|
|
#4891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar V
Fenris - skoro masz takie priorytety (znajomi), to ja cię na studiach nie widzę
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli te które nie spisywały się dobrze, a czasem szkodziły.Zaraz nastawiam rosół i zabieram się za zrobienie listy zakupów.
|
|
|
#4894 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Madziczko - jeśli zaglądam dzień wcześniej do grafiku i widzę jakie są zajęcia to tak powinno być. A nie, że w dzień szkoły się coś zmienia. Dla mnie to nie do zaakceptowania i wszystkie zmiany powinny być do dnia wcześniej, żeby można się było przygotować.
A znajomi są teraz ważni dlatego, że miesiąc nie mogłam się z nimi spotkać i pić. I była ekipa, z którą już od jakiegoś czasu nie spotykam się często i która nigdy normalnie nie jest w kupie, bo są z różnych miast. Także impreza obowiązkowa, nie jakaś popijawa w knajpie. Czuję się coraz gorzej. Wypiłam Tiger'a i dalej chce mi się spać. |
|
|
|
#4895 |
|
Zakorzenienie
|
Fenris - ja rozumiem,że cię ta sytuacja mogła wkurzyć - każdego by chyba wkurzyło. Ale ja ogólnie odbieram to tak, że jesteś zła na cały świat, bo studiujesz, i że ci to ogólnie bardzo nie na rękę.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4896 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Nie na cały świat, a na kolesia z BHP i jest mi to nie na rękę, bo tracę swój czas. Chcę papier, pisałam już. A że przy okazji się czegoś nauczę, to się cieszę, ale mimo wszystko mogłabym robić w tym czasie coś ciekawszego.
Lecę na uczelnię. |
|
|
|
#4897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasem jak czytam Twoje posty, to zastanawiam się czy Ty aby na pewno zdajesz sobie sprawę z tego co piszesz...
|
|
|
#4898 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4899 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja tez to czuję. Normalnie odczuwam jakiś irracjonalny strach. Nie wiem czemu U nas zawsze tylko się wspomina a potem jesteśmy nieprzygotowani. Źle się dzieje z gospodarką światową, ten spadek kursu dolara ( z którego się cieszyłyśmy ) chyba teraz owocuje.Mam nadzieję, że sytuacja się unormuje - ale to nie będzie takie proste. Byle nic poważniejszego .... |
||
|
|
|
#4900 |
|
Zakorzenienie
|
Moniu, Favkes dziękuję
Nie pojechałam do lekarza, senność wygrała. Nawet z moją paniką ![]() Chyba będzie ok, dziś rana wydaje się już trochę mniejsza ale głowa jeszcze boli. I musiałam uczesanie zmienić, a się już odzwyczaiłam od dzielenia włosów na środku. Obrażam sie na piwo na jakiś czas... 1:0 dla jesieni 1:0 dla byłego, tak mi umila życie, że musiałam przebookować bilet.... nie dam się, mam nadzieję, że uda mi sie wyjechać w tym miesiącu.... Fav, łatwo to nie unormuje. Tak się mówi, że jak USA kichnie, to cały świat choruje.... Ale bać się nie ma czego. Chyba najbardziej kopnie instytucje finansowe, niech się trochę wyrówna. Tak ma być wg cyklu, to niech będzie ![]() Przecież na zawsze tak nie zostanie - to sinusoida jest.
|
#4901 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam dzis bardzo przyjemny sen - a rzadko takie mam. Albo mam koszmary albo nic mi się nie śni.
Śniło mi się, że siedziałyśmy z Tulipanką na jakiejś nudnej lekcji angielskiego, po czym wymknęłyśmy się z niej i chodziłyśmy sobie po wrocławskim Rynku i uliczkach przylegających - ot takie wagary. Było bardzo ciepło, świeciło słonko a Tulipanka cały czas się uśmiechała
|
|
|
#4902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurczę - czy ceny perfum przypadkiem nie wzrosną
|
|
|
|
|
#4903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak ceny perfum wzrosną jakoś bardzo, to same dla siebie zaczniemy kręcić ![]() Miałam jakąś cichą nadzieję że po tym upadku, może rano zacznę mówić językami świata, a tu nic ![]() Hiszpańskiego i Rosyjskiego na początek spróbuję... ![]() Francuski mnie kręci, ale to chyba wyższa szkoła jazdy. Miałam przez rok w podstawówce, ale już prawie nic w głowie nie zostało.
|
|
#4904 |
|
BAN stały
|
Witam, zaległości nadrobie póżniej, wrócilam z gór i jestem w Rudzie Śl i zaraz bede sie szykowac na spotkanie w Silesii
![]() Bylo super, mam mnóstwo zdjęc, góry daly porządnie w kość...a raczej mięśnie. Karkonosze są super. |
|
|
|
#4905 |
|
Zakorzenienie
|
Oby nie, w końcu są i tak wystarczająco wysokie
|
|
#4906 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moje średnie dziecię przesiedziało wczoraj ze mną 1,5 godziny nad pudełkiem z próbkami - chciał obwąchać wszystkie - oczywiście nie daliśmy rady - bo w pewnym momencie nos odmawia posłuszeństwa - ale jestem zachwycona jego zainteresowaniem |
|||
|
|
|
#4907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madzik, to znak, przyjeżdżaj do nas kurs angielskiego odpuścimy sobie od razu, a zaliczymy łażenie po mieście Taka właśnie pogoda dzisiaj we Wrocławiu była, bardzo przyjemnie i ciepło, całe miasto w słońcu Jak ciężko przestawić się po wakacjach na tryb uczelniany... zupełnie nie mogę się zmobilizować do nauki... (ok, prawdę mówiąc nigdy mi to mobilizowanie się nie szło najlepiej )
|
|
|
|
|
#4908 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
I, o ile do tej pory nie zauważyłas, to Cię poinformuję: życie w żadnym jego aspekcie nie jest zaplanowane i poukładane, a rzadko też kiedy układa się po naszej myśli. I im wczesniej się tego nauczymy, tym lepiej dla nas. Przyszłam się przywitać po jednodniowej przerwie od Wizażu (i od komputera w ogóle) ale czuję, ze jak przeczytam jeszcze jedną podobną wypowiedź to się stąd wyloguję na amen
|
|
|
|
|
#4909 |
|
Zakorzenienie
|
Margot, Dwórko - nie wylogowuj się na amen
![]() Czy ktoś wie, co się dzieje z Leą? Tulipanko - jak będę wybierać się kiedyś do Wrocławia na troszkę dłużej, to dam ci znać
|
|
|
#4910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziwne, czemu nie "ne peut pas etre...", ale w sumie - dawno zakończyłam naukę fr. Fenris - trochę rozumiem, bo szkolenie BHP to mało przydatne pierdoły, ale takie są studia. Ale impreza i picie jako sens życia? Tu już mniej rozumiem.
|
|
#4911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo to nigdy nic nie wiadomo Zuziu
|
|
#4912 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkich i przesylam gorace pozdrowienia z Tunezji
Bardzo milo mi sie tu wakacjuje, idealny wypoczynek dla leniwych Opalam sie (pogoda cudowna), duzo plywam, duzo czytam. Zyc nie umierac
|
|
|
|
#4913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślałaś kiedyś żeby wysyłać cv do firm, które Cię interesują, nawet jeśli nigdzie się nie ogłaszają,że szukają pracowników? To czasem lepszy pomysł niż być jednym z całej góry kandydatów odpowiadających na ogłoszenie
|
|
#4914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Vesenko - oczywiście, że myślałam - i chciałabym tak zrobić. Tylko, że póki co nie ma takiej firmy- tzn. żadna mnie nie zaniteresowała. Ale o tym, żeby tak zrobić to myślę, myślę. Tzn. myślę o firmach w pobliżu mijesca mojego zamieszkania.
|
|
|
|
#4915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też bym chciała tak poleniuchować
|
|
#4916 |
|
Zakorzenienie
|
Mendosito-
|
|
|
#4917 | |
|
BAN stały
|
Alkohol to zło...
![]() Lea mignęła mi parę dni temu "u dołu" ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4918 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#4919 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:45.

ale ja sie dawno uczylam
Czyli te które nie spisywały się dobrze, a czasem szkodziły.
Ja bym zapytała ekspedientkę o co chodzi.
U nas zawsze tylko się wspomina a potem jesteśmy nieprzygotowani. Źle się dzieje z gospodarką światową, ten spadek kursu dolara ( z którego się cieszyłyśmy ) chyba teraz owocuje.