Włosomaniaczki :D - część III - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-10-13, 10:05   #4711
virka
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Iza znajdziesz na pewno
Miłych zajęć

Inesko a czym się zajmujesz ?

Miłego dnia wszystkim

virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-13, 10:50   #4712
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
ufff, przeprowadzka za mna. od wczoraj rano do teraz ciagle cos przenosze, dzwigam, skrecam, rozpakowuje, ustawiam... masakra! nawet zdazylam juz sobie cos zrobic, wkretarka mi sie po srubce obsunela i przejechalam nia po palcu. szczesliwie kosci nie naruszyla, ale palec mam wielkosci kiszonego ogorka
no nieźle. Mam nadzieję, że juz z palcem lepiej

Cytat:
oczywiscie polka z kosmetykami do wlosiat zostala skrecona i zastawiona jako pierwsza
no ba podstawa
Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość
O Boze,ile mnie nie bylo...O_O
no właśnie wpadaj do nas częściej
Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny ! Coś nikogo nie ma na pogaduchach ... Nie jestem zdziwiona -
za oknem {przynajmniej za moim} taka pogoda, że tylko na drugi bok obrócić się i spać dalej.
Przyszłam, żeby się trochę obaw z karku zrzucić. Przyjeżdża do mnie dzisiaj paru
znajomych znad Morza Północnego. Polski chcą posmakować. Są już w połowie
drogi - nocowali pod Berlinem. Ale nie w tym rzecz. Ja nie mam snów, tzn. śnię bardzo rzadko; czasem i cały rok nic mi się nie przyśni. Ale... jak już się coś przyśni, to mam
- można to określić : wizjonerskie sny {oprócz numerków w lotto}. Sprawdzają się
zawsze. Jak wieść familijna niesie - kobiety w mojej Rodzinie, w linii po kądzieli to jedna w jedną witch. Do rzeczy przechodzę : dzisiaj większą część nocy śniłam surowe mięso.
Historia zawarta w śnie nie jest ważna. Śniłam mięso surowe, przemieszane z organami : widziałam serce, wątrobę itp. A surowe, zakrwawione mięso - to ciężka
choroba. Choroba nie dotknie bezpośrednio mojej osoby, bo nie dotykałam mięsa,
ale dotknie kogoś mi bliskiego, bo stałam w pobliżu i bacznie się przyglądałam.
Choroba - to może być wszystko, wypadek samochodowy - też . Moi znajomi mają zamiar wyruszyć w drogę około 10-tej. Zastanawiam się, czy do Nich nie dzwonić i nie namówić na spędzenie dnia w Berlinie ?! Nikogo bliższego w moim otoczeniu nie mam. Cała Rodzina bardzo daleko. Dlaczego, to wszystko piszę ?! Pewnie
podświadomie oczekuję od Was odpowiedzi : aleś ty głupia, że w takie bzdury wierzysz ! No, cóż - już mam pierwsze oznaki nerwowej trzęsionki. Idę kadzidełka i świeczki zapalać, złe moce odczyniać.
ja w tych sprawach wykazuję spory sceptycyzm i dystans- nie mniej jednak dałabym znać znajomym.
Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Ładnie szalejecie, że dalej Cię nie ma
a no działo się- w sobotę siedzieliśmy w Iron Klubie do 4 nad ranem [w zasadzie to już w niedzielę] śpiewaliśmy KATa i generalnie dobrze się bawiliśmy. Za to wczoraj byłam nie do życia- obudziłam się jak na kacu chociaż nic nie piłam [cały wieczór soczki bo ktoś musiał być kierowcą]

Cytat:
Napisane przez INESKA 24 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, dziękuję za piękne powitanie . Faktycznie zaczynam czuć się tu

jak u siebie w domu . Prosicie o parę słów o mnie. Mam na imię Aga i 24 lata już

za mną . Pochodzę z Dolnego Śląska, zupełnie zadomowiłam się w moim

kochanym Wrocławiu. Pozdrawiam Was wszystkie bardzo gorąco .
no ba bo u nas jak w domu
Witaj
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-13, 11:00   #4713
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Ja ostatnio kupiłam sobie ostatnio świetną książkę, którą z góry Wam polecam . Przezabawna, lekka pozycja, oparta bardzo na "dzisiejszych czasach" (allegro, NK, porady na forach internetowych ), dzięki czemu czyta się ją jednym tchem, mianowicie "Milaczek" Magdaleny Witkiewicz. Uśmiejecie się do łez Każdy znajdzie w Niej cząstkę siebie Ja czytając o tych forach zastanawiałam się "co autorka miała na myśli - może też czytuje wizaż " Ach, to już moje zboczenie
Chetnie bym poczytała coś fajnego, ale czeka mnie Mistrz i Małogrzata. Podejrzewam, że super wciągająca książka to to nie będzie

Dzień dobry i miłego dnia życzę
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-13, 11:03   #4714
Porcelainnn
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość
Chetnie bym poczytała coś fajnego, ale czeka mnie Mistrz i Małogrzata. Podejrzewam, że super wciągająca książka to to nie będzie
To jedna z najbardziej wciągających lektur w szkole! Polecam jeszcze 'Białą gwardię' i 'Morfinę'.

Dzień dobry
Kasiu (Heroldin) daj znać czy znajomi dojechali bezpiecznie.

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-13, 11:06   #4715
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość
To jedna z najbardziej wciągających lektur w szkole! Polecam jeszcze 'Białą gwardię' i 'Morfinę'.
O to dobrze Mam nadzieje że mnie też tak wciągnie, bo mam tylko 5 dni na przeczytanie
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-13, 11:17   #4716
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:

oj mylisz się- to jest moja ulubiona lektura szkolna czyta się lekko i przyjemnie- w przeciwieństwie do większości lektur. Tak jak napisała Porcelanka- wciąga
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-10-13, 11:31   #4717
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
a no działo się- w sobotę siedzieliśmy w Iron Klubie do 4 nad ranem [w zasadzie to już w niedzielę] śpiewaliśmy KATa i generalnie dobrze się bawiliśmy. Za to wczoraj byłam nie do życia- obudziłam się jak na kacu chociaż nic nie piłam [cały wieczór soczki bo ktoś musiał być kierowcą]
No to ładnie poszaleliście
Ale swoją drogą, to trzeba mieć talent, żeby po soczkach kaca się nabawić Ja już dawno mówiłam, że jednak "Mam talent" to program dla Ciebie

Cytat:
Jak już Dziewczyny napisały "Mistrz i Małgorzata" jest bardzo wciągający , a "Milaczka" polecam w przerwie, na poprawę humoru

Stary 2008-10-13, 11:54   #4718
Porcelainnn
Zadomowienie

Kasia, może ten kac to po kawach z alko?

Edit: Idę zaparzyć kawę :P Może uda mi się osiągnąć efekt upojenia bez kacowych konsekwencji

Stary 2008-10-13, 12:07   #4719
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Cześć! Witam wszystkie Włosomaniaczki . Cieszę się bardzo, że tu jesteście i chciałabym się do Was przyłączyć, bo prywatnie z całego serca jestem Włosomaniaczką.
Witaj wśród pozytywnie zakręconych
Cytat:
Emilko, na studiach jako tako, ogolnie wyklady da sie zniesc, mimo ze nudne momentami. cwiczenia z mat i chem i konwersatoria z chem to juz gorsza rzecz... caly czas stres, ze mnie zaraz wezma do tablicy a ja nie lapie wszystkiego tak szybko jak inni, musze pomyslec, przeanalizowac, a nie tak czybko szybko. zaraz zreszta w koncu nad tym usiade, musze to wszystko rozgryzc. szczegolnie chem, bo mam jutro
co do ludzi to calkiem calkiem, jestem w najbardziej meskiej grupie tj mamy ich ok 10 na 25 osob. co dziwne to mnie wlasnie stresuje dziewczyny sa niegrozne, nie mam tych typu zlosliwo-falszywym, raczej spokojne kujonkowate albo metalo/gotki. czyli trafilam calkiem calkiem ale czuje sie jednym z najslabszych ogniw grupy
[...]
Nie przejmuj się, to normalne, ja też tak się czułam, ale to wszystko wynika z zupełnie innego trybu nauki, niż był w liceum. Troszkę czasu minie i sama zobaczysz, że to tylko takie wrażenie było.
A poza tym zawsze możecie zorganizować jakąś "współną naukę" do kolosa albo egzaminu i wzajemnie wymieniać się wiedzą/spostrzeżeniami/rozwiązaniami.

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
Zazdroszczę tego zapału do nauki. Ja szczególnie jesienią mam z tym straszny problem.
Heh, ja też, i to generalnie problem ogólny... chciałam jakieś podyplomowe zrobić i oczywiście wiecznie mi nie po drodze
Trochę kusi mnie jakiś kurs policealny w dziedzinie kosmetyki, ale perspektywa zajęć w weekendy nie działa mobilizująco, zwłaszcza z wizjami błogiego byczenia się w sobotnie poranki do 11 w łóżku

Cytat:
Mnie moja mama straszyła tą lekturą [sama nie była w stanie się przez nią przegryźć] i bardzo się zdziwiłam, że poszło mi jak po maśle bo książka okazuje się być naprawdę ciekawa i aż żałowałam, że się kończy

Cytat:

Kasiu (Heroldin) daj znać czy znajomi dojechali bezpiecznie.
Dołączam się do pytania

Good Morning Everyone
Kolejny dzień mam lenia
'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-13, 12:26   #4720
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
No to ładnie poszaleliście
Ale swoją drogą, to trzeba mieć talent, żeby po soczkach kaca się nabawić Ja już dawno mówiłam, że jednak "Mam talent" to program dla Ciebie
może i dla mnie ale już po kastingach Mam nadzieję się załapać w drugiej edycji
Cytat:
Kasia, może ten kac to po kawach z alko?
może tylko ani nie było alco ani kaw Po prostu zdolna jestem no
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-10-13, 12:29   #4721
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Będę wysyłała na Ciebie smsy

A tak swoją drogą, to jak wrażenia po wyborze półfinałowej 40 ?

Stary 2008-10-13, 12:49   #4722
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Będę wysyłała na Ciebie smsy

dzięki
hmmm wrażenia ciężko powiedzieć bo odcinek był tak zmontowany, że czasami ciężko było się połapać kto przeszedł a kto nie. Wydaje mi się,że przeszedł ten dziadek z kobitą ubraną przecudnie [w mega zarąbistym make-upie] śpiewający kompozycję własną o autostradzie- i tego prawdę powiedziawszy zrozumieć nie mogę. Resztę kumam- jeśli chodzi o małych tancerzy to też wolałam Karola [ten drugi był zbyt zmanierowany]. Jeszcze słowo w kwestii warszawskich kastingów-jakoś specjalnie nikt mnie nie rozwalił- podobała mi się ta "plastikowa dziunia" oczywiście za wokal a nie plastikowatość [jakoś tego nie jestem w stanie strawić]. Szkoda, że wywalili ten zespół taneczno-baletowy- jakoś sobie radzili- ale faktycznie przesadzili z auto-reklamą- też nie przepadam za tego typu odmianą egocentryzmu
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-10-13, 12:58   #4723
virka
Zakorzenienie

Ci od autostrady przeszli...masakra Przeszła Kukurukuku.... Już za Nią wolałabym ta Babcią od papieru, szkoda, że nie przeszła Co do tej grupy ostatniej, z Broadwayu, to mnie się nie podobali (po takiej "reklamie" jaką sobie zrobili spodziewałam się czegoś zdecydowanie lepszego). Szkoda, że nie przeszedł ten chłopiec - ułan, albo ten co śpiewał O sole mio , zamieniłabym ich za autostradę Wiem, że nie mogli wziąc samych śpiewających, żeby było atrakcyjnie, ale z niektórymi wyborami nie sposób się zgodzić... Też mi się podobała jak śpiewała "dziunia z chicago", bardzo przyjemnie mi sie Jej słuchało
Ciekawa jestem co będzie w następnym odcinku

Oglądałaś tego faceta z linka co Ci podesłałam ??

A za te smsy, teraz nie dziękuj, podziękujesz, jak wygrasz ten milion <pisze to z cichą nadzieją, że się podzielisz >

Stary 2008-10-13, 13:04   #4724
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Ci od autostrady przeszli...masakra Przeszła Kukurukuku.... Już za Nią wolałabym ta Babcią od papieru, szkoda, że nie przeszła Co do tej grupy ostatniej, z Broadwayu, to mnie się nie podobali (po takiej "reklamie" jaką sobie zrobili spodziewałam się czegoś zdecydowanie lepszego). Szkoda, że nie przeszedł ten chłopiec - ułan, albo ten co śpiewał O sole mio , zamieniłabym ich za autostradę Wiem, że nie mogli wziąc samych śpiewających, żeby było atrakcyjnie, ale z niektórymi wyborami nie sposób się zgodzić... Też mi się podobała jak śpiewała "dziunia z chicago", bardzo przyjemnie mi sie Jej słuchało

A za te smsy, teraz nie dziękuj, podziękujesz, jak wygrasz ten milion <pisze to z cichą nadzieją, że się podzielisz >
to ten ułan nie przeszedł wydawało mi się, że go puścili szkoda bo ładny miał głos. Kukurukuku i autostrady nie rozumiem- ale może twórcy programu zażyczyli sobie kogoś tego typu

faceta z linku oglądałam- daje czadu a kasą się podzielę- a jakże
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-10-13, 13:16   #4725
Porcelainnn
Zadomowienie

Ja też będę głosować na Jolie Edit: tez chcę swoją działkę!

Przeglądam właśnie z nudów wątki na modowym i znalazłam wątek 'hardcore barbie/barbie light' Wizaż to ZUO

Stary 2008-10-13, 13:18   #4726
virka
Zakorzenienie

Cytat:
to ten ułan nie przeszedł wydawało mi się, że go puścili szkoda bo ładny miał głos. Kukurukuku i autostrady nie rozumiem- ale może twórcy programu zażyczyli sobie kogoś tego typu

Ułan nie przeszedł
Tu są wszyscy co przeszli
http://mamtalent.plejada.pl/11064,ne...sci_detal.html
Oj daje, daje
Podzielisz się...no, wiedziałam, że z Ciebie dobra koleżanka

Stary 2008-10-13, 13:23   #4727
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Nie oglądałam "Mam Talent", ale za to widzę, jak Azure nas podgląda
'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-13, 15:54   #4728
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Już się chwaliłam, ale co mi tam - wreście pozbyłam się indeksu!!! Co prawda po jego złożeniu zdałam sobie sprawę, że promotor prawdopodobnie złożył swój autograf nie w tej linice co trzeba, ale kij z tym Dziękuje za gratulację Taka mała rzecz a cieszy

Przy okazji promotor chciał porozmawiać ze mną o mojej pracy i umówił się jutro ze mną z samego rana Trochę jestem zła, bo nici z basenu Ale nie powiem, zadziałało to na mnie mobilizująco - zaraz zabieram się do pracy

Cytat:
Jak już Dziewczyny napisały "Mistrz i Małgorzata" jest bardzo wciągający , a "Milaczka" polecam w przerwie, na poprawę humoru
Uwielbiam tą książkę Przeczytałam podczas jednego posiedzenia. Tak mnie wciągnęła, że pod koniec dnia kiedy już skończyłam byłam na siebie zła, że tak szybko ją przeczytałam

Gosiu ta maseczka to Soraya - Beuty Creator - matująca, w bardzo twarzowym różowym kolorze

Chciałam Wam przesłać zdjęcie Zefira (nowe imie kota), ale niestety mój telefon nie odbiera mms-ów. Nie wiem co się stało, do tej pory nie miał takich problemów

Oj Asiu - jak czytam Twoje posty i widzę, że na końcu nie ma wzmianki o podgladaczach, zaczynam się martwić o spadającą popularność naszego wątku

BTW: Sobotnie pozdrowienia i buziaki od Agi Lepiej późno niż wcale
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-13, 16:25   #4729
19agusia91
Zakorzenienie

Mam nadzieję,że jescze mnie tu pamiętacie Witam po mojej ogromnej nieobecności, ale ! Czytałam Was często! Dziś wreszcie będę mogła coś skrobać. Odwołano mi dzisiejsze lekcje śpiewu. No i jutro- dzień wolny To znaczy prawie, będę cały dzień kuć.

Cytat:
Jak już Dziewczyny napisały "Mistrz i Małgorzata" jest bardzo wciągający
Moja lektura. Zgodzę się, ale właściwie tylko w połowie :P Pierwsza część była bardzo interesująca, ale druga już trudniejsza do zrozumienia. I nie wyobrażam sobie sprawdzianu z treści tej książki.

Cytat:
Podszkolę swój głos i tez jadę. Moze jakiś duecik?

Załamało mnie dziś płytkie myślenie osób, po których nie spodziewałabym się tego. Mianowicie coś w deseń "Fajnie jest ubrany ten chłopak,ale nie mogłabym go pokochać, bo nie jest przystojny" Załamałam sie. Katoliczki, co tydzień pierwsza ławka w kościele.

Tz na wycieczce, nie wiem kiedy się teraz zobaczymy. Mama w środę do szpitala, też nie wiem kiedy wróci, smutno mi będzie od środy..

Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-13, 17:08   #4730
xyoko
Zakorzenienie

Bry
Muszę najpierw pomarudzić. Boli mnie kręgosłup, jajnik i głowa. Do tego dałam drugą (i chyba ostatnią) szansę szpilkom, które kupiłam sobie w wakacje i znowu mnie obtarły

A teraz do rzeczy

Cytat:

Tak jak Dziewczyny, jestem fanką tej lektury, jedna z najlepszych

Cytat:

Ja oglądałam tylko 2 ostatnie odcinki, ale tez byłam zaskoczona tą Kukuruku No i autostradę widziałam na youtube ()
Babcia od papieru strasznie mnie rozczuliła..
Ciekawa jestem, jak będzie wyglądał następny odcinek

Cytat:

To ja też jakiegoś smsa wyślę

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Już się chwaliłam, ale co mi tam - wreście pozbyłam się indeksu!!! Co prawda po jego złożeniu zdałam sobie sprawę, że promotor prawdopodobnie złożył swój autograf nie w tej linice co trzeba, ale kij z tym Dziękuje za gratulację Taka mała rzecz a cieszy

Przy okazji promotor chciał porozmawiać ze mną o mojej pracy i umówił się jutro ze mną z samego rana Trochę jestem zła, bo nici z basenu Ale nie powiem, zadziałało to na mnie mobilizująco - zaraz zabieram się do pracy

Gosiu ta maseczka to Soraya - Beuty Creator - matująca, w bardzo twarzowym różowym kolorze

Chciałam Wam przesłać zdjęcie Zefira (nowe imie kota), ale niestety mój telefon nie odbiera mms-ów. Nie wiem co się stało, do tej pory nie miał takich problemów
No to powodzenia z pracą

No i czekamy aż telefon dojdzie do siebie i zacznie odbierać wszystko, co trzeba

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość

Tz na wycieczce, nie wiem kiedy się teraz zobaczymy. Mama w środę do szpitala, też nie wiem kiedy wróci, smutno mi będzie od środy..

A z Mamą coś poważnego?
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-13, 17:59   #4731
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie, że cieszy Mała rzecz,ale oznaczająca, że zbliża się coś wielkiego

Cytat:
Oj Asiu - jak czytam Twoje posty i widzę, że na końcu nie ma wzmianki o podgladaczach, zaczynam się martwić o spadającą popularność naszego wątku

Cytat:
BTW: Sobotnie pozdrowienia i buziaki od Agi Lepiej późno niż wcale
Dziękujemy i wzajemnie

Cytat:
Podszkolę swój głos i tez jadę. Moze jakiś duecik?

Duet ze śpiewem już jest zarezerwowany Możemy ewentualnie pomyśleć o trio

Cytat:

A co się stało, czy to coś poważnego??

Cytat:
Bry
Muszę najpierw pomarudzić. Boli mnie kręgosłup, jajnik i głowa. Do tego dałam drugą (i chyba ostatnią) szansę szpilkom, które kupiłam sobie w wakacje i znowu mnie obtarły

Cytat:
Ja oglądałam tylko 2 ostatnie odcinki, ale tez byłam zaskoczona tą Kukuruku No i autostradę widziałam na youtube ()
Babcia od papieru strasznie mnie rozczuliła..
Ciekawa jestem, jak będzie wyglądał następny odcinek
Ja też jestem ciekawa, a Babcia była taka... prawdziwa, naturalna i szczera

Cytat:
To ja też jakiegoś smsa wyślę
No tak, jak zobaczyły, że kasa będzie do podziału, to wszystkie smsy chcą słać

Stary 2008-10-13, 18:05   #4732
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Ja też jestem ciekawa, a Babcia była taka... prawdziwa, naturalna i szczera

To prawda, i tak się cieszyła, że ktoś ją docenił

Cytat:
No coś Ty, ja tak ze szczerej sympatii
Stary 2008-10-13, 18:09   #4733
blonndee
Wtajemniczenie

i ja przyszlam pomarudzic. mam dzisiaj dzien jedzenia, opycham sie jak glupia poza tym spac mi sie chce a obiecalam sobie zrobic dzis kilka zadanek. i w ogole jakos marnie sie dzis czuje psychicznie nie wspominajac o tym, ze brak wprawy w chemii frustruje mnie niemilosiernie...
Cytat:
no nieźle. Mam nadzieję, że juz z palcem lepiej

no ba podstawa
dziekuje, lepiej!
no pewnie jeszcze tylko musze uzupelnic zapasy, chociazby zakupic wax do tuningowania
Cytat:
jak juz dziewczyny powiedzialy, ksiazka naprawde fajna
Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Nie przejmuj się, to normalne, ja też tak się czułam, ale to wszystko wynika z zupełnie innego trybu nauki, niż był w liceum. Troszkę czasu minie i sama zobaczysz, że to tylko takie wrażenie było.
A poza tym zawsze możecie zorganizować jakąś "współną naukę" do kolosa albo egzaminu i wzajemnie wymieniać się wiedzą/spostrzeżeniami/rozwiązaniami.
hmm, musze pomyslec nad ta wspolna nauka... tak w ogole to mam jakies dziwne przeczucie, ze wpadlam w oko jednemu koledze, dziwnie sie przy mnie zachowuje tzn trudno mi to wytlumaczyc no... a chcialam sie z nim jakos blizej zaprzyjaznic bo jest dobry z fizyki, chemii, biologii, matmy...
Cytat:
a ja nie ogladalam 2 ostatnich odcinkow przeszli czocher-brzuchomowca, meski duet akrobatyczny i spiewajaco-grajacy na fortepianie goral?
Cytat:

Przeglądam właśnie z nudów wątki na modowym i znalazłam wątek 'hardcore barbie/barbie light' Wizaż to ZUO

az sie boje spytac co na nim jest
Stary 2008-10-13, 19:21   #4734
virka
Zakorzenienie

Cytat:
To prawda, i tak się cieszyła, że ktoś ją docenił
Tak Ale super się cieszyła

Cytat:
No coś Ty, ja tak ze szczerej sympatii
Tiaaaa

Cytat:
a ja nie ogladalam 2 ostatnich odcinkow przeszli czocher-brzuchomowca, meski duet akrobatyczny i spiewajaco-grajacy na fortepianie goral?
Tak przeszli wszyscy

Z sytuacji, co tam w przedszkolu
Dzisiaj Julcia wróciła z przedszkola i opowiada co robili, m. in. mieli narysować, co im się kojarzy ze słowem DOM i pytam się Jej co narysowała, a Ona mówi: "dom, kota i.....braciszka" Jak już mi dziecko coś sugeruje....

Stary 2008-10-13, 19:26   #4735
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
Dzisiaj Julcia wróciła z przedszkola i opowiada co robili, m. in. mieli narysować, co im się kojarzy ze słowem DOM i pytam się Jej co narysowała, a Ona mówi: "dom, kota i.....braciszka" Jak już mi dziecko coś sugeruje....

.... to pora się postarać, żeby oczekiwania się spełniły
Stary 2008-10-13, 19:27   #4736
virka
Zakorzenienie

Cytat:
.... to pora się postarać, żeby oczekiwania się spełniły
Pomalutku, pomalutku

Stary 2008-10-13, 19:42   #4737
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:
A z Mamą coś poważnego?

Będzie miała robioną artroskopię, niby nic groźnego..

Cytat:
Duet ze śpiewem już jest zarezerwowany Możemy ewentualnie pomyśleć o trio
Hmm. Trio mówisz. Kuszące A umie któraś grać na łyżeczkach ?
Cytat:
Albo, to och. To może ja poczekam na 3 edycję i wtedy jak się podzielimy to będzie dla nas bardziej opłacalne?

Cytat:
dom, kota i.....braciszka" Jak już mi dziecko coś sugeruje....
ło.. Ja się modliłam do bociana
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-13, 20:20   #4738
evangeline
Zakorzenienie

100 lat mnie tu nie było

Witam się i zabieram do czytania, co tam u Was.

WYMIANKA
evangeline jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-13, 20:34   #4739
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evangeline Pokaż wiadomość
100 lat mnie tu nie było

Witam się i zabieram do czytania, co tam u Was.

Gdzie byłaś, jak Cię nie było?
Stary 2008-10-13, 20:36   #4740
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oleczka87 Pokaż wiadomość
Mi ciężko idzie rozmowa z ludźmi, których w sumie nie znam. Bliskim powiem wszystko, a takim osobom to nawet uwagi nie zwrócę, bo mi głupio. Wolę ignorować, jestem bardzo cierpliwą osobą, wszystko duszę w sobie.
Rozmowa z ludźmi których nie znam idzie mi średnio, kwestia bardzo indywidualna jaka to osoba. Umiem "rozkręcać" rozmowę kiedy widzę, że ta druga osoba jest np. nieśmiała, ale długość takiej rozmowy jest różna Czasem mogę z taką osobą gadać godzinami , a innym razem po 10 minutach kończy mi się wena

Cytat:
Napisane przez oleczka87 Pokaż wiadomość
Tak od poniedziałku do czwartku studiuje sobie dziennie, a od piątku do niedzieli mam zajęcia na studium. Znaczy zajęcia 7 razy w tygodniu, słowem masakra
Ja też studiuję przez większość miesiąca 7 dni w tygodniu już trzeci rok, kwestia przyzwyczajenia

Cytat:
Cześć! Witam wszystkie Włosomaniaczki . Cieszę się bardzo, że tu jesteście i chciałabym się do Was przyłączyć, bo prywatnie z całego serca jestem Włosomaniaczką.
INESKA, witaj!

Cytat:
...cwaniara

U mnie wszystko dobrze, żyję już we właściwym dla roku akademickiego pędzie, stąd moja nikła obecność na naszym wątku, ale jest przyjemnie, jakoś sobie to wszystko układam.
Odliczam dni do wyprowadzki...

xyoko, jak wyżej buźka

WYMIANKA
evangeline jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości