Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5 - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-08, 06:18   #3211
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5

Witam z rana, brrr jak ciemno - ja chce do łózka

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
takim czyli jakim?
no właśnie TAKIM

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 06:41   #3212
snowqueen
Zakorzenienie

Dzień dobry

Organzza fajne te nowe play balle, ten wax smoothie by mi się przydał Szykuje mi się spore zamówienie do włosów - właśnie jakiś play ballów i chciałabym maski intense repair i age densiforce I jakiś olejek... Ale to, jak wiemy, dopiero w przyszłym miesiącu, bo jestem na odwyku

zizou fajny prezent Ja też bardzo lubię Dolce Vite, mam miniaturkę, ale kiedyś chciałabym mieć 30 ml

Jesli w weekend uda mi się zrobić w końcu zdjęcia rzeczy na All, to może sfotografuję też moje przedszkole zapachowe Te miniaturki są takie słodkie
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 07:27   #3213
isa666
Zakorzenienie

Dobry Pospałam sobie dziś dłużej, ale i tak nadal jestem senna
Mam nowy kolor włosów Teraz mam jasny blond(choć i tak mógłby być jaśniejszy, bo w sztucznym świetle wygląda na ciemny), ale w bardziej platynowym docieniu niż ostatnio(farbowałam L`Oreal Recital Preference, odcień Bardzo bardzo jasny blond z kolekcji farb dla włosów blond).
Jednak farby L`Oreala są dobre no i ta odżywka do stosowania po farbowaniu, miodzio Na dodatek wystarczy na kilka razy a jest równie dobra wg. mnie co maska IR

Testuję dziś na twarzy krem Lirene Design Your Style(mus nawilżający) z próbki i narazie jestem zadowlona. Pięknie się wchłonął i cera jest matowa i nawilżona. Jeśli mnie nie zapcha i nie będę się bardzo świecić pod kilku h to go kupię

Cytat:
Napisane przez 0306 Pokaż wiadomość
Isa, cieszę się z Twojego upragnionego Aliena

Muszę powiedzieć, że diabelsko trwały jest. Jeszcze go czuję gdzieś tam na nadgarstku choć myłam się wieczór a ręce od wczoraj to już chyba z 10 razy miałam pod wodą

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
a w Pull&Bear byłaś? Tam sa szare rurki, boskie, ale 42 sa namnie za duże w tyłku i ciasne w udach
Tam akurat nie zajrzalam Wydawało mi się, że tam są same drogie marki

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Przypomniało mi się - kilka dni temu śnił mi się wokalista z Feel Zupełnie nie wiem skąd on w moim śnie (i to TAKIM ) skoro nie podoba mi sie ani jako facet ani jako piosenkarz

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Jesli w weekend uda mi się zrobić w końcu zdjęcia rzeczy na All, to może sfotografuję też moje przedszkole zapachowe Te miniaturki są takie słodkie

EDIT: Jestem w szoku Weszłam na tego linka: http://allegro.pl/item453041212_thie..._zmyslowy.html
Ta podróba Aliena, która tam jest...moja mama ją ma Swoją drogą ta podróba mi się nawet podoba(kiedyś nawet używałam jej tak w domu) i teraz już chyba wiem czemu mi się Alien spodobał

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2008-10-08 o 09:05
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 09:06   #3214
zizou
Zakorzenienie

jestem pogryziona przez jakies wstretne muszysko na jednej rece mam dwa wielkie, czerwone, swedzace placki a na drugiej mam cala mase swedzacych, czerwonych gulek

i zle sie czuje, chyba cos mnie bierze. boli mnie leb potwornie, jestem jakas taka slaba, bez zycia, wypluta

i chcialabym kupic sobie spodnie a w sklepach nie ma nic ladnego
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 09:54   #3215
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Organzza fajne te nowe play balle, ten wax smoothie by mi się przydał Szykuje mi się spore zamówienie do włosów - właśnie jakiś play ballów i chciałabym maski intense repair i age densiforce I jakiś olejek... Ale to, jak wiemy, dopiero w przyszłym miesiącu, bo jestem na odwyku
Ten olejek Liss Ultime, który kupiłam jest zupełnie fajny. Włosy się po nim błyszczą, są bardzo gładkie i miękkie. Nie wiem jeszcze, jak z tą termoochroną, bo dopiero 2 razy go używałam, ale na razie jestem zadowolona z zakupu. Musze go do KWC zgłosić, ale jakoś nie mam ostatnio do tego weny.

Maska AD też jest fajna, podoba mi się, rzeczywiście mocno odżywia włosy.

Dziewczyny chodzące na fitness, jakie ćwiczenia poleciłybyście komuś, kto nie chce schudnąć ani grama, ale chce popracować nad kondycją i ogłlną formą fizyczną?
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 10:07   #3216
bossy
Zakorzenienie

Kupiłam sobie Effaclar K z 50ml żelu Effaclar. Chcę delikatnego złuszczanka i mam nadzieję, że to mi Effac da

Mama robiła zakupy w Naturze Kupiła sobie kilka rzeczy i dostała płyn do demakijażu Rimmela Gentle eye coś tam. Wiecie co, to jest pierwszy płyn, który dokładnie i b.szybko zmył mi makijaż oczu. A u mnie tam zawsze czarno..sporo tuszu i czarnej kredki + płynnego eyelinera. A on, rach ciach i nie podrażnił.. byłam w szoku

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 10:33   #3217
dodeczka84
Zakorzenienie

Witajcie Pięknoty!!!
z wielką przyjemnością dołączam do Waszego grona :P
i powiem szczerze, że .... dzisiaj kupiłam testerek Aliena
to się nazywa siła perswazji
dodeczka84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-08, 10:34   #3218
isa666
Zakorzenienie

Właśnie wychodzi u mnie słonko Zaraz chyba pójdę na spacer

Testuję na nadgarstku Azzaro Now, ale jednak nie dla mnie ten zapach Czuję coś na kształt grejpfruta + herbatę + jakieś kwiatki(w składzie ma jaśmin, ale tu jest wyjątkowo delikatny, inny niż w Alienie). Trochę jakby podobny do The Beat Burberry, podobna świeżość no i ta herbata(w The Beat też ją czuję).

A krem Lirene jednak powoduje lekkie świecenie twarzy. Nie mniej jednak o wiele mniejsze niż Garnier dla wrażliwców.
Ja chyba nigdy nie znajdę kremu, który by nie powodował u mnie świecenia

Dziewczyny, zamawiała któraś z Was z BU coś do włosów? Kusi mnie ten olej kokosowy i Amla w proszku
Stary 2008-10-08, 10:41   #3219
iceflower
Przyjaciółka KWC

Isa ja mam olej kokosowy. Fajny jest, ale za krótko stosuję, żeby coś powiedzieć więcej, poza tym mam taki zestaw do włosów, że ciężko wskazać, co działa najlepiej. Nakładam go na pół godzinki przed myciem, świetnie pachnie (świeży kokos ), natłuszcza i wygładza.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 11:06   #3220
your Angel
czyli Endżi

Mogę dołączyć ?

Ech, te kosmetyki mnie zrujnują... Teraz zakładam sobie szlaban na sezon jesień/zima (który w rzeczywistości działa trochę jak sito z drobnymi oczkami a nie totalny szlaban...).

Czekam na przesyłkę maski i szamponu Aussie - nie mogę się doczekać, umieram z ciekawości czy to rzeczywiście takie cudo
Stary 2008-10-08, 11:29   #3221
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Isa ja mam olej kokosowy. Fajny jest, ale za krótko stosuję, żeby coś powiedzieć więcej, poza tym mam taki zestaw do włosów, że ciężko wskazać, co działa najlepiej. Nakładam go na pół godzinki przed myciem, świetnie pachnie (świeży kokos ), natłuszcza i wygładza.
To ja go chyba wezmę, można go też stosować do twarzy i ciała, więc się nie zmarnuje

dodeczka84 hej
your Angel witaj Kojarzę Cię z forum Perfumy

Dziewczyny jakby któraś była ciekawa to wkleiłam tu zdjęcia mojego nowego kolorku włosów: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1902
Wg. mnie z dotychczasowych farb ta dała najbardziej pożądany przeze mnie odcień Poprzednio po L`Orealu Excellence Creme wyszłam nieco za żółta, a po Garnierze 100% siwawo-ruda. Teraz jest idelnie
EDIT: Jeszcze mnie zastanawia jedno: jak to jest, że na zdjęciach moje włosy wychodzą takie ładne a w realu są strasznie nieposłuszne
Stary 2008-10-08, 12:09   #3222
dodeczka84
Zakorzenienie

Chyba wreszcie odnalazłam wątek dla mnie
Kobiety, widziałam na MerlinBeauty.pl promocję na Salvatore Ferregamo Incanto Shine, 30ml za 59zł!!! taniej chyba nigdzie nie ma. Testowałyście ten zapach? warto się skusić?
dodeczka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 12:20   #3223
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Mogę dołączyć ?

Ech, te kosmetyki mnie zrujnują... Teraz zakładam sobie szlaban na sezon jesień/zima (który w rzeczywistości działa trochę jak sito z drobnymi oczkami a nie totalny szlaban...).

Czekam na przesyłkę maski i szamponu Aussie - nie mogę się doczekać, umieram z ciekawości czy to rzeczywiście takie cudo
Witaj your Angel! Moim zdaniem każdy produkt tej marki to cudo, a maseczka to już w ogóle rewelacyjna Zużyłam kilka opakowań, szkoda że w Polsce niedostępna, jedynie na Allegro ale w kosmicznej cenie Pod koniec roku wybieram się do Londynu i mam zamiar przywieźć duży zapas
Stary 2008-10-08, 12:24   #3224
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 0306 Pokaż wiadomość
A opinią bratowej się nie przejmuj. Luksfery sa piękne
Nie, wcale się nie przejmuję, przeciez to my będziemy tam mieszkać
Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość

Poki co wertuje kwc, ale mam zamiar niedlugo ja wciagnac w forum ;D
Powiedz, że serdecznie ją wszystkie NK zapraszają
Cytat:
za siateczke zapalcilam 20 zlotych ale mnie urzeklo wielkie krowsko podpisane ze to pani cafe latte
Słooodka
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Mam nowy kolor włosów Teraz mam jasny blond(choć i tak mógłby być jaśniejszy, bo w sztucznym świetle wygląda na ciemny), ale w bardziej platynowym docieniu niż ostatnio(farbowałam L`Oreal Recital Preference, odcień Bardzo bardzo jasny blond z kolekcji farb dla włosów blond).
Jednak farby L`Oreala są dobre no i ta odżywka do stosowania po farbowaniu, miodzio Na dodatek wystarczy na kilka razy a jest równie dobra wg. mnie co maska IR
Oo, a ja własnie dzisiaj jadę po farbę i tez będę kombinować z kolorem pierwszy raz będę to robić sama, zawsze fryzjer mi farbował, ale ostatnio nie mogę go przekonać do koloru, który mi sie podoba i uparcie daje mi na łeb szampon, który kosztuje dużo, a szybko się spiera... Tez się zdecydowałam na L'Oreala, tylko ja chcę taki ciemny, zimny brąz, prawie czarny
Cytat:
jestem pogryziona przez jakies wstretne muszysko na jednej rece mam dwa wielkie, czerwone, swedzace placki a na drugiej mam cala mase swedzacych, czerwonych gulek

i zle sie czuje, chyba cos mnie bierze. boli mnie leb potwornie, jestem jakas taka slaba, bez zycia, wypluta
Głupie muszysko
Kuruj się
Cytat:
Dziewczyny jakby któraś była ciekawa to wkleiłam tu zdjęcia mojego nowego kolorku włosów: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1902
Wg. mnie z dotychczasowych farb ta dała najbardziej pożądany przeze mnie odcień Poprzednio po L`Orealu Excellence Creme wyszłam nieco za żółta, a po Garnierze 100% siwawo-ruda. Teraz jest idelnie
EDIT: Jeszcze mnie zastanawia jedno: jak to jest, że na zdjęciach moje włosy wychodzą takie ładne a w realu są strasznie nieposłuszne
Bardzo ładny kolor Ach tyz miałam długie włosy i głupia ścięłam
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 12:35   #3225
zizou
Zakorzenienie

wachalam dzis miss dior i przepadlam. nie jest to moj zapach ale jest niesmaowicie pociagajacy, tajemniczy. ostry i wytrawny, wcale nie przyjacielski. no i bardzo podoba mi sie kenzo amour le parfum.
a jakby ktoras chciala to w d. jest przecena zapachow nie wszysktich i nie jakos mocno ale na przyklad amour indina holi jest za 199

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-08, 12:44   #3226
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
wachalam dzis miss dior i przepadlam. nie jest to moj zapach ale jest niesmaowicie pociagajacy, tajemniczy. ostry i wytrawny, wcale nie przyjacielski. no i bardzo podoba mi sie kenzo amour le parfum.
a jakby ktoras chciala to w d. jest przecena zapachow nie wszysktich i nie jakos mocno ale na przyklad amour indina holi jest za 199
Jakie jeszcze sa przecenione? pamiętasz może?
Stary 2008-10-08, 12:46   #3227
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
Jakie jeszcze sa przecenione? pamiętasz może?
paco rabanne xs chyba, ktores lacoste - to bylo wywiesozne na szybie ale jeszcze zapraszali do srodka ceny niby do -30%... ja nie wchodzilam bo mi sie spieszylo
Stary 2008-10-08, 13:00   #3228
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cytat:
A mnie Miss Dior się nie podoba, dostałam próbkę od Gayenki nie jest to mój zapach, dziwne nuty się na mnie rozwijają.
Już wyjrzało słoneczko

Chcę mi się już do domu
Stary 2008-10-08, 13:12   #3229
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Chcę mi się już do domu
Mnie też... ale musze odwiedzic jeszcze 2 markety budowalne po pracy, optyka, Rossmana i Sephorę, a i H&M.
Kupiliśmy podgrzewana matę do łóżka, która kładzie się pod prześcieradło...ale grzeje cudnie mogłabym cały dzień przeleżeć w takim grzejącym łóżeczku
Stary 2008-10-08, 13:26   #3230
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo ładny kolor Ach tyz miałam długie włosy i głupia ścięłam
Dziękuję
Ja nie zamierzam w najbliższej przyszłości ścinać, nawet jak ostatnio mi fryzjerka podcięła końce tak ok. 1 cm to mi było smutno, że są krótsze Zresztą ja się wolę w długich tylko zaczynam się zastanawiać nad zrobieniem grzywki(takiej na bok, cieniowanej), choć jak mi się grzywka znów potem odwidzi to będę pół roku czekać aż odrośnie i będę mogła ją za ucho założyć

ziz a wąchałaś może tą nową Escadę(tą, która ma w sobie nuty tiramisu?) Bo ciekwa jestem czy faktycznie czuć to ciastko niej
Stary 2008-10-08, 13:35   #3231
snowqueen
Zakorzenienie

isa ja wąchałam, ale na mnie tiramisu wychodzi dopiero po dłuższym czasie (u mnie po kilku godzinach), a wcześniej są bardzo kwiatowe w taki sztuczny sposób i to mi w nich nie odpowiada...

Ja też chcę już wyjść z pracy, jadę do koleżanki na obiad

tru ja uwielbiam mieć ciepło w łóżku, taka mata to byłoby coś dla mnie, mogę spytac, w jakiej cenie taki bajer?

Edytowane przez snowqueen
Czas edycji: 2008-10-08 o 13:36 Powód: dopisek
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 13:43   #3232
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
tru ja uwielbiam mieć ciepło w łóżku, taka mata to byłoby coś dla mnie, mogę spytac, w jakiej cenie taki bajer?
Naszą kupowaliśmy w Selgros'ie...chyba niecałe 60zł taka jednoosobowa.
Dokładnie takie , ale jednoosobowe. Dwu nie było już, bo to była końcówka promocji
Stary 2008-10-08, 13:44   #3233
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cytat:
Mnie też... ale musze odwiedzic jeszcze 2 markety budowalne po pracy, optyka, Rossmana i Sephorę, a i H&M.
Kupiliśmy podgrzewana matę do łóżka, która kładzie się pod prześcieradło...ale grzeje cudnie mogłabym cały dzień przeleżeć w takim grzejącym łóżeczku
To brzmi bardziej niż cudownie

Isa śliczniutki ten Twój kolor
Mam podobny nieco

Do domu
Stary 2008-10-08, 13:44   #3234
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Naszą kupowaliśmy w Sellgross'ie...chyba niecałe 60zł taka jednoosobowa.
Dokładnie takie , ale jednoosobowe. Dwu nie było już, bo to była końcówka promocji
my tez taka mamy najbardziej lubia ja koty
Stary 2008-10-08, 13:53   #3235
isa666
Zakorzenienie

Vibesiu dziękuję
PS. Zgapiłam trochę od Ciebie mój podpis

snow dzięki za opinię Przyjrzę się tej Escadzie, bo do tej pory jeszcze nie testowałam a ciekawi mnie to tiramisu.
Stary 2008-10-08, 13:55   #3236
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
my tez taka mamy najbardziej lubia ja koty
Tak Maniek też sie na niej wyleguje ze mną.
A w ogóle to w mojej rodzinie przybył jeszcze 1 kot (było 6, Maniek najmłodszy) - kuzynka przywiozła z Włoch Paprocha ma 5 miesięcy i podobno wygląda jak syberyjski. Szykuja się do nas w odwiedziny (jak tylko wyzdrowieję coby młodej w dwupaku nie zarazić) to może cyknę im fotki jak będa z Mańkiem szaleć
Stary 2008-10-08, 13:59   #3237
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Tak Maniek też sie na niej wyleguje ze mną.
A w ogóle to w mojej rodzinie przybył jeszcze 1 kot (było 6, Maniek najmłodszy) - kuzynka przywiozła z Włoch Paprocha ma 5 miesięcy i podobno wygląda jak syberyjski. Szykuja się do nas w odwiedziny (jak tylko wyzdrowieję coby młodej w dwupaku nie zarazić) to może cyknę im fotki jak będa z Mańkiem szaleć
jak sie ansze panienki na lozku sadowia to jest znak, ze trzeba wlaczyc podgrzewanie wyglada to potem kominczie, bo trzy koty leza rozwalone na lozku i mrucza jak traktory

siostra az z wloch wiozla kociszcze? szalona

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-08, 14:38   #3238
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Dużo rurek w różnych kolorach, w tym i szare chyba, było w Stradivariusie. Bardzo ładnie leżały, ja chciałam czarne, ale same 38 im zostały jak byłam. Będę polować po tegotygodniowej dostawie. Kosztowały 80zł, więc nie dużo.
o, w sobotę miałam zajrzeć do Stradivariusa obejrzeć zimowe ubrania teraz mam kolejny powód

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Madziarra fajna ciocia Lubi kosmetyki?
boskie

Cytat:
mi potrzebny szampon Intense Repair może jakieś serum na końcówki z tej samej serii..
ale tak pomyślałam, że przydałoby się włosom trochę objętości niedługo zacznie się sezon czapkowy, a nie chcę przyklapniętej fryzury

Cytat:
Testuję dziś na twarzy krem Lirene Design Your Style(mus nawilżający) z próbki i narazie jestem zadowlona. Pięknie się wchłonął i cera jest matowa i nawilżona. Jeśli mnie nie zapcha i nie będę się bardzo świecić pod kilku h to go kupię
ja lubię taki lekki glow po nim
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 14:48   #3239
gayenka
Zakorzenienie

Mam spuchniete pol buzi Krecik sie chcial obrocic w moje strone jak sobie siedzielismy rano..tylko ze ja tez chcialam sie obrocic i dostalam kolanem w oko
Jestem ofiara przemocy domowej
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 14:52   #3240
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Mam spuchniete pol buzi Krecik sie chcial obrocic w moje strone jak sobie siedzielismy rano..tylko ze ja tez chcialam sie obrocic i dostalam kolanem w oko
Jestem ofiara przemocy domowej
ajj, współczuję
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości