|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Aguś, śliczne Twoje fotki, a w Pestce zakochałam się
Cytat:
Mnie strasznie wkurzał ten 12-latek, co tańczył electro-boogie, czy jak to tam się nazywa. Taki zadufany w sobie był, albo ja go źle odebrałam. Cytat:
![]() Dziewczyny, padam na ryjek Od 11 pisałam jedną głupią pracę na polski i jeszcze muszę natworzyć Oj, coś czuje, że ten rok będzie nie za ciekawy ...
|
|
|
#4412 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
A w Pestce ja i TŻ też się zakochaliśmy Ona jest taka słodka, że nie sposób się w niej nie zakochać ![]() Wpadłam na sekundę (bo brata jeszcze nie ma ) ale już uciekam ![]() BTW. Wiesz Ola, jak będzie klopot z niemieckiem to wal ![]() |
|
|
|
|
#4413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
współczuje
|
|
|
|
|
|
#4414 |
|
Zakorzenienie
|
Z niemieckim na razie nie mam problemów, nowa nauczycielka okazała się na tyle dobra, że rozumiem obecne tematy(mimo tego, że podstaw zero
).Ale, jak coś mojej kochanej Pani Grażynce odbije, walę do Ciebie jak w dym
|
|
#4415 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś trzeba
![]() Cytat:
Jak czasami oglądałam BB to ona była tam zupełnie inna. Wiadomo, że pusta i wyglądała jak..., ale nie była taka chamska Sodówka uderzyła do głowy...Szkoda mi się zrobiło tego chłopaka, co miał z nią tańczyc. Wielka gwiazda stroi fochy, a każdy jej nadskakuje I założe się ze wygra ten program, bo to juz napewno jest z góry ustalone, albo nasze społeczeństwo będzie na nią głosowac Cytat:
![]() Cytat:
Współczuje bardzo Ogromne wrażenie robią zdjecia, a co dopiero zobaczyc to na żywo...I potwierdzam, TŻ zachował się super.Cytat:
Ja jestem załamana. Dzisiaj juz nie ilościa nauki, a super książką od historii. Wszystko w niej jest pos**** za przeproszeniem A 3h na prace to jak dla mnie nic. Ja potrafie czasem i 5 siedziec, bo takie mam streszczenia
|
||||
|
|
|
|
#4416 | |||||||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Wpadam do was na chwilę, jak zwykle z doskoku, bo od rana [hm, właściwie dopiero od południa, bo spałam
Cytat:
![]() Współczuję. Ja kiedyś miałam podobną historię z zostawieniem włączonego gazu pod wodą na herbatę. Tego wieczoru akurat rodzice wyszli na jakąś imprezę i zostałam sama z bratem. Po nastawieniu wody poszliśmy oglądać jakiś filmi tak się zapatrzyłam, że o wodzie zupełnie zapomniałam [a czajnik bez gwizdka]. Nagle słyszę jakieś dziwne odgłosy, jakby się ktoś w kuchni rozbijał. Panika w oczach, ani chybi jakiś złodziej. Więc ja w garść jakiś statyw złapałam, młody chyba taboret i zakradamy się do kuchni na rabusia... A tam czajnik z wygotowaną wodą, a te odgłosy to pękający kamień z dna był choć brzmiało conajmniej, jakby ktoś kuchnię po omacku plądrował...A ostatnio... próbowałam zrobić różany hydrolat... I... zaczytałam się w wizażu No cóż, nie muszę chyba pisać co się stało. Aby ukryć ślady zbrodni, przypalony garnek schowałam w szafie może go kiedyś doszoruję Cytat:
I założę się, że mimo braku umiejętności będzie tak, że ona zostanie do ostatnich odcinków, aby jak najdłużej taki stan utrzymać. Cytat:
i teraz nadrabiam zaległości w tej dziedzinie ![]() Cytat:
???U mnie dziś wyjątkowo pięknie cały dzień, słoneczko, złote liście tylko powietrze wilgotne, przez co z lekka przejmujące.Ale wreszcie mogliśmy z TŻ'tem się urwać na obiad do knajpki na Starym Mieście i na pyszną, elficką herbatkę, bo do tej pory, to wiadomo... A propos, ale burak wylazł z tego całego właściciela barówy... W środę mój szwagier był tam u niego, coś miał do załatwienia itp., przy okazji powiedział też, że nie będziemy już przyjeżdżać, bo ja jestem na zwolnieniu [ ], a jednej osobie się nie opłaca jechać 130 km... I co on na to? ŻE POWINIEN WIEDZIEĆ WCZEŚNIEJ ŻE NIE BĘDZIEMY PRACOWAĆ ![]() Nie, że co się stało ze mną etc, tylko, że jak on teraz znajdzie 5 osób do obsługi... Co za myślenie... że niby miałam sobie zwolnienie przewidzieć na 2 tygodnie zanim je dostałam Oczywiście zwolnienie to tylko mój pretekst, ale niech się teraz goni burak Cytat:
Ciekawośc wzięła górę ![]() Cytat:
![]() Nie wyobrażam sobie nawet czegoś takiego, bo jak mnie szef pyta o namiary na jakąś osobę, to pierwsze co robię to właśnie w necie szukam. No nic, szkoda... Ale stażem to się nie przejmuj, zawsze tak jest. Jak ja byłam na swoim, to się zawsze pracownice etatowe wyręczały stażystami, bo im się robić nie chciało, no chyba, że dyrektor był, albo jakaś inna ważna persona, to żeby się podlizać i pokazać, jakie to one są fajne... Zawsze jednak zostaną Ci jakieś umiejętności, chociażby oswoisz się z tym, jak pracuje takie biuro, jak wygląda obieg korespondencji, itp. Cytat:
![]() Cytat:
nawet nie próbuję sobie tego, co przeszłaś, wyobrażać. Bardzo traumatyczne...Cieszę się jednocześnie, że w ogólnym rozrachunku nie było ofiar w zwierzętach i ludziach. Brawa za postawę dla Twojego TŻ'ta Cytat:
Staram się nigdy nie złorzeczyć, ale w obliczu takiego postępku mam nadzieję, że zła karma do tych osób wróci. Podwójnie. EDIT: Camm, dlaczego nas podglądasz ???
|
|||||||||
|
|
|
|
#4417 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny- nei jestem w stanie dzisiaj nic nadrobić- od rana byłam w trasie- wróciłam jakąś godzinę temu i padam na twarz
![]() jak to pisałam to lało u mnie jak diabli- zresztą wczoraj lało u mnie cały dzień- dopiero dzisiaj popołudniu wyszło trochę słońca. W końcu jutro mamy spotkanie więc pogoda musi być. No- nie mogę się doczekać sasasa ![]() ![]()
|
|
#4418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) tak, i wiem, że takie gospodarstwo to dorobek ich życia, a najczęściej także ich rodziców, dziadków... Boli, bardzo boli kiedy żywioł pożera wszystko, na co pracowało się tyle lat.
|
|
|
|
|
|
#4419 |
|
Zakorzenienie
|
Przeczytałam wszystko, co napłodziłyście, ale przy historii Heroldin przeszły mnie ciarki.. Współczuję przeżyć i gratuluję TŻ!Czy są już jakieś ustalenia dotyczące jutrzejszego spotkania?
|
|
|
|
|
#4420 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Najgorsze jest tłumaczenie palaczy, że jak się komuś nie podoba, to niech nie siedzi i nie wącha. A dlaczego ja mam odejść z tego miejsca, skoro to on przychodzi i mi i innym powietrze zatruwa ![]() A za wiosną tesknie bardzo . Kupiłam oprócz zółtej bluzki, jeszcze taką mocno zieloną i jedną czarną . I rurki sobie kupiłam ! Ja ! Zawsze się upierałam, że nigdy w życiu, że moje uda są wielkie i wyglądam jak kaczka. A wszyscy mi mówią, że mi w nich świetnie. Czarne zwykłe jeansy, chyba polubię ten krój . Oczywiście ja tylko do obcasów, nie wyobrażam sobie do tego płaskiego czegoś włożyć . rzeczywiście okropne, współczuje temu rolnikowi . A Ty masz bardzo odważnego TŻ .Nie było mnie 2 dni, bo mi komputer w domu się zepsuł na cacy :/. Aż mnie strzelało, że na neta nie mogę wejść. Dodałam do galerii postępów włosowych moich zdjęcie po ponad 2 miesiącach. Chyba minimalnie urosły znów |
||
|
|
|
|
#4421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mnie Jolka teraz niezmiernie denerwuje Wcześniej była jeszcze śmieszna jak się na nią patrzyło, ale teraz to krew zalewa, więc ja raczej nie będę oglądać![]() Zapomniałam Wam życzyć udanego spotkania, tak więc bawcie się dobrze Może możemy liczyć na jakieś zdjęcie?![]()
|
|
|
|
|
|
#4422 |
|
Zakorzenienie
|
myślałyśmy z Marzenką żeby spotkać się w GK o 16.30 [propozycja wstępna]
|
|
#4423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeżeli tak, to dołączę do Was koło 17, tak jak uprzedzałam. Mam nr do Milki i Marzenki, więc którąś będę molestować telefonicznie
|
|
|
|
|
|
#4424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jutro wreszcie idę pofarbować
|
|
|
|
|
|
#4425 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc wstępnie może obok tej fontanny![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#4426 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.Ja właśnie dzisiaj robiłam odrosty, ale szamponem do 24 myć jak zawsze, bo już miałam wieeelkie 1,5 miesięczne odrosty (moim zdaniem były wielkie, a ja nienawidzę odrostów :P) W ogóle miałam dzisiaj jechać do Opola autobusem, ale kierowca wychodząc z autobusu powiedział "tylko miejsca stojące". Zwątpiłam , jakoś nie miałam ochoty prawie 3 godziny gnieść się ze świnką morską pod pachą, zawieźli mnie na pociąg. Miałam 2 przesiadki, męczące, w ogóle też ścisk dużo ludzi, a myślałam, że teraz na weekend mało osób jechało skoro się dopiero zajęcia zaczęły. Ja teraz do domu dopiero na Wszystkich Świętych pojadę. Ciekawe kiedy zobaczę TŻ
|
|
|
|
|
|
#4427 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
Co do spotkania, to tak jak pisała Kasia, o 16.30 w GK (czyli jak słusznie zauważyła EMilka - Galeria Kazimierz Czy taka godzina Wam pasuje?? Wiem, że Gosia dołączy do nas o 17 (będziemy zwarte i gotowe na molestowanie telefoniczne ). A resztę wymyślimy w trakcie Już chcę jutro....
|
|
#4428 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziękuję za pozwolenie molestowania, na pewno skorzystam
|
||
|
|
|
|
#4429 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaraz odwiedzę Twoje włoski ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A ktoś bierze aparat![]() Cytat:
![]() Edit: Olu włosy są
Edytowane przez Milka19 Czas edycji: 2008-10-05 o 22:09 Powód: dopisek dla Oli :P |
||||
|
|
|
|
#4430 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. A płaskie buty do tego mi się podobają na kimś, ale mi jednak obcasy wyszczuplają te nogi i są niezbędne .Ehehee, włoski czują się zaszczycone i pytają "kawy, herbaty?"
|
|
|
|
|
|
#4431 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4432 |
|
Zakorzenienie
|
Notabene właśnie popijam jabłkowo - gruszkową
|
|
|
|
|
#4433 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ty jakiej firmy masz tę jabłkowo - gruszkową? Skuszę się na nią także
|
|
|
|
|
|
#4435 |
|
Zakorzenienie
|
A teraz trochę nadrabiam:
Obejrzałam Jolę z linka i powiem szczerze, że szkoda mi marnować palce na klawiaturze, żeby skomentować TO COŚ...Więc nie skomentuję ![]() Aguś - Pestka jest urocza Twoje prywatne zwierzaki też są świetne, nie wspominając już o właścicielce... Heroldin straszny ten pożar, podłączam się do reszty Dziewczyn na brawa dla Tż-ta. I całe szczęście, że nic się nikomu nie stało (biedne te zwierzęta, co musiały przeżywać... ). W mojej miejscowości też nie dawno był pożar i spaliło się całe pomieszczenie gospodarcze jednej rodzinie (nie za bogatej), cała wieś zrobiła "zrzutkę" i wyszło tego tyle, że wystarczyło na odbudowanie tego pomieszczenia Asiu ale dałaś czadu z tym garnkiem ![]() Ola co do smrodku, to już jest trochę lepiej, ale dalej czuć... ![]() Karla - zdjęcia powiadasz...Pomyślimy ![]() Tak więc do zobaczenia na zlocie maniaczki
|
|
#4436 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4437 |
|
Zakorzenienie
|
Witam serdecznie i zmykam spać. Jestem padnięta i strasznie śpiąca... niedawno wróciłam ze zjazdu. Dobranoc
|
|
|
|
|
#4438 |
|
Zadomowienie
|
Jestem bardzo zmęczona, miałam dziś długi dzień... mi jutro 16.30 pasuje
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
|
#4439 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4440 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję bardzo za słowa uznania dla mojego TŻ. Pozwolicie jednak, że Mu ich tak w stu procentach nie powtórzę
i tak ma już za bardzo w łepetynie przewrócone, Narcyz jeden . Prawdę powiedziawszy, ja też uważam, że stanął na wysokości zadania. Nawet go zapytałam : czy się nie bał, bo przecież nie miał z takim żywiołem nigdy do czynienia. Odpowiedział : w takiej sytuacji nie myśli się o strachu tylko o tym, jak pomóc. I dobrze - jako nagrodę kotlety mielone na obiad dostał, bo uwielbia. Pochłonął trzy sztuki. Nam też wydaje się, że powinna być zorganizowana jakaś pomoc : zbiórka pieniędzy lub prace społeczne przy odbudowie zabudowań. Szkoda uratowanych zwierząt, a chłodne dni tuż, tuż. Zobaczymy, pomyślimy ... Spróbuję księdza szarpnąć. W "mojej" wsi ma on jeszcze autorytet. Trochę z nim nam nie po drodze - jesteśmy innego wyznania. Myślę jednak, że w tragedii ludzie powinni się łączyć. Ale już dosyć o tym horrorze - rozpoczynamy nowy tydzień.Od kiedy zaczęłam bywać na WIZAZu, przygody z przypalaniem garnków i potraw zdarzają mi się dość często . Mam metodę na czyszczenie takich podpalonych naczyń : wrzucam kostkę do zmywania w zmywarkach automatycznych i zalewam gotującą wodą. Postoi taki garnek i wszystko odejdzie. To samo do czyszczenia termosów po kawie i herbacie {ja parzę w termosach}. Tylko uwaga na polskie kostki Ludwik; mają zapach, który trudno wypłukać.Wiem, że to nie ten wątek, ale pewnie podpowiecie. Mam nieodpartą ochotę zacząć przygodę z mineralnymi kosmetykami. Do tej pory - ot, jakieś malusieńkie próbeczki. Mam cere baaardzo suchą i gębusię raczej problematyczną {naczynka}. Jak myślicie - warto zabrać się za minerałki ?! "Krakowskim Włosomaniaczkom" życzę fajnego popoludnia i wieczoru !!! Może z Ich konstruktywnego posiedzenia i burzy mózgów i my coś skorzystamy ?! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:36.

Od 11 pisałam jedną głupią pracę na polski i jeszcze muszę natworzyć
Oj, coś czuje, że ten rok będzie nie za ciekawy
...

) ale już uciekam
).

Jak czasami oglądałam BB to ona była tam zupełnie inna. Wiadomo, że pusta i wyglądała jak..., ale nie była taka chamska
I założe się ze wygra ten program, bo to juz napewno jest z góry ustalone, albo nasze społeczeństwo będzie na nią głosowac
Współczuje bardzo 

A ktoś bierze aparat