|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4441 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Hej Dziewczyny
![]() Życzę Wam udanego spotkania dzisiaj ![]() Ja niedługo zmykam na zajęcia a potem do fryzjera na farbowanko ![]() Buźki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4442 | ||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Może któregoś dnia najdzie mnie ochota do reanimacji, póki co nadal skrzętnie ukrywam dowód zbrodni w szafie ![]() TŻ póki co się nie zorientował, że jednego garnka brakuje ![]() Cytat:
![]() ![]() A na minerałki też się czaję od jakiegoś czasu, właśnie zamówiłam próbkę cienia, puder też mnie kusi trochę, ale nie wiem, czy on kompatybilny jest z filtrami, czy ich nie destabilizuje... I ciekawa jestem jak by się na nich układał, bo podobno pudry mineralne powinno się na suchej, oczyszczonej skórze rozprowadzać, tymczasem po filtrze świece sie jak... wiadomo co ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4443 |
Zakorzenienie
|
Olu, śliczniaste kręciołki
![]() ![]()
![]() |
#4444 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4445 |
Zakorzenienie
|
Jedna snuje się po kątach domu i za godzinę wychodzi na próbę
![]()
![]() |
#4446 |
|
Wybyły i szaleją zarzucając czuprynami aż miło
![]() Mam nadzieję, że się dobrze bawicie ![]() ![]() Ech, szkoda, że mieszkam tak daleko ![]() ![]() A ja tylko zjem pierogi i spadam do dziubaniny [na jutro muszę mieć gotowe 2 kryzy i 3 pary mankiecików ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pieeeroooogi ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4448 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4449 |
Zadomowienie
|
Faktycznie cicho, a spotkanie mam nadzieje udane
![]() Wpadłam na chwilę.. Nie mam zupełnie czasu, dziś pisałam test i oddałam pracę, jutro dwa sprawdziany, pojutrze kolejny, kartkówka i jeszcze jeden sprawdzian w piątek. Do tego kilka prac do oddania, nie licząc plastycznych.. Przeraża mnie perspektywa wyrobienia się z nauką przez tą godzinę - ledwie weszłam do domu, po 18 wychodzę na trening, po którym nie będę mieć siły na nic. Cieszy mnie tylko możliwość bezkarnego popijania napojów typu red bull ![]() Estelle - Ach, było parę przypadków z garnkami zostawionymi na gazie.. Nawet wodę na herbatę uda się przypalić ![]()
![]() |
#4450 |
Zakorzenienie
|
A wymyślili sobie jakieś przedstawienie z okazji Dnia Nauczyciela i mam zaszczytną rolę Ucznia 2
![]() Eyna, współczuje ![]()
![]() |
#4451 |
Wtajemniczenie
|
witam
![]() o jezu, co za dzien... ![]() okazuje sie, ze mam konwersatoria z okropnym pila [jezu, to jest facet, a wyglada i mowi jak baba, nawet ma cycki! nigdy bym nie powiedziala, ze to ON! ![]() ![]() cwiczenia z chemii ogolnej calkiem fajne, babka dobrze prowadzi, nawet sie u niej az tak tablicy nie boje ![]() ![]() ![]() to chyba tyle, jutro mam wyklad z chemii i biologii, na 10, kazdy trwa 2h. wiec jest dobrze. a trafilam do najbardziej meskiej grupy z mojej specjalnosci, mam ich az ok.7-8 na 25 osob ![]() ![]() ![]() Oleczko, wlosy wlosami, ale jakie ty masz piekne plecy i wciecie!! ![]() widze, ze cicho bo wlosomaniaczki buszuja w krakowie ![]()
![]() |
![]() |
#4452 | |
Zakorzenienie
|
Mój naczelny trunek w sesji
![]() Cytat:
![]() Szaleją dziewczyny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4453 |
Zakorzenienie
|
Kurczę, nawet w małych mieścinach znajdą się jakieś patafiany.
Skończyliśmy próbę, wracałam kawałek z koleżanką, jesteśmy jeszcze obok szkoły, a tu wychodzi jakiś cap i nas zaprasza do siebie ![]() ![]()
![]() |
#4454 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() nie mam czasu zeby nadrabiac zaleglosci ale mam nadzieje ze spotkanie bylo udane ![]() a u mnie koszmar: sie pokusilam o farbowanie i kolor wyszedl obrzydliwy- oby jak najszybciej sie wyplukal ![]() no i jeszcze na uczelni nie dostalam sie do tego promotora na ktorym mi zalezalo bo kryterium dobory bylo kto pierwszy ten lepszy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4455 | ||
Rozeznanie
|
dziękuje
![]() Cytat:
![]() Najbardziej nie lubię jak się zaczynają zajęcia i ćwiczeniowcy zaczynają mówić, czego od nas oczekują, co jest warunkiem zaliczenia, o tych przygotowaniach na każde zajęcia itp.Człowiek się wystraszy i myśli: czego oni ode mnie chcą ? Później połowa okazuje się naciągana ![]() Fajnie, że masz męską grupę, u nas deficyt facetów ![]() Ehehehe, co do pleców i wcięcia to dziękuje ![]() ![]() Jestem totalnie zmęczona, nawet mi się włosów myć nie chce. Po zajęciach byłam wydrukować wszystkie artykuł do pracy licencjackiej, ponad 200 stron - dużo pieniążków ![]() Później byłam w obleganej bibliotece i jakieś ochłapy udało mi się wypożyczyć. Później współlokatorki wyciągnęły mnie do nowej galerii - Karolinka w drodze przelotowej z Opola do Wrocławia. W sumie nic ciekawego, przyjechałam, nogi mnie bolą i praktycznie rzuciłam się na jedzenie, tak byłam głodna. W ogóle miałam dzisiaj śmieszną sytuację. Wychodziłam z tego ksera i śpieszyłam się, więc nie patrząc kto stoi koło budynku pognałam do tej biblioteki, w pewnym momencie słyszę za sobą głośne wołanie: Ola ! , odwróciłam się i patrzę a daleko, daleko koło tego budynku stoi 4 chłopaków (nie rozpoznałam żadnego) i mi macha. Zwątpiłam, odmachałam wołając: cześć, komu macham w ogóle?, na co oni zaczeli się strasznie śmiać i krzyknęli, że nie rozpoznałaś nas, ale my Cię znamy, odwiedzimy Cię za niedługo, dobra? Odpowiedziałam tylko dobra i pognałam dalej Nie mam pojęcia kto to, co to, o co chodzi ![]() Teraz czeka mnie tłumaczenie chociaż tytułów i podtytułów tych moich artykułów, kąpiel i nyny, jutro wstaję przed 7 ![]() Cytat:
U nas dobór promotorów to jeszcze gorzej, bo nie kto pierwszy ten lepszy a zupełny przypadek, porozdzielali nas jak chcieli. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4456 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja w piątek wybierałam promotora, udało mi się jakimś cudem dostać tego, co chciałam, bo u nas to tez jest taka walka o ogień ![]() Cytat:
![]() ![]() Jutro sobie robię wolne na uczelni, bo nie chce mi się wstawać na 8 ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4457 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja nawet promotora nie wybierałam, u nas się tylko początkowo wybierało katedrę - połowa roku szła na katedrę biologii a połowa na biotechnologii. Tam dopiero rozdzielali nas do promotorów i szczęśliwie dostałam się, wraz z dwójką innych osób do tej osoby co chciałam ![]() Nie dość, że tak schematycznie te zajęcia przeprowadzają, to wprowadzają taki element grozy: 3 nieobecności i zostają państwo skreśleni z listy studentów, czy wejściówek nie będzie jako takich, ale na każdych zajęciach będę państwa odpytywał. Też bym chciała wolne, ale ja mam zajęcia teraz do 30 października codziennie, świątek piątek i wszystkie ważne :/. Trochę mnie to przeraża, dobrze że na studiach mam taki plan, że mam dużo wolnego czasu. Ale na czwartek już nauka na fizjologię, w piątek mam kolosa z anatomii na studium, a w poniedziałek kolosa z biotechnologii na studiach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4458 |
Zakorzenienie
|
![]()
Przyszło mi pierwszej zrecenzować spotkanko
![]() Było naprawdę bardzo miło. Każda z włosmomaniaczek i jeden włosomaniak są mega sympatyczni, a Emilia (muszę to napisać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4459 |
Wtajemniczenie
|
dziendobry
![]() uciekam powoli na wyklady bo mam za godzinke, a nie sprawdzilam autobusu ![]() ![]() dzis tylko 4h, wiec moze zdaze na zagadki ncis ![]() zycze milego dnia i wpadne potem ![]() ps. sliczny chlopiec z mojej grupy ma dziewczyne ![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4460 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Asiu, może byłabyś chętna nas kiedyś odwiedzić? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Przemiło było i mam nadzieję, ze to szybko powtórzymy. Szoping też dojdzie do skutku (błyszczyk! ![]() ![]() ![]() Marzenka, Kasia - napiszcie czy dojechałyście bez problemów ![]() Bardzo się cieszę, że Was spotkałam ![]() Mam dziś pierwszy dzień praktyk w gazecie, chyba powinnam się denerwować, ale jestem bardzo śpiąca i moje myśli krążą raczej wokół jeszcze jednej godzinki snu... Nic z tego. Miłego dnia!
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4461 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Też czekam na wiadomość, czy Marzenka z Kasią bezpiecznie dotarły (przy dźwiękach disco polo ![]() ![]() Spotkanie bardzo sympatyczne, nigdy nie widziałam tylu pięknych włosów na raz ![]() I dzięki Włosomaniaczkom odkryłam knajpę, której szukałam 6 lat ![]() Lody cynamonowe polecane przez Julcię, kawa polecana przez Marzenkę, piwo (nie polecane ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4462 | ||||||||
|
Ano niejedno
![]() ![]() A na pierogi zapraszam ![]() A dzisiaj będą naleśniczki z serem ![]() Ach, a propos Allegro, widzę, że gwiazda plagiatu nie tylko mnie z pomysłów okrada / "inspiruje się twórczością". Oto co ostatnio znalazłam: I Oryginał: http://www.allegro.pl/item447303230_...mi_gothic.html Podróbka: http://www.allegro.pl/item441675713_...th_okazja.html II Oryginał: http://www.allegro.pl/item450621295_...ku_okazja.html Podróbka: http://www.allegro.pl/item447743928_..._promocja.html Lada chwila zacznie kopiować moje pomysły na wykorzystanie kamei przy kryzach bądź naszyjnikach ![]() ![]() Dzięki ![]() Cytat:
![]() Dlatego mam teraz czajnik elektryczny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Moja grupa na laborkach z obróbki mechanicznej [czy czegoś takiego] trafiła na straszną "żyłę" [druga połowa grupy "zemściła" się za to, że ta moja część-pierwsza dostała luzackiego prowadzącego od inżynierii materiałowej], ale okazało się, że dało się ją urobić, a to imieniny, a to jeszcze cos innego, pretekst zawsze się znalazł i w rezultacie mieliśmy mniej wstępniaków i lepsze oceny ze sprawozdań niż ta część, która miała zajęcia z "luzaczką". Na wszystko jest sposób ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ciekawe, jak się sprawa rozwinie ![]() Cytat:
![]() Dawajcie foty jakieś ![]() Edytowane przez 'Estelle' Czas edycji: 2008-10-07 o 09:22 Powód: Błąd w linkowaniu |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4463 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Miłego praktykowania ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Irytujące. Zero kreatywności i własnej inwencji ![]() Musimy poczkekać na Marzenkę ![]() Sesja w Empiku jest jak najbardziej warta obejrzenia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4464 | |||
|
Cytat:
![]() A tak na serio, to czy Ty aby właściwie powinnas się za innymi oglądać ![]() ![]() Ano pewnie, że byłabym, ale to wymaga dość szeroko zakrojonych rozwiązań organizacyjnych, bo jakby nie było odległość robi swoje ![]() Niemniej jednak przy dobrym planowaniu jest to wykonalne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
I aż się boję nowych projektów wystawiać, bo po co... żeby karmić trola? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4465 |
Zakorzenienie
|
Dzień Doberek
![]() ![]() Widzę, że już Dziewczyny co nieco napomknęły o spotkaniu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zapraszamy wszystkie chętne maniaczki na kolejny zlot (a Agnieszce wyjątkowo nie odpuścimy ![]() ![]() My dojechałyśmy z Kasią spokojnie do domku (spokojnie znaczy bezpiecznie, bo spokojne - w sensie zachowania to my nie byłyśmy ![]() ![]() ![]() Zaraz wstawię private album ze zlotu ![]() Jeszcze raz Wam wszystkim dziękuję, za przesympatyczne spotkanie i cudownie spędzony wieczór ![]() Edit: Aha jeszcze dodam, co do słynnej sesji z Empiku (o której wspomina Emilka), że wyglądało to tak, że działo się co się działo... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cynamonowe ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4467 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Mimo wszystko dobrze, że alkohol był dopiero pe Empiku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4468 |
Zakorzenienie
|
No biorąc pod uwagę fakt, co się działo po wyjściu z knajpy...
![]() ![]() Edit: Album dodany ![]()
![]() |
#4469 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4470 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Nie martw się - jeszcze będzie okazja to naprawić ![]() Dobrze, że zdjęć nie widziałam wcześniej, bo po mojej cenzurze uchowały by się tylko te na których mnie nie ma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:12.