|
|
#4711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Iza znajdziesz na pewno
![]() Miłych zajęć Inesko a czym się zajmujesz ?Miłego dnia wszystkim
|
|
#4712 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nieźle. Mam nadzieję, że juz z palcem lepiejCytat:
![]() no właśnie Cytat:
a no działo się- w sobotę siedzieliśmy w Iron Klubie do 4 nad ranem [w zasadzie to już w niedzielę] śpiewaliśmy KATa i generalnie dobrze się bawiliśmy. Za to wczoraj byłam nie do życia- obudziłam się jak na kacu chociaż nic nie piłam [cały wieczór soczki bo ktoś musiał być kierowcą] Cytat:
![]() Witaj
|
|
|
#4713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry i miłego dnia życzę |
|
|
|
|
|
#4714 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzień dobry ![]() Kasiu (Heroldin) daj znać czy znajomi dojechali bezpiecznie.
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
|
|
#4715 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyta się lekko i przyjemnie- w przeciwieństwie do większości lektur. Tak jak napisała Porcelanka- wciąga
|
|
|
#4717 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale swoją drogą, to trzeba mieć talent, żeby po soczkach kaca się nabawić ![]() Cytat:
|
|
|
#4718 |
|
Zadomowienie
|
Kasia, może ten kac to po kawach z alko?
![]() Edit: Idę zaparzyć kawę :P Może uda mi się osiągnąć efekt upojenia bez kacowych konsekwencji ![]()
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
|
#4719 | ||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Cytat:
A poza tym zawsze możecie zorganizować jakąś "współną naukę" do kolosa albo egzaminu i wzajemnie wymieniać się wiedzą/spostrzeżeniami/rozwiązaniami. Cytat:
![]() Trochę kusi mnie jakiś kurs policealny w dziedzinie kosmetyki, ale perspektywa zajęć w weekendy nie działa mobilizująco, zwłaszcza z wizjami błogiego byczenia się w sobotnie poranki do 11 w łóżku ![]() Cytat:
![]() Dołączam się do pytania Good Morning Everyone Kolejny dzień mam lenia
|
||||
|
|
|
|
#4720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może i dla mnie ale już po kastingach Mam nadzieję się załapać w drugiej edycji![]() może tylko ani nie było alco ani kaw Po prostu zdolna jestem no
|
|
|
#4721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak swoją drogą, to jak wrażenia po wyborze półfinałowej 40 ?
|
|
|
#4722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmmm wrażenia ciężko powiedzieć bo odcinek był tak zmontowany, że czasami ciężko było się połapać kto przeszedł a kto nie. Wydaje mi się,że przeszedł ten dziadek z kobitą ubraną przecudnie [w mega zarąbistym make-upie oczywiście za wokal a nie plastikowatość [jakoś tego nie jestem w stanie strawić]. Szkoda, że wywalili ten zespół taneczno-baletowy- jakoś sobie radzili- ale faktycznie przesadzili z auto-reklamą- też nie przepadam za tego typu odmianą egocentryzmu
|
|
|
#4723 |
|
Zakorzenienie
|
Ci od autostrady przeszli...masakra
Przeszła Kukurukuku.... Już za Nią wolałabym ta Babcią od papieru, szkoda, że nie przeszła Co do tej grupy ostatniej, z Broadwayu, to mnie się nie podobali (po takiej "reklamie" jaką sobie zrobili spodziewałam się czegoś zdecydowanie lepszego). Szkoda, że nie przeszedł ten chłopiec - ułan, albo ten co śpiewał O sole mio , zamieniłabym ich za autostradę Wiem, że nie mogli wziąc samych śpiewających, żeby było atrakcyjnie, ale z niektórymi wyborami nie sposób się zgodzić...Ciekawa jestem co będzie w następnym odcinku ![]() Oglądałaś tego faceta z linka co Ci podesłałam ??A za te smsy, teraz nie dziękuj, podziękujesz, jak wygrasz ten milion <pisze to z cichą nadzieją, że się podzielisz >
|
|
#4724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wydawało mi się, że go puścili szkoda bo ładny miał głos. Kukurukuku i autostrady nie rozumiem- ale może twórcy programu zażyczyli sobie kogoś tego typu![]() faceta z linku oglądałam- daje czadu a kasą się podzielę- a jakże
|
|
|
#4725 |
|
Zadomowienie
|
Ja też będę głosować na Jolie
Edit: tez chcę swoją działkę! ![]() Przeglądam właśnie z nudów wątki na modowym i znalazłam wątek 'hardcore barbie/barbie light' ![]()
|
|
|
|
|
#4726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tu są wszyscy co przeszli http://mamtalent.plejada.pl/11064,ne...sci_detal.html Oj daje, daje ![]() Podzielisz się...no, wiedziałam, że z Ciebie dobra koleżanka
|
|
|
#4727 |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Nie oglądałam "Mam Talent", ale za to widzę, jak Azure nas podgląda
|
|
|
|
|
#4728 | |
|
Zakorzenienie
|
Już się chwaliłam, ale co mi tam - wreście pozbyłam się indeksu!!!
Dziękuje za gratulację Taka mała rzecz a cieszy![]() Przy okazji promotor chciał porozmawiać ze mną o mojej pracy i umówił się jutro ze mną z samego rana Trochę jestem zła, bo nici z basenu Ale nie powiem, zadziałało to na mnie mobilizująco - zaraz zabieram się do pracy![]() Cytat:
![]() Gosiu ta maseczka to Soraya - Beuty Creator - matująca, w bardzo twarzowym różowym kolorze ![]() Chciałam Wam przesłać zdjęcie Zefira (nowe imie kota), ale niestety mój telefon nie odbiera mms-ów. Nie wiem co się stało, do tej pory nie miał takich problemów ![]() Oj Asiu - jak czytam Twoje posty i widzę, że na końcu nie ma wzmianki o podgladaczach, zaczynam się martwić o spadającą popularność naszego wątku ![]() BTW: Sobotnie pozdrowienia i buziaki od Agi
|
|
|
|
|
|
#4729 | |||
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję,że jescze mnie tu pamiętacie
Witam po mojej ogromnej nieobecności, ale ! Czytałam Was często! Dziś wreszcie będę mogła coś skrobać. Odwołano mi dzisiejsze lekcje śpiewu. No i jutro- dzień wolny To znaczy prawie, będę cały dzień kuć. ![]() Cytat:
Cytat:
Załamało mnie dziś płytkie myślenie osób, po których nie spodziewałabym się tego. Mianowicie coś w deseń "Fajnie jest ubrany ten chłopak,ale nie mogłabym go pokochać, bo nie jest przystojny" Załamałam sie. Katoliczki, co tydzień pierwsza ławka w kościele. ![]() Tz na wycieczce, nie wiem kiedy się teraz zobaczymy. Mama w środę do szpitala, też nie wiem kiedy wróci, smutno mi będzie od środy..
|||
|
|
|
|
#4730 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Bry
Muszę najpierw pomarudzić. Boli mnie kręgosłup, jajnik i głowa. Do tego dałam drugą (i chyba ostatnią) szansę szpilkom, które kupiłam sobie w wakacje i znowu mnie obtarły ![]() A teraz do rzeczy ![]() Cytat:
Cytat:
No i autostradę widziałam na youtube (Babcia od papieru strasznie mnie rozczuliła.. Ciekawa jestem, jak będzie wyglądał następny odcinek ![]() To ja też jakiegoś smsa wyślę ![]() Cytat:
![]() No i czekamy aż telefon dojdzie do siebie i zacznie odbierać wszystko, co trzeba ![]() Cytat:
A z Mamą coś poważnego?
|
||||
|
|
|
|
#4731 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mała rzecz,ale oznaczająca, że zbliża się coś wielkiego ![]() Cytat:
Dziękujemy i wzajemnie Duet ze śpiewem już jest zarezerwowany Cytat:
Cytat:
No tak, jak zobaczyły, że kasa będzie do podziału, to wszystkie smsy chcą słać
|
|
|
#4732 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To prawda, i tak się cieszyła, że ktoś ją docenił ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#4733 | |||
|
Wtajemniczenie
|
i ja przyszlam pomarudzic. mam dzisiaj dzien jedzenia, opycham sie jak glupia
poza tym spac mi sie chce a obiecalam sobie zrobic dzis kilka zadanek. i w ogole jakos marnie sie dzis czuje psychicznie nie wspominajac o tym, ze brak wprawy w chemii frustruje mnie niemilosiernie...no pewnie jeszcze tylko musze uzupelnic zapasy, chociazby zakupic wax do tuningowania![]() Cytat:
Cytat:
tak w ogole to mam jakies dziwne przeczucie, ze wpadlam w oko jednemu koledze, dziwnie sie przy mnie zachowuje tzn trudno mi to wytlumaczyc no... a chcialam sie z nim jakos blizej zaprzyjaznic bo jest dobry z fizyki, chemii, biologii, matmy...![]() ![]() a ja nie ogladalam 2 ostatnich odcinkow przeszli czocher-brzuchomowca, meski duet akrobatyczny i spiewajaco-grajacy na fortepianie goral?![]() Cytat:
![]() az sie boje spytac co na nim jest ![]()
|
|
|
|
#4734 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak
![]() Tiaaaa ![]() Cytat:
Z sytuacji, co tam w przedszkolu ![]() Dzisiaj Julcia wróciła z przedszkola i opowiada co robili, m. in. mieli narysować, co im się kojarzy ze słowem DOM i pytam się Jej co narysowała, a Ona mówi: "dom, kota i.....braciszka"
|
|
|
#4735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.... to pora się postarać, żeby oczekiwania się spełniły
|
|
|
|
|
|
#4736 |
|
Zakorzenienie
|
Pomalutku, pomalutku
|
|
#4737 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będzie miała robioną artroskopię, niby nic groźnego.. Cytat:
A umie któraś grać na łyżeczkach ? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|||||
|
|
|
|
#4739 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4740 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasem mogę z taką osobą gadać godzinami , a innym razem po 10 minutach kończy mi się wena ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() U mnie wszystko dobrze, żyję już we właściwym dla roku akademickiego pędzie, stąd moja nikła obecność na naszym wątku, ale jest przyjemnie, jakoś sobie to wszystko układam. Odliczam dni do wyprowadzki... ![]() xyoko, jak wyżej buźka
|
||||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:39.

?

nawet zdazylam juz sobie cos zrobic, wkretarka mi sie po srubce obsunela i przejechalam nia po palcu. szczesliwie kosci nie naruszyla, ale palec mam wielkosci kiszonego ogorka![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
no nieźle. Mam nadzieję, że juz z palcem lepiej
Do rzeczy przechodzę : dzisiaj większą część nocy śniłam surowe mięso.
. Prosicie o parę słów o mnie. Mam na imię Aga i 24 lata już

Co do tej grupy ostatniej, z Broadwayu, to mnie się nie podobali (po takiej "reklamie" jaką sobie zrobili spodziewałam się czegoś zdecydowanie lepszego). Szkoda, że nie przeszedł ten chłopiec - ułan, albo ten co śpiewał O sole mio 
Taka mała rzecz a cieszy

Załamałam sie. Katoliczki, co tydzień pierwsza ławka w kościele.

A z Mamą coś poważnego?