|
|
#4291 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. V
Ponieważ jest to fotum dla Panny Młode 2009 postanowiłam że tylko bedę sobie czasami czytać co piszecie i co u was słychać. A jeśli tu wrócę to tylko jak będę dalej planować swój ślub.
Chciałam wam opowiedzieć jak to się stało i jak do tego doszło że moja decyzja była taka a nie inna, ale ktoś mi napisał że to jest forum dla szczęśliwych i cieszących się z tego dnia dziewczyn, które planuja swój piekny dzień. DO Zobaczenia może się odezwę, na tym wątku kiedyś. Całuski dla wszystkich wizażanek które były ze mną w tych trudnych dla mnie chwilach
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#4292 |
|
Zakorzenienie
|
a ja pierwszego tanca tez nie mam wybranego hehe
ale co tam. kiedys chciałam z TZ jakis układ . TZ dalej tego bardzo chce, ale ja watpie abysmy zdazyli sie tego nauczyc wiec juz sama nie wiem jak to bedzie no a mi sie zaraz pranie w koncu upierze, potem jeszcze jedną pralke wstawie a za 4,5 godz bedzie juz TZ dzis powiedzialam,z e strajkuje z obiadem i idziemy na pizza
|
|
|
|
#4293 |
|
Zakorzenienie
|
kasiaher nie opuszczaj nas, nawet jesli nie będziesz PM2009
Każdy ma swoje problemy a my tu po to jesteśmy.
|
|
|
|
#4294 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasiaher nie odchodź. Każdy ma swoje problemy a przecież jesteś PM2009. Gdzie Ty się podziejesz, jeśli nie zostaniesz u Nas.
Don't go, please
|
|
|
|
#4295 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie-nie zostawiaj nas!!! ja chyba wiem kto Ci naopowiadal tych glupot, ze to tylko dla szczesliwych-pewnie chodzi o 1 z forumowiczek!!! zostan z nami i wydus z siebie wszystko!!!!!
|
|
|
|
#4296 |
|
Wtajemniczenie
|
dzieki dziewczynki
Będę obserwować jak każda z was idzie do przodu z przygotowaniami, a wiem że napewno mi sie przydadzą wasze rady i spostrzeżenia odnosnie planowania Cudownego Dnia. Nie wiem czy w najbliższym czasie czy dużo później.
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#4297 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiaher --> zostań z nami
![]() I nie przejmuj się głupotami, wlasciwie to przeciez my czasami bardzo daleko odchodzimy od spraw slubno-weselnych. Dzielimy sie problemami i radosciami, wiec nie widze powodu dla ktorego mialabys odchodzic ![]() W końcu w życiu nie jest najwazniejsza suknia, kwiatki, zaproszenia i inne pierdółki A ludzie...
|
|
|
|
#4298 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny. Trudno zadąrzyć za WAMI
Ciekawi mnie jak to będzie miesiąc przed ślubem, czy zastaniemy jakąś pannę młodą na forum, czy nie. Każdego dnia jesteśmy coraz bliżej tej wyjątkowej chwili.Wczoraj około 20.20 w TVP1 był bardzo ciekawy film Czy któraś oglądała?? Tam było weselisko - matka panny młodej, ojciec panny młodej ze swoją eks, świadkowie i ksiądz I dziewczyna w wieku 18 lat wychodziła za mąż bez żadnych przygotowań z wybiegiem roku ![]() kasiaher---->>> źle się zrozumiałyśmy Nie ODCHODŹ!!!
|
|
|
|
#4299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wypowiadaj sie dalej ![]() ps. mi mozesz napisac na pw...jak to sie stalo..ja chetnie poslucham i porozmawiamy sobie !
|
|
|
#4300 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i ja tez chetnie wyslucham i pogadam z Toba
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
|
#4301 |
|
Zakorzenienie
|
widzisz Kasiu !! jest nas juz 2
|
|
#4302 |
|
Zakorzenienie
|
i ja trzecia
|
|
|
|
#4303 |
|
Zakorzenienie
|
no i widzisz
Kasiu...pisz a nie ukrywaj sie tylko nas czytajac!!
|
|
#4304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ktoś zabronł Ci pisać? przeciez Ty nadal planujesz swój dzień(?) ja już nie rozumiemnie odchodz
|
|
#4305 |
|
Zakorzenienie
|
wracaj kasiaher
|
|
|
|
#4306 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pięknie wyglądałaś ty nam zazdrościsz, że jesteśmy przed, a my Ci zazdrościmy, że jesteś juz po Ja się doczekac tego dnia już nie mogęCytat:
tez mi się spodobała chociaż nie preferuje princesekCytat:
u nas promotora wybierało się jakiego sie chciało, na listę wpisywani byli wszyscy chętni, z tym, że wiadomo było, że np max 15 dyplomantów może mieć jeden promotor. Gdy jednak lista była dłuższa to wtedy decydowała średnia ocenCytat:
te błękitne kwiatki troszkę ograniczałyby wybór kolorystyczny bukietu, bo nie każdy kolor by tu pasowału nas tez była mgła, chyba w całej wlkp. I w tę pogodę się wybraliśmy z przedszkolakami do lasu na grzybki. Dziewczyny bierzcie koszyki i na grzybobranie, strasznie dużo grzybów jest! Byliśmy tez u tego faceta, o którym wam kiedyś pisałam, ze ma taki zakątek-ranczo pod lasem-, gdzie wszystko rośnie tak dziewiczo, żadne chwasty nie są wyrywane, itd. tam chce właśnie plener ślubny zrobić. Ten facet znalazł rannego bociana, zajął się nim i wyleczył. Bociek się oswoił, reaguje na swoje imię i przybiega( ma chore skrzydło) gdy się go zawoła! Niesamowite to! Aż uwierzyć nie mogłam. W ogóle ten gość ma tam mały zwierzyniec, wszystkie zwierzęta oswojone. Fenomenalne! my tez się nad nią zastanawiamy Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4307 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie zamieściłam na moim chomiku folder pod tytułem "KURS TAŃCA" zaglądądnijcie
są tam kroki Disco Fox, Samba,Bossa Nova, Tango Argentino, merenge, Bock&Rol,Chacha, Walc wiedeński, Walc Angielski i inne zapraszan![]() kasiaher- wracaj do nas!! |
|
|
|
#4308 |
|
Zakorzenienie
|
kasiaher pisz z nami, przeciez nawet jak nie teraz to kiedys bedziesz brala slub (choc zycze ci aby był on wtedy kiedy tego chcesz)
|
|
|
|
#4309 |
|
Zakorzenienie
|
strippi a ty korzonki mialas?
bo moj tata wlasnie lezy w szpitalu bo ma korzonki;/ juz tydzien lezy ale jest o wiele wiele lepiej, w sobote po zastrzykach pogotowie go wzielo, ma zastrzyki taki pasek mocowany do tylka z prądem, ktory ma usmiezyc bol i wspomoc leczenie |
|
|
|
#4310 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=ania20m;9287225]Właśnie zamieściłam na moim chomiku folder pod tytułem "KURS TAŃCA" zaglądądnijcie
są tam kroki Disco Fox, Samba,Bossa Nova, Tango Argentino, merenge, Bock&Rol,Chacha, Walc wiedeński, Walc Angielski i inne zapraszan![]() właśnie przeglądam Twojego chomiczka super stronka!!! i masz pare sukni, które ja też sobie zapisałam na kompie
|
|
|
|
#4311 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki Maggie
![]() Staram sie wrzucać tam wszystko co znajde bo tam jest mi łatwiej to uporządkować
|
|
|
|
#4312 |
|
Zakorzenienie
|
ania20m mieszkasz 20 km ode mnie, ja w ostrowie wielkopolskim
|
|
|
|
#4313 |
|
Zakorzenienie
|
a ja tak siedze i sie zastanawiam czy musze cos jeszcze w szybkim czasie załatwic jesli chodzi o slub. mamy sale, kamerzyste, fotografa, kosciół, zespół. samochód chcemy od kogos znajmego wiec tego nie trzeba. czy o czyms zapomniałam??
|
|
|
|
#4314 |
|
Wtajemniczenie
|
Agus87- miło mi sie poznać i fajnie że mieszkamy tak blisko siebie
mój naszeczony mieszka koło Ostrowa i pracuje w Ostrowie (jest elektrykiem )
|
|
|
|
#4315 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dalej mam to...choc juz troszku lepiej Cytat:
|
|
|
#4316 |
|
Wtajemniczenie
|
Miło mi że Wam sie podoba
![]()
|
|
|
|
#4317 |
|
Zakorzenienie
|
to skoro tak zachwalacie to i ja ją sobie zobacze
|
|
|
|
#4318 |
|
Zakorzenienie
|
http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/Chomik.aspx?id=ania20m&b= 1
![]() agus87 --->> zdrówka życzę Twojemu tacie. Na pewni wszystko wróci do normy.
|
|
|
|
#4319 |
|
Zakorzenienie
|
agus87 ja tez zycze zdrówka twojemu tacie
![]() kurcze ogladam te suknie w necie i nic. normalnie nic mnie nie powala na kolana ![]() dziewczyny a jak m i sie nic nie spodoba?? ![]() kiedy wchodzą do salonów jakies nowe kolekcje?? |
|
|
|
#4320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spodoba na pewno. nie martw się |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:18.

ale co tam. kiedys chciałam z TZ jakis układ . TZ dalej tego bardzo chce, ale ja watpie abysmy zdazyli sie tego nauczyc wiec juz sama nie wiem jak to bedzie

Nie ODCHODŹ!!!

ktoś zabronł Ci pisać? przeciez Ty nadal planujesz swój dzień(?) ja już nie rozumiem
. Zapisalam sie trochę na chybił-trafił. Obym nie żałowała
u nas promotora wybierało się jakiego sie chciało, na listę wpisywani byli wszyscy chętni, z tym, że wiadomo było, że np max 15 dyplomantów może mieć jeden promotor. Gdy jednak lista była dłuższa to wtedy decydowała średnia ocen