|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Formuła 1 part II
Drogie Formula Una Girls , drugą część wątku o F1 czas otworzyć
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Formuła 1 part II
No to się melduję
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
o nie, a tak chciałam być znów druga
ale i tak mnie Lunciak kochasz, prawda ? ![]() inauguruję
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
no dobra będe jeszcze 4 bo do numer Kubka
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Melduję się w kolejnej części
Szkoda troche tych 5000, ale szybko nadrobimy |
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Bożuch tez sie melduje
Wiecie co nawet juz teraz nie przeszadza mi tak moje imie. Mozna je fajnie skracac i wydluzac tez Ale nie nawidze jak ktos do mnie mowi Bożena, czuje sie wtedy tak staro ;/To co, robimy impreze? W koncu trzeba to jakos uczcic ;]
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Impreza może być, tylko nie zapomnijcie o soczkach dla przyszłej mamy
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
No wlasnie
Kujawiaki musza troche poczekac ![]() Chcialam zmienic av'a i szukalam zdj Kub z zarostem, jakos mi sie tak spodobal Znalazlam tylko jakies niewyrazne. Jakbyscie przypadkiem zobaczyly takie zdj to podajcie linka
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mi właśnie totalnie nie ![]() a Kimcio sie dziś uśmiechnął
|
|
|
|
|
|
#11 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
masz racje Bożu Cytat:
![]() ![]() nie widziałam za to widziałam zdjęcia smutnego Heikkiego
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
tutaj macie uśmiechniętego Kimasa
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
Kimus jaki uhahany
Zobaczyl cos co ma % i odrazu sie cieszy, hehe ![]() Mi sie wlasnie wczesniej tak sobie Kubica podobal, ale za to teraz... A co sadzicie o tym zdj? Bo ja jakos nie jestem do niego przekonana :P http://m.onet.pl/_m/4addcce09f273d91...f108f8,5,1.jpg Przeczytalam gdzies, ze Alo powiedzial, iz jesli bedzie mogl to pomoze Massie w zdobyciu tytulu. Hm troche zdziwilo mnie to, ze nie powiedzial, iz pomoglby Kubicy, nie wiem moze sadzi, ze Kub juz nie ma szans na tytul, a ze Lewisa nie lubi no wiec... Odebralam dzis indeks i legitymacje i w koncu poczulam sie jak prawdziwa studentka
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kubek dla mnie zawsze seksi wygląda ale i tak wole blondynów ![]() a może to tylko plotki ![]() Bożu żółwik a ja czekam aż mi praktyki zaliczą i też odbiore spowrotem indeksa
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł! Mam idealne wyniki krwi i siuśków
ciśnienie też i ogólnie wszystko ok. Za tydzień USG. A teraz czas się powoli zabrać za zakupy, żeby mieć w co dzidzię ubrać i gdzie położyć spać
|
|
#17 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dziewczyny, kupiłam sobie taką seksi fleksi nietoperzową sukienkę szkoda tylko, że mam 1,60 w kapeluszu więc potrzebne będzie obuwnicze wsparcie, ale tak mi się podobałaaa. |
||
|
|
|
|
#18 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz tyle nowych rzeczy przed Tobą jak choćby dziecięce ubranka Cytat:
mam ten sam problem więc też sie wspomagam butami ![]() kurcze nie wiem jak to możliwe ale chudne po tych sterydach odkąd je biore - a to już ponad dwa tygodnie - schudłam 4 kg
|
|
|
|
#19 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
od zawsze marzyłam, aby być skrajnie chuda, nie żeby anoreksja, ale bardzo chuda, ale mam stałą wagę, że ciężko przytyć albo schudnąć ![]() do tego mam bardzo niski cukier i mi często spada i muszę jeść dużo słodkiego bo inaczej nie potrafię funkcjonować. 4kg, miodzio |
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pij dużo wody mineralnej
|
|
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
Witam i o zdrowie pytam
Robcio jest zawsze seksi,no co wy!! ![]() Bożu faktycznie z Twoim imieniem dużo można zrobić.fajnego ![]() A ja chyba dostane stypendium Chwale się,ale co tam;p Zgadam się- Alonso jest realistą,dlatego chce pomóc Massie a nie Kubicy, który ma małe szanse na tytuł.
|
|
#22 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() hehe, pewnie studia i praca nie ? ![]() w ogóle jestem przerażona, nie ma Plot,Kaś,Nat pewnie się uczą, a ja w ogóle ostatnio nie mogę się na niczym skupić jest mi totalnie wszystko jedno, nie wierzę, że dostane się na jakieś dobre studia i w ogóle dno. a najlepsze jest to, że w wakacje bardzo dużo robiłam, a przecież ciężej się zmusić uczyć w wakacje niż w srodku roku szkolnego. naprawdę nie wiem co się dzieje. dla przykładu od wczoraj prawie nic nie jem, dzisiaj leży sobie milka przede mną, a jak na nią patrze to chce mi sie żygać. to jest nienormalna sytuacja bo już dawno powinnam ją zjeść, jak zawsze to robiłam, a mi sie aż coś robi jak patrze na jedzenie. dziś rano wstałam i czułam się tak znużona moim życiem, że nie poszłam do szkoły, nie zważając na sprawdzian ani na nic. przecież to nie jest normalne zachowanie. od 2 tygodni piję codziennie magnez i żelazo i nadal się czuję jak czułam. a do tego tak cholernie mnie dobija fakt, że za kilka dni mam 18 a nawet nie mam kogo zaprosić bo wszystkich dookoło po prostu nie cierpię. nie znoszę tych ludzi, strasznie mnie denerwują i marzę by się wyprowadzić z tego gówna. i jeszcze wypadają mi włosy po prostu garściami, zawsze miała gęste i mocne a teraz jeszcze to mnie dołuje bo jak je myje to razem z wodą z prysznica lecą włosy, przecież to chore. fuj. nawet zapomniałam już jak sie pisze składne i sensowne zdania i jedyne co umiem to użalać się nad sobą. dno i metr mułu.
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Angel nie mam pojęcia jak Cię pocieszyć, nigdy w tym nie byłam zbyt dobra ale się jakoś trzymaj
|
|
#24 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wiesz, ja czesto tak mialam, ze nie moglam sie skupic na nauce, ost zreszta na zajeciach tez nie potrafilam...Pewnie dlatego, ze nie bylam wyspana. Ale w Twojej sytuacji jest to zapewne zwiazane z czyms innym. Hm nie wiem jak to nazwac...Moze nie tyle jest to depresja, ale jakis podobny do tego stan. Moze po prostu masz takiego meega dola? A wlosy moze ze stresu wypadaja, albo brak czegos w organizmie. Oj tam,nie uzalasz sie ![]() 3maj sie! BEDZIE DOBRZE, MUSI BYC |
|
|
|
|
|
#25 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A kiedy bedzie wiadomo jaka plec? Tak w ogole to masz tak, ze np bardziej bys wolala chlopca lub dziewczynke?Bo ja zauwazylam, ze duzo przyszlych mam tak ma ![]() Cytat:
Cytat:
Bo ja jakas niekumata jestem ![]() Ja tam mam 1.70 i nie chcialabym miec wiecej, ale buty na obcasie lubie Gorzej ze szpilkami, bo hm... nie zabardzo opanowalam umiejentnosc chodzenia w nich ![]() Cytat:
Ale ze stopy sie zmniejsza to niezle Ja bym chciala miec mniejsze, bo mam takie duze, ze ciezko jest ze znalezieniem butow ;/
|
||||
|
|
|
|
#26 | ||
|
Zakorzenienie
|
świetnie
ja myślałam czy by sie nie przyłożyć w tym roku bardziej i też nie zawalczyć o naukowe ale chyba za bardzo leń jestem ![]() Cytat:
ale na pewno ją zdasz, musisz tylko rozplanować sobie tą nauke i ne myśleć o niczym, tylko sie uczyć, robić swoje a reszta jakoś sie musi ułożyć to samopoczucie, brak ochoty jedzenia czy nawet wypadające włosy to skutek nerwów, na bank ![]() a ludźmi dookoła sie nie przejmuj, jest jak jest i nie wszystko od nas zależy, jak nie można czegoś / kogoś zmienić to trzeba to tak zostawić i olać to masz jeszcze nas no, Lunka filozof powiedziała swoje ![]() ale faktycznie, Kaś, Nat i Plot sie uczą a co po niektórzy sie totalnie obijają ( np ja Cytat:
|
|
|
|
#27 | ||
|
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
też niezbyt umiem pocieszać, ale też ostatnio nie chce mi sie w ogole jesc, widze czekolade - ble, widze bułke rano to już w ogóle żygi, obiad jem przez cały dzien bo mnie ssie i tyle.. w ogóle bym Cie chciała przytulnąć A co do nauki to nie powiem, uczyłam się intensywnie i wyniki są proporcjonalne do nauki Co mogę poza nauką robić, jak w ogóle nie mam gdzie z kim wyjść Więc taka sama sytuejszyn ![]() Cytat:
![]() ja kupilam se dziś buty, i jutro tez jade po buty a w ogóle to
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
Hejka
Ja się zgadzam z Lunką że to na pewno stres Angelku Mi tez mowiac szczerze nie specjalnie chce się chodzić na zajęcia,trochę to dołujace,bo sama chciałam iśc na te studia itd., ale mam wrazenie,ze u nas wszystkich to ogarnęło :/ Plot jakie buciki kupiłaś? ![]() Angel-prawie jak Kimi? Prawie robi dużą różnicę,co?
|
|
#29 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ejj no, a ja nic nie piszę, bo nasz wątek mi w subskrypcjach nie up'ował.
Chciałyście się przede mną ukryć. Cytat:
(ale ładnie się ubrał. Ja też chcę. ![]() Taa, zdziwiłabyś się. Cytat:
![]() Mi też ostatnio włosy wypadają. Po moim myciu cały wąż od prycznica jest w moich włosach.
|
|
|
#30 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
kurczę, sama nie wiem co mi jest, ale mam taki ogrom nauki, a dziś nadal nic mi się nie chcę tylko siedzę przed kompem i myślę o niczym. gasz, ale jestem beznadziejna ![]() w każdym razie dziękuję za wsparcie, pewnie każdą nas dopadnie jeszcze nie raz jakieś przesilenie. zaraz sobie wypiję plusza, który i tak nic nie daje. może zaczniecie pić ze mną ? ![]() w ogóle dupa bo jutro muszę łądnie wyglądać bo na 1 lekcji mam konsultacje z wosu i zazwyczaj siedzę z takim ładną kolegą z innej klasy to wiecie nie dość, że jestem beznadziejna to jeszcze pusta jak Hamilton kurczę, coś mi moje ciągle wiosenne, jesiennie, zimowe i letnie przesilenia mówią, że nie będę pracoholikiem w przyszłości. ![]() Gapulku, to prawie nie było w tym sensie ironicznym broń Boże, przez te reklamy to już strach cokolwiek pisać ![]() a sukienkę nietoperzową wam wkleję, ale na drugiej stronie, żeby nikt nieproszony się nie natknął ![]() |
||||||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:35.

za to widziałam zdjęcia smutnego Heikkiego

pij dużo wody mineralnej