|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 | |||||||||
The Pink Power Mołderajtor
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
No tak, jak na złość, ja się wylogowałam, a Aga po mnie 5 minut wpada
![]() Cytat:
![]() 17 to piątek, i wstrzymuje mnie praca, przynajmniej do 16... zanim dojadę, pod warunkiem, że znajdę połączenia [bo u mnie busy to raczej do południa] to byłaby 22... A do tego TŻ dostał na 18-tego zaproszenie od Magdy Kozak na jakiś pokaz treningów surwiwalu dla dzieci pod Warszawą i wstępnie chciałby pojechać ![]() Będzie ciężko ![]() Zaraz porozsyłam, wczoraj wieczorem nie miałam czasu niestety na wizaż, dziubanina przeciągnęła się do prawie 1 w nocy [pilne zamówienie] i dopiero teraz nadrabiam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Faceci myślą zupełnie inaczej niż kobiety a co za tym idzie - inaczej to werbalizują. A ty się drugiego dna doszukujesz na siłę. Nie wolno ![]() Też miałam [i chyba nadal miewam] takie okresy w życiu, że czepiałam się słówek... I co? I tylko niepotrzebnie cierpiałam. Moja mama to nawet pewną teorię wysnuła - że ja bez cierpienia to nie mogę, wtedy nie czuję, że jestem kochana, adorowana, że mam wspaniały związek... więc muszę zespuć sielankę, wymyślić jakieś głupoty i się tym dołować, i oczywiście na siłę szukać problemu tam, gdzie go nie ma ![]() I chyba troszkę ten mechanizm działa i u Ciebie. Zapewne wynika to również z frustrującej sytuacji w jakiej się z nalazłaś z powodu tej eks, ale spróbuj podejśc do tego z większym luzem. Warto chwilowo odpocząć od siebie w takich sytuacjach, wyciszyć się, przemyśleć wszystko, ale POZYTYWNIE, i zatęsknić. Wtedy od razu jest inaczej ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() No, no ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Orin81 - dlaczego nas podglądasz ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4562 | |
Zakorzenienie
|
Iza, super Cię w końcu zobaczyć
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki z całej siły za kociaka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4563 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No ładna historia ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4564 |
Zakorzenienie
|
Ja też zaczynam bacznie przyglądać się naszej nowej koleżance
![]() Idę po rozpływać się nad zdjęciami pewnego Pana ![]() ![]()
![]() |
#4565 |
Zakorzenienie
|
Estelle - dopiero teraz zobaczyłam linka w Twoim podpisie. Weszłam i aż mnie zmroziło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4566 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4567 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() dziewczyny wielkie dzięki za życzenia ![]() jesteście jedynymi osobami +jedna koleżanka, które złożyły mi imieninowe życzenia, nawet rodzice nie pamietali ![]() mam teraz tyle nauki, a czas wolny wole spędzac z przyjaciółmi, a jak już jestem na wizażu to mam takie zaległości, że szok ![]() a co do podpisu, to z świetnej piosenki marihuanna happysadu no a reszty nie zrozumiesz ![]() Estelle to Dexter leci odcinkami? bo raz oglądałam nie do końca i myślałam ze to taki jedno odcinkowy film ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4568 |
Zakorzenienie
|
Mój aktualny obiekt westchnień i snów
![]() ![]()
![]() |
#4569 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() jezzusie, padam. cwiczenia z matmy to koszmar ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4570 | |||
|
Cytat:
Cytat:
To musi być ogromna tragedia. Nie wyobrażam sobie, żeby zaginął mój mąż ![]() Trzymam kciuki za Tav i mocno się solidaryzuję, wierzę, że ta historia dobrze sie skończy, innego wyjścia nie widzę... Cytat:
Nie zdziwiło Cię po tym odcinku, że nie odnaleziono jeszcze przestępcy odpowiedzialnego za morderstwa? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4571 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4572 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Szatynka z dłuższymi włosami ![]() ![]() Estelle, można prosic linka z Obcym? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4573 |
Zakorzenienie
|
Karla dopiero teraz zauważyłam jaki masz śliczny av
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4574 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4575 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4576 | ||||||
Zakorzenienie
|
no nareszcie
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wstępnie mi pasują obie daty Cytat:
no Ola- trzeba działać ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#4577 |
|
Buuu
![]() Szkoda, bo fajny film ![]() Zaraz znajdziesz na PW ![]()
![]() |
![]() |
#4578 |
Zakorzenienie
|
Działam, małymi kroczkami i raczej staram się go podpuszczać i prowokować, niż nachalać się za bardzo
![]() A u mnie dzisiaj najnowsza Metallica, coby się pozytywnie nakręcić ![]()
![]() |
#4579 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4580 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jeśli o mnie chodzi to moge wpaść 24 na kilka godzin. Z racji tego, że w weekend mam szkołę, na której bardzo mi zależy nie wyobrażam sobie zjawić się tam nieprzytomna ![]() Asiu zostałaś mianowana naszym wizażowym Monkiem ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4581 | |
|
Cytat:
![]() No ale fakt, czasem mam wrażenie, że rozminęłam się z powołaniem, powinnam albo studiować "modę" albo kryminalistykę ![]() ![]() ... łącznie z trzymaniem oka na legendarnej ex mojego mena ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4582 |
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() ja zdążyłam obejrzec tylko do momentu jak znalazl te ciała na łodzi i oczy zaczęły mi się kleić ![]() a wogóle dzis miałam 1 spotkanie do bierzmowania, ksiądz strasznie zanudzał, mielismy przyjsc z rodzicami ale połowa i w tym ja była sama, nawet obecności nie sprawdzili i oczywiście wszyscy stwierdzili ze niepotrzebnie przychodzili, ale po długim wstępie chodzi mi o to, ze nawet nie zdążyli wyjsc z kościoła a przekleństwa sypały się z każdej strony;/ a od starej koleżanki tak było czuć alkochol ze masakra;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4583 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Jolie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4584 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() nie spodziewalam sie kolejnej eterycznej urody, wlosomaniaczki mnie zaskakuja ![]() ![]() a nie wiem, moze ja sie zasugerowalam poprzednim avkiem? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4585 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Siedzę od kilku godzin przy fizjologii człowieka, bleee, chwila przerwy, ząbki umyć, makijaż zmyć, w pidżamę i do spania ją biorę. Eehh, czasem zazdroszczę koleżankom na pedagogice, co nic nie robią ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4586 |
|
Oglądajcie "Silent Hill:
![]() Za pół godziny na TVN. Ja już nie mogę się doczekać ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4587 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4588 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Zapomniałam napisać o ostatnim newsie ![]() ![]() Moja mama dziś rano spóźniła się przez niego do pracy o dwie godziny. Matula wchodzi rano do garażu i słyszy jakieś jęki obok samochodu. Długo zajęło jej dochodzenie co tak jęczy i gdzie dokładnie. Okazało się, że mały czarny kot zawieruszył się gdzieś pod samochodem (nie znam się na autach i obca mi jest ich specyfikacja techniczna i mamie też ![]() ![]() ![]() Kotek jest podobno mega rozkoszny i póki co chyba u nas zostaje. Niby mama twierdzi, że kot jej do szczęścia nie potrzebny (zwłaszcza czarny ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4589 |
Rozeznanie
|
W ogóle chciałam powiedzieć, że mamy dziwne sąsiadki. Szkoda, że już nie ma sąsiadów takich jak w tamtym roku
![]() One takie bardzo niesympatyczne. Szczególnie jedna, taka blondyna, koszykarka jakaś,ma straszliwie wredną twarz, w ogóle się nie uśmiech. One mają klucz od pralni i okazało się w niedzielę, że pralka jest zepsuta. A współlokatorka na gwałt pralki potrzebowała dzisiaj. To ja mówię, żeby poszła się zapytać, czy zgłosiły tą pralkę na dół do naprawy. Ona się poszła zapytać, to ta wyskoczyła, że ona od trzech lat się tą pralką opiekuje i że ona dobrze wie, co ma robić w takiej sytuacji, że nawet niech nie liczy na to, że będą się kwapić żeby przyjechać do jednej pralki. Druga sytuacja - płukałam sobie kubek i talerz(na którym nic nie było, a kubek był po zwykłej herbacie, normalnie brudne naczynia myję w kuchni)a ona do mnie, że mam tu naczyń nie myć, bo się zapycha i śmierdzi. Trzecia sytuacja, brałam sobie rzeczy kiedy wychodziłam z kabiny prysznicowej, ale w pokoju zauważyłam, że czegoś brakuje i myślę gąbka ! Idę po tą gąbkę, ona akurat wychodzi z pokoju i mówi, że to jej gąbka. Na co, ja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4590 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.