|
|
#4681 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar V
Cytat:
Jak ja bym chciała takowy posiadać Gdyby jeszcze nam kobietom przychodziło to łatwiej byłoby fajnie. Mimo wszystko wcale nie łatwo spalić tłuszcz a już żeby były widoczne mięśnie (choćby zarys) trzeba się nieźle namachać i jeść odpowiednie rzeczy ![]() Cytat:
![]() Choroba mnie bierze chyba a nie mogę iść w najbliższych tyg. choćby na dzień zwolnienia Co polecacie na pierwsze objawy?
|
|
#4682 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, ja się trochę wetnę. Czy spotkałyście się z taką butelką Cacharel Lou Lou?
|
|
|
|
#4683 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4684 |
|
Zakorzenienie
|
Kagan, ja spotkałam się z takim flakonem
|
#4685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No własnie, mi też miga jakaś 30tka stojąca na łazienkowej półce u przyjaciółki w późnych latach 80tych
|
|
|
|
|
#4686 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zakupiłam taki stareńki egzemplarz Lou Lou w jednym z florenckich komisów z wszystkim i niczym
A miniaturkę miałam kiedyś rownież - tylko w postaci klasycznego, strzelistego flakonu
|
#4687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem od dzisiaj do piątku na zwolnieniu, jakieś przeziębienie sie za mną wlecze. Ale jak sie komuś wydaje ,że : pledzik, łóżeczko, herbatka, książeczka, to się grubo myli ![]() Kursuję pomiędzy netem i telefonem i szukam lokalu dla syna. Czy ktoś może ma do wynajęcia w Katowicach halę ogrzewaną ok. 200 m , poziom 0 z siłą i węzłem sanitarnym ![]() Tiramisu bardzo pomaga na przeziebienie , prawda ? ?? Widziałam kilkakrotnie, ale chyba miniaturki.
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2008-10-07 o 19:26 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#4688 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Znalazłam je w pojemności 100 ml na stronie lotniska i zastanawiam się co myśleć. Czy to tylko przykladowe zdjęcie, czy walnęli się z pojemnością?
|
||||
|
|
|
#4689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jakie to lotnisko?
|
|
#4690 |
|
Zakorzenienie
|
chyba się po raz pierwszy nacięłam na podróbe na allegro
|
|
|
|
#4691 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4692 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4693 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co kupiłaś? |
|
|
|
|
#4694 | |||
|
BAN stały
|
No nie wiem
![]() Cytat:
![]() Cytat:
No niestety, "koncepcji" u mnie brak ![]() Staram się po prostu ograniczyć jedzenie do minimum ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4695 |
|
Zadomowienie
|
Kagan - jakby co, to Lou Lou w prawie każdym Boots'ie [czyli w centrum co krok
] w ogóle jaki masz plan zakupowy?
|
#4696 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4697 |
|
Zakorzenienie
|
Do bani!
Efekt odwrotny od zamierzonego bedzie, zwalniasz w ten sposob metabolizm. Regularne i dobrze zbilansowane posilki to podstawa; zeby zdrowo schudnac nie wolno sie glodzic. Chyba, ze zamierzasz byc tlustym chudzielcem (waga spada, miesnie zanikaja, tluszcz zostaje, tam gdzie byl ), ktorego dopadnie, predzej czy pozniej, yo-yo.Przygnebia mnie praca ![]() Dzisiaj dzien zlych wiadomosci dla dwoch pacjentek... i nie moge przedstac o nich myslec. Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2008-10-07 o 20:40 |
|
|
|
#4698 | |
|
rude jest piękne:)
|
Cytat:
moze kurcze wszystko w porzadku?
|
|
#4699 |
|
Zakorzenienie
|
dune.
kurcze, nie chce nikogo zle osądzić ale juz sama nie wiem ....flakonik ma prostą rurkę- taka sama jest na aukcji u coco. pppatrzcie. to jest aukcja u coco |
|
|
|
#4700 |
|
Wtajemniczenie
|
Teresko, ślicznego malucha masz w avatarku
Informacja dla zainteresowanych flaszkami Parfum d'Empire - są już nie tylko setki, także pięćdziesiątki pojawiły się w Quality! Aga, a jak zapach? Coś z nim nie teges? Idę oglądać swoją Dune... |
|
|
|
#4701 | |
|
rude jest piękne:)
|
Cytat:
Ewo dziekuje Po ile sa piecdziesiatki? Ago hm.. moze dziewczyny,ktore maja Dune cos powiedza? A u coco to ja tez kupowalam i wszystko oki bylo
|
|
#4702 |
|
Wtajemniczenie
|
Jakieś 220 zeta. Tzn. w promocji 5% wychodzi 218 zł
Rureczka w mojej Dune (też allegrowej w sumie) jest dłuższa i siedzi jakoś tak skośnie. Podobnie w Dune Sun (kupionej w Sephorze). Ale chyba ważniejszy jest zapach? Może z nim wszystko OK?
|
|
|
|
#4703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4704 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4705 |
|
Rozeznanie
|
Heheh jak widać eksperymenty na żywych organizmach zawsze wypadają najciekawiej
![]() ![]() Trzymajcie za mnie kciuki bo jeszcze się okaże że przez przypadek przyczynię się do jakiegoś postępu Rozwydrzona- tak mogę zrobić moim komórkom tzw "totalną masakrę" ale wolę wybić połowę a na drugiej połowie co się ostała, ale została uszkodzona sprawdzać jaki jest mechanizm zjawiska- czyli dlaczego ta terapia fotodynamiczna zabija moje komórki. Zwłok już nie badam Jak się rozumie jak coś działa można poprawić efektywność.Blue życzę Ci w takim razie więcej uśmiechu i mniej stresu. Kaloryfer u kobiet wydaje mi się mało apetyczny, nigdy nie zachwycałam się urodą kulturystek Oczywiście jestem za płaskim brzuchem a nie za oponą
|
#4706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4707 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
No ba
(wiesz, Paris nie szukałam, ale mój Przyjaciel ma w swoich kontaktach na myspace Bryana Adamsa... Jakby dobrze poszukać,to może i Paris gdzie tam znalazłaby się )Cytat:
Cytat:
Cytat:
Chyba się z ciekawości przemogę i psiknę kiedyś Angela dla porównania obok BD. Cytat:
(a Irce Avignonu i Tygrysa )Piszę o pracy na Bliskim Wschodzie - jakby któraś z Was miała coś do dodania, dajcie znać ![]()
|
|
#4708 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na pewno Harrods, pewnie Brent Kros i Liberty, Selfridges. Nie wiem jeszcze tylko, jak to wszystko zgram. Chcialabym, zeby mąż ze mną jeździł, zawsze to raźniej. No i najlepiej, zebym mogła zalatwić to w ciągu jednego dnia, bo do centrum mam kawałek, więc na pieszo nie da rady , trza kupić bilecik ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4709 | |||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Tak, niedawno pisali o tym w "Science" ![]() Ja nawet mam taki podstępny plan, że zostanę prywatnym weterynarzem jej zwierzyńca Trzymaj kciuki ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja nie wiem co będzie, jak będę musiała uśpić/być przy usypianiu jakiegoś zwierzaka... Cytat:
Trzymam z całych sił!Cytat:
Podobają mi się lekko rysujące się po bokach mięśnie (mam na myśli taki zarys mięśnia prostego brzucha), ale kaloryfer Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||||
|
|
|
#4710 |
|
Zakorzenienie
|
Zmykam do łózeczka- czuję się.... dziwnie - mam gorączkę cały czas, katar, ból głowy, tylko czuję się jakby choroba się rozkręcała, rozkręcała....i rozkręcić nie umie
![]() Co do zwierzyńca Paris - oj przydałby się jakiś dobry weterynarz i ....nakaz o odebranie jej biednych czworonogów. To, co ta panna z nimi wyczynia (a raczej nie wyczynia - bo je totalnie zaniedbuje) prosi się o jakąś interwencję Dobranoc wszystkim, karaluchy pod poduchy
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:00.

Jak ja bym chciała takowy posiadać 
W kość, tłuszcz i mięśnie. Zaczynałam 3 razy, ale nie udało mi się przejść 2 tygodni. 2 pierwsze wyliczyłam tak "genialnie", że dopadły mnie boleśnie sprawy kobiece, a za trzecim... nie pamiętam
Niemniej, nie dotrwałam...

A miniaturkę miałam kiedyś rownież - tylko w postaci klasycznego, strzelistego flakonu 

Co kupiłaś? 

moze kurcze wszystko w porzadku?

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Trzymam z całych sił!