

Jestem totalnie zmęczona, nawet mi się włosów myć nie chce. Po zajęciach byłam wydrukować wszystkie artykuł do pracy licencjackiej, ponad 200 stron - dużo pieniążków
Później byłam w obleganej bibliotece i jakieś ochłapy udało mi się wypożyczyć.
Później współlokatorki wyciągnęły mnie do nowej galerii - Karolinka w drodze przelotowej z Opola do Wrocławia. W sumie nic ciekawego, przyjechałam, nogi mnie bolą i praktycznie rzuciłam się na jedzenie, tak byłam głodna.

W ogóle miałam dzisiaj śmieszną sytuację. Wychodziłam z tego ksera i śpieszyłam się, więc nie patrząc kto stoi koło budynku pognałam do tej biblioteki, w pewnym momencie słyszę za sobą głośne wołanie: Ola ! , odwróciłam się i patrzę a daleko, daleko koło tego budynku stoi 4 chłopaków (nie rozpoznałam żadnego) i mi macha. Zwątpiłam, odmachałam wołając: cześć, komu macham w ogóle?, na co oni zaczeli się strasznie śmiać i krzyknęli, że nie rozpoznałaś nas, ale my Cię znamy, odwiedzimy Cię za niedługo, dobra? Odpowiedziałam tylko dobra i pognałam dalej Nie mam pojęcia kto to, co to, o co chodzi

Teraz czeka mnie tłumaczenie chociaż tytułów i podtytułów tych moich artykułów, kąpiel i nyny, jutro wstaję przed 7

Cytat:
Napisane przez andziuchna Pokaż wiadomość
hej dziewczyny
nie mam czasu zeby nadrabiac zaleglosci ale mam nadzieje ze spotkanie bylo udane

a u mnie koszmar: sie pokusilam o farbowanie i kolor wyszedl obrzydliwy- oby jak najszybciej sie wyplukal no ale sama jestem sobie winna...
no i jeszcze na uczelni nie dostalam sie do tego promotora na ktorym mi zalezalo bo kryterium dobory bylo kto pierwszy ten lepszy no i do tego przeziebienie co razem daje piekna depresje jesienna ide pod kocyk sie kurowac a Wam zycze milego wieczorku
a co to za kolor ?
U nas dobór promotorów to jeszcze gorzej, bo nie kto pierwszy ten lepszy a zupełny przypadek, porozdzielali nas jak chcieli.
oleczka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-06, 19:42   #4456
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
no i jeszcze na uczelni nie dostalam sie do tego promotora na ktorym mi zalezalo bo kryterium dobory bylo kto pierwszy ten lepszy
Też dzisiaj farbowałam włosy u mojej fryzjerki, ale wszystko się udało i kolorek wyszedł taki, jaki miał Osobiście boję się takich samodzielnych eksperymentów

Ja w piątek wybierałam promotora, udało mi się jakimś cudem dostać tego, co chciałam, bo u nas to tez jest taka walka o ogień

Cytat:
Napisane przez oleczka87 Pokaż wiadomość
Najbardziej nie lubię jak się zaczynają zajęcia i ćwiczeniowcy zaczynają mówić, czego od nas oczekują, co jest warunkiem zaliczenia, o tych przygotowaniach na każde zajęcia itp.Człowiek się wystraszy i myśli: czego oni ode mnie chcą ? Później połowa okazuje się naciągana .

Teraz czeka mnie tłumaczenie chociaż tytułów i podtytułów tych moich artykułów, kąpiel i nyny, jutro wstaję przed 7
Ja też nie lubię tych początków ćwiczeń zawsze ten sam schemat, o którym napisałaś

Jutro sobie robię wolne na uczelni, bo nie chce mi się wstawać na 8 Mam zajęcia tylko z takim gościem, który często nawet nie zjawia się na zajęciach, albo wpada na max. 20 minut, więc dam sobie w pierwszym tygodniu spokój

WYMIANKA
Stary 2008-10-06, 21:00   #4457
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez evangeline Pokaż wiadomość
Osobiście boję się takich samodzielnych eksperymentów

Ja w piątek wybierałam promotora, udało mi się jakimś cudem dostać tego, co chciałam, bo u nas to tez jest taka walka o ogień

Ja też nie lubię tych początków ćwiczeń zawsze ten sam schemat, o którym napisałaś

Jutro sobie robię wolne na uczelni, bo nie chce mi się wstawać na 8 Mam zajęcia tylko z takim gościem, który często nawet nie zjawia się na zajęciach, albo wpada na max. 20 minut, więc dam sobie w pierwszym tygodniu spokój
Ja nie mam co eksperymentować, bo w końcu to zwykła czerń .

Ja nawet promotora nie wybierałam, u nas się tylko początkowo wybierało katedrę - połowa roku szła na katedrę biologii a połowa na biotechnologii. Tam dopiero rozdzielali nas do promotorów i szczęśliwie dostałam się, wraz z dwójką innych osób do tej osoby co chciałam

Nie dość, że tak schematycznie te zajęcia przeprowadzają, to wprowadzają taki element grozy: 3 nieobecności i zostają państwo skreśleni z listy studentów, czy wejściówek nie będzie jako takich, ale na każdych zajęciach będę państwa odpytywał.

Też bym chciała wolne, ale ja mam zajęcia teraz do 30 października codziennie, świątek piątek i wszystkie ważne :/. Trochę mnie to przeraża, dobrze że na studiach mam taki plan, że mam dużo wolnego czasu. Ale na czwartek już nauka na fizjologię, w piątek mam kolosa z anatomii na studium, a w poniedziałek kolosa z biotechnologii na studiach
oleczka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-07, 06:13   #4458
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Przyszło mi pierwszej zrecenzować spotkanko

Było naprawdę bardzo miło. Każda z włosmomaniaczek i jeden włosomaniak są mega sympatyczni, a Emilia (muszę to napisać) bardzo pozytywnie postrzelona Obyło się bez shoppingu - zapewne trzeba to jeszcze nadrobić W toku już organizacja następnego spotkania A z Krakowiankami mam nadzieje, jeszcze w międzyczasie uda się gdzieś wyskoczyć

Miłego dnia
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-07, 08:04   #4459
blonndee
Wtajemniczenie

dziendobry
uciekam powoli na wyklady bo mam za godzinke, a nie sprawdzilam autobusu dzieki bogu dzis ladna pogoda
dzis tylko 4h, wiec moze zdaze na zagadki ncis
zycze milego dnia i wpadne potem

ps. sliczny chlopiec z mojej grupy ma dziewczyne poprzezywalam juz i dzis szukam dalej kolejnej ofiary na partnera do labkow
Stary 2008-10-07, 08:05   #4460
Porcelainnn
Zadomowienie

Cytat:
Wybyły i szaleją zarzucając czuprynami aż miło
Mam nadzieję, że się dobrze bawicie i czekam niecierpliwie na relację ze zlotu
Ech, szkoda, że mieszkam tak daleko

Asiu, może byłabyś chętna nas kiedyś odwiedzić?

Cytat:
witam

Zwróciłam uwagę na to samo. Śliczne to wcięcie A włosy Ci bardzo urosły - najlepiej to widać porównując pierwsze i trzecie zdjęcie.

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Przyszło mi pierwszej zrecenzować spotkanko

Było naprawdę bardzo miło. Każda z włosmomaniaczek i jeden włosomaniak są mega sympatyczni, a Emilia (muszę to napisać) bardzo pozytywnie postrzelona Obyło się bez shoppingu - zapewne trzeba to jeszcze nadrobić W toku już organizacja następnego spotkania A z Krakowiankami mam nadzieje, jeszcze w międzyczasie uda się gdzieś wyskoczyć

Miłego dnia

Przemiło było i mam nadzieję, ze to szybko powtórzymy. Szoping też dojdzie do skutku (błyszczyk! ) A owa Emilia ma chyba jakiś ciężki przypadek ADHD, biedna dziewczyna Kawa i lody przepyszne, piwo w towarzystwie Marylin M. też

Marzenka, Kasia - napiszcie czy dojechałyście bez problemów

Bardzo się cieszę, że Was spotkałam

Mam dziś pierwszy dzień praktyk w gazecie, chyba powinnam się denerwować, ale jestem bardzo śpiąca i moje myśli krążą raczej wokół jeszcze jednej godzinki snu... Nic z tego.

Miłego dnia!

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-07, 08:39   #4461
xyoko
Zakorzenienie

Bry

Też czekam na wiadomość, czy Marzenka z Kasią bezpiecznie dotarły (przy dźwiękach disco polo), ale może jeszcze odsypiają

Spotkanie bardzo sympatyczne, nigdy nie widziałam tylu pięknych włosów na raz

I dzięki Włosomaniaczkom odkryłam knajpę, której szukałam 6 lat

Lody cynamonowe polecane przez Julcię, kawa polecana przez Marzenkę, piwo (nie polecane ) pyszne
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-07, 08:57   #4462
'Estelle'

Cytat:
Uuu, jakieś zamówienie?
Pieeeroooogi Oddawaj!
Ano niejedno . Tak dziwnie się zawsze skłąda, że leci seriami, teraz mam 3 naraz, a potem znowu tydzień bezrobocia pewnie

A na pierogi zapraszam chętnie sie podzielę.
A dzisiaj będą naleśniczki z serem

Ach, a propos Allegro, widzę, że gwiazda plagiatu nie tylko mnie z pomysłów okrada / "inspiruje się twórczością". Oto co ostatnio znalazłam:

I
Oryginał: http://www.allegro.pl/item447303230_...mi_gothic.html
Podróbka: http://www.allegro.pl/item441675713_...th_okazja.html

II
Oryginał: http://www.allegro.pl/item450621295_...ku_okazja.html
Podróbka: http://www.allegro.pl/item447743928_..._promocja.html

Lada chwila zacznie kopiować moje pomysły na wykorzystanie kamei przy kryzach bądź naszyjnikach , bo widzę, że zaczyna handlować kameami

Cytat:
Powodzenia
Dzięki

Cytat:
Napisane przez Eyna Pokaż wiadomość
Estelle - Ach, było parę przypadków z garnkami zostawionymi na gazie.. Nawet wodę na herbatę uda się przypalić
Hehehe, ja jestem w tym chyba przodowniczką
Dlatego mam teraz czajnik elektryczny

Cytat:
Gratuluję Uczniu Drugi

Cytat:
witam
o jezu, co za dzien...
Spokojnie Iza, do wszystkiego się przyzwyczaisz i oswoisz się z czasem.
Moja grupa na laborkach z obróbki mechanicznej [czy czegoś takiego] trafiła na straszną "żyłę" [druga połowa grupy "zemściła" się za to, że ta moja część-pierwsza dostała luzackiego prowadzącego od inżynierii materiałowej], ale okazało się, że dało się ją urobić, a to imieniny, a to jeszcze cos innego, pretekst zawsze się znalazł i w rezultacie mieliśmy mniej wstępniaków i lepsze oceny ze sprawozdań niż ta część, która miała zajęcia z "luzaczką".
Na wszystko jest sposób
Cytat:
Hehehe, nie ma tego złego, jak widać

Cytat:
Kurczę, nawet w małych mieścinach znajdą się jakieś patafiany.
Skończyliśmy próbę, wracałam kawałek z koleżanką, jesteśmy jeszcze obok szkoły, a tu wychodzi jakiś cap i nas zaprasza do siebie. To mu powiedziałam, że jest dla nas za stary, na co on do mnie "Trzymaj się ramy, bo Ci c*pkę przepchamy" Odwinęłam się starym dobrym "Ale pan ma za małego przyjaciela" i poszłyśmy szybkim tempem, bo, nie powiem, lekkiego stracha miałam.
o matko i córko

Cytat:

Cytat:
Napisane przez oleczka87 Pokaż wiadomość
W ogóle miałam dzisiaj śmieszną sytuację. Wychodziłam z tego ksera i śpieszyłam się, więc nie patrząc kto stoi koło budynku pognałam do tej biblioteki, w pewnym momencie słyszę za sobą głośne wołanie: Ola ! , odwróciłam się i patrzę a daleko, daleko koło tego budynku stoi 4 chłopaków (nie rozpoznałam żadnego) i mi macha. Zwątpiłam, odmachałam wołając: cześć, komu macham w ogóle?, na co oni zaczeli się strasznie śmiać i krzyknęli, że nie rozpoznałaś nas, ale my Cię znamy, odwiedzimy Cię za niedługo, dobra? Odpowiedziałam tylko dobra i pognałam dalej Nie mam pojęcia kto to, co to, o co chodzi

Ciekawe, jak się sprawa rozwinie

Cytat:

Miłego dnia

Dawajcie foty jakieś

Edytowane przez 'Estelle'
Czas edycji: 2008-10-07 o 09:22 Powód: Błąd w linkowaniu
Stary 2008-10-07, 09:14   #4463
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość

Przemiło było i mam nadzieję, ze to szybko powtórzymy. Szoping też dojdzie do skutku (błyszczyk! ) A owa Emilia ma chyba jakiś ciężki przypadek ADHD, biedna dziewczyna Kawa i lody przepyszne, piwo w towarzystwie Marylin M. też

Marzenka, Kasia - napiszcie czy dojechałyście bez problemów

Bardzo się cieszę, że Was spotkałam

Mam dziś pierwszy dzień praktyk w gazecie, chyba powinnam się denerwować, ale jestem bardzo śpiąca i moje myśli krążą raczej wokół jeszcze jednej godzinki snu... Nic z tego.

Miłego dnia!
Szczerze zazdroszcze tego ADHD Też by mi się przydał taki dopalacz

Miłego praktykowania

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
Spotkanie bardzo sympatyczne, nigdy nie widziałam tylu pięknych włosów na raz
Oczopląsu można było dostać

Cytat:
Ach, a propos Allegro, widzę, że gwiazda plagiatu nie tylko mnie z pomysłów okrada / "inspiruje się twórczością". Oto co ostatnio znalazłam:

I
Oryginał: http://www.allegro.pl/item447303230_...mi_gothic.html
Podróbka: http://www.allegro.pl/item447303230_...mi_gothic.html

II
Oryginał: http://www.allegro.pl/item450621295_...ku_okazja.html
Podróbka: http://www.allegro.pl/item447743928_..._promocja.html

Lada chwila zacznie kopiować moje pomysły na wykorzystanie kamei przy kryzach bądź naszyjnikach , bo widzę, że zaczyna handlować kameami
Ten pierwszy zestaw orginał i kopia to ten sam link

Irytujące. Zero kreatywności i własnej inwencji

Musimy poczkekać na Marzenkę
Sesja w Empiku jest jak najbardziej warta obejrzenia
Stary 2008-10-07, 09:29   #4464
'Estelle'

Cytat:
ps. sliczny chlopiec z mojej grupy ma dziewczyne poprzezywalam juz i dzis szukam dalej kolejnej ofiary na partnera do labkow
Heh, wiesz... zawsze można powiedzieć, że to nie problem [żarcik]
A tak na serio, to czy Ty aby właściwie powinnas się za innymi oglądać ???

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość

Asiu, może byłabyś chętna nas kiedyś odwiedzić?
Ano pewnie, że byłabym, ale to wymaga dość szeroko zakrojonych rozwiązań organizacyjnych, bo jakby nie było odległość robi swoje
Niemniej jednak przy dobrym planowaniu jest to wykonalne

Cytat:
Lody cynamonowe polecane przez Julcię, kawa polecana przez Marzenkę, piwo (nie polecane ) pyszne
Cynamonowe??? Jeszcze nie jadłam, też chcęęęęęęę

Cytat:
Ten pierwszy zestaw orginał i kopia to ten sam link

Irytujące. Zero kreatywności i własnej inwencji
Już poprawiłam.
I aż się boję nowych projektów wystawiać, bo po co... żeby karmić trola?
Stary 2008-10-07, 09:36   #4465
virka
Zakorzenienie

Dzień Doberek

Widzę, że już Dziewczyny co nieco napomknęły o spotkaniu Ja od siebie dodam jeszcze, że było meeeega sympatycznie (co poniektóre maniaczki pokazały swoje nowe oblicze ) Dawno się tak dobrze nie bawiłam Rozstaniom nie było końca (Emilka jak obojczyk ?? ) I jak myślicie o kim i o czym myśłam przed zaśnięciem i tuż po obodzeniu ??? I nawet mi się śniliście
Zapraszamy wszystkie chętne maniaczki na kolejny zlot (a Agnieszce wyjątkowo nie odpuścimy , piwo za Pestke musi byc wypite z maniaczkami ).

My dojechałyśmy z Kasią spokojnie do domku (spokojnie znaczy bezpiecznie, bo spokojne - w sensie zachowania to my nie byłyśmy ) Jakby nas ktoś nagrał, jakie arie odchodziły, to po prostu , odkryłysmy nasz talent

Zaraz wstawię private album ze zlotu

Jeszcze raz Wam wszystkim dziękuję, za przesympatyczne spotkanie i cudownie spędzony wieczór

Edit: Aha jeszcze dodam, co do słynnej sesji z Empiku (o której wspomina Emilka), że wyglądało to tak, że działo się co się działo..., ja sobie stoję zapewne nie zgadniecie na jakim dziale (z artykułami do decu - ależ jestem nie przewidywalna prawda? ) i nagle z "obłędem w oczach" podchodzi do mnie Gosia i mówi - wiesz co, ale może już byśmy stąd wyszli zanim nas wyrzucą I jako Mamusia musiałam towarzystwo wyprowadzić , opuszczając mój kochany dział (przy którym, swoją drogą, zupełnie nie wiem dalczego - nikt mnie nie uwiecznił ) Uwierzcie mi, głupawkę mieliśmy już zdrową, co zobaczycie na zdjęciu w lodziarni...

virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-07, 09:37   #4466
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:

Ano pewnie, że byłabym, ale to wymaga dość szeroko zakrojonych rozwiązań organizacyjnych, bo jakby nie było odległość robi swoje
Niemniej jednak przy dobrym planowaniu jest to wykonalne

Cynamonowe??? Jeszcze nie jadłam, też chcęęęęęęę
No to Asiu myśl o tych rozwiązaniach organizacyjnych

Cynamonowe Jadłam pierwszy raz, ale na pewno nie ostatni
Stary 2008-10-07, 09:55   #4467
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:

Edit: Aha jeszcze dodam, co do słynnej sesji z Empiku (o której wspomina Emilka), że wyglądało to tak, że działo się co się działo..., ja sobie stoję zapewne nie zgadniecie na jakim dziale (z artykułami do decu - ależ jestem nie przewidywalna prawda? ) i nagle z "obłędem w oczach" podchodzi do mnie Gosia i mówi - wiesz co, ale może już byśmy stąd wyszli zanim nas wyrzucą :hahaha: I jako Mamusia musiałam towarzystwo wyprowadzić , opuszczając mój kochany dział (przy którym, swoją drogą, zupełnie nie wiem dalczego - nikt mnie nie uwiecznił ) Uwierzcie mi, głupawkę mieliśmy już zdrową, co zobaczycie na zdjęciu w lodziarni...

Mimo wszystko dobrze, że alkohol był dopiero pe Empiku
Stary 2008-10-07, 09:58   #4468
virka
Zakorzenienie

Cytat:

Mimo wszystko dobrze, że alkohol był dopiero pe Empiku
No biorąc pod uwagę fakt, co się działo po wyjściu z knajpy... Tu już by zdjęcia nie wystarczyły, tu potrzebna była kamera

Edit: Album dodany

virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-07, 10:05   #4469
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:

Nie wiem czemu na prawie wszystkich zdjęciach mam zamknięte oczy
Stary 2008-10-07, 10:05   #4470
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
No biorąc pod uwagę fakt, co się działo po wyjściu z knajpy... Tu już by zdjęcia nie wystarczyły, tu potrzebna była kamera

Najbardziej podobało mi się nasze pożegnalne smyranie się włosami

Cytat:

Nie wiem czemu na prawie wszystkich zdjęciach mam zamknięte oczy

Nie martw się - jeszcze będzie okazja to naprawić

Dobrze, że zdjęć nie widziałam wcześniej, bo po mojej cenzurze uchowały by się tylko te na których mnie nie ma
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości