|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1801 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII
Cytat:
O ja tez nie cierpie zimna. Wrrr na sama mysl, ale czas mi tak szbko ostatnio leci ze pewnie ani sie obejrze a juz bedzie wiosna. Mischoko temp. obiecujaca ![]() ![]() Madzia zgodze sie z dziewczynami ze czarny pasuje jak najbardziej. Nie proponowalam bo czarny to taki normalny kolor, chociaz nie powiem ze bardzo go lubie i on mnie chyba tez. Wracaj od gina i opowiadaj co z tym twoim endo. Powiem szczerze ze nigdy nie interesowalam sie tym jakie mam i nikt mi go nigdy nie sprawdzal ![]() Olivka trzymam kciuki i licze na pomyslne wiesci. Tola dane do nk wysle na priva. Zazdroszcze ze juz prawie sie urzadziliscie, kuchnia zrobiona salon prawie tez, a my? My kupilismy mieszkanie jakies pol roku temu i dalej wszystko w polu. Oklaplismy po moim poronieniu, pozniej badania itd. Juz nic nam sie nie chce, no i kasy tez brak ![]() ![]() Tz dalej nie moge namowic na staranka. Zabraklo mi juz argumentow wiec pewnie kolejny miesiac w plecy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1802 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To nie jedziecie na swieta do polski??? W sumie to i mi sie nie chce, teraz tak wszystko drogie w polsce ze tylko kase sie wydaje i wraca splukanym ![]() ![]() ![]() O nie, cos nie moge wejsc na nk. Buuu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1803 |
Zakorzenienie
|
Normalnie dawaj mi do niego telefon ja mu zaraz wysusze z glowy te glupoty
![]() Nie nie pojedziemy na wigilie cos Ty ceny biletow do Pl w lipcu przekraczaly juz wszelkie normalne granice rozsadku albo pojade jeszcze do konca roku na jeden weekend albo dopiero po nowym roku bo to jest chore zeby tyle placic za wyjazd do Pl serio....
#1804 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeszcze mam nadzieje bo jeszcze mam owulacje, moze dzisiaj go przekonam. Jak nie to normalnie chyba nastepne bara bara bedzie w przyszlym miesiacu w czasie owulacji. O!!!! Ja tez juz patrzylam na ceny biletow i normalnie sie przerazilam. Poglupieli ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A malza nie przekonuj wiecej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1806 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moj malz zrobil mi niespodzianke i kupil stol do kuchni o ktorym od dawna marzylam i ktory juz dawno chcialam miec ![]() ![]() Hm. Wczoraj bylam caly dzien smutna.Chce mnie przekupic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1807 |
Zakorzenienie
|
mam nadzieje ze pomoglo troche ale nie pokazuj mu tego powiedz phi wolalabym staranka
![]()
#1808 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A co do mieszkania, to my mamy jeszcze kupę rzeczy do kupienia, no ale już sporo się udało. Jestem bardzo szczęśliwa z tego powodu. No, ale sporo w tym mieszkaniu już było. To jest mieszkanie moich rodziców tak w ogóle, więc kuchnia, łazienka i ubikacja prawie były zrobione. My dokupiliśmy tylko taką plastikowo - szklaną (nie wiem, jak to wyjaśnić) osłonę na wannę, żeby można było korzystać z prysznica, pralkę, szafkę do ubikacji, półki do łazienki, jakieś tam gadżety drobne, lodówkę, stół + krzesla do kuchni, okap i mikrofalę. No i oczywiście mieliśmy do urządzenia 3 pokoje. Tzn. tak wlaściwie to dwa, bo ja w tym mieszkaniu mieszkam już od 7 lat chyba, więc jeden pokój był urządzony. Została nam do urządzenia sypialnia i salon, no i właściwie już są urządzone prawie. Ale wiadomo jak to jest - jeszcze masa takich pierdółek i robi się cała masa rzeczy. Cytat:
![]()
![]() |
#1809 |
Zakorzenienie
|
dzięki za kciuki. Mischoko, dmucham dzielnie w Twoją stronę, niech TWoja temp nie waha się spaść!!
![]() u mnie dolina, miałam iść do gin ale nie poszłam, dziś 29 dc i dostałam plamienia, więc @ pewnie się rozkręca. Już wczoraj przed snem zaczęłam mieć skurcze w podbrzuszu, tak jak na @ a rano temp miałam niską, także to była kwestia czasu. Zadzwoniłam do gin popołudniu, spytać się, czy w ogóle jest sens bym do niej przychodziła. Moja gin zmartwiła się trochę tymi plamieniami, ale kazała test zrobić, i w piątek idę do niej. Napisałam w pracy smsa do męża, że chyba @ mam i znowu nic z ciąży a on oddzwonił wkrótce i powiedział, że mam się w ogóle nie ważyć myśleć o zaprzestaniu prób zajścia w ciąże (bo wczoraj, przeczuwając @ powiedziałam mu,że sił mi już brakuje i zastanawiam się nad odpuszczeniem sobie) i dodał, że się umówił na przyszły piatek ze specjalistą od pływaków i idzie do niego, przebada się, bedzie brał wszelkie leki, które mu lekarz przepisze. dziś podpisał przedłużenie umowy o pracę ![]()
#1810 | |
Zadomowienie
|
Fruzia to ma dola i umiera z powodu okresu
![]() ![]() Mam glupie pytanie ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1811 |
Zakorzenienie
|
jestem bardzo ciekawa co u Olivki i Madzi szkoda ze sie nie odzywaja
![]() ja dzisiaj zamowilam tele pizze na obiad a mamusia mi robi bigos ![]() Ala szkoda ze znowu ci sie nie udalo ![]() ![]() ![]() Dostalam 2 amulety na szczescie zob czy mi pomogą ![]() Fruzia ja mam skrzepy takie ciemno-bordowe.Wygladaja jak wątróbka. Tola zazdorszcze mieszkania.My narazie nie mamy ale pewnie kupimy domek tylko musze miec prace, a narazie sie na to nie zanosi. |
![]() ![]() |
![]() |
#1812 |
BAN stały
|
Dotarłam do domu, rozpakowałam się. Zaległości powinnam zaraz nadrobić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1813 |
Zakorzenienie
|
Fuzia! Trzymaj się Kochana!
![]()
#1814 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jestem ciekawa co u Olivki i Madzi. Podobno doszły moje fioletowe rurki, ale są u mamy. Fruziu skrzepy to normalna sprawa, czasami są dość spore, nie ma powodu do obaw. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1815 |
Zadomowienie
|
Dzieki dziewczyny. Nigdy nie mialam az takich skrzepow, masakra
![]() Mischoko co do reja - nie zaczelam jeszcze ![]() Blondynka juz wozek macie? Jaki?
![]() |
#1816 |
BAN stały
|
Idę się prysznicować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1817 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1818 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Blondi, nie martw się, bedzie dobrze ![]() ![]() Kupiłam test, ale nie wiem, czy mam go teraz zrobić, czy jutro rano. Zresztą nic on nie da ![]() co do skrzepów, to nieraz miałam, takze myslę Fruziu, że nie musisz się martwić ![]()
![]() |
#1819 |
Zakorzenienie
|
taka gondola i taki stelaz jak na zdjeciu Nam sie podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1820 |
Zakorzenienie
|
Co to jest za model/firma? Bo nie widzę na zdjęciu.
#1821 |
Zadomowienie
|
Blondynka wozeczek ladny
![]() Aliszcze a ktory to dzien cyklu? Zuzia zabrzmialo jak zaproszenie ![]() ![]()
#1822 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1823 |
Zakorzenienie
|
29 dc. Dopadł mnie jednak dół. ide zaraz obejrzeć film z mężem.
#1824 |
Zakorzenienie
|
Jetsem poczekajcie bo mi troszke zejdzie z opisaniem....
![]() |
#1825 |
Zadomowienie
|
Aliszcze a czemu dol? Co sie stalo?
![]() Madziwnia czekamy ![]()
#1826 |
Zakorzenienie
|
Więc pojechałam wczesniej i byłam pierwsza
![]() na wejsciu powiedziałam ze pierwszy raz, siedziałam 40 minut ale nie żałuje.. gośc ok no nie wiem 60-70 lat.. srio... przujemny i poczułam ze dzis przyjmuje tylko mnie.. powli kilka razy i wszytsko tłumaczył.. najpierw wymacał cycunie i wezły wszystko ok ![]() ![]() potem usg dopochwowo no super.. moje endo tylko 3,5 mm sobie mysle ze kicha ... potem sie ubrałam i ponownie juz w ciuchach wszystko analizował.. pokazłą mi jak na dłoni zdjecie mojej szyjki macicy i powiekszony od ostatniej w\izyty postę nadżerki.. "to jest miejsce zdrowe i to i to w koło, a to chore ..." itp itd tak mi tłumaczy... o nic nie pytał w sensie ze za duzo pytan bo powiem ze prawie wcale....sam zobaczył na zabieg ciaze i przebieg wogóle nie pytał..tak jakby wszykto wiedział... brak mi słów powiem... Wiec 6 miesiecy mam jakies tabsy gdzie skutkiem ubocznym jest antykoncepcja ![]() ![]() ![]() 1) badanie nasienia z posiewem u męza + badanie szyjki z posiewem u mnie + chlamydia 2) cos tam... krio czyli zamrożenie nadżerki bo usunac nie moze bo nie rodziłam jeszcze) + próba zapłodnienia... ale to po 6 miesiacach... zamrożenie ma byc na czas ciazy niby o to chodzi ale moge tez jedno i drugie.. a wszykto sie okarze po wynikach za 3 tuygodnie... Więc mam 6 miesiecy dla siebie na wzmocnienie organizmu, mam recepte na 2 opakwania tabletek bierze sie tak samo jak antykocepty ![]() czyli na wsłąną odpowiedzialnosc moge próbowac zachodzisc w ciaze ale to moze tylko pogorszyc sprawe, a ze mam silny stan zapalny nadżerki wiec gdzies przyczyna musi byc.... i tyle PRZEPRASZAM WAS ALE JA LUBIE DOKŁANDIE... ![]()
![]() |
#1827 |
Raczkowanie
|
Madziwnia cieszę się, że nareszcie trafiłaś na porządnego lekarza. Zobaczysz 6 miesięcy minie bardzo szybko a to co robisz przez ten czas to wszystko z myslą o swojej fasolince. Musisz więc uzbroić się w cierpliwość i byc jak najlepszej myśli.
A ja od dizsiaj wieczór biorę clo. Zobaczymy co dalej będzie.
#1828 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co do boli-pierwszy dzien jest u mnie najgorszy=2 ibupromy, potem jest juz spoko. dowiadywalam sie nawet u gina czy mozna to jakos zniwelowac-niestety proponowali tylko tabletki anty. - no teraz mnie anty nie interesuje,wiec nie korzystam ![]()
![]() |
#1829 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ciesze sie ze w koncu dobry lekarz...teraz juz powinno byc z gorki...6 mies. minie jak z bicza strzelil... chociaz ciekawi mnie ze doradzil ci wymrazanie nadzerki, a nie wypalanie [jak u mnie bylo],ktore jest troche bolesne ale trwa raptem 15min. nie chce cie martwic ale po usunieciu nadzerki jest obowiazkowe 6 tyg. abstynencji od kochania.
![]() |
#1830 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:23.