|
|
#1741 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Agolku
ile Ty masz tam stresów
|
|
|
|
#1742 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdecydowana większość moich znajomych wynajmuje. Ja sama nie wyobrażam sobie mieszkać w akademiku dłużej niż rok. Dobre to jest na początku studiow - łatwiej się zaaklimatyzować, jest okazja do poznania nowych znajomych, wspólne imprezki i wypady etc. ale im człowiek starszy tym bardziej ceni sobie spokój i komfortowe warunki nauki (to tak po krótce wygląda w moim przypadku )Cytat:
![]() Yerba kiedy się bronisz ![]() Cytat:
Miłego dnia
|
|||
|
|
|
#1743 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1744 |
|
Wtajemniczenie
|
zycie...ale jeszcze 35 lat i emeryturka
![]() dzien dobry laleczki, uciekam juz bo sie spoznie..Na dworze jakas masakra dzis leje,wieje i ciemno jak w nocy.. trzymajcie za mnie kciuki dzis bo ciezki dzien sie zapowiada.. milgo kochane
|
#1745 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam jeszcze czas, ale już stres mi się udziela. Na pewno zdążysz
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1746 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1747 |
|
Wtajemniczenie
|
a gdzie wy sie podziewacie?
normalnie pomor jakis tu![]() hej laleczki, koncze wlasnie moj lunch,ktory notabena zjadlam juz po 11 bo bylam dzis baardzo glodna moze to prze okres nadchodzacy czuje nieodparta ochote na czekolade..czarna... musze sobie dzis kupic tabliczke mojej ulubionej gorzkiej z wisniami bo w tym tygodniu cala tabliczke zjadlam wydaje sie duzo a jak sie codziennie zje paseczek to nie ![]() w pracy sajgon dzis ale jeszcze 3.5h i koniec.. jakie macie plany laleczki?
|
#1748 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie, gdzie Wy się Kobitki podziewacie?
ja muszę ślęczeć przed kompem i tworzyć... Zajrzałam właśnie celem odstresowania, a tu pusto . Nie róbcie mi tego!!! Zawsze to kilka minut przyjemności poczytać co u Was... No ale jak nie ma nic do czytania to wracam do mojego magisterkowania ![]()
|
|
|
|
#1749 |
|
Zakorzenienie
|
No Babeczki taki tu tłok ze hej
![]() Gdzie jest Baby,Agness,tarantulek? Ja ucze sie z biomedycznych podstaw rozwoju gdyz mam w srode kolokwium ![]() Do domu nie pojechałam,wiec cudowny weekend spędzę w akademiku ucząc się-full wypas ![]() Byle do czwartku
|
#1750 |
|
Zakorzenienie
|
Jak się spamiętam to zaraz trzachnę posta
|
#1751 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasem się zastanawiam czy, aby 6 sporych jabłek na dzień to nie za dużo... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Oj współczuje. W weekend to dopiero się dzieje w akademiku
|
|||
|
|
|
#1752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() IDe spac , mam denny humor,ehhh..
|
|
#1753 | |||
|
Raczkowanie
|
Uff, bo już myślałam, że znów nici z zasłużonego odpoczynku na wizażu
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Czekam na tego posta Obym miała co czytać - zrób to dla mnie ![]() Cytat:
Ale jabłka o tej porze roku są naprawdę obłędne . I moje ukochane championy właśnie teraz są najlepsze z całego roku (pewnie jak każde "zimówki", ale ja wybitnie wręcz preferuję właśnie championy).Cytat:
. No ale to pewnie dopiero jak zdobędę te całe przereklamowane trzy literki przed nazwiskiem .Orzeszku - swoją drogą jesień lubię też za orzeszki . Dostałam od rodziców wór świeżych, włoskich Wyśpij się i oby humorek jutro się poprawił Bawcie się Dziewczynki, albo jak wolicie odpoczywajcie, a ja tymczasem wracam do bajkopisarstwa... ;-) Edytowane przez yerba Czas edycji: 2008-10-11 o 00:52 |
|||
|
|
|
#1754 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
|
|
|
|
#1755 |
|
Zakorzenienie
|
napisałam posta i mi go zżarło bezlitośnie
![]() :mad : ...
|
#1756 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żartuje oczywiście ![]() Cytat:
Ale cieszy, cieszy ^^Enex trzachaj! ;D Kochane ![]() Z tych przyjemniejszych rzeczy to właśnie wczoraj był taki dzien kiedy dałam sobie z nauką trochę luzu Dlaczego? A bo TŻ miał urodzinky ^^ Z tej okazji poszliśmy coś zjeśc na miasot i... ten wypad zamienił się dla mnie w mały koszmar Kupiłam sobie specjalnie na te okazje buty, ktore.. tak mnie zaczeły obcierać, aż mi krew poleciała Oczywiście udawałam, że wszystko gra, uśmiech na twarzy i w ogole xD W końcu nie wytrzymałam - jak TŻ zaprowadził mnie w jakieś ciemne miejsce nad Motławą coś poczytał i mowił, ze wracamy. Ja się patrze i się spytałam po co my tu przyszliśmy to ten, ze chciał zobaczyć o ktorej muzeum statkow jest otwarte Wtedy to już moje enrwy doszły do granic i pach ...==' Skrzyczałam go trochę, ale jak zobaczyłam jak mu jest przykro to odwrocilam to w żart bo co. Na szczescie szybko zdecydowlaismy się na amku (Sphinx xD) i było elegancko. TŻ gentelman (ale w sumie on zawsze taki ). Jak się najedlismy! Pozniej toczylismy się jak beczki xDI jeszcze jedna sprawa. TŻ wyczuł na swojej pieris jakiegoś guza I jużmi trąbi, ze umrze, że to rak itp A ja siętak martwię ... Wysyłam go do lekarza, a ten nic ;( Eh.Dzisiaj jadę do Gdyni w sprawie pracy na weekendy ^^ Cieszę się i mam nadzieję, że się uda Oczywiscie z TŻ-em zahaczymy o grycana ;D (nie! Nie pytajcie o moja sylwetkę Lecę kochane, bo się nie wyrobię ;o
|
|
#1757 |
|
Zakorzenienie
|
witam
ale tu pusto i to już od dłuższego czasu ![]() ja podczytuje, ale nie miałam nawet siły pisać. Wykończył mnie ten tydzień na uczelni ![]() do tego mam już 2 wejściówki w tym tygodniu
|
|
|
|
#1758 |
|
Rozeznanie
|
Hello jestem!Nie mam czasu za bardzo wpadac na wizaz ostaynio
studia-na poczatku było mi się ciezko zaklimatyzowac przez pierwsze dni-tym bardziej ze ja naleze do tych niesmiałych osob-dopiero po jakims czasie się oswajam;PTeraz juz jest lepiej ale cisza..zeby nie zapeszyć![]() Narazie dojezdzam do Krakowa-nie raz musze wstac o 4 zeby zdązyć na 8 na zajecia bo około 2 godzin zajmuje mi droga a jeszcze korki sa wiec ja przyjezdzam do domu to tylko zjeść cos , kapac się i spac ![]() ![]() Wiem ze mi przyznali akademik, tylko jeszcze nie wiadomo gdzie-ma się to rozstrzygnac w przeciagu 2tygodnii-mam nadzieje ze dostanę na Jabłonowskich bo bym miała tylko 10 min do szkoły ![]() Orzeszku!! ja tam czasem chodze na AP-mam tam kolezankę-wypatruje Cię-ale jeszcze Cię nie widziałam... sorki ze tak egoistycznie pisze tylko co u mnie ale nie mam czasu teraz za wiele moze pozniej uda się mi cos podczytać, narazie muszę lecieć
|
#1759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A gdzie jestes na AP na podchorażych czy na ingardena? Bo ja mam zajecia tylko na ingardena ![]() Nie ma na co patrzec Moze sie kiedys umówimy?![]() Znowu ja musiałam wywalac smieci,bo wspólokatorka nie zdazyła bo wieczorem szła do pracy,a teraz spi,a wyłozyła je przed drzwi az sie korytarz zasmierdział ![]() ![]() Ja chce do domu ![]()
|
|
#1760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spokojnie orzeszku .
|
|
#1761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1762 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() melduję się komp mi padł wtedy we wtorek na dobre i dopiero mi go TŻ naprawił ale normalnie tyle dni bez komputera to był dramat ![]() tęskniłam ![]() poczytam co u Was i napisze więcej później miłej soboty |
|
|
|
#1763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mi dziewczyny z pierwszego roku pyskują, że się mało uczę, że to a tamto, ostatnio mi współspaczka okomentowała, że śpię w koszulce w której chodzę po akademiku (biorę ją zawsze wieczorem po prysznicu i czasami w tym zasnę...), jakieś g....... 18letnie mi komentują jak i kiedy się uczę itp.dać z prawej i lewej po pysku mało . Prysznic to same pleśnie, mieszkam na pubem, więc średnio do 4rana mi prawnicy robią bałagan pod oknami, wśpołspaczka zmojego pokoju mnie co rano budzi jak wstaje, bo jelito niezdolne jest spakować się wieczorem na zajęcia, żadna nie sprząta resztek po papiere toaletowym, odkurzać odkurzam tylko ja, ta druga gizda mała pyskata ostatnio leniwa była dupsko ponieść i wynieść butelki, więc na sieni o szerokości 60cm się potykałam z drugą koleżanką z 4.roku o 10butelek...jest nas w tych 2pokojach 6...użerać się z 4dziewczynami nonstop na to ja już siły nie mam... . Idealnie no nie ?
|
|
#1764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() : eek:mamy prysznice w pokoju,w kuchni tylko czasami ktos jest,czasami sie drą jak sa imprezy w pokojach ale to rzadko,jest czysto,akakdemik przypomina hotel z wygądu i wyposazenia.. nie bede juz narzekac na akademik ![]()
|
|
#1765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój akademik też wygląda dość luksusowo, bo wszędzie nowe wyposażenie, ale już naprzykład okna stare drewniane czyli przewiewa, w każdym razie najgorsi zawsze to są ludzie...ta moja z dentystycznego niby spokojna, dużo kuje i wszystko cacy, tylko ani krztu jakieś wyczucia co można a czego nie - co rano hałas. No i jak ostatnio mnie zapytała czy niby już wszystko na kolosa umiem, że se tak siedzę przy komputerze to myślałam, że z krzesła spadnę - dzień wcześniej po ostrym 14dniowym kuciu zdałam egzamin a ona na mnie z takim tekstem kiedy ja szczęśliwa byłam, że w ogóle jestem... Nie powiem gdyby mi komentowała ilość nauki dziewczyna z mojego kierunku z wyższego rocznika, nie powiem - od starszego krytyka może być, bo sam to przeszedł i wiem, lae żeby jakiś mały gizd co jest na medycynie miesiąc mi wypominał ile ja robię czy nie robię to już za wiele a to co mieszka obok w pokoju i jest na lekarskim to to same - cały czas mi tylko przypomina ile już razy byłam ćwiczyć i ile się uczę a koleżance co jest z nią na pokoju i ze mną na roku ostatnio rzuciła w twarz, że ten 4.rok to niezłe luzy jak jej jeszcze z książką nie widziała...a to dziewczyna biedak 4tygodnie miała zajęcia na chirurgii od rana do wieczora poniedziałek-piątek plus służby i była rada jak dowłóczyła się po tylu godzinach na akademik a ta jej w twarz, że nic nie robi...
|
|
#1766 |
|
Wtajemniczenie
|
hej laleczki
![]() u mnie okeeej zle sie czuje tylko dzis,tak przedokresowo... Pogoda piekna dzis,poszlismy z TZ na miasto i kupilam w polskim sklepie prawdziwy,pyszny chleb zytni!![]() a potem pojdziemy moze na spacer jeszcze,ja bym chciala bardzo,zobacze czy TZta wyciagne ![]() milego dzionka
|
#1767 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No dobra, to magisterkuje ![]() Cytat:
Nefre, pisz do nas czesciej Cytat:
![]() ![]() Enex, współczuję. Nie dość, że studia masz bardzo ciężkie, to jeszcze codzienność Ci ich nie ułatwia... Tym bardziej CIę podziwiam, naprawdę!
|
|||
|
|
|
#1768 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hej laleczki ![]() jak wam minal dzionek?U mnie baaardzo milo po obiedzie pojechalismy z TZ nad zalew i wzielismy rowery na godzinke i pojezdzilismy dookola jeziora w promieniach slonca i w otoczeniu pieknych jesiennych drzew..cudnie bylo,chlodno ale faaajniepotem goraca kapiel i teraz popijam szampanka i zjadlam pol tabliczi gorzkiej kawowej czekolady Cadbury (CUDO ![]() ) i jakies 50 gram MM z orzeszkiem...![]() klask i: ale usprawiedliwiam sie,ze juz okres za chwileczke..jutro planujemy rano z TZ jechac na zakupy po zestawy do nurkowania,TZ juz ma upatrzny a ja jeszce nie bo jakos w kazdej masce i pletwach smiesznie wygladam ![]() spijcie smacznie
|
|
#1769 | |||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na szczęście TZ sie zna dość dobrze na komputerach i udało się dorobić partycję na dane, sformatować zaatakowany przez wirusy dysk i ogólnie powinno już śmigać Cytat:
dobrze ze już tak mało zajeć mam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
my to chyba jednak mamy jakiś wspólny mózg bo nawet w tej kwestii się domyśliłaś ![]() Cytat:
ale jeśli aktualne to mam jeszcze w skrzynce PW a jak ktoś nie ma a chce to wbijajcie na PW, będziemy się mogły meldować ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
no i zaciągnij go do lekarza koniecznie, bo po co się macie martwić na zapas... Cytat:
![]() Cytat:
straszne obyś jak najszybciej sie do tego akademika przeniosła Cytat:
a mnie się zazwyczaj akademiki całkiem sympatycznie kojarzyły... Cytat:
Cytat:
![]() a teraz skrót co u mnie trochę pochodziłam na zajecia, byłam też na praktykach, bo stwierdziłam ze w końcu musze je zrobić nie było źle, ale przeraża mnie trochę poziom w liceum... zupełnie inaczej niz na moich czasów, gorzej wczoraj robiłam imprezkę z okazji zamkniecia sesji bardzo udana była, a w miedzyczsie TŻ mi kompa naprawił wiec podwójna radość dzis jeszcze wgrywaliśmy wszykie programy po formacie i pod wiezór pojechaliśmy do swoich rodzin moi rodzice są kochani, normalnie z taką radością mnie powitali, jakby mnie rok nie widzieli a tylko 2 tygodnie minęły wpędziliśmy barzo miły wieczór przy winku a teraz nadrabiam zaległosci komputerowe ![]() i życze Wam miłych snów
|
|||||||||||||
|
|
|
#1770 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja już nie mogę wysiedzieć i z niecierpliwością czekam jakiejś imprezki. Tak jak wczoraj pisałam - pewnie dopiero po obronie (Chociaż w zasadzie to to już całkiem niebawem ![]() ).Dobrej nocy Dziewuszki
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:26.

ile Ty masz tam stresów 

Zdecydowana większość moich znajomych wynajmuje. Ja sama nie wyobrażam sobie mieszkać w akademiku dłużej niż rok. Dobre to jest na początku studiow - łatwiej się zaaklimatyzować, jest okazja do poznania nowych znajomych, wspólne imprezki i wypady etc. ale im człowiek starszy tym bardziej ceni sobie spokój i komfortowe warunki nauki (to tak po krótce wygląda w moim przypadku
)

Zajrzałam właśnie celem odstresowania, a tu pusto

Kupiłam sobie specjalnie na te okazje buty, ktore.. tak mnie zaczeły obcierać, aż mi krew poleciała