Lubelskie Panny Młode cz. III - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-08, 14:00   #4921
Joasia***
Rozeznanie

Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. III

delsebastian ja polecam tak jak Miira Thorg Studio (kamerka) no i Pana Zomera (ze względu na cene to cię rozumiem że się nie zdecydujecie, 3000zł to strasznie dużo, nam się jeszcze udało za 2000zł mieć cały pakiet, też nie mało ale da radę...)
strasznie nam miło że jakis facet się pojawił na forum...i się tak angażuje w przygotowania.....nie to co niektórzy tżci hi hi że czasu mają pod dostatkiem
a gdzie macie wesele? i na jaki zespół się zdecydowaliście?
jeśli chcesz aby dospisać cie do naszej listy ślubów w moim podpisie, daj znać
Joasia*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 14:02   #4922
*kaalinaa*
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez delsebastian Pokaż wiadomość
Witam Żony, Narzeczone i reszte kobiet Nie wiem czy wczesniej pisal tutaj jakis facet ale nie mam wyjscia i musze sie was poradzic.. Mam na imie Sebastian i wesele z moja "A" biore w sierpniu 2009. Do tej pory udalo nam sie zalatwic sale i kapele z tych wazniejszych spraw. Ale pisze do was z prosba o znalezienie dobrego fotografa i kamerzyste Zomer odpada gdyz jak sam mowi ma ostatni termin i zyczy sobie 3 tys. Teraz napisze fotografow nad ktorymi sie zastanawiam: Wolak(tylko plener 950,-) kornet.art.pl (calosc 2200,-) mk foto(calosc 1400,-) 2F( od 1800,-) art creo(calosc 1500,-) mela ??? embinger ??? szafranek(photograph.com. pl)??? A jesli chodzi o kamerzystow to dopiero teraz bede przegladal ich strony, oczywiscie z podanych przez was adresow Tak wiec jesli w jakis sposob mozecie mi pomoc, a wiem ze mozecie to napiszcie wasze opinie albo moze polecicie kogos innego? Prosze tez was o pomoc, gdyz na codzien mieszkamy w Krakowie(moja narzeczona jest z Lublina) i nie za bardzo jest kiedy te sprawy pozalatwiac... dzieki za pomoc i pozdrawiam
mi się podobają zdjęcia r.szafranka ale ciężko się z tym panem skontaktować niestety

Cytat:
Napisane przez Ostrowczanka Pokaż wiadomość
Ja mogę polecić Emka film -> http://www.emkafilm.pl/.
Zdjęcia pana Tokarczyka bardzo mi się podobają - są takie naturalne.
Ja również polecam ta kamerzystkę sprawdzona w rodzinie

*kaalinaa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 14:12   #4923
oshinek
Wtajemniczenie

Cytat:
Miira czy ty przypadkiem nie masz w dworze anna? A kamerzyste szukam takiego gdzie ma juz sprzet taki aby nagrac w wysokiej rozdzielczosci HD..
Jeśli chodzi o HD to na 100% może to zrobić Pan Serafin z Clip Art:
http://www.filmowanie.com.pl/kontakt.php oczywiście za dodatkową opłatą

Bycie konfidentem to najgorsza forma upodlenia człowieka

oshinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 14:13   #4924
edytka27101982
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez casablanca102 Pokaż wiadomość
te Lincolny są suuuper - tylko nie ppodają cen na stronie. Moze wiecie ile taki srednio kosztuje?

ok - chyba się nauczyłam

aaaa moze macie jakieś dobre pomysły na weselny wywiad bo przed swoim slubem będę jeszcze starszą i kamerzysta prosił starszych o przygotowanie pytań do wywiadu z gośćmi na temat państwa młodych... moze przychodzą Wam jakieś, które mogłyby się okazac zabawne?
najważniejsze to poznać gości od strony "wygadania" musisz wiedzieć których kamera lubi i którzy lubią opowiadać, może dobrze dowcipy mówić itp. wtedy masz zapewniony sukces, zapytasz o najzabawniejsze sytuacje z Pana młodą i Młodym itp.
abo historię poznania ich, wiesz taki człowiek "orkiestra" ze wszystkiego zrobi fajną opowieść, i na pewno kilku takich ludzi będzie na weselu.
zapytaj o dobre rady dla młodej od żon i dla młodego od mężów którzy są na weselu,
życzenia to jasne,
może ktoś coś zaśpiewa jak jest talent wśród znajomych?
możesz zrobić (to tak dla jaj) ankietę na najsmaczniejesze danie na weselu....
dużo pomysłów moze być!

Cytat:
Witam Żony, Narzeczone i reszte kobiet Nie wiem czy wczesniej pisal tutaj jakis facet ale nie mam wyjscia i musze sie was poradzic.. Mam na imie Sebastian i wesele z moja "A" biore w sierpniu 2009. Do tej pory udalo nam sie zalatwic sale i kapele z tych wazniejszych spraw. Ale pisze do was z prosba o znalezienie dobrego fotografa i kamerzyste Zomer odpada gdyz jak sam mowi ma ostatni termin i zyczy sobie 3 tys. Teraz napisze fotografow nad ktorymi sie zastanawiam: Wolak(tylko plener 950,-) kornet.art.pl (calosc 2200,-) mk foto(calosc 1400,-) 2F( od 1800,-) art creo(calosc 1500,-) mela ??? embinger ??? szafranek(photograph.com. pl)??? A jesli chodzi o kamerzystow to dopiero teraz bede przegladal ich strony, oczywiscie z podanych przez was adresow Tak wiec jesli w jakis sposob mozecie mi pomoc, a wiem ze mozecie to napiszcie wasze opinie albo moze polecicie kogos innego? Prosze tez was o pomoc, gdyz na codzien mieszkamy w Krakowie(moja narzeczona jest z Lublina) i nie za bardzo jest kiedy te sprawy pozalatwiac... dzieki za pomoc i pozdrawiam
wow!! Lubelski Pan Młody!!!!
witamy!
ja mam tylko fotografa
www.zdjecia.lublin.pl

Korneta tez i się podobają, ale Pan Kańtoch na pewno jest tańszy
pozdrawiam

edytka27101982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 14:19   #4925
*kaalinaa*
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez oshinek Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o HD to na 100% może to zrobić Pan Serafin z Clip Art:
http://www.filmowanie.com.pl/kontakt.php oczywiście za dodatkową opłatą

Emkafilm też z chyba za dodatkową opłatę może w HD zrobić

Stary 2008-10-08, 14:23   #4926
delsebastian
Przyczajenie

fajnie ze tak szybko mozna dostac jakies informacje.. Nasz slub jest 29.08.2009 w Dworze Anna to mozecie mnie dopisac No ktos musi sie angazowac heh :P Ciezko bedzie cos wybrac, aby skrocic nieco liste to moze odrzuce narazie Wolaka gdyz ma sam plener. Wiecie moze jakie sa ceny u meli, szafranka i embingera? i tak samo jak cenowo z kamerzystami... jak narazie super wam idzie
Edytko.. Krakowski Pan Mlody!
delsebastian jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 14:31   #4927
*kaalinaa*
Zadomowienie

Cytat:
fajnie ze tak szybko mozna dostac jakies informacje.. Nasz slub jest 29.08.2009 w Dworze Anna to mozecie mnie dopisac No ktos musi sie angazowac heh :P Ciezko bedzie cos wybrac, aby skrocic nieco liste to moze odrzuce narazie Wolaka gdyz ma sam plener. Wiecie moze jakie sa ceny u meli, szafranka i embingera? i tak samo jak cenowo z kamerzystami... jak narazie super wam idzie
Ale nie ładnie w ogóle się nie przywitałam Witam wśród nas . Szafranek brał rok temu 1400 zł za kościół, wesele i plener. Emkafilm kosztuje 1400 zł ale ze wszystkimi bajerami przynajmniej w tym roku

Stary 2008-10-08, 14:37   #4928
oshinek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez *kaalinaa* Pokaż wiadomość
Ooo dobrze wiedzieć, bo mój TŻ się upiera na HDdzięki

Bycie konfidentem to najgorsza forma upodlenia człowieka

oshinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 14:45   #4929
maria28
Kniaginia

Cytat:

ups, ja tez sie nie przywitałam, więc juz się poprawiam i witam Pana Młodego! Embinger ma przedział chyba od 1600zł do 3700zł.
maria28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 14:46   #4930
Ostrowczanka
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadza się.
Ja za film płaciłam 1200 - tylko u mnie nie było kręcenia tzw. przygotowań.

Wszystko można, co nie można - byle z cicha, i z ostrożna.
Ostrowczanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 14:49   #4931
casablanca102
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez edytka27101982 Pokaż wiadomość
najważniejsze to poznać gości od strony "wygadania" musisz wiedzieć których kamera lubi i którzy lubią opowiadać, może dobrze dowcipy mówić itp. wtedy masz zapewniony sukces, zapytasz o najzabawniejsze sytuacje z Pana młodą i Młodym itp.
abo historię poznania ich, wiesz taki człowiek "orkiestra" ze wszystkiego zrobi fajną opowieść, i na pewno kilku takich ludzi będzie na weselu.
zapytaj o dobre rady dla młodej od żon i dla młodego od mężów którzy są na weselu,
życzenia to jasne,
może ktoś coś zaśpiewa jak jest talent wśród znajomych?
możesz zrobić (to tak dla jaj) ankietę na najsmaczniejesze danie na weselu....
dużo pomysłów moze być!
dzieki o właśnie dobre rady od żon i mezów to może się udać
casablanca102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 16:55   #4932
iwonka861
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny może któraś z Was się orientuje czy gdzieś w Lublinie można kupić sztuczne płatki róż??? Są mi potrzebne a boję się zamawiać przez allegro że nie dojdą na czas a poza tym koszt przesyłki jest ponad dwa razy większy niż koszt tych płatków
Wydaje mi się, że płatki róż można dostać w sklepach typu wszystko za 2,50zł, ostatnio widziałam róże, ale chyba zasuszone na 1-ego Maja w sklepie Fart, czy coś takiego
iwonka861 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 17:31   #4933
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Tak wyglądają sztuczne płatki, które kupiłam na allegro
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0010.jpg (64,0 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0012.jpg (53,7 KB, 15 załadowań)

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 17:44   #4934
froggie
Zakorzenienie

ładnie wyglądają te płatki
Stary 2008-10-08, 17:55   #4935
Tasiorowa
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez edytka27101982 Pokaż wiadomość

wow!! Lubelski Pan Młody!!!!
witamy!
ja mam tylko fotografa
www.zdjecia.lublin.pl

Korneta tez i się podobają, ale Pan Kańtoch na pewno jest tańszy
pozdrawiam
Hihi
Pan Marcin sprawdzony - super fotograf - Zdecydowanie polecam!!
Na jego blogu http://portrecik.blogspot.com/ też można parę zdjątek obejrzeć ale w całości materiału jaki dostaje sie od tego fotografa jest wiele "perełek" trudno sie zdecydowqać którą fotkę wybrać!
Sama sesja w bardzo dobrej atmosferze - wiem bo miałam taką!
Nie wydaje mi się aby osławiony na tym forum fotograf pan Z. był dużo lepszy. Ja uważam mój wybór za strzał w dziesiątkę - a to jednen z nielicznych "dobrych strzałów" na weselu
Tasiorowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 18:37   #4936
Miira
Zadomowienie

GG do Miira

Cytat:
Tak, tak my też mamy w Annie zresztą o ile mnie pamięć nie myli znamy się z gg
Stary 2008-10-08, 18:39   #4937
Amira_2007
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez casablanca102 Pokaż wiadomość
ja od wielu lat posłusznie chodzę do Ewy na Milenijnej i jestem z jej fryzurek zawsze bardzo zadowolona, z farbowania też, świetnie też robią paseka jak ktoś lubi...
a z wizażystek moge polecic panią Jolantę Jarosz na Paderewskiego też przy zakładzie fryzjerskim ma swój salonik - kilka razy mnie malowała na imprezy i muszę przyznac ze ma talent...
To pewnie widziałysmy sie kiedys u Ewy Wojtek super maluje włosy, Ewa ścina a atmosfera w ich salonie jest bardzo rodzinna i wyjątkowo ciepła.

Witam męskiego rodzynka

Opuszczam wizaż na tydzień, jadę urlopować, jak wrócę będę nadrabiać braki w lekturze. Dziś minęłam kilka salonów ślubnych i po powrocie chyba wznowie spacery i przymierzanie sukni, Joasia dołączysz?

Edytowane przez Amira_2007
Czas edycji: 2008-10-08 o 19:40
Amira_2007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 19:27   #4938
delsebastian
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Miira Pokaż wiadomość
Dokladnie Marietto!
Stary 2008-10-08, 19:34   #4939
Doro22_10
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Joasia*** Pokaż wiadomość
miss.hot a nie pobrudziły sukni??? ja marze o żywych, najchętniej różowych i kremowych. kremowe nie zabrudzą sukni, ale różowe a jakie kolory ty miałaś z tych żywych? i mam jeszcze pytanie, skąd je brałaś? z kwiaciarni? i jaki był koszt?
Ja nie miałam sypanych płatków róż tylko ryż i grosiki, ale mogę co nieco na ten temat powiedzieć ponieważ para, która brała ślub przed nami je miała. A pan kościelny nie raczył ich pozamiatać przed naszym ślubem Tak więc moja sukienka trochę zafarbowała od tych płatków. Fakt, że miałam sukienkę z innego matariału niż większość oferowanych w salonach, może to z tego powodu.
Cytat:
Napisane przez omikrona Pokaż wiadomość
Wiem, że jakaś cukiernia w Lubartowie ma ich ciasta, można podzwonić i popytać

Co do darmowego ciasta na spróbowanie to "Obszyńscy" maja tak w zwyczaju - koleżanka zamawiała na swoje wesele niedawno i oczywiście dostała "wyprawkę" do domu

Co do ciast - są dobre, nie za słodkie, dobrane odpowiednio na wesele - bez zbędnych kremów itp. Ale zamawiane przeze mnie w lubelskiej cukierni ciasta były również bardzo dobre, sama sobie wybierałam jakie chcę, pani doradzała (Znam się trochę na ciastach bo sama piekę). Tylko jest jedna ważna różnica pomiędzy nimi - cena. Ceny u Obszyńskich wahają się pomiędzy 12-16 zł/kg podczas gdy u Niny 16-19 zł/kg do tego dochodzi oczywiście cena za tort.
Sądzę że przy dużych wycieczka do Biłgoraja jest naprawdę opłacalna, ale przy małych praktycznie to co można zaoszczędzić na cieście wyda się na paliwo. Aha i jeszcze jedna sprawa, nie wiem jak teraz ale kiedyś Obszyńscy dowozili chyba do 50km gratis. Ale Doro22_10 brała od nich ciasto więc na pewno jest lepiej zorientowana ode mnie
Doliczają 100zł za transport, ale u nas i tak wyszło taniej niż gdybyśmy zamawiali w Lublinie. Wybór należy do was dziewczynki.
Cytat:
Napisane przez maria28 Pokaż wiadomość
to jest fajny młody fotograf, nie zdziera z ludzi, byłam na weselu, na którym robił zdjęcia
http://www.ignacytokarczyk.inten.pl/

Embinger z tegio co wiem, nie fotografuje wesel, a tylko ślub i plener

Cytat:
Napisane przez maria28 Pokaż wiadomość
ups, ja tez sie nie przywitałam, więc juz się poprawiam i witam Pana Młodego! Embinger ma przedział chyba od 1600zł do 3700zł.
My płacimy 1990zł, z tego co wiem to teraz ceny troszkę poszły w górę. Dzisiaj byliśmy na sesji i jesteśmy baardzo zadowoleni z pana fotografa, pod koniec pokazał nam na aparacie efekty i zdjęcia wyszły rewelacyjnie Niestety na obróbkę i wywołanie będiemy musieli jeszcze poczekać ze 4 tygodnie, już się nie mogę doczekać. Z wesela mamy dużo zdjęć od znajomych i wujków i wcale nie żałuję, że nie mieliśmy fotografa na samym weselu.

Cytat:
Napisane przez Miira Pokaż wiadomość
Cytat:
Dokladnie Marietto!
Kolega się wygadał I takim sposobem dowiedziałyśmy się jak ma na imię Miira Swoją drogą bardzo oryginalne i piękne imię

Jesteśmy razem: 13.09.2003

Zaręczyny: 13.05.2007

Nasz ślub: 13.09.2008

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-10-08 o 21:10 Powód: post pod postem
Doro22_10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 19:40   #4940
delsebastian
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Doro22_10 Pokaż wiadomość
Kolega się wygadał I takim sposobem dowiedziałyśmy się jak ma na imię Miira Swoją drogą bardzo oryginalne i piękne imię
ups..
Stary 2008-10-08, 19:43   #4941
SELKA*
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie miałam sypanych płatków róż tylko ryż i grosiki, ale mogę co nieco na ten temat powiedzieć ponieważ para, która brała ślub przed nami je miała. A pan kościelny nie raczył ich pozamiatać przed naszym ślubem Tak więc moja sukienka trochę zafarbowała od tych płatków. Fakt, że miałam sukienkę z innego matariału niż większość oferowanych w salonach, może to z tego powodu.
Właśnie ze względu na możliwość poplamienia "żywymi" płatkami kwiatów, zdecydowałam się na sztuczne w kolorze jasne bordo Płatki kupiłam na allegro ale widziałam też w Salon Balon, tylko w innych kolorach. Świadomie zrezygnowałm z ryżu, który sypany przez gości wciska się w każdy zakamarek ciała, fryzurę No i niejednokrotnie się zdarzało,że młodzi zamiast na wesele musieli jechać na izbę przyjęć do szpitala, bo ryż wsypał się do ucha
SELKA* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 19:45   #4942
delsebastian
Przyczajenie

Cytat:
My płacimy 1990zł, z tego co wiem to teraz ceny troszkę poszły w górę. Dzisiaj byliśmy na sesji i jesteśmy baardzo zadowoleni z pana fotografa, pod koniec pokazał nam na aparacie efekty i zdjęcia wyszły rewelacyjnie Niestety na obróbkę i wywołanie będiemy musieli jeszcze poczekać ze 4 tygodnie, już się nie mogę doczekać. Z wesela mamy dużo zdjęć od znajomych i wujków i wcale nie żałuję, że nie mieliśmy fotografa na samym weselu.
tzn u tego Tokarczyka placilas 1990,- ?i co w tym bylo?
Stary 2008-10-08, 20:35   #4943
Doro22_10
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SELKA* Pokaż wiadomość
Właśnie ze względu na możliwość poplamienia "żywymi" płatkami kwiatów, zdecydowałam się na sztuczne w kolorze jasne bordo Płatki kupiłam na allegro ale widziałam też w Salon Balon, tylko w innych kolorach. Świadomie zrezygnowałm z ryżu, który sypany przez gości wciska się w każdy zakamarek ciała, fryzurę No i niejednokrotnie się zdarzało,że młodzi zamiast na wesele musieli jechać na izbę przyjęć do szpitala, bo ryż wsypał się do ucha
To prawda, ja jeszcze na drugi dzień wyciągałam ryż z włosów. My nie mówiliśmy gościom czym mają sypać, tak po prostu wyszło.
Cytat:
tzn u tego Tokarczyka placilas 1990,- ?i co w tym bylo?
U p.Embingera tzn. firma teraz nazywa się 2F, tworzą ją p.Embinger i p.Januszek http://www.2f.com.pl/ W cenie jest reportaż z ceremonii ślubnej, 2 miejsca plenerowe i przywitanie na sali weselnej. Album wklejany zawiera 67 zdjęć, do tego wszystko dostajemy na płytce DVD i jeszcze wybrane zdjęcie w formacie 40x60cm. Zdjęcia z sesji w formcie 20x30cm a ze ślubu i przywitania na sali weselnej w formacie 15x20cm- tak przynajmniej mam zapisane. Na płycie jest jeszcze zrobiona prezentacja multimedialna ze zdjęciami i podkładem muzycznym. To by było chyba na tyle. Nam wszystkie zdjęcia robił p.Embinger

Jesteśmy razem: 13.09.2003

Zaręczyny: 13.05.2007

Nasz ślub: 13.09.2008
Doro22_10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 20:38   #4944
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SELKA* Pokaż wiadomość
niejednokrotnie się zdarzało,że młodzi zamiast na wesele musieli jechać na izbę przyjęć do szpitala, bo ryż wsypał się do ucha
OMG!!!! tego w scenariuszu nie przewidziałam... trzebaby jakoś welon naciągnąć na uszy czy co??? ja chcę ryż i pieniążki- tradycyjnie chociaż zdjęcie jednej z Was jest absolutnie przepiękne i przez chwile mi taki pomysl błysnął jednak zostanmy przy ryżu...
chociaż jest jeszcze jedna ciekawa opcja- u mnie pod Kościołem po niedzielnej mszy przyjrzałam się czemuś błyszczącemu na ziemi- to były maleńkie czerwone serduszka i malusieńkie gołąbki różnych kolorów oraz kolorowe minimalne gwiazdeczki wykonane z kolorowego błyszczącego papieru czy czegoś takiego. Na ziemi wyglądało to bajkowo ciekawe jak to mogło wyglądać... w słońcu na pewno przepięknie się mieniło! ten pomysł też analizuję chociaż nie wiem jeszcze gdzie by to można było kupic widziała może któraś z was coś takiego na zywo???
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 20:49   #4945
janulla
Raczkowanie

Cytat:
to były maleńkie czerwone serduszka i malusieńkie gołąbki różnych kolorów oraz kolorowe minimalne gwiazdeczki wykonane z kolorowego błyszczącego papieru czy czegoś takiego. Na ziemi wyglądało to bajkowo ciekawe jak to mogło wyglądać... w słońcu na pewno przepięknie się mieniło! ten pomysł też analizuję chociaż nie wiem jeszcze gdzie by to można było kupic widziała może któraś z was coś takiego na zywo???
Nie widziałam na żywo, ale coś takiego mignęło mi na Allegro. Sprawdź w dziale "ślub"
janulla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 21:06   #4946
Miira
Zadomowienie

GG do Miira

Cytat:
hehe ... No tak teraz to trzeba się przyznać Kłaniam się nisko
Stary 2008-10-08, 21:06   #4947
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
To prawda, ja jeszcze na drugi dzień wyciągałam ryż z włosów. My nie mówiliśmy gościom czym mają sypać, tak po prostu wyszło.
My też nie mówiliśmy, wystarczy, że poprosiłam bratową, a ona pod kościołem zorganizowała "parę" rąk i się udało

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 21:10   #4948
klementyna1
Zakorzenienie

Cytat:
My mamy z Kraśnika, biorą 890 zł za całość +60gr za km czyli około 50zł licząc trase Krąsnik-Lublin- Kraśnik a tu ich stronka http://www.videostudio.krasnik.info/...udio/index.htm
klementyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 21:13   #4949
SELKA*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
My też nie mówiliśmy, wystarczy, że poprosiłam bratową, a ona pod kościołem zorganizowała "parę" rąk i się udało
Dokładnie, tak samo było u mnie Tylko,że organizacją "par rąk" zajęłą się moja Mamcia a starsza podzieliła wśród gości grosiki.
SELKA* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 21:18   #4950
Marianna 54
Raczkowanie

Delsebastian nasz kamerzysta kręci w HD i cenowo nie jest źle. Za dodatkową opłatą można mieć film nagrany w systemie Blu-ray.
www.ska.com.pl
Marianna 54 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości