Formuła 1 - Strona 167 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-10, 10:05   #4981
Gapul
Raczkowanie

Dot.: Formuła 1

Jooooooo gratulacje ale jaja Szaleństwo,to w którym miesiacu jestes?

Lunka trzymaj się mocno Przeciez zyjemy w XXI wieku musi byc /lub zostac wynalezione jakieś lekarstwo! Prosszze głowa do góry Będzie dobrze

Gapul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-10, 15:16   #4982
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Napisane przez Bożenka89 Pokaż wiadomość
Tez nie jestem zbyt dobra z biologii, ale uwazam tak jak dziewczyny, ze jeszcze nic nie jest stracone i wierze w to, ze bedziesz miec zdrowie, sliczne dzieci
I ja to rozumiem, ze jestes teraz w takim stanie psychicznym a nie innym i ze widzisz wszystko w ciemnych barwach, ale ja w to wierze, ze poradzisz sobie i przezwyciezysz smutek
Bożu dzieki za zrozumienie i wogóle za wszystko

Cytat:
Napisane przez Gapul Pokaż wiadomość

Lunka trzymaj się mocno Przeciez zyjemy w XXI wieku musi byc /lub zostac wynalezione jakieś lekarstwo! Prosszze głowa do góry Będzie dobrze
dzieki Gapul

ale to choroba genetyczna i może choć rzeczywiście nie musi ktoś po mnie odziedziczyć a lekarstwo ... mam to od czerwca i jak dotąd nic dosłownie nic nie pomogło, może przez pare dni znikało ale zaraz wracało i od nowa sie rany robiły. Ile ja sie leków najadłam i maści nawcierałam ... pozostaje mi wierzyć że kiedyś sie z tego wylecze ale nie moge mieć pewności że to nie wróci ...

Jo, teraz to Ty musisz przestać palić i kujawiaki odstawić w kąt

i już po pierwszym tygodniu studiów narazie mam lajt bo większość nowych wykładowców, do tego wszyscy naprawde fajni i nawiększe piły już mnie nie uczą a i ten wtorek mam wolny z okazji dnia nauczyciela

PS. wiecie że wyścig o 6.30 jest
Stary 2008-10-10, 15:41   #4983
Melodia mgieł nocnych
Wtajemniczenie

Lunka! jak się cieszę, że się tu odezwałaś! Umieralyśmy ze strachu o Ciebie kochana Ja też jestem pewna tak jak dziewczyny, że wszystko będzie dobrze!!!! Będziesz miała piękne dzieciaczki i wszystko się uloży!!!! Przytulam Cię mocno i myślę cieplutko

Dziewczyny sorki za to poruszenia na wizażu i nk ( to mimi) Ale bałysmy się o Lunkę

All the single ladies, now put your hands up!!!

Pani Magister

OPENER 2010
Melodia mgieł nocnych jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-10, 17:54   #4984
kas!a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez $Luna$ Pokaż wiadomość
i ten wtorek mam wolny z okazji dnia nauczyciela
Ja też. A w pon. skrócone lekcje.
Cytat:
Chyba się nie wyśpimy. Kwalifikacje też tak wcześnie?

wymiana książek:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=774155
kas!a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-10, 18:05   #4985
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Napisane przez Melodia mgieł nocnych Pokaż wiadomość
Lunka! jak się cieszę, że się tu odezwałaś! Umieralyśmy ze strachu o Ciebie kochana Ja też jestem pewna tak jak dziewczyny, że wszystko będzie dobrze!!!! Będziesz miała piękne dzieciaczki i wszystko się uloży!!!! Przytulam Cię mocno i myślę cieplutko

Dziewczyny sorki za to poruszenia na wizażu i nk ( to mimi) Ale bałysmy się o Lunkę
ale zamieszanie zrobiłam dziekuje za troske kochana

Cytat:
Napisane przez kas!a Pokaż wiadomość
Ja też. A w pon. skrócone lekcje.

Chyba się nie wyśpimy. Kwalifikacje też tak wcześnie?
a ja w pon mam od 8 do 9.30 tylko jedno zajęcie

taa, quals o 7
Stary 2008-10-10, 20:58   #4986
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Cytat:
i już po pierwszym tygodniu studiów narazie mam lajt bo większość nowych wykładowców, do tego wszyscy naprawde fajni i nawiększe piły już mnie nie uczą a i ten wtorek mam wolny z okazji dnia nauczyciela

To poszczescilo Ci sie z tymi wykladowcami Moi sa w miare ok, chociaz niektorzy zabardzo przynudzaja ;/ Az chce sie spac.
Ja nawet zapomnialam, ze jest dzien nauczyciela :P Zreszta i tak mam wolne, wiec

Wiem wiem... Niby dobrze, bo zdaze obejrzec, gdyz zajecia mam od 11, ale z drugiej str pewnie sie nie wyspie. Ale co tam, poswiece sie Za to qaula chyba nie bede mogla obejrzec, bo brat bedzie spac i jak wlacze tv to sie wkurzy zapewne...

A jutro Bożo ma od 10.35 do 19.15, buu... Ja sobie pomyslalam, ze skoro dzis mialam od 15.00 do 19.55 to w nast dni bedzie tak samo, ale coz przeliczylam sie.
Bożenka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-10, 21:25   #4987
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Cytat:
Napisane przez jo@n@ Pokaż wiadomość
Hej! Mam newsa. Wiecie, że można chodzić pół roku w ciąży i dopiero się skapnąć
Będziecie ciociami kochane
haha, Jo, normalnie dałaś czadu teraz teraz wpierdzielaj garściami kwas foliowy i inne duperele, bo te Twoje ekscesy pijackie to wiesz

Cytat:
ale to choroba genetyczna i może choć rzeczywiście nie musi ktoś po mnie odziedziczyć a lekarstwo ... mam to od czerwca i jak dotąd nic dosłownie nic nie pomogło, może przez pare dni znikało ale zaraz wracało i od nowa sie rany robiły. Ile ja sie leków najadłam i maści nawcierałam ... pozostaje mi wierzyć że kiedyś sie z tego wylecze ale nie moge mieć pewności że to nie wróci ...

Kochana moja, z tym dziedziczeniem to tak sie mówi, że może, ale nie musi, ale wystarczy dobry lekarz i jak juz bedziesz miec potencjalnego kandynata na meza/ojca Twoich dzieci to wszystko mozna zbadac tak myśle (jak ja bym chciała byc takim badaczem )
I Lunciorze, ja wiem ze Ty wiesz ze my jestesmy z Toba tylko mozemy wyobrazac sobie przez co przechodzisz, te wszystkie leki, choroby

Ja jestem po jednym z najgorszych tygodni w mojej historii szkolnictwa, codziennie ciezki, wazny sprawdzian, chyba poszło dobrze Kupiłam też dzis pare repetytoriów i chociaz dalej nie wiem na jakich poziomach bede zdawac mature to postaram sie uczyc na R, a jak mi nie wyjdzie to P i juz

Wiemy i beczymy

Cytat:
Wiem wiem... Niby dobrze, bo zdaze obejrzec, gdyz zajecia mam od 11, ale z drugiej str pewnie sie nie wyspie. Ale co tam, poswiece sie Za to qaula chyba nie bede mogla obejrzec, bo brat bedzie spac i jak wlacze tv to sie wkurzy zapewne...

A jutro Bożo ma od 10.35 do 19.15, buu... Ja sobie pomyslalam, ze skoro dzis mialam od 15.00 do 19.55 to w nast dni bedzie tak samo, ale coz przeliczylam sie.
A tam, bo sie bedziesz bratem przejmowac

Oj, Bozo... a my z laskami mamy wolneeeeeeeeeeee Uykend Aczkolwiek laczymy sie z Toba w bolu

A ja pisze do Was z mojego nowego komputra
I nie mam tu jeszcze GyGy ani w ogole nic, tylko interneta i w sumie nie wiem jak sie obslugiwac maj nju kompjuter..
Stary 2008-10-10, 21:43   #4988
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Cytat:
Napisane przez kochana-plotkara Pokaż wiadomość
Ja jestem po jednym z najgorszych tygodni w mojej historii szkolnictwa, codziennie ciezki, wazny sprawdzian, chyba poszło dobrze Kupiłam też dzis pare repetytoriów i chociaz dalej nie wiem na jakich poziomach bede zdawac mature to postaram sie uczyc na R, a jak mi nie wyjdzie to P i juz
Zdaj R Ja nie zdalam i zaluje, bo moglabym byc na dziennych... Albo przynajmniej jeden przed sprobuj R

Cytat:
A tam, bo sie bedziesz bratem przejmowac

Oj, Bozo... a my z laskami mamy wolneeeeeeeeeeee Uykend Aczkolwiek laczymy sie z Toba w bolu

I nie mam tu jeszcze GyGy ani w ogole nic, tylko interneta i w sumie nie wiem jak sie obslugiwac maj nju kompjuter..
No wlasnie, w koncu to nie jego telewizor tylko nasz wspolny Niech spada na drzewo

I wlasnie tego Wam zazdroszcze
Jesli sie juz tak laczycie to mozecie za mnie jutro isc i w niedziele tez
A dzis sobie wracam po zajeciach z kolezanka i ona sie mnie pyta jak hiszp, a ja juz chcialam powiedziec, ze ta co mnie uczy jest jakas oschla itp, a tu patrze chyba za nami idzie babka od hiszp, ja to mam wyczucie

No no Ja mialam miec nowy, ale stwierdzilam, ze po co rodzice maja kase wydawca skoro moge wziasc po moim bracie. Tylko sie wkurzylam, bo dzis mialy dojsc sluchawki, ale kurier nie przyszedl ;/ I Bożo nie ma jak sluchac muzyki, chlip
Stary 2008-10-11, 11:16   #4989
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
To poszczescilo Ci sie z tymi wykladowcami Moi sa w miare ok, chociaz niektorzy zabardzo przynudzaja ;/ Az chce sie spac.
Ja nawet zapomnialam, ze jest dzien nauczyciela :P Zreszta i tak mam wolne, wiec

nom w sumie pierwszy rok był typu - utrzymasz sie albo wylatujesz a drugi to już bardziej odpuszczają

ja mam takiego jednego który nadużywa "prosze pamiętać " i " to niestety tak nie jest " a drugi to taki typ misia - niegroźny i ciągle sie uśmiecha

ja quala nagrałam i przed chwilą oglądałam ale jutro na wyścig wstane

długo

Cytat:

Kochana moja, z tym dziedziczeniem to tak sie mówi, że może, ale nie musi, ale wystarczy dobry lekarz i jak juz bedziesz miec potencjalnego kandynata na meza/ojca Twoich dzieci to wszystko mozna zbadac tak myśle (jak ja bym chciała byc takim badaczem )
I Lunciorze, ja wiem ze Ty wiesz ze my jestesmy z Toba tylko mozemy wyobrazac sobie przez co przechodzisz, te wszystkie leki, choroby

może masz racje ja przyznaje sie że w pierwszej chwili jak sie dowiedziałam o tej chorobie to spanikowałam że nie będe mieć dzieci ale może rzeczywiście istnieje jakieś wyjście ... Plot jedyna w Tobie nadzieja
ale już sie powoli zbieram w sobie chyba jestem typem walecznym i niełatwo mnie zniszczyć

napewno dobrze wszystko napisałaś no pewnie, zobaczysz jak sie z materiałem wyrobisz i wtedy zdecydujesz

łączymy sie ale Bożu za to ma tydzień wolny

gratuluje kompa
ja można tak powiedzieć też mam nju kompa bo na informatyce każdy ma swój osobny a do tego facet z infy jest taki jajcarski i pozytywny że chyba informatyka będzie moim ulubionym przedmiotem

Cytat:

A dzis sobie wracam po zajeciach z kolezanka i ona sie mnie pyta jak hiszp, a ja juz chcialam powiedziec, ze ta co mnie uczy jest jakas oschla itp, a tu patrze chyba za nami idzie babka od hiszp, ja to mam wyczucie

No no Ja mialam miec nowy, ale stwierdzilam, ze po co rodzice maja kase wydawca skoro moge wziasc po moim bracie. Tylko sie wkurzylam, bo dzis mialy dojsc sluchawki, ale kurier nie przyszedl ;/ I Bożo nie ma jak sluchac muzyki, chlip
trza uważać

oj może w pon przyjdzie

co do quals :
- mają nowe eko zielone opony ( BTW Plociak gdzie nasze eko majtki ja sie pytam no gdzie ? )
- Heikki na 3
- Kimi na 2 bardzo ładnie
- ciekawa jestem czy rzeczywiście gospodarzom będą pomagać ściany
Stary 2008-10-11, 20:45   #4990
Gapul
Raczkowanie

Heloł Ja mam ostatio dużo roboty na głowe,strasznie duzo nam zadali Ci źli profesorzy Ale na quala wstałam,szkoda,ze Robcio 6, ale ładnie zawalczył Alonso Szkoda mi Massy,bo ciągle mam nadzieje,ze to on zdobęcie mistrza,ale wiecie jak to jest z wyścigami... jutro moze byc albo b. nudno i nic sie nie zmieni albo przetasuje cała stawka.
A w ogole własnie ogladam mecz i Błaszczykowski strzelił 2go gola
Trzymaj się Bożu jutro na uczelni A Ty Lunka walcz
A ja na 2gim mam troche nudnych zajęć [wykładowcow?;p]

Stary 2008-10-11, 21:19   #4991
jo@n@
Zakorzenienie

GG do jo@n@

Cieszę się, że Robert pojedzie z 3 linii a nie dalej. No i mam nadzieję, że nie będzie nudno bo nie po to rano się zerwę. Ostatnio w nocy spać nie mogę a nad ranem najlepiej mi się śpi. Ale się przemęczę i mojego małego kibica (kibickę) też
Właśnie nam bramkę wbili...

If you're out on the road
Feeling lonely and so cold
All you have to do is call my name
And I'll be there on the next train

jo@n@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-11, 21:27   #4992
nat92
Zadomowienie

GG do nat92

Przepraszam, że nie pisałam, ale miałam urwanie głowy w ostatnim czasie..

Lunka, trzymaj się, musi się udać, po prostu musi!!

Jo, moje gratulacje Nie wiem co więcej napisać, bo brak mi słów z zaskoczenia

Quala nie oglądałam, bo na imprezie byłam Coś mi się zdaje, że sprawa mistrzostwa jest przesądzona... A Hamilton walczy już z każdym kierowcą, nie tylko na torze...
nat92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-12, 05:30   #4993
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Napisane przez Gapul Pokaż wiadomość
Heloł Ja mam ostatio dużo roboty na głowe,strasznie duzo nam zadali Ci źli profesorzy
A w ogole własnie ogladam mecz i Błaszczykowski strzelił 2go gola
A Ty Lunka walcz
A ja na 2gim mam troche nudnych zajęć [wykładowcow?;p]
ja jeszcze tak duzo nauki nie mam

kawałek mecza też oglądałam

walcze

u mnie nudnych nie ma

Cytat:
Cieszę się, że Robert pojedzie z 3 linii a nie dalej. No i mam nadzieję, że nie będzie nudno bo nie po to rano się zerwę. Ostatnio w nocy spać nie mogę a nad ranem najlepiej mi się śpi. Ale się przemęczę i mojego małego kibica (kibickę) też
Właśnie nam bramkę wbili...
teraz musisz sie wysypiać

Cytat:
Napisane przez nat92 Pokaż wiadomość
Przepraszam, że nie pisałam, ale miałam urwanie głowy w ostatnim czasie..

Lunka, trzymaj się, musi się udać, po prostu musi!!

Quala nie oglądałam, bo na imprezie byłam Coś mi się zdaje, że sprawa mistrzostwa jest przesądzona... A Hamilton walczy już z każdym kierowcą, nie tylko na torze...

zaniedbujesz nas

eh czasem tak poprostu musi być ...

wcale nie przesądzona

ktoś wstał jeszcze oprócz mnie

no to zaczynamy wyścig

prawie zupełnie zadowolona jestem na plus Kimi, Ferdu i Robert
Lewis dostał za swoje wybryki
szkoda mi Heikkiego
boska była odpowiedź dla Ferdu kto jedzie za nim - Kubika - c czytane jako k
początek wyścigu nerwowy

Edytowane przez $Luna$
Czas edycji: 2008-10-12 o 08:09
$Luna$ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-12, 08:25   #4994
kas!a
Zakorzenienie

Mama mnie budzi 6:25, żebym szła na tv, powiedziałam, że nie chce, że śpie. Za 5min. wstałam i jednak poszłam, żal byłoby przegapić. Szczególnie, że start był piękny.
Brawo Bob.

No i oczywiście nasza reprezentacja też świetnie zagrała.

wymiana książek:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=774155
kas!a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-12, 08:35   #4995
*angel1710**
Zadomowienie

normalnie aż się mi się serce kroi jak widzę w jakim złomie musi jeździć Kubek
przez głupotę bmw straci pewnie tytuł, a co będzie w przyszłym sezonie niewiadomo, ja się strasznie boję, że jest zbyt duży i nie zbudują mu lżejszego bolidu

cóż, dla ludzi takich jak ja zawsze szklanka jest do połowy pusta.

no, a wracając do wyścigu to wreeeeeeszcie doczekałam się Kubka z Ferdkiem na podium
albo rozwaliło mnie jak leci hymn, a Ci nie mogą się nagadać

ja nie moge, Massa i Ham naprawdę nie zasługują na tytuł, nie dość, że wszystko odwala za nich zespół, to ten pierwszy wyprawia mnóstwo piruetów w czasie gdy znajduję na innej niż 1 pozycji, kurde, dla mnie on jest naprawdę przeciętny, a Ham może jeździ szybko i ostro, ale ludzie, mistrzowie powinni sobą coś reprezentować, a on ma taką gorącą głowę, zero jakiegokolwiek przewydiwania sytuacji, zero szacunku dla innych i mogę tak wymieniać i wymieniać.
*angel1710** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-12, 10:01   #4996
nat92
Zadomowienie

GG do nat92

bu wstałam o 11 A taki był wyściig
nat92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-12, 12:02   #4997
jo@n@
Zakorzenienie

GG do jo@n@

No to odespałam i nie żałuję, że się rano zerwałam. Robert tak pięknie wystartował, że myślałam, że jeszcze śpię i źle widzę. Bardzo się cieszę, że znowu wygrał Ferduś no i Kimi się obudził. Plot czym mu zagroziłaś, że nareszcie pojechał jak przystało na kierowcę Ferrari No chyba, że Kimi się ze mną solidaryzuje w kwestii alkoholu
A co do Hamiltona to wiedziałam, że tak będzie. Im bliżej końca sezonu tym ma większego nerwa i robi więcej błędów, tak jak rok temu. Nie dorósł jeszcze do tego, żeby mieć mistrzostwo. Jest dobrym kierowcą ale jeszcze trzeba mieć w głowie poukładane. Bałam się dzisiaj, że z tej złości walnie w Ferdka ale całe szczęście nic się nie stało. Chociaż Robert byłby wtedy 1... A i podobało mi się jak Robert nie dał się Kimiemu, to było naprawdę COŚ moim skromnym zdaniem.
Ale się rozpisałam...

Z wieści parafialnych jutro odbieram wyniki krwi i idę do lekarza. Prawdopodobnie będę mieć USG ale nie wiem, czy dobrze zapamiętałam, bo byłam w małym szoku w czwartek . Cały czas nie mogę uwierzyć, że taka stara jestem i taka głupia i tak sobie myślałam, że tylko trochę ostatnio przytyłam

If you're out on the road
Feeling lonely and so cold
All you have to do is call my name
And I'll be there on the next train

jo@n@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-12, 14:42   #4998
Gapul
Raczkowanie

Haha, Jo dobrze że nie zaczęłaś się odchudzać

A co do wyścigu,to troche przyspałam :/ ale potem obejrzałam początek Nie będę się rozpisywać,bo się we wszystkim z wami zgadzam! Wyscig był super,emocjonujący Bardzo ciesze sie z podium A przyjaźń Alonso-Kubica znana jest chyba już wszystkim, a myślę że dobre ona o nich świadczy.Massa niestety dalej nie potrafi utrzymać nerwów na wodzy,zresztą jak Hamilton...

Ale dzisiaj piękna pogoda

Stary 2008-10-12, 19:17   #4999
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Napisane przez kas!a Pokaż wiadomość
No i oczywiście nasza reprezentacja też świetnie zagrała.
oba gole piękne

Cytat:
Napisane przez *angel1710** Pokaż wiadomość
przegadali hymn

Cytat:
Z wieści parafialnych jutro odbieram wyniki krwi i idę do lekarza. Prawdopodobnie będę mieć USG ale nie wiem, czy dobrze zapamiętałam, bo byłam w małym szoku w czwartek . Cały czas nie mogę uwierzyć, że taka stara jestem i taka głupia i tak sobie myślałam, że tylko trochę ostatnio przytyłam
a okres miałaś ja np. teraz wogóle nie mam przez te leki
Stary 2008-10-12, 19:32   #5000
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Cytat:
Napisane przez *angel1710** Pokaż wiadomość
normalnie aż się mi się serce kroi jak widzę w jakim złomie musi jeździć Kubek
przez głupotę bmw straci pewnie tytuł, a co będzie w przyszłym sezonie niewiadomo, ja się strasznie boję, że jest zbyt duży i nie zbudują mu lżejszego bolidu

cóż, dla ludzi takich jak ja zawsze szklanka jest do połowy pusta.

no, a wracając do wyścigu to wreeeeeeszcie doczekałam się Kubka z Ferdkiem na podium

ja nie moge, Massa i Ham naprawdę nie zasługują na tytuł, nie dość, że wszystko odwala za nich zespół, to ten pierwszy wyprawia mnóstwo piruetów w czasie gdy znajduję na innej niż 1 pozycji, kurde, dla mnie on jest naprawdę przeciętny, a Ham może jeździ szybko i ostro, ale ludzie, mistrzowie powinni sobą coś reprezentować, a on ma taką gorącą głowę, zero jakiegokolwiek przewydiwania sytuacji, zero szacunku dla innych i mogę tak wymieniać i wymieniać.
Eh no wlasnie
Ja w sumie jeszcze gdzies w glebi wierze, ze Roberto moze zdobyc tytul, chociaz wiem, ze bedzie to baardzo ciezke. Ale jesli mialby takie szczescie jak dzis, Ham i Massa znow popelniliby bledy to szanse sa. Najlepiej by bylo jakby mial konkurencjny bolid, ale coz...
Ja tez mam co do przyszlego sezonu obawy... Najlepiej beda miec ci najnizsi, a ich jest jednak wiecej niz tych wyzszych.

Hehe, to bylo niezle Ciagle nawijali, az milo bylo na nich patrzec Tak swoja droge ciekawe o czym gadali Ah tak mi sie marza Kub i Alo w Ferrari...

W sumie masz racje co do Ham. Ten czlowiek juz tak dziala mi na nerwy ;/ A jak sie Ron Dennis oburzyl jak sie dowiedzial co na temat Ham powiedzial Kub, heh, nie moze sie pogodzic z tym ze jego pupil nie jest wielkim mistrzem. Jeslli chodzi o Masse to hm... On tez popelnial bledy w tym sezonie, ale wg mnie zasluguje na pewno bardziej na tytul niz Ham.

A tak w ogole to nie wiem jakim cudem wstalam z lozka, poszlam spac o 2.30 a wtalam przed 6.30 Brat sie wkurzyl, bo go obudzilam, ale coz Jak zobaczylam start to tak sie podjaralam, ze ojej hehe. Ale po kilku min musialam wylaczyc tv, bo brat juz nie mogl wytrzymac. Pozniej zeszlam na dol bo rodzice wstali, no i moglam obejrzec w spokoju.
Jestem baardzo zadowolona z 2miejsca Kubka Chociaz nie mialabym nic przeciwko gdyby byl 1, a Alo 2. A Kimas juz nie obroni tytulu... W sumie patrzac na to jak sobie radzi juz od dosc dawna to nie dziwie sie, ze tak sie stalo. Ale troszke mi go jednak szkoda, bo go lubie, no...
I jak ladnie Kubek bronil sie przed Kimasem, ah az milo bylo popatrzec
Zwrocilyscie uwage na to, jak w boksie Ferrari cieszyli sie po tym, jak bolid Ham sie przekrecil i spadl gdzies na koniec? Widac jak palaja do niego sympatia, oj widac

Ogladam powtorke wyscigu, juz koncowka jest
W ogole jaki Kub jest zarosniety CHociaz nawet mozna by powiedziec, ze wyglada to calkiem fajnie, tak seksi
Stary 2008-10-12, 19:38   #5001
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Bożu, masz 5000 posta

zapraszam na nju wątek
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...31#post9321531

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości