|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Cześć słonka
Czy u Was też tak dzisiaj szaro za oknem? Idę sobie kawki zrobić żeby się obudzić, bo pogoda okropna, brrr Gosia no jak najbardziej ta drożdżówka sama się wprosiła Też bym zjadła drożdżóweczki, ale nie mam. Podzielisz się?
|
#4112 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka kochane moje...
Przyznam szczerze, że czuję się zawstydzona nieco, że zrobiłam tu taką furorę ![]() Sama nie czytałam mojej relacji, pisałam ją z biegu w przypływie emocyji... ![]() Muszę przeczytać, czy mnie nie ściemniacie i rzeczywiście relacja jest dobra heheheheWierzę w to , że mój Widgecik nie będzie się na mnie gniewoszył już więcej <bo burkał najbardziej >.Liloszku skarbie bardzo się cieszę z Twojej radości Gosieńko... moja Ty podstępna kobiecinko...- zazdroszczę drożdżówki Sofferko- ślicznotkooooo zdrówka zdrówka i gojenia siniaczków! Kotku Dżasti izazusia Katey monai aguniu Echhhh... wracam do picia kawki ![]()
|
#4113 |
|
Zadomowienie
|
Minę masz boską...usmiałam się normalnie strasznie
![]() Póżniej wam wrzucę jakies foty
|
#4114 |
|
Zakorzenienie
|
A czekoladka na nk dała zdjęcia ze Sri Lanki. Dużo zdjęć. Raaaany, ona jest w raju dziewczyny, superaśne fotki! Aż jej zaczęłam zazdrościć
|
#4115 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejo
![]() a ja dziś znów zielona bajbata, chociaż jak piszecie-Aguniu Kasienko Gosiu o kawce to kusi mnie.... ![]() zmykam popracować ![]() do potem buziaki Dziewczny ![]() Gosia ja chyba nie tylko w myslach ![]() taki żarcik![]() Kasienko powiem Ci że opłacało sie czekać-
|
|
|
|
#4116 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Hmm... ja też bym chciała nie tylko w myślach, ale chyba słabo sie biję, więc wolałabym nie zaczynać, żeby się na ośmieszenie nie narażać Poza tym paznokcie mogłabym połamać |
||
|
|
|
#4117 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
)piękna relacja, wzruszająca, śmieszna i czyta się jak najlepszą lekturę Cytat:
a dziękuję dziekujęCytat:
, u mnie pewnie byłoby tak samo ![]() Cytat:
dziękiczekamy na fotki a ja wczoraj zapomniałam Wam napisać, że pierwszy raz jechałam samochodem służbowym sprawy firmowe na mieście załatwiać , taka byłam spanikowana tym faktem, że aż mnie ręce już bolały, a na odwagę zwerbowałam mojego mężulka, żeby jechał ze mną jako pasażer![]() z tego wszystkiego 3 razy ruszałam z piskiem opon ... Fiatem Seicento mąż się ze mnie nalewał, że dobrze, że czegoś lepszego nie dostałam, bo dopiero rajd by był po mieście![]() ale przynajmniej pierwsza jazdę mam już za sobą, a jutro jadę służbowo ... do innego miasta , to dopiero będzie się działo
|
||||||
|
|
|
#4118 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam z poscielowa... hehe bo ja jeszcze w lozeczku siedze...
...ktora chce kawki z naszego nowego ekspresiku wlasnie nam go kurier przywiozl. I do tego serniczek badz szarlotka bo jeszcze sa na blaszkach.Cytat:
.... Ja spokojna jak anioleczek jestem.... Ale powiem jedno powalias nas na kolana relacyja....A ja sobie wczoraj fajowsie cacuchno kupilam . Taki jeansowy topik bez rekawkow zapinany na pleckach.... Jak ubralam aby sie pochwalic Dziubaskowi to zrobil tak i tak . A wciecie w talii mi sie zrobilo maksymalne.... Do tego moje nowe szpileczki i facet zapomina ze ma zaleglosci w pracy hihihi.
|
|
|
|
|
#4119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i odratowałaś Gosię, bo dzięki temu wybaczę jej że sama zjadła calutką drożdżóweczkę i się nie podzieliła
|
|
#4120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ten topik to ekstra musiał na Tobie wyglądać lasencjo, skoro mąż takie minki robił i o Bożym świecie zapomniał
|
|
|
|
|
#4121 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i żeby wszsytko wypaliło KAsieńko relacja przecudowna już się nie moge doczekać swojego dnia i dziękuję wszsytkim za wczorajsze życzonka buziaki i wczoraj zachwycałam się sukienką moją ślubną bo były wstępne przymiarki do poprawek i już wiem czemu Daget mi kazała w niej śmigać bo wczoraj z 1500 razy obwieściłam, że mam bardzo fajnistą sukienkę
Zadziw świat - pochyli się w pokłonie Zmieniaj los - uskrzydli Cię Zanim czas pokona nas" Edytowane przez katarzinka Czas edycji: 2008-10-15 o 09:48 Powód: przez suknię |
|
|
|
|
#4122 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
, chyba zjem sniadanie i polecę do us bo wczoraj w końcu odebrałam odpis aktu małżeństwa. Po 3,5 miesiąca![]() Dobry sposób na faceta. Aj Ty spryciaro ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4123 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się nią wcale nie przejmowałam właśnie, polewałam z niej. A teraz nie mam zamiaru z nią rozmawiać, bo jest jak dla mnie chodzącym pustostanem i szkoda mi czasu na rozmowy z takim ulungiem ![]() Cytat:
Mogłabym być pisarką??? ![]() Ad.2.- Hehehehehehhe- już widzę szalonego Kiniora za kierownicą robiącego zrywy po mieścinie ![]() Cytat:
lachonie Ty mój dżinsowy Cytat:
nawet nie wiesz jak strasznie Ci zazdroszcze, ze masz to przed sobą... ![]() a fotecki jakies posiadasz swej sukieny... lub siebie w niej ??? kcem kcem.... ja kcem zobaczyć...
|
|
#4124 | ||||
|
Zakorzenienie
|
kawa i ciacho dla wszystkich ... ja stawiam... a z jakiej okazji? Hyyymmm tak bez okazji
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Kinia autko sluzbowe? No prosze prosze i ze sie nie bali dac Ci kluczyki... Zartuje grunt to isc za ciosem..... niedlugo wysla Cie nim na delegacje Lilus a jak ogladanie mieszkanek? znalazlyscie cos ciekawego? Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-10-15 o 10:43 Powód: bo Kinia piratuje po ulicach... jak dobrze ze nie po moim miescie |
||||
|
|
|
#4125 |
|
Zadomowienie
|
A u mnie kawki brak bo tylko pije z cisnieniowki a takowej nie posiadam
Na kawe tez nigdzie nie podjade z wiadomych powodow.... Daget jakie to cudo kawowe kupiliscie bo ogladam te oferty to Nie umiem się na nic zdecydować.....Kasienka Malutka Daget Monai ![]() Kasienka no postaralas Daget ja ja ja chce Twojej kawki ![]() Gosia zdjecia dla Ciebie |
|
|
|
#4126 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ja już nie mogę się doczekać tego dnia, a to coraz bliżej. Cytat:
ja na ciacha to sie chyba nie pisze, zeby nie przytyć, bo sie do tej kiecki nie zmieszcze ale na kawusie jak najbardziej
|
|
|
#4127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4128 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo ale to bardzo mi się te zdjęcia podobają
Jesteście śliczne panienki![]() Kawę poproszę- ale taką z mlekiem i cukrem
|
#4129 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
może nie dla mnie ale też popatrzałam - śliczne fotki
|
|
|
#4130 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4131 |
|
Wtajemniczenie
|
Dagecik
spryciaro![]() z mieszkaniami licho-w opisie:po kapitalnym remoncie-tylko ciekawe w którym roku ![]() dla sprzedających kapitalny remont to położenie paneli-najlepeij jeszcze na ścianach i suficie i kafli-a wymiana instalacji już w skład tego remontu nie wchodzi na moje pytanie Pani odpowiedziała-a po co?zrobiła meble w kuchni na wymiar ale inst nie ruszyła-nie trzeba![]() tylko jak się okaze wspólnota wymienia piony i rurki gazowe czy elektrykę to ja bym musiała sciany pruć itd-także dalej szukamy Kinusia Ty tak nie szalej bo Kubica wpadnie w kompleksy![]() Sofferka prześlicznie -jak się czujeszGosiu ![]() Martunia-ogromnie buziaki gratulacyjne juz do Ciebie poleciały
|
|
|
|
#4132 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#4133 |
|
Zadomowienie
|
Lilus znajdziecie mieszkanie w dobrym stanie, troche to potrwa - niestety duzo fajnych ofert sprzedazy jest w formie szeptanej - znajomy znajomemu itd a nie w typowych rybrykach ogloszen. To samo jest z autami - jak kupie auto do 2 tygodni to bedzie cud.
Trzymam kciuki ![]() U mnie niby lepiej, nos sie goi (obraty przez poduszke powietrzna) ale za to plecy daja mi popalic :/ No coz.... |
|
|
|
#4134 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i super fociaki, bo juz na watku o kieckach marzen dziewczyny sie o tobie rozpisuja Cytat:
|
||
|
|
|
#4135 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. jutro w swoim bolidzie ruszam za miasto, a żeby dojechac do drugiego miasta muszę kawałek przejechać po autostradzie ![]() Cytat:
![]() 2. hehehe i tak wybrałam to najgorsze, bo mi tych szkoda było, ale niech no ja się już wprawię porządnie, to i lepsze bryki pójdą w ruch ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#4136 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no zobaczymy Liluś 3mam kciuki za Wasze gniazdko
|
|
|
#4137 |
|
Wtajemniczenie
|
Sofferko
my chcemy kupić mieszkanie przez to biuro nieruchomości w którym sprzedaję dom bo dają nam dobre warunki jest jedno fajne ale pisze cena do uzgodnienia i też pisze że po kapitalnym ale okna nie wymienione:/cóż mi się nie śpieszy. w razie czego narazie zamieszkam u mamy.uważaj na swoje plecki-nie nadwyrężaj się-teraz podstawa max odpoczywanka ![]() za kciuki dziękuję i życzę powodzonka w kupnie autka. jak ja się przestałam autkiem przejmować to nagle się pojawiło ![]() Katarzinka nie martw się-na pewno nie przytyjesz tak jak Dagecik pisze-co uzbierasz zgubisz...
|
|
|
|
#4138 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki lece po zaswiadczenie do spoldziellni do naotariusza bede za jakis czas nie pisac za duzo
|
|
|
|
#4139 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() uważaj na siebie
|
|
|
|
|
#4140 |
|
Zadomowienie
|
Oj dzieki Wam bardzo - zdjecia były robione na przypał - jeszcze musiałam namawiac mojego szanowego męża
Daget ekspres na razie zapisany w ulubionych Lece zjesc racucha - tesciowa wczoraj mi przywiozla jak i caly obiad i moze troche poleze...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:32.

Też bym zjadła drożdżóweczki, ale nie mam. Podzielisz się?

ja na kilku zdjęciach (a może kilkunastu
, taka byłam spanikowana tym faktem, że aż mnie ręce już bolały, a na odwagę zwerbowałam mojego mężulka, żeby jechał ze mną jako pasażer
, to dopiero będzie się działo

...ktora chce kawki z naszego nowego ekspresiku wlasnie nam go kurier przywiozl.
. A wciecie w talii mi sie zrobilo maksymalne.... Do tego moje nowe szpileczki i facet zapomina ze ma zaleglosci w pracy hihihi.
hand-made: urodzinowo na 40tkę
żeby wszsytko wypaliło 
Na kawe tez nigdzie nie podjade z wiadomych powodow.... Daget jakie to cudo kawowe kupiliscie bo ogladam te oferty to
Nie umiem się na nic zdecydować.....