|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. V
a ja jutro jade do warszawy mierzyć suknie...moze cos mi wpadnie w oko...kliwia a ty masz juz swoja wymarzoną suknie? ja ciagle mam wrazenie ze na wwszystko jest jeszcze za wczesnie...
|
|
|
|
#3992 |
|
Zakorzenienie
|
ooo popscene paskudo co się nie odzywasz
ja lenia zawsze wyplewiam idąc na spacer. ale jak u CIę pada to nie wychodź - deprecha gwarantowana. ![]() ja sie przymierzam do chlebka, ale keksówki muszę zakupić hihihikenne czekam na nową kolekcje cosmobella od Lisa Ferrera ![]() Widziałam już w katalogu i teraz chce pomierzyć.
|
|
|
|
#3993 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny przepraszam że się wcinam, ale to ważne. Jedna z wizażanek potrzebuje pomocy, szczegóły tutaj:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=283474 Pewnie znajdzie się kilka osób z Poznania. Przekażcie to dalej, umieście info gdzie się da. Pomóżmy!
|
#3994 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mnie się jeszcze podoba chałka ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyłączam sie do apelu. Dziewczyny, chodzi o nasz a moderatorkę, Taverney! |
|
|
|
|
#3996 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Ja od kilku dni jestem na etapie poszukiwania fotografa i kamerzysty...siedze w necie i przeglądam te oferty, aż mi się w oczach troi. Wieczorami siedzę natomiast przed kompem i oglądam płyty z wesel moich znajomych, które pożyczyłam celem wyłonienia jakiegoś sensownego kamerzysty Przymierzam się tez już do wyruszenia w poszukiwaniu sukni...tak mnie korci, żeby założyć na siebie jakąś piękną suknię...Teraz jestem na etapie zamiłowania do sukien z falbankami , ta wyjątkowo wpadła mi w oko:http://www.angel.com.pl/site.php?id_...kol=25&suk=434
|
|
#3997 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
witaj ![]() Cytat:
skopiowałam i wysłałam wszystkim znajomym na gg !! biedna Taverney modlę się !
|
|
|
#3998 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo już tylko 200 dni Cytat:
tylko nie wpadaj w panikę, spokojnie rozejrzyj się i na pewno znajdziesz dobrego fotografa w dobrej cenieCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
no generalnie gorsety wygodne nie sa, ale jesli tak bardzo cie dusi to może rozmiar za mały![]() Cytat:
to straszne, mam nadzieję, że on się szybko znajdzie. roześlę to znajomym z Poznania
|
||||||
|
|
|
#3999 |
|
Zakorzenienie
|
Obawiam się że możemy się tylko modlić o odnalezienie męża Tav. Ech
Wchodząc znowu w tematy kulinarne. Kobiety jak tu nie ślinić się do monitora jak się widzi przepis na to: http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,777,...7,0,2.html?v=2 |
|
|
|
#4000 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
glowa do gory napewno sie uda![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tyle jest przepisów cudnych, że głowa mała
|
|
|
|
|
#4002 | |||
|
Zakorzenienie
|
Byłam dzis na ślubie koleżanki o 11.00... Uroczystość była na wsi, do której cudem trafiłam autobusem... Weszłam do Kościoła akurat na przysięgę
. Okazało się, że szukałam Kościoła tam gdzie go nie ma, dojechałam za daleko autobusem i 20 minut musiałam iść szybkim krokiem, żeby w ogóle zdążyć na ślub... Młodzi tacy szczęśliwi, że hej Nie odbierali życzeń przed Kościołem, bo zimno było i deszczyk padał, ale ja nie szłam na wesele, więc pobiegłam do samochodu młodych i złożyłam im życzenia wręczając kwiatki . TŻ nie mógł ze mną być, bo pracuje do 14.00. Jestem w szoku, że udało mi sie tam dojechać i wrócić .Ana***, biedulko, Ty to masz tych problemów zdrowotnych... Zdrowia! ![]() Odpowiadając na Twoje pytanie: najczęściej jeśli gdzieś wychodzimy i sie z kims spotykamy, to razem, aczkolwiek są tez sytuacje, gdy sama się spotykam ze znajomymi Strippi, idż do lekarza z tym swoim kręgosłupem! Szkoda sie tak męczyć Nie wiem jak Ty wysiedzisz na wykładzie z prawka...kennee22, nie wpadaj w panikę, jestem pewna, że znajdziesz fajnego fotografa Cytat:
![]() Cytat:
Erin, witaj Cytat:
|
|||
|
|
|
#4003 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
My mamy na razie zarezerwowaną salę, w tym tygodniu jeszcze wybierzemy kamerzystę. Do kościoła mamy zamiar się wybrać pod koniec miesiąca... także spokojnie![]() Cytat:
ja ostatnio zrobiłam tort pierwszy raz w życiu na urodziny TŻ, truflowo-śmietanowy, był przepyszny A jaki TŻ był szczęśliwy, że się tak dla niego namęczyłam pochwalę się fotką![]() kasiaher moja przyjaciółka miała podobną historię, tzn. jak już było między nią a jej TŻ nienajlepiej to on się zaczął logować na jej konto gadu-gadu i jako ona rozmawiał z jej znajomymi wyciągając różne informacje w ten sposób... bardzo ją to zdenerwowało i zakończyło definitywnie ich związek
|
|
|
#4004 |
|
Wtajemniczenie
|
Motley, przepiękny torcik!!!!!!
Gdzie najlepiej szukać takich produktów spożywczych do dekoracji? Bo u nas w realu straszna kicha jeśli o to chodzi. Fajnie coś takiego zrobić. Potem człowiek ma taką satysfakcję
|
|
|
|
#4005 |
|
Zakorzenienie
|
motley, wow! Stanowczo zabraniam Ci pokazywać tutaj fotki tak przepysznie wyglądających słodkości
Cudo!
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4007 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też znam wszystkie hasła TŻta (tak jak on moje) no i kurczę jakbym była zdesperowana to pewnie zaczęłabym szpiegować jak znam siebie. No ale nie odważyłabym się korzystać z jego gg, albo podszywać się pod niego, co to to nie.
|
|
|
|
#4008 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No a śmietana była wyciskana z rękawa (kupuje się jednorazowe i nakłada się na plastikowe końcówki) Cytat:
![]() dzięki kochane
|
|
|
#4009 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no, mam nadzieję. ![]() no chyba, że się podzielisz... |
|
|
|
|
#4011 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja tez rozesle znajomym ten apel, i wierze,ze sie odnajdziesz jak najszybciej!!!! ja dzis dostalam od tezusia juz pol prezenciku ka urodzinki ![]() ![]() nast pol w pt hehe a teraz slecze nad wypracowaniem ehhh nie chce mi sie lenia mam jakiegos dzisiaj
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
|
#4012 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a torcik superowy Mój pierwszy tort w życiu to sacher, namęczyłam się ale opłaciło się, wszyscy zachwalali![]() Cytat:
Dziś masz urodzinki? |
||
|
|
|
#4013 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie uodzinki mam w pt.. dostalam od tezusia taka seksowna bielizne jak tezus wyjdzie to zrobie fotki na dniach i wam pokaze
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
|
#4014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w takim razie czekam na foto
|
|
|
|
|
#4015 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny!
w pierwszej kolejności: Taverney mam nadzieje, że Twój mąż się odnajdzie! Domyślam się, że jest Ci bardzo ciężko, ale jesteśmy myślami z Tobą! sas - wszystkiego najlepszego z okazji nadchodzących urodzin! Dziś byliśmy w pracowni dekoratorskiej. Zamówiłam wystrój kościoła, sali, auta itp. Widziałam kilka projektów i jestem pod ogromnym wrażeniem. Niestety cena jest również powalająca :/ cóż, za ten efekt warto
|
|
|
|
#4016 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki
Strasznie wspołczuje Tav, nie mam niestety znajomych w poznaniu, ale jestem myslami przy Tav. Moj M. ma urodziny 22, tez jakiegos torcicha mam mu zamiar sprezentowac. Szukam fajnego przepisu, jakby ktoras z Was miala to ja chetnie przygarnę ![]() I w ogole nie mam pomyslu na prezent, musze chyba przestudiowac watek o pomyslach na prezent wiem ze gdzies taki byl
|
|
|
|
#4017 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja zrobiłam swój tort łącząc różne przepisy natomiast mogę Ci podpowiedzieć, że jeżeli Twój TŻ lubi szczególnie jakieś cukierki to możesz pokombinować, żeby zrobić z nich masę do tortu. Mój kocha trufle firmy mieszko więc wzięłam 1/3 szklanki mleka, zagotowałam, dodałam 25 dag tych trufli drobno pokrojonych i dodałam jeszcze kostkę masła (może być margaryna), jak to się wszystko rozpuściło i połączyło to odstawiłam żeby zgęstniało i jak już miało konsystencję taką do rozsmarowywania to zrobiłam z tego jedną warstwę tortu. Było pyszne Trufle pewnie można zastąpić jakimiś kasztankami, michałkami itp. A do warstwy z bitą śmietaną włożyłam w środek owoce - winogrona i brzoskwinie z puszki. Generalnie tort wyglądał tak: biszkopt, masa truflowa, biszkopt, bita śmietana z pokrojonymi owocami, biszkopt, wierzch i boki wysmarowane bitą śmietaną a boki obsypane migdałami i kokosem![]() a ja swojemu TŻ lubię kupować prezenty tutaj: www.ministerstwogadzetow.com
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4018 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
badania itd ale kolejka spora czekalam poltora godziny na swoja kolej. a rano do pracy...;/ ehh nie wiem jak wysiedze 7 godz... bo jak siedze dluzej to nie moge wstac...a w pracy musze siedziec robic telemarketing a jak klient przychodzi musze wstawac...a to strasznie boli ![]() Cytat:
ja tez znam... i pewnie jakbym byla w takiej sytuacji tez bym weszla na jego konto..
|
|
|
#4019 |
|
Zakorzenienie
|
jutro jeśli nie zapomnę napisze przepis na ten tort sacher, który kiedyś zrobiłam. Wyszedł super, chociaż wcześniej nie miałam doświadczenia w pieczeniu tortów. Jest super bo czekoladowy na bitej śmietanie a nie na kremie z masła
|
|
|
|
#4020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a stronke przegladam moze znajde cos dla tego mjego Kochasia ![]() O byłoby super, ja wole robic cos ze sprawdzonych przepisow. wiec czekam na przepis :d |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:37.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
hihihi

rozlozylo mnie jakies chorubsko i nawet do pracy nie poszlam
kupił również dla mnie prezent i chciał do mnie przyjść ale jak pisłam mojej przyjaciółce że jesli przyjdzie to zamknę mi drzwi przed nosem, i zwątpił. Nie wiedział co ma robić czekał aż bedę miała wątpliwości, kiedy zaczne się zastanawiać a to wszystko pisałam mojej psiapsióle stąd wiedział kiedy się do mnie odezwać.

. Jak to jest u Was?
glowa do gory