|
|
#4681 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. V
Cytat:
![]() ja tez nie przepadam za zbyt duza iloscia zielska w zupie (na miesie tez nie gotuje zupy) tak wiec dodam tylko troszke przyprawy bazyli i nie bede juz nic wiecej tzn nie bede swiezej tam juz wciskała. |
|
|
|
|
#4682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana nie dodawaj bazylii jesli nigdy nie smakowalaś zupy z bazylią Dodaj lepiej pietruszkę .A będzie pychotka![]() ps. Już zaczęłaś gotować?:P |
|
|
|
|
#4683 |
|
Wtajemniczenie
|
Si
|
|
|
|
#4684 |
|
Wtajemniczenie
|
kurcze siedzę w pracy głodna a tu mi o samych pysznościsch piszą
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#4685 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
Ja też głodna i od tego pisania zrobiłam sobie zupkę w proszku, ale teraz to mam taką ochotę na prawdziwy obiadek, że oj Poniedziałek to zawsze taki głodny dzień, po niedzieli
|
|
|
|
#4686 |
|
Wtajemniczenie
|
A tak a propos pomidorówki, przypomniało mi się, że przecież odziedziczyłam od babci starą książkę kucharską i zacytuję Wam jak tam jest napisane:
"Pomidory umyć, pokroić, dodać cienko poszatkowaną cebulę, masło i udusić pod przykryciem. Przetrzeć przez gęste sito, przecier dodać do wywaru, doprawić solą i cukrem do smaku, zagotować." |
|
|
|
#4687 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No właśnie nienawidzę poniedziałków, ale cóz trzeba pracować. A ja to raczej nie jadam tych z proszku chociaż czasami mam ochotę na jakiś gorący kubek.
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
|
#4688 |
|
Zakorzenienie
|
No wlasnie, ja tez siedze w pracy wyglodzona, 1-szy dzien diety garsciowej, a wy tu piszecie o takich pysznosciach-jabluszka z ryzem, pomodorowa, klopsiki
((((((
|
|
|
|
#4689 |
|
Wtajemniczenie
|
Maggie, a tam dieta garściowa
![]() Zjedz coś pysznego, od razu polepszy Ci się humor ![]() Ja nie umiem rezygnować ze smakołyków, szkoda życia na odbieranie sobie takich doznań
|
|
|
|
#4690 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze nie
TZ bedzie dopiero na 17.15, a ja musze jeszcze isc do sklepu po zakupy hehe![]() a teraz mam dla was fajną zabawe (jak chcecie oczywiscie) ja wlasnie znalazłam to na innym watku i sama sobie taki narzeczeński pulpit ustawilam ![]() http://www.slub.waw.pl/pulpit.php |
|
|
|
#4691 |
|
Wtajemniczenie
|
do mnie zadzwoniła babka w piątek z jednej firmy kiedyś składałam do nich papiery jak szukałam pracy, powiedziałam że pracuje ale mogę przyjechać na rozmowę i poczekać na propozycję finansową z ich strony. I zaraz jak tylko wyjdę z pracy to jadę zobaczymy, chociaz tak mi się nie chcę nalepiej jak bym odrazu do domciu bo mi się jeść chce, ale jak powiedziałam że bedę to już pojadę .
Kurczę a ja dzisiaj kolejnt etap rozmów, i wyjaśniania, no ja to go chyba zagnębie, ale cóż sam jest sobie winien.
|
|
|
#4692 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.slub.waw.pl/pulpit.php --> ŚWIETNE
Też sobie ustawię
|
|
|
|
#4693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nigdy tez nie musialam sie odchudzac, ale .... przyszedl ten wiek i zaczelo sie odkladac w zastraszajacym tempie, zastraszajace ilosci przytylam 10kg trzeba to cielsko zrzucic!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
#4696 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale powiedz proszę, że jesz coś więcej niż warzywa i nasionka. Wtedy się uspokoję
|
|
|
|
#4697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4698 |
|
Wtajemniczenie
|
No ale na ciemne pieczywko chyba możesz sobie pozwolić, co?
Ale mam kryzys, chyba się zdrzemnę. |
|
|
|
#4699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4700 |
|
Zakorzenienie
|
maggie na śnaidania to lepiej jajecznicę sobie walnij
|
|
|
|
#4701 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4702 |
|
Zakorzenienie
|
Można obniżyć kaloryczność jajecznicy
![]() zamiast boczku---> chuda szynka zamiast 3 całych jaj----> 2 całe + białko z trzeciego |
|
|
|
#4703 |
|
Zakorzenienie
|
najlepiej to bez szynki a na pieczarkach albo z pomidorami
![]() idę do domku!!
|
|
|
|
#4704 | |
|
Rozeznanie
|
Martucha fajowskie te zdjęcia od Iwonki
![]() Moi byli ze sobą półtora roku (a właściwie tyle się znali, bo od kiedy dokładnie byli razem to nie wiem ) co najważniejsze poznali się na weselu mojej mamy 'ciotki' (10 lat starszej od niej) i taty kuzyna hyhy ![]() Cytat:
na naszym 4 bodajze spotkaniu byliśmy sobie na spacerku w takim parku i tam własnie TŻ pierwszy raz mnie pocałował bardo nieśmiały był na początku hyhy![]() wogóle to mam doła bo my z tŻ też teraz nie będziemy mieli ani jednego dnia dla siebie, naprawde nie wiem kiedy się spotkamy(pomijajac noce, ale co z tego jak TŻ przychodzi zmęczony po pracy) bo TŻ pracuje od poniedziałku do piątku i co z tego, że jednego dnia ma 12 h to i tak na następny dzień idzie na 8 .. ;/ weekend ma teoretycznie wolny, ale co drugi tydzień ma zajęcia , zresztą w weekendy to ja mam prace... także mam doła i wogóle jestem zbulwersowana zachowaniem jego szefa który twierdzi że to normalny tryb pracy
Edytowane przez zielony_motylek Czas edycji: 2008-10-13 o 16:33 |
|
|
|
|
#4705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moi mieli 26... wogole w zeszlym roku oboje konczyli 50 lat do tego 25 po slubie i moje siostra miala 25 urodziny.. impreza za impreza ![]() dzikuje w ich imieniu ![]() a my pierwszy pocaluek mielismy na 3 randce, czesniej tylko buziaki.. zreszta ja o znalam juz dosyc dobrze 2 lata wczesniej i tak mi dziewnie bylo sie z nim umawiac jako z facetem przecie to byl moj kumpel no ale jednek.. i mimo ze niebylo na poczatku wielkiego wooow to teraz dnia bez siebie niewytrzymujemy
|
|
|
#4706 |
|
Zakorzenienie
|
A moi rodzice spotykali około 1,5 roku, az moja babcia powiedziala: Pan tak w goście przychodzi, czy żenić się chce
, to bedzie mniej wiecej tyle samo, bo my w dzien slubu bedziemy obchodzic rocznicę 2 lata i 8 miesiecy ![]() Natomiast pierwszy pocałunek był zanim zaczelismy chodzic ze soba, bylismy na spacerze, ja sobie usiadlam na takiej wysokiej barierce, widze ze TZ chce mnie pocalowac, tylko nie wie jak sie do tego zabrac , nachyla sie to z lewej, to z prawej, az w koncu ja mówię "tego chcesz" zlapalam go za buzie przysunelam i sie calowalismy... ![]() Jaka ja czassem bezposrednia jestem
|
|
|
|
#4707 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm mój pierwszy pocałunek zaczął się od nosków-eskimosków bo chyba on też nie wiedział jak zareaguję na taki bezpośredni CMOK. Miał chyba ze 3 takie podejścia do mojego noska... aż w końcu nasze usta spotkały się i przez jakiś czas przebywały w dość bliskim kontakcie
![]() Potem mu powiedziałam , że ja się z obcymi facetami nie całuję , a on na to że już nie jest obcy bo przecież jesteśmy ze sobą... No i tak to się zaczęło 5 lat temu... |
|
|
|
#4708 |
|
Wtajemniczenie
|
A my się spotkaliśmy pierwszy raz po dwóch latach ircowania. Wiedzieliśmy oboje, że się sobie spodobamy a jak już przyjechałam do niego (pojechaliśmy od razu na sylwka w góry) to wiedzieliśmy, że piłka jest szybka. Narąbaliśmy się i Łuki zaczął mi komplemencić. No ale nie chciał całować, bo myślał, że nie jest moją ligą. Więć musiałam wziąć sprawy w swoje ręce a raczej usta i pocałowałam. I tak spędziliśmy cudowne 4 dni a potem musiałam wracać do domu 400 km i była rozłąka na 10 miesięcy, aż w końcu przyjechałam tutaj na studia i już byliśmy razem tak naprawdę.
|
|
|
|
#4709 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziwnego ma szefa, to nie jest normalny tryb pracy na pewno Cytat:
|
|||
|
|
|
#4710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.

i długi makaron kup Madzialenka12344321 , by każdą niteczkę TŻ wyciągał i podawał Tobie tak by się WASZE usta spotkały

((((((

trzeba to cielsko zrzucic!!!!!!!!!!!!!
) co najważniejsze poznali się na weselu mojej mamy 'ciotki' (10 lat starszej od niej) i taty kuzyna hyhy
który twierdzi że to normalny tryb pracy 
. Podobno starszy płaci, tak mi się obiło o uszy.