![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Formuła 1 part II
Drogie Formula Una Girls , drugą część wątku o F1 czas otworzyć
![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Formuła 1 part II
No to się melduję
![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
o nie, a tak chciałam być znów druga
![]() ale i tak mnie Lunciak kochasz, prawda ? ![]() inauguruję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
no dobra będe jeszcze 4 bo do numer Kubka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Melduję się w kolejnej części
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Bożuch tez sie melduje
![]() Wiecie co nawet juz teraz nie przeszadza mi tak moje imie. Mozna je fajnie skracac i wydluzac tez ![]() To co, robimy impreze? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Impreza może być, tylko nie zapomnijcie o soczkach dla przyszłej mamy
![]()
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
No wlasnie
![]() ![]() Chcialam zmienic av'a i szukalam zdj Kub z zarostem, jakos mi sie tak spodobal ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() a Kimcio sie dziś uśmiechnął ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
masz racje Bożu ![]() Cytat:
![]() ![]() nie widziałam ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
tutaj macie uśmiechniętego Kimasa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Kimus jaki uhahany
![]() ![]() Mi sie wlasnie wczesniej tak sobie Kubica podobal, ale za to teraz... ![]() A co sadzicie o tym zdj? Bo ja jakos nie jestem do niego przekonana :P http://m.onet.pl/_m/4addcce09f273d91...f108f8,5,1.jpg Przeczytalam gdzies, ze Alo powiedzial, iz jesli bedzie mogl to pomoze Massie w zdobyciu tytulu. Hm troche zdziwilo mnie to, ze nie powiedzial, iz pomoglby Kubicy, nie wiem moze sadzi, ze Kub juz nie ma szans na tytul, a ze Lewisa nie lubi no wiec... Odebralam dzis indeks i legitymacje i w koncu poczulam sie jak prawdziwa studentka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kubek dla mnie zawsze seksi wygląda ![]() ![]() a może to tylko plotki ![]() Bożu żółwik ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Heloł! Mam idealne wyniki krwi i siuśków
![]() ![]()
![]() |
#17 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dziewczyny, kupiłam sobie taką seksi fleksi nietoperzową sukienkę ![]() szkoda tylko, że mam 1,60 w kapeluszu więc potrzebne będzie obuwnicze wsparcie, ale tak mi się podobałaaa. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() kurcze nie wiem jak to możliwe ale chudne po tych sterydach ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() od zawsze marzyłam, aby być skrajnie chuda, nie żeby anoreksja, ale bardzo chuda, ale mam stałą wagę, że ciężko przytyć albo schudnąć ![]() do tego mam bardzo niski cukier i mi często spada i muszę jeść dużo słodkiego bo inaczej nie potrafię funkcjonować. 4kg, miodzio ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Witam i o zdrowie pytam
![]() Robcio jest zawsze seksi,no co wy!! ![]() Bożu faktycznie z Twoim imieniem dużo można zrobić.fajnego ![]() ![]() A ja chyba dostane stypendium ![]() Zgadam się- Alonso jest realistą,dlatego chce pomóc Massie a nie Kubicy, który ma małe szanse na tytuł.
![]() |
#22 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() hehe, pewnie studia i praca nie ? ![]() w ogóle jestem przerażona, nie ma Plot,Kaś,Nat pewnie się uczą, a ja w ogóle ostatnio nie mogę się na niczym skupić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Angel nie mam pojęcia jak Cię pocieszyć, nigdy w tym nie byłam zbyt dobra ale się jakoś trzymaj
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wiesz, ja czesto tak mialam, ze nie moglam sie skupic na nauce, ost zreszta na zajeciach tez nie potrafilam...Pewnie dlatego, ze nie bylam wyspana. Ale w Twojej sytuacji jest to zapewne zwiazane z czyms innym. Hm nie wiem jak to nazwac...Moze nie tyle jest to depresja, ale jakis podobny do tego stan. Moze po prostu masz takiego meega dola? A wlosy moze ze stresu wypadaja, albo brak czegos w organizmie. Oj tam,nie uzalasz sie ![]() ![]() 3maj sie! BEDZIE DOBRZE, MUSI BYC ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja tam mam 1.70 i nie chcialabym miec wiecej, ale buty na obcasie lubie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Zakorzenienie
|
świetnie
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() to samopoczucie, brak ochoty jedzenia czy nawet wypadające włosy to skutek nerwów, na bank ![]() ![]() ![]() a ludźmi dookoła sie nie przejmuj, jest jak jest i nie wszystko od nas zależy, jak nie można czegoś / kogoś zmienić to trzeba to tak zostawić i olać to ![]() masz jeszcze nas ![]() no, Lunka filozof powiedziała swoje ![]() ale faktycznie, Kaś, Nat i Plot sie uczą a co po niektórzy sie totalnie obijają ( np ja ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A co do nauki to nie powiem, uczyłam się intensywnie i wyniki są proporcjonalne do nauki ![]() ![]() Co mogę poza nauką robić, jak w ogóle nie mam gdzie z kim wyjść ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja kupilam se dziś buty, i jutro tez jade po buty ![]() a w ogóle to ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Hejka
Ja się zgadzam z Lunką że to na pewno stres Angelku ![]() Mi tez mowiac szczerze nie specjalnie chce się chodzić na zajęcia,trochę to dołujace,bo sama chciałam iśc na te studia itd., ale mam wrazenie,ze u nas wszystkich to ogarnęło :/ Plot jakie buciki kupiłaś? ![]() Angel-prawie jak Kimi? Prawie robi dużą różnicę,co? ![]()
![]() |
#29 | ||
Zakorzenienie
|
Ejj no, a ja nic nie piszę, bo nasz wątek mi w subskrypcjach nie up'ował.
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja też chcę. ![]() Taa, zdziwiłabyś się. ![]() Cytat:
![]() ![]() Mi też ostatnio włosy wypadają. Po moim myciu cały wąż od prycznica jest w moich włosach. ![]()
![]() |
![]() |
#30 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() kurczę, sama nie wiem co mi jest, ale mam taki ogrom nauki, a dziś nadal nic mi się nie chcę tylko siedzę przed kompem i myślę o niczym. gasz, ale jestem beznadziejna ![]() w każdym razie dziękuję za wsparcie, pewnie każdą nas dopadnie jeszcze nie raz jakieś przesilenie. zaraz sobie wypiję plusza, który i tak nic nie daje. może zaczniecie pić ze mną ? ![]() w ogóle dupa bo jutro muszę łądnie wyglądać bo na 1 lekcji mam konsultacje z wosu i zazwyczaj siedzę z takim ładną kolegą z innej klasy to wiecie ![]() ![]() kurczę, coś mi moje ciągle wiosenne, jesiennie, zimowe i letnie przesilenia mówią, że nie będę pracoholikiem w przyszłości. ![]() Gapulku, to prawie nie było w tym sensie ironicznym broń Boże, przez te reklamy to już strach cokolwiek pisać ![]() a sukienkę nietoperzową wam wkleję, ale na drugiej stronie, żeby nikt nieproszony się nie natknął ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.