|
|
#3871 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy stanik musi być przekleństwem?
Cytat:
no ale wiadomo, wszystko zależy od kształtu piersia obwód jakiś taki mały, strasznie mnie obcierał, ledwo zapięłam się na najluźniejszą haftkę, a w mostek wbijały mi się fiszbiny ale tak poza tym to staniczek jest śliczny na razie najbardziej zadowolona jestem z M&S - 65D- leży super
|
|
|
|
|
#3872 |
|
Konto usunięte
|
DJ wklejala fotki w lemon sorbet i srednio byla zadowolona
a ja sie nie doczekam tej sahary i polki chyba... |
|
|
|
#3873 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
z kolei jak byłam w UK to mierzyłamz m&S wszystkie jakie tylko moglam, i zaden na mnie dobrze nie lezał;/ 65 d,dd,nawet e chyba ( jesli sa, nie pamietam, ale naprawde przekopalam rozmiarówkę, były mi za małe! ;/ jednak biusty sa inne i to bardzo;D Cytat:
bylabym wdzięczna
|
|
#3874 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() dasz fotke miseczki z profilu i na sobie? czy ewidentie sie nie wciskasz? Ja pushupy musialam zawsze brac numer wieksze edit, są https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1222251918 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1222251918 |
|
|
|
|
#3875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
każdy biust inny, myślę, że dobrym rozwiązaniem jest wzięcie dwóch rozmiarów z sorbeta - a później jeden odesłać - oddają pieniądze szkoda, że ja o tym nie pomyślałam :Phmm, ja jestem wyższa od Ciebie o 15cm i mój biust już taki spory nie jest:P więc faktycznie nie ma co się sugerować tym, że u koleżanki ten leżał dobrze, a tamten źle ![]() w każdym bądź razie mi się sorbet jakościowo bardzo spodobał.. no i ta możliwość wyciągnięcia wkładek jest też dobra
|
|
|
|
|
#3876 |
|
Wtajemniczenie
|
Nawet przyjemnie wygląda ten stanik na fotce... taki " jak nosiłam kiedyś" z wyglądu/kształtu... Jakoś przy tych nowych stanikach które mierze dostaje kompleksu małych piersi chociaż zawsze uważała że są przynajmniej średnie i sama sobie lubiłam zaglądać w dekolt
|
|
|
|
#3877 |
|
Konto usunięte
|
oj tak, takie sie nie odciskaly pod koszulkami
"chociaż zawsze uważała że są przynajmniej średnie i sama sobie lubiłam zaglądać w dekolt " |
|
|
|
#3878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale powiem wam szczerze, że teraz o niebo lepiej czuję się w tych 'dobrych' stanikach - nic mi nie ucieka, nie ma bułek
|
|
|
|
|
#3879 |
|
Konto usunięte
|
ja nie musze poprawiac co 10 minut i super, ze nie mam fiszbinow na brzuchu co chwile
|
|
|
|
#3880 |
|
Wtajemniczenie
|
ja właśnie nie wiem nie nosiłam od jakiś 2-3 lat w ogóle stanika...W tych nowych jakoś tak tego dekoltu brak i jakoś tak porozstawiane że ich nie ma...Musze teraz spróbować tego różowego staniczka w którym biust pushit na foto wygląda fajnie a jak znowu nie trafie :P znowu zacznę chodzić bez a za 5 lat sobie zrobię operacje i będzie po kłopocie:P
|
|
|
|
#3881 |
|
Konto usunięte
|
caly czas mi sie najwygodniej chodzi w obcislej koszulce bez stanika, tylko ze coraz bardziej plasko to wyglada.. ano trzeba bylo nie chudnac
alba sobie podnosila chyba w wieku jakichs 26 lat biust, ja sobie zawsze dawalam granice 28, ale juz sie pogodzilam z tym, ze pewne rzeczy bedzie mi musial chirurg poprawiac, bo z wiekiem coraz piekniejsze nie jestesmy niestety |
|
|
|
#3882 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
podoba mi się ten lemon sorbet u DJ, fajnie podciagnął jej biust stanik robi mi bułki z przodu, ale ogólnie jest bardzo starannie wykonany, nie jest usztywniany, to taki t-shirt bra miękka gąbkaCytat:
jestem splukana, bo zbieram na ZArową torebkę...349 zl... wiec musze najpierw sprzedac ten jeden a potem kupic drugi ;Do wlasnie to jest to, jestes ode mnie wyzsza dlatego tez biust wydaje się mniejszy a u mnie w dobrym staniku jest naprawdę niemały taki ideal;ny ;Dskoro tak mowice ze ten lemon taki fajny na pewno go zamówie musze się jeszcze przekjsc do YOshi, zmierzę i pewnie za mówię z uk moze na brastopie cos upoluje a jak nie, to chyba będę zamawiac sprawdzoną laSenzę, tylko przesyłka...8 funtow;/ wybaczcie mega wypicie na jednym zdjeciu ;d ale nawet bez tego wypiecia robią się górą bułki, wszystko co tylko mogłam schowałam w miseczki o zapomnialam zrobic profil samej miseczki dodam jeszcze zrobilam zdjecia z roznych perspektyw, chyba dobrze widac ewidentnie rozmiar za mały, tylko ze mógłby jeszcze byc wykonany bardziej ku srodkowi, a tak to stanik jest zrobiony ze tak powiem" na całą klate" ;D mam nadzieije ze ktoras mnie zrozumie;D
|
|
#3883 |
|
Konto usunięte
|
nick dziewczyny, ktorej zdjecia byly w sorbecie, to DJADKJGU jakbys chciala o cos jeszcze zapytac
wracam drzec dzinsy |
|
|
|
#3884 |
|
BAN stały
|
ja mam lemon i po dłuższym użytkowaniu stwierdzam, że jest troche beznadziejny... może na mniejsze cycki ok, ale moje 60I jakoś średnio trzymie... wg. mnie ma zła konstrukcję.
|
|
|
|
#3885 |
|
Zakorzenienie
|
kto mi powie (ponawiam), co to sa te wasko i szeroko - fiszbinowce? i ktore lepsze
?
|
|
|
|
#3886 |
|
BAN stały
|
poczytaj, było tu o tym już kilka razy, nawet parę stron wstecz... A co lepsze to zależy komu, co pasuje...
|
|
|
|
#3887 |
|
Winter is coming
|
wspaniała-odpowiedź na twoje pytanie jest kilka stron wstecz. Żadne nie są lepsze-każda z nas musi dobrać szerokość fiszbin indywidualnie. Fiszbina w staniku tworzy takie "U"-jeśli jest ono wąskie, bardziej głębokie niż szerokie, mamy do czynienia ze stanikiem wąskofiszbinowym. Taka jest na przykład Freya i Avocado. Szerokofiszbinowce to staniki, w których "U" jest bardziej rozjechane:P, szersze
. Tak jest w panache. O tym, czy fiszbina jest ok, świadczy to, czy obejmuje całą pierś i czy celuje mniej więcej w środek pachy. Jeśli tnie pierś po boku-stanik ma za wąskie fiszbiny, gdy ucieka na plecy-fiszbiny są zbyt szerokie. To tak w skrócie. Szerokość fiszbin ma duże znaczenie dla tego, jak stanik układa się na piersiach. Tu możesz zobaczyć przykład:http://stanikomania.blox.pl/2008/08/...-wszystko.html |
|
|
|
#3888 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O serii masquerade wiem, podoba mi się Aragon. Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3889 |
|
Raczkowanie
|
troche odbiegne od stanikow ale musze sie wam pochwalic moim nowym dobytkiem, w sumie to szukalam stanika a kupilam co innego.(jak zawsze) nie moglam sie oprzec pokusie w dodatku tylko 20zeta zaplacilam
Kocham mojego SIERŚCIUSZKA http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200305183338.png Zareczyliśmy się http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200808020929.png Powiemy "TAK" http://s6.suwaczek.com/20100619310113.png |
|
|
|
#3890 |
|
Konto usunięte
|
wygląda ładnie, ale czy wygodne chociaz ?
|
|
|
|
#3891 |
|
Raczkowanie
|
mysle ze to kwestia przyzwyczajenia ja lubie " ciasne" rzeczy wiec w tym gorseciku czuje sie jak ryba w wodzie
Kocham mojego SIERŚCIUSZKA http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200305183338.png Zareczyliśmy się http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200808020929.png Powiemy "TAK" http://s6.suwaczek.com/20100619310113.png |
|
|
|
#3892 |
|
Zakorzenienie
|
aaaa wiecie co
![]() miałam dzisiaj pierwszy wf w nowym rozmiarze dzizas bosko - pierwszy raz w życiu nic nie musiałam poprawiac przez cale zajecia i po nich ( ostry aerobik) normalniea aaa jestem mega szczesliwa
|
|
#3893 |
|
Raczkowanie
|
Tylko po co?
|
|
|
|
#3894 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3896 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem jak w typ przypadku...ale to chyba tez kwestia osoby i budowy, ja musze skracac wszystkie staniki niemial, ktore nie maja regulacji na calej dlugosci ramiaczek tylko na polowie
ale na szczescie to zajmuje 10 minut i jak sie zrobi od spodu przy tej plastikowej regulacji to nie ma po tym najmniejszego sladu
|
|
|
|
#3897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wole swoje cialo takie jakie jest..w koncu jak piszesz wszystkie biusty opadaja, wiec po co majac 40 lat udawac, ze ma sie 20
|
|
|
|
|
#3898 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Inaczej nie szperałybyśmy za chociazby stanikami, ktore ladnie ksztaltuja i podnosza biust. Nie wyszukiwały dobrze ocenianych kosmetykow to na zmarszczki, to dla wlosow, nie lataly po sklepach z ciuchami. Taka pani Anderson, choc jej biust jest akurat dla mnie niezbyt piekny i ona cała nie jest mocno urodziwa, ma 40 lat i wiele kobiet na swiecie chcialoby byc takimi 40stkami, bo jesi mozna, to dlaczego nie? Nie trzeba odrazu sie operowac, starosc przyjdzie, ale wspolczesna medycyna moze ja sporo opoznic, wiec czemu nie zachowac młodości na dłuzej. Co złego jest w operacjach? Ktoś poddajac się jakiejś Wam krzywdy nie robi, a ten tzw komfort psychiczny to bardzo bardzo wiele czynnikow - od wysprzatanej kuchni, poprzez pomoc starszej pani na ulicy, po owal twarzy. |
||
|
|
|
#3899 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ale nikogo do zmiany zdania zmuszac nie bede
|
||
|
|
|
#3900 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie, lepiej niech osoba ma kompleks na punkcie biustu i zyje z tym nieszczesliwa...madre te sa co maja swoja miseczke C/D
![]() Ja mam operacje w styczniu i niemoge sie juz doczekac.
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:38.

no ale wiadomo, wszystko zależy od kształtu piersi

?