|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Theorema letnia, Yria YR, Cedr YR, odlewki: BC, Smok, Belle de Minuit, HdE i inne
NIEAKTUALNE
NIEAKTUALNE NIEAKTUALNE Witajcie! Wymienię: - Theoremę Esprit d'Ete - 50 ml, nową, nietestowaną, nie mam kartonika - Yrię Yves Rocher - 30 ml edp, ubytek nie więcej niż 2 ml - poleci do Bazylmistrza - Eternity CK - zostało ok.8- 9 ml z 15 - j.w - Cedr Yves Rocher - zostało 3/4 ze 100 ml - Shalimar - edt, odlewkę w 10 ml atomizerku - poleci do Bazylmistrza - mogę zrobić odlewki 9 ml: - Black Cashmere DK - jedna odlewka poleciała do Kokakoli, ale mogę zrobić jeszcze jedną ![]() - Histoire d'Eau Maboussin - jw ( z tym, że jedna poleciała nie do Koli, a do Bazylmistrza )- Belle de Minuit Nina Ricci - Cristobal Balanciaga - Słonik Kenzo - Dolce & Gabbana Red - Le Baiser du Dragon - ekstrakt (tu do 5ml) Zdjęcia na maila. Interesują mnie tylko perfumy (moga być odlewki).
Edytowane przez sasia73 Czas edycji: 2008-10-23 o 09:28 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Theorema letnia, Yria YR, Cedr YR, odlewki: BC, Smok, Belle de Minuit, HdE i in
hej
baardzo interesuje mnie odlewka Cristobala w zamian moge zaproponowac odlewki:YR Bez Lacoste Touch of Pink Dior Addict co Ty na to?
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Theorema letnia, Yria YR, Cedr YR, odlewki: BC, Smok, Belle de Minuit, HdE i in
Sasiu, czy znajdziesz coś u mnie za:
- Shalimar - edt - Belle de Minuit Nina Ricci - Le Baiser du Dragon |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
sprobowac zawsze warto...
cos za Smoczysko?
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Yrię?
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Contax, dla Ciebie wszystko , ale nie tym razem. EdM to nie moja bajka, a Smoczysko sama powoli ekspediuję.Yoonuś, niestety... ![]() Czy Fendi wchodzi w grę? Od razu uzupełnię - przyjrzałam się swojej flaszce Yrii - jestem pewna, że nie była nalewana po sam czubek, ale na wszelki wypadek napiszę, że owe kilka psików to niech będzie ok. 2 ml ubytku.
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sasiu, jestes brutalana
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
interesuje mnie theorema
a oto, co mam do zaoferowania: - Joop! Femme, 90/100ml, jest kartonik - Cool Water Happy Summer, 95/100ml, limitowanka z teczowym flakoniku, jest kartonik - Happy to be Clinique, 47/50ml - Nina Ricci L'air du temps, 75/100ml, limitowanka w teczowym flakonie - Portfolio Perry Ellis, 47/50ml, bardzo trudno dostepny, oryginalny, slodko-kwiatowy zapach nieosiagalny w PL - Comma! edt, 25/30ml, przepiekny zielony groszek ![]() - Princess Vera Wang, ok 65/100ml, tester bez korka, moja "karta przetargowa", latwo nie oddam bo pozbywac sie nie chce ![]() - Euphoria CK, 97/100ml, tester bez korka, oddam tylkoza mniejsza pojemnosc tego zapachu + cos innego ![]() - Splendor EA, 70/75ml, chyba jest kartonik, poluzowany korek |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Spróbuję i ja, za odlewkę BC coś z moich odlewek w podpisie?
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Fendi wolałabym wymienić na coś z podobnej półki cenowej
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Może odlewka Słonia Kenzo za Belle de Minuit?
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Lalesiu, przykro mi,
Poza Fendi niczego dla siebie nie znalazłam . A może dobrałabyś sobie jakąś odlewkę i wtedy byłoby ok? Zielona30, Słonika mam już trzecią, zdaje się, butelkę. To stały gość na mojej perfumeryjnej półce.
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Brit Red Burberry lub Champs Elysees?
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Blu, Twoje piękne słodziaki nie dla mnie...
Dziękuję, ale te zapachy to nie moje klimaty.
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
A może zainteresowałaby Cię odlewka Comptoir sud Pacifique: Vanille mokha, Sultan safran albo Princesse Muscat, czy Coeur de vahine? A jak nie to może do Yrii mogłabyś dorzucić coś z pielęgnacji- szukam np. Lipikar, albo jakiś krem apteczny?
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czym by Cię tu skusić...? Może miałabyś ochotę na kapsułki Gal: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=20251 (tych rybek mam 20 szt, data ważności 02.2010r. oraz http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=9925 ( tych mam 24, data ważności 06.2010) Mam też podkład Toleriane odcień 13 La Roche Posey w saszetkach ( 5 szt) i żel pod prysznic Yves Rocher Bez (200 ml), oczywiście nowy oraz żel pod prysznic Hammamelis Yves Rocher (ten jest mały 50 ml) też nowy.
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
Sasiu
![]() może odlewka Etra Etro za BC? albo Yohji Yamamoto Pour Femme edp?
|
|
#20 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z przyjemnością wymienię BC na Etrę. PW?
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
no
tak mnie omamiła, że zapomniałam wrócić na Twój straganik ale już jestem i już PW poszło też
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic z wymienionych rzeczy mi nie potrzeba. Może masz coś jeszcze innego?
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Anastazjo - z pielęgnacji już nic.
Sama używam jedynie filtrów na dzień, a na noc kręcę samodzielnie różniste mazidła, więc kremy przestały mi być potrzebne.![]() A może przemyśl jeszcze sprawę...
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.

baardzo interesuje mnie odlewka Cristobala
zajrzyj do mojego podpisu