|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 - cz. II :)
My dla kolegi kupujemy taką kulę srebrną jaka wisiała zawsze na dyskotekach, coś na kształt "Gorączki sobotniej nocy"
|
|
|
|
#4082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na 65B mowia ze nie ma, ale 70B moge wziazc bo to prawie to samo
|
|
|
|
|
#4083 |
|
Zakorzenienie
|
leń, leń, leń! kiedy w końcu to minie ..
|
#4084 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ehhh ja mam 75D i to jest jeszcze większy problem. Najchętniej ekspedientki wcisnelyby mnie w B a to przeciez spora różnica. Nietsty pozostaje zamiawianie na Allegro
|
|
|
|
|
#4085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale tak to juz jest, mnie traktuja jak deche dla ktorej tylko A sie nadaje. Ale co ja poradze ze mimo ze są małe to są pełne i w 65A mi wypływaja bokami Ale przetłumacz to babie :sciana: Mam szczescie z moja mama naprawde. A własnie mi sie przypomniało ze powinnam sobie dzisiaj zwezyc 2 staniki
|
|
|
|
|
#4086 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A o długości to już nie mówię. Moje spodnie zawsze są zwężane w pasie i na kawałku pupy i odcinane z dołu gdzieś o pare dobrych cm. Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4087 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to Krzyś był? A nie Grześ? Hmm Grześ na pewno szedł przez wieś... ![]() Cytat:
(1szy post)Ale dziwny dzień spać mi się chce, najchętniej to bym nic nie robiła ale szkoda dnia no i jednak zajęć jest sporo czekam tylko do 21 zeby popływać a to jeszcze taka kupa czasu Żanetka właśnie trzeba zwracać uwagę na rozmiarówkę na samej bieliźnie bo wieszaki są często pomieszane
|
|
|
#4088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A skracanie to tez u mnie normaJa w H&M własnie szukałam 65A, pomyślałam a co tam, moze akurat, i jeden miał tak wielkie miseczki że to spokojnie C by mogło byc Reszta to ciut za małe. 70B były dobre, tylko ze zapinałam sie na ostatnia haftke wiec wiedziałam ze z tydzien bym go ponosiła
|
|
|
|
|
#4089 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Właśnie to jest koszmar ;/ nigdzie nie idzie znaleźć choćby 65B :|
|
#4090 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A z tymi moimi biodrami to chyba przesadziłam, bo nie są aż tak szerokie. No ale zawsze w pasie mam luźno jeśli na nich pasuje. EDIT: idę spróbuję przeczytać 'Jądro ciemności' jak mi się nie spodoba to walnę w kąt i przeczytam opracowanie
|
|
|
#4091 |
|
Zakorzenienie
|
"Jądro ciemności" dla mnie to była zmora, rzuciłam to po przeczytaniu 3 stron
Chyba bardziej beznadziejnej książki nigdy nie czytałam;]
|
#4092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nadal zrobiłam nic. |
|
|
|
|
#4093 |
|
Zakorzenienie
|
Ja przebrnęłam wprawdzie przez Jądro Ciemności ale zajęło mi to z 2 tygodnie
|
|
#4094 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie wiem czemu ale przeczuwałam własnie że chcesz iść na filologie bo widziałam po przedmiotach maturalnych... polski wiadomo... angielski wiadomo no i tylk wos doszedł...a to zazwyczaj na filologie sie własnie liczy ![]() no wiec powinnaś startować na rozszerzony jak nic a na zaocznych zazwyczaj liczy się kolejność zgłoszeń i oby mieć tylko mature zdaną
|
|
#4095 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4097 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale w sklepach też z rozmiarami jest dziwnie. mierzyłam dzisiaj 70B, bo wydawało mi się, że ma jednak sporą miseczkę. za mały. ba. za ciasny obwód jak z kolei znalazłam 70C innej firmy, to nawet nie mierzyłam, bo wyglądał jak 70A dobrze, że już niedługo otworzą mi Atlantic![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4098 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Oj, ja sobie chwale staników z h&m... ale może mniejsze są lepsze? bo ja mam 75D i brzydko leży, już nie wspominam, że tam nie ma praktycznie dużej rozmiarówki ![]() W ogóle byłam dzisiaj na zakupach i kupiłam sobie płaszczyk czarny Nareszcie ale za to nie kupiłam kozaków. Nie moge się zapiąć A najgorsze jest to, że to są kozaki, które mi się od dawna podobają i zostały przecenione z 400 na 200 zł (cena i tak duża ) i dupa. Nie jestem gruba, ale nóg jak patyków też nie mam, Pewnie nigdzie nie znajde kozaków
|
|
|
|
|
#4099 |
|
Wtajemniczenie
|
ja wszedzie szukam stanika 65B/C i nigdzie nie mogę znaleźć
![]() ![]() już sie załamałam... bo ciągle czuje się nie konfortowo z swoich stanikach bo są po prostu za szerokie a miseczki mam za małe... musze nosić te głupie 70 A albo 75...!!! echhh i dziwnie to wygląda pod bluzką...ale co na to poradzę...? tak, mam pare staników z bazakru...i są do niczego pare prań i wychdozi z nich drut wyginają się itp...
|
#4100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jestem wniebowzięta, że nie muszę w tym roku kozaków kupować. rok temu z 10 razy obeszłam wszystkie obuwnicze i nic nie mogłam znaleźć. wszystkie albo wysokie, albo z czubami, albo jakieś dziwne ozdóbki. w końcu znalazłam swoje, proste, ładne, skórzane za ponad 300zł no ale wszędzie takie ceny były, więc co miałam zrobić.obecnie podobają mi się botki w Reserved, ale są typowo jesienne, a kosztują 200zł
|
|
|
|
|
#4101 |
|
Zadomowienie
|
Mogę powiedzieć, że całkiem efektywnie spędziłam dzisiejszy dzień.
Oprócz tego, że się wyspałam, polatałam trochę po mieście, pobuszowałam po necie, to przeczytałam 2/3 wesela przypomniałam sobie chłopów na jutrzejszą kartkówkę z treści napisałam list na angielski przygotowałam sobię bazę słowek do nauki w takim jednym programie no i zostało mi powtórzyć rozwiązywanie zadań z genetyki (na kartkówkę) i zacząć powtarzać pozytywizm na spr na piątek A teraz zajadam się przepyszną kaszką malinową. Uwielbiam. Chyba jestem kaszkożercą
|
|
#4102 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny dawno mnie tu nie było
![]() hehe ;0 co do staników to ja zawsze kupuje na rynku kurcze ostatnio nic mi sie nie chce a mam tyleee roboty, zreszta jak kazda z nas ![]() ja nie wiem chyba do matury to ja sie bede uczyla tydzien prz4d ![]() ostatnio sie dowiedziala ze mam w listopadzie [probne matury z operonu a myslalam ze te probne dopadna mnie dopiero w styczniu wiec tym bardziej powinnam sobie duuuzo powtarzac ale co tu zrobic kiedy sie nie chce
|
|
#4103 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nauczylam sie pol gegry..
Jutro wiec mam wiecej bo chyba nie ide do szkoly jeszcze jutro. I tworzylam na MM-szkoda ze to mi sie do matury nie liczy ![]()
|
|
#4104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4105 |
|
Zakorzenienie
|
znów ten głupi leń.
|
|
|
|
#4106 |
|
Raczkowanie
|
mówisz ![]() nie no ale czasami mam takie chwile załamania że szkoda gadać... ![]() ja dzisiaj też miałam się z histy pouczyć i angielskiego bo kart mam ale po akademii poszliśmy na "drineczka" i teraz kaca lecze
|
#4107 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny.. a może lepiej bez stanika
![]() ![]() oczywiście żartuję^^ Głupawka mnie dopadła, bo nawet trochę posiedziałam w książkach
|
#4108 |
|
Raczkowanie
|
Ten wątek mi bratlanie przypomniał o maturce ;P no ale co by nie było damy rade! czy któraś z Was wybiera sie na Wychowanie fizyczne na awfie?
|
|
|
|
#4109 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() :e ek: właśnie z tego operonu... a skąd jesteś;>?:P tylko ja już się uuuucze![]() hyhy...ale tego testu nie biorę poweżnie bo to w sumie taki próbny próbnego...i mam go gdzieś...![]() ![]() Cytat:
no mam pare tych 32/70 i jednak są za szerokie bo mam zapięte na ostatni i po paru praniach już jest wogóle...całkowicie rozciągnięty... a jak go zwężasz ... hmmm w sumie tym nie pomyślałam...a chyba to jedyne rozwiązanie![]() ![]() edit: 19monisia89 taaa ![]() chyba było by tak najwygodniej![]() i po co wymyślali takie dziadostwo??
|
|
#4110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz mi sie wydaje ze skoro 70A i tak ci sa za luzne a miski i tak masz za małe, to chyba lepiej wziazc 70B, bo przynajmniej nie sciskasz sobie cyców ![]() A jak zwężam? Hmm nie wiem jak to wytłumaczyc, ale ja to robie tak że jak masz ten kawałek z zapieciem, i tam gdzie jest ramiączko, to zbieram kawałek materiału, zszywam wewnątrz, i z drugiej strony tak samo. Przymierzam i patrze czy jest dobrze, jak mi trzeba wiecej materiału to biore wiecej nie wiem czy zrozumiałaś, ale jak nie to nie wiem, moze postaram sie jutro zdjecie zrobic jak to dokladnie wygląda ![]() Dla mnie to jest dobry sposób bo staniki mam praktycznie za 5 zł, wiec jak mam wydac 40 na taki w h&m, to rownie dobrze moge te ponosic, potem pozwezac a potem sobie po prostu kupic nowy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:34.