|
|
#4921 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. III
delsebastian ja polecam tak jak Miira Thorg Studio (kamerka) no i Pana Zomera (ze względu na cene to cię rozumiem że się nie zdecydujecie, 3000zł to strasznie dużo, nam się jeszcze udało za 2000zł mieć cały pakiet, też nie mało ale da radę...)
strasznie nam miło że jakis facet się pojawił na forum...i się tak angażuje w przygotowania.....nie to co niektórzy tżci hi hi że czasu mają pod dostatkiema gdzie macie wesele? i na jaki zespół się zdecydowaliście? jeśli chcesz aby dospisać cie do naszej listy ślubów w moim podpisie, daj znać
|
#4922 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4923 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.filmowanie.com.pl/kontakt.php oczywiście za dodatkową opłatą
|
|
#4924 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
abo historię poznania ich, wiesz taki człowiek "orkiestra" ze wszystkiego zrobi fajną opowieść, i na pewno kilku takich ludzi będzie na weselu. zapytaj o dobre rady dla młodej od żon i dla młodego od mężów którzy są na weselu, życzenia to jasne, może ktoś coś zaśpiewa jak jest talent wśród znajomych? możesz zrobić (to tak dla jaj) ankietę na najsmaczniejesze danie na weselu.... dużo pomysłów moze być! Cytat:
witamy! ja mam tylko fotografa www.zdjecia.lublin.pl Korneta tez i się podobają, ale Pan Kańtoch na pewno jest tańszy pozdrawiam
|
|
#4925 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Emkafilm też z chyba za dodatkową opłatę może w HD zrobić
|
|
|
#4926 |
|
Przyczajenie
|
fajnie ze tak szybko mozna dostac jakies informacje.. Nasz slub jest 29.08.2009 w Dworze Anna to mozecie mnie dopisac
No ktos musi sie angazowac heh :P Ciezko bedzie cos wybrac, aby skrocic nieco liste to moze odrzuce narazie Wolaka gdyz ma sam plener. Wiecie moze jakie sa ceny u meli, szafranka i embingera? i tak samo jak cenowo z kamerzystami... jak narazie super wam idzie ![]() Edytko.. Krakowski Pan Mlody!
|
|
|
|
#4927 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Witam wśród nas . Szafranek brał rok temu 1400 zł za kościół, wesele i plener. Emkafilm kosztuje 1400 zł ale ze wszystkimi bajerami przynajmniej w tym roku
|
|
|
#4928 |
|
Wtajemniczenie
|
Ooo dobrze wiedzieć, bo mój TŻ się upiera na HD
dzięki
|
#4929 | |
|
Kniaginia
|
Cytat:
ups, ja tez sie nie przywitałam, więc juz się poprawiam i witam Pana Młodego! Embinger ma przedział chyba od 1600zł do 3700zł. |
|
|
|
|
#4930 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadza się.
Ja za film płaciłam 1200 - tylko u mnie nie było kręcenia tzw. przygotowań.
|
|
#4931 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
o właśnie dobre rady od żon i mezów to może się udać
|
|
|
|
|
#4932 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4933 |
|
Zakorzenienie
|
Tak wyglądają sztuczne płatki, które kupiłam na allegro
|
#4935 | |
|
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
Pan Marcin sprawdzony - super fotograf - Zdecydowanie polecam!! Na jego blogu http://portrecik.blogspot.com/ też można parę zdjątek obejrzeć ale w całości materiału jaki dostaje sie od tego fotografa jest wiele "perełek" trudno sie zdecydowqać którą fotkę wybrać! Sama sesja w bardzo dobrej atmosferze - wiem bo miałam taką! Nie wydaje mi się aby osławiony na tym forum fotograf pan Z. był dużo lepszy. Ja uważam mój wybór za strzał w dziesiątkę - a to jednen z nielicznych "dobrych strzałów" na weselu |
|
|
|
|
#4936 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zresztą o ile mnie pamięć nie myli znamy się z gg
|
|
#4937 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wojtek super maluje włosy, Ewa ścina a atmosfera w ich salonie jest bardzo rodzinna i wyjątkowo ciepła.Witam męskiego rodzynka ![]() Opuszczam wizaż na tydzień, jadę urlopować, jak wrócę będę nadrabiać braki w lekturze. Dziś minęłam kilka salonów ślubnych i po powrocie chyba wznowie spacery i przymierzanie sukni, Joasia dołączysz? Edytowane przez Amira_2007 Czas edycji: 2008-10-08 o 19:40 |
|
|
|
|
#4938 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#4939 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak więc moja sukienka trochę zafarbowała od tych płatków. Fakt, że miałam sukienkę z innego matariału niż większość oferowanych w salonach, może to z tego powodu. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-10-08 o 21:10 Powód: post pod postem |
|||||
|
|
|
#4940 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#4941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Płatki kupiłam na allegro ale widziałam też w Salon Balon, tylko w innych kolorach. Świadomie zrezygnowałm z ryżu, który sypany przez gości wciska się w każdy zakamarek ciała, fryzurę No i niejednokrotnie się zdarzało,że młodzi zamiast na wesele musieli jechać na izbę przyjęć do szpitala, bo ryż wsypał się do ucha
|
|
|
|
|
#4942 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4943 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U p.Embingera tzn. firma teraz nazywa się 2F, tworzą ją p.Embinger i p.Januszek http://www.2f.com.pl/ W cenie jest reportaż z ceremonii ślubnej, 2 miejsca plenerowe i przywitanie na sali weselnej. Album wklejany zawiera 67 zdjęć, do tego wszystko dostajemy na płytce DVD i jeszcze wybrane zdjęcie w formacie 40x60cm. Zdjęcia z sesji w formcie 20x30cm a ze ślubu i przywitania na sali weselnej w formacie 15x20cm- tak przynajmniej mam zapisane. Na płycie jest jeszcze zrobiona prezentacja multimedialna ze zdjęciami i podkładem muzycznym. To by było chyba na tyle. Nam wszystkie zdjęcia robił p.Embinger
|
|
|
#4944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż zdjęcie jednej z Was jest absolutnie przepiękne i przez chwile mi taki pomysl błysnął jednak zostanmy przy ryżu... chociaż jest jeszcze jedna ciekawa opcja- u mnie pod Kościołem po niedzielnej mszy przyjrzałam się czemuś błyszczącemu na ziemi- to były maleńkie czerwone serduszka i malusieńkie gołąbki różnych kolorów oraz kolorowe minimalne gwiazdeczki wykonane z kolorowego błyszczącego papieru czy czegoś takiego. Na ziemi wyglądało to bajkowo ciekawe jak to mogło wyglądać... w słońcu na pewno przepięknie się mieniło! ten pomysł też analizuję chociaż nie wiem jeszcze gdzie by to można było kupic widziała może któraś z was coś takiego na zywo???
|
|
#4945 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4946 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hehe ... No tak teraz to trzeba się przyznać Kłaniam się nisko
|
|
#4947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zajęłą się moja Mamcia a starsza podzieliła wśród gości grosiki.
|
|
|
|
|
#4950 |
|
Raczkowanie
|
Delsebastian nasz kamerzysta kręci w HD i cenowo nie jest źle. Za dodatkową opłatą można mieć film nagrany w systemie Blu-ray.
www.ska.com.pl |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:38.

że czasu mają pod dostatkiem
za 4 dni 

Nie wiem czy wczesniej pisal tutaj jakis facet ale nie mam wyjscia i musze sie was poradzic.. Mam na imie Sebastian i wesele z moja "A" biore w sierpniu 2009. Do tej pory udalo nam sie zalatwic sale i kapele z tych wazniejszych spraw. Ale pisze do was z prosba o znalezienie dobrego fotografa i kamerzyste 

Witam wśród nas 

....

flejksy
a jakie kolory ty miałaś z tych żywych? i mam jeszcze pytanie, skąd je brałaś? z kwiaciarni? i jaki był koszt?
Tak więc moja sukienka trochę zafarbowała od tych płatków. Fakt, że miałam sukienkę z innego matariału niż większość oferowanych w salonach, może to z tego powodu.