|
|
#4741 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
W takim razie trzymam kciuki, żeby wszystko było w porządku
Cytat:
) - damy radę ![]() O z tą 3 edycją to dobry patent, ależ rozkręcimy włosomaniaczkowy biznes ?No, nawet więcej niż 100 ![]() Jak to opowiem mężowi, to mi żyć nie da Cytat:
|
|
|
#4742 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, ale na szczęście nie do końca. Modliłam się o braciszka i siostrzyczkę, a jest tylko brat. Ale za to jaki .A nie wiecie ile śmiechu jak się rodzicom przypomni i opowiadają, jak klęczałam przed bocianem i "Kochany mój drogi panie Bocianie" ech ![]() Cytat:
Ja jestem na tak, przechodzimy do kolejnego etapu ![]() Cytat:
![]() Ech aparat zębiskowy obciera mi dziąsło chyba...
||||
|
|
|
|
#4743 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak biorę anty. Ja ogólnie przechodzę okres bardzo dobrze, nic mnie nie boli, dobrze się czuję, tylko pierwsze 3 dni to wodospad, co jest bardzo uciążliwe np. na uczelni, bo ciągle łażę do łazienki bojąc się, że coś mi przecieknie :/. Ale przynajmniej zrobiłaś 28 zadań, coś ruszyłaś . Ja dzisiaj to nic nie zrobiłam, powiedziałam, że odpuszczam sobie dzisiaj. Jutro za to idę na zakupy i odebrać paczkę na poczcie (w końcu buty z allegro przyszły - 3 tygodnie czekałam na wysyłkę 2 razy nie odpisał na maila, w końcu wysłał po ponad 2 tygodniach, a to priorytet, aż nie wiem jaki komentarz wystawić sprzedającemu :/)i po obiedzie zasiadam do sprawozdań i nauki fizjologii. Cytat:
Ale widzę, że i moi faworyci przeszli. Tylko zdziwiłam się, że ten młody z electro dance nie przeszedł (ten mały mistrz Europy, czy czegoś tam). Ale może i dobrze, on był dla mnie mimo tak młodego wieku, już w jakiś sposób zepsuty. W ogóle miałam wrażenie, że on nie tyle że miał gdzieś co mówiło do niego te jury, ale że do niego nie docierało. W ogóle jakie on miny robił, ja miałam wrażenie, że on nie jest tak w pełni zdrowy :/. Cytat:
. A z telefonem też mam czasem takie głupie przygody,że albo ja nie potrafię wysłać mms albo nie potrafię odebrać i że niby błąd. Wtedy włączam i wyłączam telefon i jest git. Cytat:
czyżby były rozważania nad braciszkiem dla małej cwaniary ?Cytat:
.
|
|||||
|
|
|
|
#4744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wtedy, jeśli kiedyś trafi się trochę mniej zajęć, jest się w doskonałej formie
|
|
|
|
|
|
#4745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś na pewno Dla męża chęć na to "kiedyś" już trwa od około 1,5 roku (to tak już z natężeniem ). A dla mnie....hmmm czasami mam wrażenie, że zbliża się coraz bardziej...![]() Może być też siostrzyczka
|
|
|
#4746 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moja 'błyskotliwość' czasami mnie przeraża Ostatnio zapisałam Wasze numery na karteczkach i miałam w kurtce, teraz już mam w telefonie. Nie odpisałam bonie mam pieniążków na karcie.Gratuluję oddania indeksu Na zdjęcie Zefira czekam niecierpliwie. Masz może jutro po południu czas? Bo gazeta jest blisko Galerii Kazimierz, a Galeria Kazimierz=pyszna kawa... Milka,Gosia? Powiedzcie, że możecie. Cytat:
![]() Cytat:
pokarz szpilki !Ja też mam ostatnio ten problem. Mści sie noszenie glanów w liceum. Nad prawą pięta mam takie bolesne miejsce, nawarstwiła się trochę skóra, boli przy noszeniu większości butów, muszę zakładać plasterek lub wkładać wacik. I zapomniałam - co za lakier miałaś ostatnio na paznokciach? Bardzo ładny był ![]() Cytat:
Synek ![]() No i miałybyśmy wreszcie drugiego Włosomaniaka ![]() Zapomniałam ogłosić oficjalny casting na perfumach
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
||||
|
|
|
|
#4747 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. To tak jak z wstawianiem. Ja w weekend muszę wstawać o 6.15, a jak dzisiaj na zajęcia miałam wstać o 7.40 to się czułam jakbym spała do południa,taką miałam energię i w ogóle . Cytat:
|
||
|
|
|
|
#4748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja całe życie chciałam mieć parkę, ale teraz przy córci stwierdzam, że mogłaby być druga córcia ![]() Ja też czuję Kiedyś na pewno
|
|
|
#4749 |
|
Zakorzenienie
|
Emilio a co oznacza konkretnie popołudniu
O której kończysz praktyki?Na kawe w miłym towarzystwie zawsze czas znajdę |
|
|
|
|
#4750 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Miluś - ja tam nie mam wytyczonych godzin pracy. Przychodzę na 10/10.30 i zostaję w zależności od tego, ile jest do zrobienia. Najpóźniej dotychczas wyszłam o 17. Myślę, ze jutro mogłabym się zebrać np. tak koło 15 lub 16...Mogłybyśy iść do GK lub gdzie indziej na dobra latte ![]()
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
|
|
#4751 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Codziennie sobie powtarzam, że następnego dnia załatwie skierowanie do ortopedy, bo u mnie to chyba coś poważniejszego i tak załatwiema już z dwa miesiące...Co do butów znam ten ból - ja mam sporo takich ukochanych, co sobie tak bezczynnie leżakują w szafie, bo mi masakre ze stóp robią Cytat:
![]() Telefon ma już 6 lat i powoli się sypie. Umowa kończy się dopiero w lutym, ale jakoś postaram się załatwić zdjęcie kotka. Może pojadę do domu w ten weekend ![]() Cytat:
Cytat:
Małe dzieci są takie kochane ![]() Cytat:
Dziękuje Ja nawet go wyłączyć nie mogę, bo telefon nie mój i ma jakiś kod zabezpieczający klawiaturę i jak mi się wyłączy to ... nie mam telefonu ![]() Cytat:
![]() U mnie czasowo wygląda to tak, że z tego co się orientuje muszę być na uczelni na 17:20, bo mamy obowiązkowy wykład. Rano promotor, wieczorem ten wykład, więc spokojnie możemy się spotkać o tej 15 albo 16 (ale wtedy to raczej w miejscu blisko uczelni ) ![]() Tak wogóle to dzisiaj tyle włosów zebrałam z grzebienia |
||||||
|
|
|
|
#4752 |
|
Zadomowienie
|
Mam dziś doładowanie karty, więc wreszcie będę mogła kontaktować się ze światem
Dziś nie byłam w gazecie, więc jutro nie chcę wymigiwać jutro wcześniej, ale ...a nuż nie będzie nic pilnego, to się zobaczymy.I z góry mówię, że kawy ze mną to raczej długie kawy ![]() A obowiązkowe wykłady to zbrodnia!
|
|
|
|
|
#4753 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
łączę się w bólu, u mnie tez nie ciekawie, jak sprzątam, to normalnie masakra, przy okurzaniu myciu podłogi - setki...
|
|
|
#4754 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Widocznie jeszcze nie odkryto specjalnego powiązania między włosami/długością włosów/ich kondycją a instynktem macierzyńskim Mi też włosy lecą jak jasna cholera
|
|
|
|
|
|
#4755 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A może środa O 16:30 jestem wolna, więc możemy siedzieć do oporu Ciekawe jak u Gosi z zajęciami ![]() U nas są wykłady specjalnościowe - maksymalnie jest na nich 11 osób, a z tego jutrzejszego egzamin jest ustny, więc niestety muszę się tam pokazywać. Edit: Akurat dziś przechodziłam obok siedziby Gazety Krakowskiej i zerkając w tamtym kierunku pomyślałam sobie o Tobie, że tam biedna siedzić, kiedy taka pogoda cudowna na zewnątrz. A tu taka niespodzianka - wcale Cię tam dziś nie było ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#4756 |
|
Zadomowienie
|
To może faktycznie środa będzie lepsza. Mam nadzieję, że Gosi też się uda przyjść. Będzie mi sie śniła chyba ta kawa. Kardamon
|
|
|
|
|
#4757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gosiu czuj się zaproszonaTo ja chyba dziś nie będę mogła zasnąć |
|
|
|
|
|
#4758 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4759 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4760 | ||||
|
Zakorzenienie
|
We mnie się instynkt macierzyński obudził już dawno,ale póki co trzymam go sobie ładnie zamkniętego w pudełku
Za wcześnie na dzidziusia.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
)U mnie z łba też pełno włosów leci
||||
|
|
|
|
#4761 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4762 | |
|
Zakorzenienie
|
Iii tam, czasami robię wyjątek na słynne już egzotyki
![]() Cytat:
|
|
|
#4763 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4764 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie także.
Powtarzam sobie na pocieszenie: "mądrej głowy włos się nie trzyma..." ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4765 | |
|
Zakorzenienie
|
Musiałam 3 razy przeczytać, żeby zrozumieć sens
![]() Cytat:
Piękne pocieszenie
|
|
|
#4767 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4768 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4769 | |
|
Zakorzenienie
|
A jak
![]() Cytat:
|
|
|
#4770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobranoc Mam nadzieje, że położenie się spać w dobrym humorze wpłynie w jakiś stymulujący sposób i wzmoży porost włosów na głowie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:44.

A umie któraś grać na łyżeczkach ?
) - damy radę
?

.

. Ja dzisiaj to nic nie zrobiłam, powiedziałam, że odpuszczam sobie dzisiaj. Jutro za to idę na zakupy i odebrać paczkę na poczcie (w końcu buty z allegro przyszły - 3 tygodnie czekałam na wysyłkę 2 razy nie odpisał na maila, w końcu wysłał po ponad 2 tygodniach, a to priorytet, aż nie wiem jaki komentarz wystawić sprzedającemu :/)i po obiedzie zasiadam do sprawozdań i nauki fizjologii.
Dziękuje za gratulację
Taka mała rzecz a cieszy
a chcialam sie z nim jakos blizej zaprzyjaznic bo jest dobry z fizyki, chemii, biologii, matmy...
Trochę jestem zła, bo nici z basenu
Ale nie powiem, zadziałało to na mnie mobilizująco - zaraz zabieram się do pracy