![]() |
#481 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
MrsVargas - ja się zastanawiam co by było jakbym 2 dni neta nie miała czytania by było a czytania
![]() Heroldin - ale to boli cholernie bo mi naprawdę na nim zależy, śniło mi się że dzwonił do mnie ![]() fryzurka to nie wiem zaczynam twierdzić, że asymetryczny bok coś jest nie tak z nim, ale koloru nie zmienię chyba ![]() ![]() ineczka - idź idź, przejść się nie zawadzi, a może coś wyjdzie ![]() ![]() ![]() - mała- - ja mam asymetrię, wrzucę fotę może z całą głową ![]() ![]() Faficzku- Kasiu tak dobrze prawisz. ja tak miałam z psiapsiółą ale ochrzaniłam i faktycznie zobaczyła swój błąd więc teraz przy kolejnym facecie już go nie popełnia ![]() ![]() akasha - przesadzasz ![]() ![]() ![]() uwaga! zdjęcie brzydkie brzydkie ![]()
#482 |
Zadomowienie
|
po pierwsze malinka masz kopa w zadek bo zdjęcie ładne, mimo, iż uśmiechu brak :P
a jeśli chodzi o tą babkę, to w przypadku, gdy mnie wyrejestrowała z powodu takiej pierdoły to ja jej zrobię dzień dziecka dzisiaj, bo nie dość, że mi nazwisko przeinaczyła i źle napisała na rentgenie a potem poprawić nie chciała, teraz się wtrąca i z umówionej wizyty chce wywalić, to jeszcze jest niemiła i chamska i śmie twierdzić, że ja z pewnością jestem zdrowa, a w poważaniu ma, ze już 4 tygodnie na zwolnieniu jestem. Tego jej nie popuszczę, za bardzo mnie boli, żebym mogła kolejne 3 tygodnie czekać na wizytę. Zadziwiające jest, ze ludzie w przychodniach powinni być uwrażliwieni na ludzkie cierpienie a jest dokładnie na odwrót. Sorki, ale dzisiaj jestem zdeterminowana, podłamana, rozgoryczona i zdołowana... |
![]() ![]() |
![]() |
#483 |
Zadomowienie
|
po wizycie na Twoim miejscu napisałabym skargę gdzie tylko się da u nich w przychodni ze szczegółami nieprzyjemności jakie spotkały Cię ze strony tej babki, niekompetencję trzeba tępić. o.
|
![]() ![]() |
![]() |
#484 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja CI się wcale nie dziwię że jesteś wkurzona ale jak wiesz tutaj możesz dać upust swoim frustracjom... zrób tam porządek, chociaż z drugiej strony, pani rejestratorka może wszystko (tak jak Pani w dziekanacie ![]() ![]() ja dzisiaj też próbowałam dodzwonić do do szpitala żeby umówić ten termin zabiegu... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Malinko bardzo fajną masz tą fryzurkę ![]() p.s. dzisiaj rano się ważyłam i schudłam UF... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#485 |
Zakorzenienie
|
ot ile naskrobałyście Dziewczynyyyy, nic tylko siedzieć,czytać i nadrabiać zaległosci
![]() Malinka super cięcie i takie pasujące do Ciebie wg mnie <przyznaje że też tak chciałam ale doc mnie to zupełnie niii ujka...;P nie pasi wieć zostane przy swoich> no a kolor WOW -zapewne odzwierciedlenie osobowości ![]() taa panie w rejestracji jak zwykle czyli wszedzie to samo w służbie zdrowia:/ porównanie do tych pań w dziekanacie hah coś o tym wiem :P u nas keidy by nie poszedł to jedna tzw Kompetentna nic nie wiedziała nigdy pzrenigdy, musiała sie tej drugiej<fajniejszej zapytywac> ![]() Nie noo Faficzkowa gratuluję spadku wagi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#486 |
Zadomowienie
|
Faficzkowa gratuluję spadku wagi, ee myślę, ze już w tym tygodniu będzie 7 na przodzie
![]() a z tą Babką z przychodni to już drugi raz odwala mi podobny numer, a skargę dzisiaj wysmaruję jak się patrzy ... bo ninja nie może być miętka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#487 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#488 |
Zakorzenienie
|
malinka - niesamowite, ale Ty masz piękne włosy !
|
![]() ![]() |
![]() |
#489 |
Zakorzenienie
|
Pasuje Jej ta czerwien no nie
![]()
#490 |
Zakorzenienie
|
R E W E L A C J A !!!!!!!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#491 |
Zakorzenienie
|
jak to moj tato zawsze mawia
![]() ![]()
![]() |
#492 |
Wtajemniczenie
|
baaardzo jej pasuje!
![]() dzięki dziewczyny za gratulacje! Teraz czekam na wasze sukcesy żeby i wam pogratulować ![]() ![]() ![]()
#493 |
Wtajemniczenie
|
Dla zainteresowanych dziś temat Rozmow w Toku to "Co zrobić zeby dziecko się nie spasło" hehe :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#494 |
Zakorzenienie
|
Się rozsiądź, tylko nie porysuj tapicerki pazurami
![]() ![]()
#495 |
Zakorzenienie
|
Nie moge obejrzec bo nie mam polskiej tv... ja w ogole nie mam tv tutaj jakos nie potrzebuje no.... ale info by sie moze przydalo Kasia strescisz mi wszystko ok ?
![]() |
#496 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Widzisz Ciebie tyle czasu nie było że ja już się tutaj czuję jak u siebie ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#497 |
Zakorzenienie
|
A to spoczko poszukam sobie
![]() ![]()
#498 |
Zakorzenienie
|
akasha84 - no właśnie chodzi o to, że uśmiechu brak, ale za to drugi podbródek jest
![]() ![]() zgadzam się z ineczką, że skargę można by napisać.... a jak po wizycie? faficzku - nieźle ale przynajmniej lekarz fajny ![]() ![]() Gosiu - dziękuję, coś bok dłuższy jest nie tak i po przedłużaniu(teraz mam zdjęte dłuższe włosy, te czarne już moje naturalne) coś mi strasznie wypadają. ale zapuszczam zawzięłam się i zapuszczam ![]() Mischoko- tylko on wiedział, że ja wolę najgorszą prawdę od kłamstwa lub całkowitej ciszy, denerwuje mnie chciałam mu coś napisać, ale dam se spokój... Heroldin, Mischoko, Faficzku - zawstydzacie mnie no ![]() ![]()
#499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#500 |
Zakorzenienie
|
Witam was dziewczyny z uśmiechem na twarzy
![]() ![]() Na temat służby zdrowia już się wypowiadać nie będę, bo mam same negatywne odczucia. Kiedy moja babcia umierała to wszyscy mieli ją w poważaniu. Biedaczka nie ruszała się w ogóle, bo była prawie nieprzytomna przez około 3 miesiące, a ta służba zdrowia nie potrafiła jej, co godzinę obrócić. Babcia w konsekwencji tego zaniedbania miała straszne odleżyny, które ciągle krwawiły. Moja mam wszystkim się zajmowała. Nawet wynajęła prywatnie masażystę, ale babcia umarła z tymi odleżynami... Więc jestem zdania, że w szpitalach, przychodniach, i innych placówkach panuje znieczulica. Dlatego najlepiej samemu dbać o swoje interesy, gorzej, jeśli nie jest się w stanie. Kurcze... aż mi ten cały uśmiech zniknął. Dzisiaj mi szybko zleciała robota i nawet wydaje mi się, że pracownicy mnie troszkę polubili, bo z kilkoma rozmawiałam i żartowałam ![]() Fajną mamy dziś pogodę, taka jesień mi się podoba ![]()
![]() |
#501 |
Wtajemniczenie
|
hahahaha BOSKIE!
![]() dzisiaj rozmawiałam z siostrą o naszym forum tzn tak ogólnie mówię jej LOLA JA JUŻ MAM PONAD 100 WYPOWIEDZI, JAKIM CUDEM? ![]() ![]() ![]() ![]() a w trakcje tej rozmowy powiedziała mi że ostatnio widziała taki podpis jednej z wizażanek: "prawdziwej wizażanki nie ma na forum tylko wtedy gdy zabraknie prądu" hahaha
#502 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#503 |
Zakorzenienie
|
Cholercia, a Wy tracicie na wadze. Dzisiaj miałam ważenie - przybyło mi znowu
dwa kilo. Dieta - taka jaką mogę, ruszam się ile trzeba i nic ... To od tej insuliny. Diabetolog zabrał mi dzisiaj parę jednostek {to przez to tycie}, ale za to tabletek dodał. Ja już na sam widok prochów mam mdłości. Nic to - jutro będzie piękny dzień ! Pewnie dla poprawy samopoczucia na zakupy czas !!! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#504 |
Wtajemniczenie
|
Ja nie moooooogę z Wami
![]() ![]() Malina - piękny kolor ![]() Która tam w przychodni i która do szpitala - babę w przychodni zabić, lekarzy w szpitalu podrywać ![]() Mischoko - 4.20? ![]() ![]() I powiem Wam - mam nowy obiekt do wzdychania do ![]() ![]() ![]() ![]()
#505 |
Zakorzenienie
|
byłam na tej konsultacji
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#506 |
Zakorzenienie
|
Jestem na zwolnieniu, próbuję się wykurować
![]() natworzyłyście tyle, że się pogubiłam w czytaniu ![]() ![]() Nowe dziewczyny w wątku witam serdecznie ![]() ![]() Wszystkie pozdrawiam ![]()
#507 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() 2.przynajmniej na zajecia chetniej sie chodzi, i lepiej przyswaja "wiedze.(też miałam taki jeden obiekt (podobnie miało pare dziewczyn)ale ogólnie daltego ze ten pan .B. był młody , "dostepny" i fajnie prowadził zajecia ![]() Cytat:
![]() ![]() co by Tu Tobie podać żebyś szybko wróciła do zdrowotności??? gorące mleko z miodem ..ech niestty tzreba to przetrzymać ![]() ![]() Pozdrawiamy chorą Chilanes ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#508 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A teraz wszyscy chórem: POZDRAAAAAAWIAAAAAAMYYYYY CHIILAAAAAANEESSSS ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#509 |
Zakorzenienie
|
hej Laski!! bez kitu strasznie sie produkujecie ;p
ja wczoraj nie wiedzialam czy smiac sie czy plakac jak pani w autobusie usilnie chciala mi ustapic miejsca bo myslala ze w ciazy jestem ;p w sumie nie przyznalam sie ze nie aczkolwiek nie usiadlam. z drugiej strony to dobry patent na miejsca w autobusie ![]() a i jeszcze jedno... ja tez mam problem od tycia z lekami :/ tyle ze to nie insulina tylko leki psychotropowe :// odkad je biore przytylam 40 kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#510 |
Zakorzenienie
|
Mischoko - on nic nie zrobił, zniknął z pola smsowania, widywania w kwietniu i do tej pory cisza...
Faficzku - z tym prądem to coś jest ![]() ![]() Heroldin - no kupiłaś co? czy jutro idziesz? Ponura- dziękuję ![]() Daria - bombowo! też bym chciała tak. ja się nauczyłam jeść jak kilka razy prawie zemdlałam bo mi cukier spadł za bardzo... madzia- ja tak kiedyś na "ciążę" złapałam miejsce w busie to mojego miasta wiem wredna jestem, ale nie po to przychodzę 30 minut wcześniej, żeby potem stać przez 1,5 godziny ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:41.