Panny Młode 2009 cz. V - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-07, 13:19   #3991
kennee22
Przyczajenie

Dot.: Panny Młode 2009 cz. V

a ja jutro jade do warszawy mierzyć suknie...moze cos mi wpadnie w oko...kliwia a ty masz juz swoja wymarzoną suknie? ja ciagle mam wrazenie ze na wwszystko jest jeszcze za wczesnie...
kennee22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-07, 13:21   #3992
kliwia
Zakorzenienie

ooo popscene paskudo co się nie odzywasz
ja lenia zawsze wyplewiam idąc na spacer. ale jak u CIę pada to nie wychodź - deprecha gwarantowana.

ja sie przymierzam do chlebka, ale keksówki muszę zakupić hihihi

kenne czekam na nową kolekcje cosmobella od Lisa Ferrera
Widziałam już w katalogu i teraz chce pomierzyć.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-07, 13:27   #3993
agunia82
Zakorzenienie

Dziewczyny przepraszam że się wcinam, ale to ważne. Jedna z wizażanek potrzebuje pomocy, szczegóły tutaj:

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=283474

Pewnie znajdzie się kilka osób z Poznania. Przekażcie to dalej, umieście info gdzie się da. Pomóżmy!

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-07, 13:36   #3994
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
ooo popscene paskudo co się nie odzywasz
ja lenia zawsze wyplewiam idąc na spacer. ale jak u CIę pada to nie wychodź - deprecha gwarantowana.

ja sie przymierzam do chlebka, ale keksówki muszę zakupić hihihi
Nie odzywam się, bo mam trochę doła że jestem bez pracy i właściwie to nie chce mi się za bardzo udzielać. Myślę, że jak uporządkuję tę sferę życia, to po prostu do Was wrócę.
Mnie się jeszcze podoba chałka Będzie chyba następna po cieście marchewkowym. A potem teść ma urodziny, myślałam by zrobić fajny tort, mam już nawet dosyć fajny przepis

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Dziewczyny przepraszam że się wcinam, ale to ważne. Jedna z wizażanek potrzebuje pomocy, szczegóły tutaj:

Pewnie znajdzie się kilka osób z Poznania. Przekażcie to dalej, umieście info gdzie się da. Pomóżmy!
Nie przepraszaj. To bardzo przykre co się stało. Nie mogę sobie tego wyobrazić, w jaki sposób taki młody człowiek może zniknąć w biały dzień. Po prostu nie mogę tego pojąć. Mam nadzieję, że szybko się to wyjaśni.
Stary 2008-10-07, 13:54   #3995
L_V
Zakorzenienie

Cytat:

Przyłączam sie do apelu. Dziewczyny, chodzi o nasz a moderatorkę, Taverney!
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-07, 14:31   #3996
AgatkaL
Wtajemniczenie

Hej
Ja od kilku dni jestem na etapie poszukiwania fotografa i kamerzysty...siedze w necie i przeglądam te oferty, aż mi się w oczach troi. Wieczorami siedzę natomiast przed kompem i oglądam płyty z wesel moich znajomych, które pożyczyłam celem wyłonienia jakiegoś sensownego kamerzysty
Przymierzam się tez już do wyruszenia w poszukiwaniu sukni...tak mnie korci, żeby założyć na siebie jakąś piękną suknię...Teraz jestem na etapie zamiłowania do sukien z falbankami , ta wyjątkowo wpadła mi w oko:
http://www.angel.com.pl/site.php?id_...kol=25&suk=434

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-07, 14:38   #3997
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki
przemnkelam tylko po poscie krotko bo normalnie nie mam sliy rozlozylo mnie jakies chorubsko i nawet do pracy nie poszlamnormalnie kropnbie sie czuje a dzis chcialabym isc jednak do szkolki..
zycze wam milego dzionka
kochana ja tak samo tylko ze ja mam korzonki :/

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
Więc było tak:
Zadzwonił do mnie czy moge z nim porozmawiać. Pojechałam do niego, najpierw romowa szła bardzo kiepsko. Zaczełam mówić że dla mnie to koniec, że chcem pozabierać wszystkie rzeczy i nie chcem mieć z nim doczynienia. potem spytałam dlaczego? ale powiedzial tylko że nie wie dlaczego tak się stało, i nic mi nie może na ten temat powiedziec. Teraza wam powiem dlaczego się nie odzywał no myslałam że upadnę. Otóż ja komunikowałam się z moją przyjaciółką przez Naszą Klasę a takżę z innymi osobami które cos tam wiedziały. Ja pisałam do niej, wyżalałam sie ona mnie pocieszała, pisłam jej wszystko. Także to kiedy zaczełam się łamać że nie wiedziałam co robić. A ON TO CZYTAŁ BO MIAŁ HASŁO kupił również dla mnie prezent i chciał do mnie przyjść ale jak pisłam mojej przyjaciółce że jesli przyjdzie to zamknę mi drzwi przed nosem, i zwątpił. Nie wiedział co ma robić czekał aż bedę miała wątpliwości, kiedy zaczne się zastanawiać a to wszystko pisałam mojej psiapsióle stąd wiedział kiedy się do mnie odezwać.
typowy facet.. i co ty na to? co bylo dalej?

Cytat:
Napisane przez Erin Pokaż wiadomość
Witam wszystkie przyszle panny mlode! Ja tez planuje wesele na 2009, a dokladniej na lipiec. Wlasnie rozgladam sie za suknia, mierzylam jedna, naprawdę pięęękną.. ale jest maly problem..
Wszędzie pasuje idealnie, wrecz nawet jest luznawa, oprocz ŻEBER. Nie mogę wziac głebszego oddechu czuje sie jakby blokowana przez gorset... Nigdy nie mialam an soboe gorsetu i nie wiem czy to normalne?? Bardzo podoba mi sie ta suknia..jest piekna.. ale nie wiem jak z tym gorsetem
A jak WY sie czujecie w swoich suknach????????
moze pomierz jeszcze inne modele...

witaj

Cytat:

bardzo dobrze zrobiłaś !!

skopiowałam i wysłałam wszystkim znajomym na gg !!

biedna Taverney
modlę się !
Stary 2008-10-07, 14:43   #3998
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Kochane mam dylemat czy teraz nie będąc jeszcze mężatkami wychodzicie gdzieś same, bez tż (mam na myśli jakieś imprezki, spotkania ze znajomymi w pubie itd)? i jak zamierzacie po ślubie? Bo spotkałam się z opinią, że "owszem tak" i z drugą "absolutnie nie" . Jak to jest u Was?
wychodzimy razem, ale tez i osobno, ja ide na ploty do przyjaciółek, a on na piwko z kumplami. Po ślubie zapewne częściej będziemy wychodzić razem, ale na pewno tez zdarza się dni gdy będziemy spędzać czas osobno.

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
ooo już tylko 200 dni czas pedzi jak szalony

Cytat:
Napisane przez kennee22 Pokaż wiadomość
Witam wszystki Panny Mlode 2009!!
Dziewczyny jestem załamana, przesledziłam wasze posty i uzmysłowilam sobie ze jestem daleko daleko daleko daleko ...w lesie, ślub w czerwcu, zaczełam szukac fotografa i od dwóch dni ryczeć mi sie chce bo albo zdjecia sztuczne, albo sumy z kosmosu... mozecie kogos polecić? w ogóle nie wiem w co ręce wsadzić i od czego zacząć...jak wy sobie z tym wszystkim radzicie błagam pomocy!!!!!!!!!
witaj tylko nie wpadaj w panikę, spokojnie rozejrzyj się i na pewno znajdziesz dobrego fotografa w dobrej cenie

Cytat:
czesc dziewczynki
przemnkelam tylko po poscie krotko bo normalnie nie mam sliy rozlozylo mnie jakies chorubsko i nawet do pracy nie poszlamnormalnie kropnbie sie czuje a dzis chcialabym isc jednak do szkolki..
zycze wam milego dzionka
kuruj się

Cytat:
Więc było tak:
Zadzwonił do mnie czy moge z nim porozmawiać. Pojechałam do niego, najpierw romowa szła bardzo kiepsko. Zaczełam mówić że dla mnie to koniec, że chcem pozabierać wszystkie rzeczy i nie chcem mieć z nim doczynienia. potem spytałam dlaczego? ale powiedzial tylko że nie wie dlaczego tak się stało, i nic mi nie może na ten temat powiedziec. Teraza wam powiem dlaczego się nie odzywał no myslałam że upadnę. Otóż ja komunikowałam się z moją przyjaciółką przez Naszą Klasę a takżę z innymi osobami które cos tam wiedziały. Ja pisałam do niej, wyżalałam sie ona mnie pocieszała, pisłam jej wszystko. Także to kiedy zaczełam się łamać że nie wiedziałam co robić. A ON TO CZYTAŁ BO MIAŁ HASŁO kupił również dla mnie prezent i chciał do mnie przyjść ale jak pisłam mojej przyjaciółce że jesli przyjdzie to zamknę mi drzwi przed nosem, i zwątpił. Nie wiedział co ma robić czekał aż bedę miała wątpliwości, kiedy zaczne się zastanawiać a to wszystko pisałam mojej psiapsióle stąd wiedział kiedy się do mnie odezwać.
no brak słów, ech nie wie co napisac, perfidny z niego typ

Cytat:
Witam wszystkie przyszle panny mlode! Ja tez planuje wesele na 2009, a dokladniej na lipiec. Wlasnie rozgladam sie za suknia, mierzylam jedna, naprawdę pięęękną.. ale jest maly problem..
Wszędzie pasuje idealnie, wrecz nawet jest luznawa, oprocz ŻEBER. Nie mogę wziac głebszego oddechu czuje sie jakby blokowana przez gorset... Nigdy nie mialam an soboe gorsetu i nie wiem czy to normalne?? Bardzo podoba mi sie ta suknia..jest piekna.. ale nie wiem jak z tym gorsetem
witaj no generalnie gorsety wygodne nie sa, ale jesli tak bardzo cie dusi to może rozmiar za mały
Cytat:

o matko to straszne, mam nadzieję, że on się szybko znajdzie. roześlę to znajomym z Poznania
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-07, 14:51   #3999
kliwia
Zakorzenienie

Obawiam się że możemy się tylko modlić o odnalezienie męża Tav. Ech

Wchodząc znowu w tematy kulinarne.
Kobiety jak tu nie ślinić się do monitora jak się widzi przepis na to:
http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,777,...7,0,2.html?v=2
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-07, 15:41   #4000
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
jupik a jak tam Twoje mdlości?

kasiaher cierpliwie poczekamy.

Rosette dwieście dni to małooo dwie setki o Boże!

A ja wczoraj rozmawiałam z Przyjaciółką która odwołała wesele na miesiąć przed śłubem. Jak się okaząło to JEGO rodzice odwołali
No ale co gorsza, powiedziała, że na nasz ślub chyba nhie przyjdzie, bo nigdy nie zapomni o tym co ją spotkało
Mam nadzieję, że za 11 meisięcy lepiej się psychocznie poczuje bo nie wyobrażam sobie własnego ślubu bez niej.
wow... ale tesciowe... zabilabym...

Cytat:
Witam wszystki Panny Mlode 2009!!
Dziewczyny jestem załamana, przesledziłam wasze posty i uzmysłowilam sobie ze jestem daleko daleko daleko daleko ...w lesie, ślub w czerwcu, zaczełam szukac fotografa i od dwóch dni ryczeć mi sie chce bo albo zdjecia sztuczne, albo sumy z kosmosu... mozecie kogos polecić? w ogóle nie wiem w co ręce wsadzić i od czego zacząć...jak wy sobie z tym wszystkim radzicie błagam pomocy!!!!!!!!!
hmm ja mam sale fotograla kamerzyste zespol auto suknie itd.. kazda z nas os ma.. ty tez dasz rade glowa do gory napewno sie uda

Cytat:
Więc było tak:
hmm nie wiem czy sie cieszysc czy nie.. jak dla mnie to dziwne zachowanie jestem nawet zmartwona przerazona? a co bylo dalej?

Cytat:
chryste przerażona jestem...kliwia wychodzisz za mąż w sierpniu i masz juz wszystko zaplanowane i paumawiane...ja jestem przed toba dwa miesiace wczesniej imoj bozeeeee ;-(
spokojnie... dasz rade...

Cytat:
przymierz inne... moze to nie twoj model..

Cytat:
a ja jutro jade do warszawy mierzyć suknie...moze cos mi wpadnie w oko...kliwia a ty masz juz swoja wymarzoną suknie? ja ciagle mam wrazenie ze na wwszystko jest jeszcze za wczesnie...
w tym temacie na nic niejest zawczesnie..

Cytat:

biedna tav... rozeslalam znajomym...
Stary 2008-10-07, 15:46   #4001
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Wchodząc znowu w tematy kulinarne.
Kobiety jak tu nie ślinić się do monitora jak się widzi przepis na to:
http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,777,...7,0,2.html?v=2
nie moge za dużo oglądac w necie, bo potem mam na wszystko ochotę, ślina mi cieknie i sobie tylko apetyt robię tyle jest przepisów cudnych, że głowa mała
Stary 2008-10-07, 16:16   #4002
Rybulka
Zakorzenienie

Byłam dzis na ślubie koleżanki o 11.00... Uroczystość była na wsi, do której cudem trafiłam autobusem... Weszłam do Kościoła akurat na przysięgę. Okazało się, że szukałam Kościoła tam gdzie go nie ma, dojechałam za daleko autobusem i 20 minut musiałam iść szybkim krokiem, żeby w ogóle zdążyć na ślub... Młodzi tacy szczęśliwi, że hej Nie odbierali życzeń przed Kościołem, bo zimno było i deszczyk padał, ale ja nie szłam na wesele, więc pobiegłam do samochodu młodych i złożyłam im życzenia wręczając kwiatki . TŻ nie mógł ze mną być, bo pracuje do 14.00. Jestem w szoku, że udało mi sie tam dojechać i wrócić.

Ana***, biedulko, Ty to masz tych problemów zdrowotnych... Zdrowia!
Odpowiadając na Twoje pytanie: najczęściej jeśli gdzieś wychodzimy i sie z kims spotykamy, to razem, aczkolwiek są tez sytuacje, gdy sama się spotykam ze znajomymi.

Strippi, idż do lekarza z tym swoim kręgosłupem! Szkoda sie tak męczyć Nie wiem jak Ty wysiedzisz na wykładzie z prawka...

kennee22, nie wpadaj w panikę, jestem pewna, że znajdziesz fajnego fotografa. Ponad 4 tysiące za zdjęcia? O nie!

Cytat:
czesc dziewczynki
zycze wam milego dzionka
Kuruj się, kuruj

Cytat:
Więc było tak:
A ja nie wiem jak to ocenić... Mnie to raczej nie przeraziło... Widać, że chłopak o tym myślał, że bał się konfrontacji z Tobą. To posunęło go do takiej akcji...

Erin, witaj . Poprzymierzaj inne suknie, sprawdź jak będziesz czuła sie w innych fasonach. Jesli nie możesz wziąć w sukni głębszego oddechu, to cos jest nie tak

Cytat:

Jestem w szoku...
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-07, 16:20   #4003
motley
Zadomowienie

Cytat:
chryste przerażona jestem...kliwia wychodzisz za mąż w sierpniu i masz juz wszystko zaplanowane i paumawiane...ja jestem przed toba dwa miesiace wczesniej imoj bozeeeee ;-(
eee no bez przesady, nie wszyscy są tak do przodu jak kliwia My mamy na razie zarezerwowaną salę, w tym tygodniu jeszcze wybierzemy kamerzystę. Do kościoła mamy zamiar się wybrać pod koniec miesiąca... także spokojnie

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
marchewkowym. A potem teść ma urodziny, myślałam by zrobić fajny tort, mam już nawet dosyć fajny przepis
zrób koniecznie ja ostatnio zrobiłam tort pierwszy raz w życiu na urodziny TŻ, truflowo-śmietanowy, był przepyszny A jaki TŻ był szczęśliwy, że się tak dla niego namęczyłam pochwalę się fotką

kasiaher
moja przyjaciółka miała podobną historię, tzn. jak już było między nią a jej TŻ nienajlepiej to on się zaczął logować na jej konto gadu-gadu i jako ona rozmawiał z jej znajomymi wyciągając różne informacje w ten sposób... bardzo ją to zdenerwowało i zakończyło definitywnie ich związek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_3453.jpg (87,7 KB, 33 załadowań)

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-07, 16:24   #4004
popscene
Wtajemniczenie

Motley, przepiękny torcik!!!!!!

Gdzie najlepiej szukać takich produktów spożywczych do dekoracji? Bo u nas w realu straszna kicha jeśli o to chodzi.

Fajnie coś takiego zrobić. Potem człowiek ma taką satysfakcję
Stary 2008-10-07, 16:29   #4005
Rybulka
Zakorzenienie

motley, wow! Stanowczo zabraniam Ci pokazywać tutaj fotki tak przepysznie wyglądających słodkości Cudo!
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-07, 16:29   #4006
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
kasiaher moja przyjaciółka miała podobną historię, tzn. jak już było między nią a jej TŻ nienajlepiej to on się zaczął logować na jej konto gadu-gadu i jako ona rozmawiał z jej znajomymi wyciągając różne informacje w ten sposób... bardzo ją to zdenerwowało i zakończyło definitywnie ich związek
hmm... jsli chodzi o taka akce to przegiecie.. ale rybulka moze miec racje.. mzoe on sam jest w takim szoku ze niewiedzial co zrobic i lapal sie kazdej mozliwosci...
Stary 2008-10-07, 16:41   #4007
popscene
Wtajemniczenie

Ja też znam wszystkie hasła TŻta (tak jak on moje) no i kurczę jakbym była zdesperowana to pewnie zaczęłabym szpiegować jak znam siebie. No ale nie odważyłabym się korzystać z jego gg, albo podszywać się pod niego, co to to nie.
Stary 2008-10-07, 16:47   #4008
motley
Zadomowienie

Cytat:
Motley, przepiękny torcik!!!!!!

Gdzie najlepiej szukać takich produktów spożywczych do dekoracji? Bo u nas w realu straszna kicha jeśli o to chodzi.

Fajnie coś takiego zrobić. Potem człowiek ma taką satysfakcję
napisy robiłam pisakami do tortów, kupiłam je właśnie w realu - w pudełku były trzy kolorki: czerwony, żółty i zielony. Jak myślałam o produkcji tego tortu to szukałam w realu i carrefourze ale w sumie nic ciekawego nie znalazłam (liczyłam na jakieś listki albo kwiatki czekoladowe). A serduszka zrobiłam przy pomocy takiego promocyjnego szablonu, który był dodawany do jakiejś kawki cappucino, kładzie się go na filiżance i posypuje toppingiem, kakao, czekoladą lub czymkolwiek innym i wychodzi taki wzór
No a śmietana była wyciskana z rękawa (kupuje się jednorazowe i nakłada się na plastikowe końcówki)

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
motley, wow! Stanowczo zabraniam Ci pokazywać tutaj fotki tak przepysznie wyglądających słodkości Cudo!
ok, obiecuję poprawę

dzięki kochane

Stary 2008-10-07, 16:52   #4009
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
napisy robiłam pisakami do tortów, kupiłam je właśnie w realu - w pudełku były trzy kolorki: czerwony, żółty i zielony. Jak myślałam o produkcji tego tortu to szukałam w realu i carrefourze ale w sumie nic ciekawego nie znalazłam (liczyłam na jakieś listki albo kwiatki czekoladowe). A serduszka zrobiłam przy pomocy takiego promocyjnego szablonu, który był dodawany do jakiejś kawki cappucino, kładzie się go na filiżance i posypuje toppingiem, kakao, czekoladą lub czymkolwiek innym i wychodzi taki wzór
No a śmietana była wyciskana z rękawa (kupuje się jednorazowe i nakłada się na plastikowe końcówki.
No właśnie w Realu nic nie ma, mam na myśli jakieś kwiatki czy perełki i tego typu pierdołki. Swego czasu szukałam masy marcepanowej, ale już zrezygnowałam. Przypuszczam że w Lidlu jest większy wybór, bo w niemieckich sklepach pamiętam, że było więcej takich bajerów. Muszę się tam przejechać.
Stary 2008-10-07, 16:59   #4010
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
popieram! ja tu się od wczoraj odchudzam.

Cytat:
ok, obiecuję poprawę
no, mam nadzieję.
no chyba, że się podzielisz...

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-07, 17:37   #4011
sas
Wtajemniczenie

Cytat:

Kuruj się, kuruj
Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość

kuruj się

o matko to straszne, mam nadzieję, że on się szybko znajdzie. roześlę to znajomym z Poznania
Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
kochana ja tak samo tylko ze ja mam korzonki :/

dzięki kochane mam nadzieje, ze jakos powoliw roce do zdrowka a jeszcze dzis szkolka...
ja tez rozesle znajomym ten apel, i wierze,ze sie odnajdziesz jak najszybciej!!!!

ja dzis dostalam od tezusia juz pol prezenciku ka urodzinki nast pol w pt hehe
a teraz slecze nad wypracowaniem ehhh nie chce mi sie lenia mam jakiegos dzisiaj
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-07, 17:44   #4012
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
zrób koniecznie ja ostatnio zrobiłam tort pierwszy raz w życiu na urodziny TŻ, truflowo-śmietanowy, był przepyszny A jaki TŻ był szczęśliwy, że się tak dla niego namęczyłam pochwalę się fotką
Mój Tż tez Marek a torcik superowy Mój pierwszy tort w życiu to sacher, namęczyłam się ale opłaciło się, wszyscy zachwalali

Cytat:
ja dzis dostalam od tezusia juz pol prezenciku ka urodzinki nast pol w pt hehe
a teraz slecze nad wypracowaniem ehhh nie chce mi sie lenia mam jakiegos dzisiaj
co dostałaś, pochwal się
Dziś masz urodzinki?
Stary 2008-10-07, 18:02   #4013
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Mój Tż tez Marek a torcik superowy Mój pierwszy tort w życiu to sacher, namęczyłam się ale opłaciło się, wszyscy zachwalali

co dostałaś, pochwal się
Dziś masz urodzinki?
nie uodzinki mam w pt.. dostalam od tezusia taka seksowna bielizne jak tezus wyjdzie to zrobie fotki na dniach i wam pokaze
sas jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-07, 18:27   #4014
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
nie uodzinki mam w pt.. dostalam od tezusia taka seksowna bielizne jak tezus wyjdzie to zrobie fotki na dniach i wam pokaze
ulala w takim razie czekam na foto
Stary 2008-10-07, 20:07   #4015
^olka^
Rozeznanie

Hej dziewczyny!

w pierwszej kolejności: Taverney mam nadzieje, że Twój mąż się odnajdzie! Domyślam się, że jest Ci bardzo ciężko, ale jesteśmy myślami z Tobą!

sas - wszystkiego najlepszego z okazji nadchodzących urodzin!

Dziś byliśmy w pracowni dekoratorskiej. Zamówiłam wystrój kościoła, sali, auta itp. Widziałam kilka projektów i jestem pod ogromnym wrażeniem. Niestety cena jest również powalająca :/ cóż, za ten efekt warto
^olka^ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-07, 20:17   #4016
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

czesc dziewczynki

Strasznie wspołczuje Tav, nie mam niestety znajomych w poznaniu, ale jestem myslami przy Tav.

Moj M. ma urodziny 22, tez jakiegos torcicha mam mu zamiar sprezentowac. Szukam fajnego przepisu, jakby ktoras z Was miala to ja chetnie przygarnę

I w ogole nie mam pomyslu na prezent, musze chyba przestudiowac watek o pomyslach na prezent wiem ze gdzies taki byl

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-07, 20:50   #4017
motley
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość

Moj M. ma urodziny 22, tez jakiegos torcicha mam mu zamiar sprezentowac. Szukam fajnego przepisu, jakby ktoras z Was miala to ja chetnie przygarnę

ja zrobiłam swój tort łącząc różne przepisy natomiast mogę Ci podpowiedzieć, że jeżeli Twój TŻ lubi szczególnie jakieś cukierki to możesz pokombinować, żeby zrobić z nich masę do tortu. Mój kocha trufle firmy mieszko więc wzięłam 1/3 szklanki mleka, zagotowałam, dodałam 25 dag tych trufli drobno pokrojonych i dodałam jeszcze kostkę masła (może być margaryna), jak to się wszystko rozpuściło i połączyło to odstawiłam żeby zgęstniało i jak już miało konsystencję taką do rozsmarowywania to zrobiłam z tego jedną warstwę tortu. Było pyszne Trufle pewnie można zastąpić jakimiś kasztankami, michałkami itp. A do warstwy z bitą śmietaną włożyłam w środek owoce - winogrona i brzoskwinie z puszki. Generalnie tort wyglądał tak: biszkopt, masa truflowa, biszkopt, bita śmietana z pokrojonymi owocami, biszkopt, wierzch i boki wysmarowane bitą śmietaną a boki obsypane migdałami i kokosem

a ja swojemu TŻ lubię kupować prezenty tutaj: www.ministerstwogadzetow.com

Stary 2008-10-07, 21:56   #4018
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:

Strippi, idż do lekarza z tym swoim kręgosłupem! Szkoda sie tak męczyć Nie wiem jak Ty wysiedzisz na wykładzie z prawka...
no niestety nie mam kiedy...dzis polezalam pol dnia..pozniej na to prawo jazdy...dopiero dzis 1 dzien byl...
badania itd
ale kolejka spora czekalam poltora godziny na swoja kolej.
a rano do pracy...;/ ehh nie wiem jak wysiedze 7 godz... bo jak siedze dluzej to nie moge wstac...a w pracy musze siedziec robic telemarketing a jak klient przychodzi musze wstawac...a to strasznie boli

Cytat:
Ja też znam wszystkie hasła TŻta (tak jak on moje) no i kurczę jakbym była zdesperowana to pewnie zaczęłabym szpiegować jak znam siebie. No ale nie odważyłabym się korzystać z jego gg, albo podszywać się pod niego, co to to nie.

ja tez znam...
i pewnie jakbym byla w takiej sytuacji tez bym weszla na jego konto..
Stary 2008-10-07, 22:00   #4019
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość

I w ogole nie mam pomyslu na prezent, musze chyba przestudiowac watek o pomyslach na prezent wiem ze gdzies taki byl
jutro jeśli nie zapomnę napisze przepis na ten tort sacher, który kiedyś zrobiłam. Wyszedł super, chociaż wcześniej nie miałam doświadczenia w pieczeniu tortów. Jest super bo czekoladowy na bitej śmietanie a nie na kremie z masła
Stary 2008-10-07, 22:16   #4020
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
ja zrobiłam swój tort łącząc różne przepisy natomiast mogę Ci podpowiedzieć, że jeżeli Twój TŻ lubi szczególnie jakieś cukierki to możesz pokombinować, żeby zrobić z nich masę do tortu. Mój kocha trufle firmy mieszko więc wzięłam 1/3 szklanki mleka, zagotowałam, dodałam 25 dag tych trufli drobno pokrojonych i dodałam jeszcze kostkę masła (może być margaryna), jak to się wszystko rozpuściło i połączyło to odstawiłam żeby zgęstniało i jak już miało konsystencję taką do rozsmarowywania to zrobiłam z tego jedną warstwę tortu. Było pyszne Trufle pewnie można zastąpić jakimiś kasztankami, michałkami itp. A do warstwy z bitą śmietaną włożyłam w środek owoce - winogrona i brzoskwinie z puszki. Generalnie tort wyglądał tak: biszkopt, masa truflowa, biszkopt, bita śmietana z pokrojonymi owocami, biszkopt, wierzch i boki wysmarowane bitą śmietaną a boki obsypane migdałami i kokosem

a ja swojemu TŻ lubię kupować prezenty tutaj: www.ministerstwogadzetow.com
Fajny pomysl dzieki
a stronke przegladam moze znajde cos dla tego mjego Kochasia

Cytat:
jutro jeśli nie zapomnę napisze przepis na ten tort sacher, który kiedyś zrobiłam. Wyszedł super, chociaż wcześniej nie miałam doświadczenia w pieczeniu tortów. Jest super bo czekoladowy na bitej śmietanie a nie na kremie z masła
O byłoby super, ja wole robic cos ze sprawdzonych przepisow. wiec czekam na przepis :d

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości