|
|
#2551 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Misja w Zambii - część III
Dominika - sto lat!!! wszystkiego naj naj!
Ava - wiesz, że te wszystkie osoby z forum co tu są teraz to właśnie na Wasze fotki czekają...? :P :P :P
|
#2552 |
|
Rozeznanie
|
Gosia, Markos i Kaja gratulacje z okazji wyboru na prezesa i członków zarządu!!!
Dominika najserdeczniejsze życzenia urodzinowe. Wszystkim pozdrowienia!!!
|
#2553 |
|
Przyczajenie
|
witam wszystkich!
wreszcie się zmobilizowałam po Choszczówce, żeby coś napisać ![]() faktycznie było wspaniale ![]() wspólne gotowanie obiadku no i burzliwe dyskusje. mam nadzieję, że uda się to w końcu doprowadzić do szczęśliwego założenia stowarzyszenia ![]() i przepraszam za niedotrzymanie towarzystwa przy ognisku, ale byliśmy z Kubą strasznie zmęczeni i nie mieliśmy tyle samozaparcia co Ula...pozdrawiam wszystkich! (tych co nie byli również )i mam nadzieję, że do zobaczenia! (ps. jutro nowe kolczyki na allegro będą- zapraszam )
|
|
|
|
#2554 |
|
Rozeznanie
|
To ja zaczynam wrzucać fotki a "na boku" pocieszam Marka
Właśnie się okazało, że nasza lampa od aparatu została gdzieś tam w domku albo koło ogniska Kilka stów piechota nie chodzi, ale jak się nie znajdzie to kolejny wydatek przed wyjazdem bo bez lampy ciężko będzie sensowne fotki zrobić wieczorami w Mpanshyi..Ktos widział? ulisia? może jest w tych rzeczach o których pisałaś, że pozbierałaś? a teraz trochę zdjęć
Panny Młode dla Dzieci - wyjątkowa akcja charytatywna Rozwój. Bo zatrzymanie się w miejscu jest niczym cofanie się wstecz ![]() Edytowane przez ava80 Czas edycji: 2008-10-14 o 10:24 |
|
|
|
#2555 |
|
Rozeznanie
|
kurcze, Ava... nie było nigdzie tam lampy... w budynku na pewno nie... przy ognisku nie wiem... może tam zadzwoń zapytaj? może ktoś znalazł...?
|
#2556 |
|
Rozeznanie
|
ciąg dalszy
![]() Gosia, ja, seona, mirusia1, markos z żoną
|
|
#2557 |
|
Rozeznanie
|
i dalej....
Panny Młode dla Dzieci - wyjątkowa akcja charytatywna Rozwój. Bo zatrzymanie się w miejscu jest niczym cofanie się wstecz ![]() Edytowane przez ava80 Czas edycji: 2008-10-14 o 10:26 |
|
|
|
#2558 |
|
Przyczajenie
|
a Rzeszów co został nie znalazł?...
|
|
|
|
#2559 |
|
Rozeznanie
|
i jeszcze...
(fotki dłam max 800 x 800) - wiele z nimi nikt nie zdziała na jakości 70 %. Są tylko pogladowe! NIE KOPIOWAĆ NIEUPRAWNIONE OBCE PASKUDY, KTÓRE NIE POWINNY I NIE ROBIC KOLAŻY!! BO BEDZIEMY BIĆ! ![]() Zgodnie z prośba usuwam na życzenie.
Panny Młode dla Dzieci - wyjątkowa akcja charytatywna Rozwój. Bo zatrzymanie się w miejscu jest niczym cofanie się wstecz ![]() Edytowane przez ava80 Czas edycji: 2008-10-14 o 10:25 |
|
|
|
#2560 |
|
Rozeznanie
|
hihihi... super te fotki... chociaz ja wyszłam na pierwszym jak baran... :P a na ostatniej fotce Gosia wygląda jak rasowy... dyrygent!!!
![]() tzn na ostatnim z poprzedniego posta ![]() dzięęęęęęęęęęki za super zdjęcia Ava!!! Ale miło Was znów zobaczyć...
|
#2561 |
|
Raczkowanie
|
fotki ![]() Dla tych co nie byli : patrzcie, podziwiajcie i zazdroście ! a kolejnym razem bądźcie !! Koniecznieeee!!!
(...) wzniósł ręce do nieba, i zwracając się do Boga, wrzasnął: „Dlaczego właśnie ja?!” Przez chwilę przyglądał się milczącym gwiazdom, a ponieważ żadna odpowiedź nie nadchodziła, wzruszył ramionami i wymamrotał: „Jasne, że wiem! Bo niby dlaczego właśnie nie ja?!” |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2562 |
|
Rozeznanie
|
zdjęcie GRUPOWE z POZDROWIENIAMI DLA SIOSTRY JÓZEFY!!!
miłego zgadywania Siostro! :PPPP ps. na grupowym brak Rocka - wszyscy wiedzą że się schował za drzwiami. Dla wścibskich podpowiem, że z jednego ze zdjęć nie udało mu się uciec ale zeby nie robić mu przykrości nie powiem z którego
Panny Młode dla Dzieci - wyjątkowa akcja charytatywna Rozwój. Bo zatrzymanie się w miejscu jest niczym cofanie się wstecz ![]() Edytowane przez ava80 Czas edycji: 2008-10-14 o 10:27 |
|
|
|
#2563 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2564 |
|
Przyczajenie
|
ale już część Ava wygadałaś w poprzednich postach kto jest kto
|
|
|
|
#2565 |
|
Rozeznanie
|
Ale ty przecież ślicznie powychodziłaś...!!! A u mnie jak dyrygent to komplement...
![]() ![]() ![]() Grupowe zdjęcia bomba...!!! Chociaż to pierwsze z tych dwóch lepsze
|
#2566 | |
|
Rozeznanie
|
15 osób na forum o 23 godzinie.Ciekawe co tutaj robią ![]() Cytat:
Co do pyt.1 gdzieś są,ale gdzie nie wiem... A co do 2 to czytając forum gdy chcesz kogoś cytowć,to idziesz i klikasz w cudzysłów pod postem,jeśli zrobi się w kolorze pomarańczowym tzn zaznaczony,idziesz dalej i klikasz sobie następny i tak np.3 szt. potem klikasz odpowiedz i te wypowiedzi które zaznaczyłaś pojawiają sie w twojej odpowiedzi. Aby były w pięknej ramce,nie mozesz odpisująć czy wycinając część wypowiedzi usunąć nawiasu kwadratowego i nic z niego,bo wtedy ramki nie będzie tylko wypowiedź. Próbuj do skutku,ja próbowałam pomóc jak nie pomoże to ja też będę do skutku próbować ![]() Powodzenia. |
|
|
|
|
#2567 |
|
Rozeznanie
|
i nasza końcowa zabawa już w nd :p
jeszcze mniejsze ;D ps. znikam ..może bagaznik po raz trzeci przeszukam ;( Rzeszów i kaja nic nie pisały o znaleziskach.. lekko podłamana :/ sorki :/ MIŁEGO OGLĄDANIA ;D CHętni do oryginałów proszeni o wysłanie maila na PW. Prześlę link do ściagnięcia ich z netu jako ZIP ![]() NIE WYKORZYSTYWAĆ FOTEK W NIECNYCH CELACH!
|
|
#2568 |
|
Rozeznanie
|
Super te fotki z liśćmi - (liściami? liścioma...?)
trzymam kciuki mocno za znalezienie lampy... buziaczki i dobranoc!
|
#2569 |
|
Przyczajenie
|
ja też trzymam kciuki! musi się znaleźć! a może ktoś ma numer do tych pań z Choszczówki?
![]() i dzięki Ava za fotki!!
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2570 |
|
Raczkowanie
|
świetne zdjęcia! nie dość, że wszyscy tutaj tacy kochani, to jeszcze do tego śliczni i fotogeniczni
|
#2571 |
|
Zakorzenienie
|
oglądają zdjęcia
Ja też dodaję. Może nie takie ładne jak Marka od Avy, ale też można pooglądać![]() Mikrejsza ma numer do Choszczówki. |
|
|
|
#2573 |
|
Raczkowanie
|
Mukashana wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Zdjęcia super, ja proszę o linka na PW do ściągnięcia zaraz jeszcze na privie o to samo poproszę:PI pomyśleć, że już rok minął jak sam się widziałem z niektórymi osobami... ech. P.S. jeszcze jedno ech:P Dobrej nocki życzę, trzymajcie się i miejmy nadzię, że następne spotkanie odbędzie się w jeszcze większym gronie
|
#2575 |
|
Przyczajenie
|
Hej! Byłyśmy w niedzielę do 13.45 , dużo spacerowałam dziewczyny też krążyły wkoło ale nic nie znalazłyśmy. Przykro mi.
|
|
|
|
#2576 |
|
Raczkowanie
|
Ava - numer telefonu do Instytut Pomocnic Maryi Jasnogórskiej Matki Kościoła - czyli tam gdzie byliśmy: 022 614 65 13. Zadzwońcie i zapytajcie, a jak się znajdzie to pojadę tam i ją odbiorę.
Znalazłem NR na zdjęciu ![]() MAMA, Seona, Ahamar - może Wy macie jakieś skany artykułów o które prosiła Ava. Seona - albo kontakt z dziennikarką "Super Nowości" która pisała o akcji, czyli z Kate354, bo na forum już dawno Jej nie było. Ona coś pewnie by znalazła w archiwum gazety. Edytowane przez Markos Czas edycji: 2008-10-14 o 01:39 Powód: dopisek |
|
|
|
#2577 |
|
Rozeznanie
|
tel. 022 614 65 13
(numer jest w tym wątku ileś stron wcześniej, był też w newsletterze)
poCZATuj z nami! CENNIK POCZTY =>suwak na Afryka (paczka ekonomiczna 20 kg [max] = 187 zł) Edytowane przez New_Rock Czas edycji: 2008-10-14 o 09:15 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2578 |
|
Rozeznanie
|
Seona, super fotki (aczkolwiek na większości jestem tyłem :P).
Już się za Wami stęskniłam... Kiedy robimy następne spotkanie...? :P Ava daj znać jak się dodzwonisz do Choszczówki czy coś znaleźli... doniia1 - aaa... to Ty Aldona! i mówisz o lampie...? że nie znalazłyście...? dopiero za czwartym czytaniem zajarzyłam...
Edytowane przez ulisia1 Czas edycji: 2008-10-14 o 08:07 |
|
|
|
#2579 |
|
Raczkowanie
|
dzięki, dzięki dzięki
super fotki. ale nie sposób się połapać kto jest kto... zwłaszcza ja się nie mogę połapać, bo oprócz Joli nigdy nikogo nie widziałam. ech... szkoda ,że ja jestem taka uziemiona. buuuu
|
#2580 | |
|
Raczkowanie
|
A czy ktoś wie, gdzie są
![]() Cytat:
Cudne, te zdjęcia - Choszczówka jest przepiękna. Mieliście szczęście, że była taka ładna pogoda. Z innych zdjęć wywnioskowałam, że było całkiem niezłe jedzonko, ale się działo DlaCiebieJ, bardzo dziękuję za łopatologiczne wyjaśnienie, próbowałam i ziadziałało dopiero wtedy jak po wybraniu kilku postów plusem kliknełam "cytuj" a nie odpowiedz. Ale już się naumiałam. Wielkie Dzięki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:11.

gotowanie obiadku
i nie mieliśmy tyle samozaparcia co Ula...

15 osób na forum o 23 godzinie.

Zaadoptuj dziecko z Afryki