|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść - część III
Euph jezu! Nawet nie wiesz jaka się dumna poczułam jak zobaczyłam co do mnie napisałaś
![]() ![]() ![]() Wiosenko no obie jesteśmy na P! Tylko ja mam trochę mniej do przytycia to zapewne będę dużo krócej. No, ale mam nadzieje, że potem ładne U będę wstawiała ![]() Toffiee no wiem właśnie, że to tak cienko jest, ale mam nadzieje, że to nie jest jakiś poważny nawrót. I że będzie dobrze, again ! Orzeszku no widzisz! to była tylko wymówka. Postaraj się jeść ładnie. Najlepiej się nie waż teraz i zwiększ ilość jedzenia. Nawet jeśli trochę przytyjesz (co jest pewnie nie możliwe) to się o tym nie dowiesz! No i rozkręcisz przemianę i znów będzie dobrze ![]() A u mnie dzisiaj świetnie! Mam genialny nastrój! Co prawda mojemu jadłospisowi daleko do P, ale uważam, że jest duży postęp do przodu! No i wreszcie zauważyłam to o czym mówiła mi mama! Moja twarz zaczęła się robić brzydka, chuda, mam cienkie wargi, skórę jak pergamin, wystające kości żuchwy i ta klatka piersiowa jak u dziecka. A na brzuchu kaloryfer, szkoda tylko, że to żebra ![]() ![]() Ale ja to zmienię! To mój nowy cel! A z dzisiejszym jadłospisem chyba nie, aż tak źle. Same oceńcie: Śniadanie: kromka grahama z masłem orzechowym, serek homo 200 gram naturalny II Śn: KitKat penaut butter Duża latte + 350 ml mleka 0,5% Obiadokolacja: ok. 100 g makaronu pełnoziarnistego i sporo chińszczyzny w sosie słodkokwaśnym Deserek: Milka Earth 100 g Hmmm no dobra, to nie wygląda świetnie, ale jutro postaram się też dołożyć trochę kcal. Pozdrawiam i życzę sukcesów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4532 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4533 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4534 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
A słodycze tak fajnie nabijają kalorie, są smaczne i jakoś nie mam po nich wyrzutów sumienia tak jak po normalnym jedzeniu. Nie wiem z czego to wynika ![]() A teraz ważę 37/156 wiem to nie tak mało, ale nie wygląda to ładnie. A ty poradziłaś sobie ze swoim ED? Jeśli tak to gratuluję :tak: Jeśli nie to życzę sukcesów ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4535 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrobiłam sobie dzis zdjecia..tragedia,wygląda m grubo,niekształtnie i beczec mi sie chce jak widze te zdjecia. Musze schudsnac,nie ma innej opcji..chciałabym zeby to było jak najszybcije ![]() mieszkanie z moja współlokatorka nie frustruje.czuje sie przy niej jak szara myszka.Piekna,szczupła,su kcesy,a ja-całkowite jej przeciwieństwo.Wiem ze nie powinnam sie z nia porównywac-ale co ja an to poradze ![]()
![]() |
#4536 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a już na pewno nie będzie stanowić nadrzędnego miejsca nad zdrowiem,rodziną i znajomymi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4537 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4538 |
Rozeznanie
|
a ja pozdrawiam i trzymam kciuki, jestem ostatnio bardzo zabiegana i nie mam nawet czasu tutaj zajrzeć, dzis trochę nadrobie mam nadzieje a od jutra znow maraton w pracy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4539 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cudownego i niezwykle smacznego P życzę ![]() Orzeszku: nie ma sensu się z kimkolwiek porównywać, bo ZAWSZE, ale to zawsze znajdzie się od nas ktoś ładniejszy, szczuplejszy, bardziej wygadany, ciekawszy, z lepszym poczuciem humoru. Ja już się z tego wyleczyłam jakiś czas temu, nie moge się przeciez porównywać z kumpelą, która marudzi, że przytyła z rozmiaru 34 na 36- jest inna, ma inną budowę, inny metabolizm. W ten sposób w życiu się nie da z tego wygrzebać. Ostatnio w ogóle nie mam ochoty i motywacji do ćwiczeń, w tym tygodniu wypadają mi i w-fy i tańce, dlatego zamiast czekać na autobus przeszłam się piechotką, 20 minut szybkieggo marszu to zawsze coś :P W ogóle wpadki z orzeszkami zdarzają mi się średnio co trzy dni ![]() ![]() ![]() A tak w ogóle trzymajcie kciuki, jutro mam egzamin teoretyczny na prawko (wreszcie!!!). Ponad 2 miesiące czekałam na termin, ciekawe ile znowu każą mi czekać na praktykę... ![]()
![]() |
#4540 |
Wtajemniczenie
|
witajcie
![]() czy ktos mnie tu jeszcze pamieta??
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
![]() ![]() |
![]() |
#4541 |
Wtajemniczenie
|
Ja
![]() Tylko czemu ten podpis...? ![]() Opowiadaj lepiej jak Ci się studiuje ![]()
![]() |
#4542 |
Zakorzenienie
|
jasn ze pamieta ![]() Co u Ciebie?
#4543 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A z tymi czekoladkami, to nie wiem jak bedzie, bo przed wakacjami wlasnie tak dosc czesto je jadlam wraz z innymi slodkosciami i troche przytylam. No i od tego sie zaczelo, ze chcialam schudnac, wiec moze raz na jakis czas sobie pozwole na jakąs slodkosc. Teraz nawet nie mam takiej checi na jedzenie slodkich rzeczy i zwiekszanie kalorii zastepuje owocami albo warzywami. ^^
![]() |
#4544 |
Wtajemniczenie
|
fajnie,ze mnie ktos pamieta
![]() jak widac po podpisie, przytylo mi sie strasznie,probuje schudnac,mam nadzieje,ze bedzie ok,oczywiscie sie nie glodze i nie wariuje ![]() w Krakowie jest super ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mialam troche dola z powodu wygladu,bo naprawde nie lubie patrzec teraz w lustro,ale nie jest tak zle z moja psychika,jak bylo rok temu,kiedy tak wygladalam.staram sie fajnie ubierac i byc zadbana, mysle,ze ludzie mnie raczej lubia,uchodze za wesola towarzyska dziewczyne,pierwszy tydzien w Krk to byla jedna wielka impreza ![]() tabletki nadal biore i nie wiem,czy kiedys je odstawie,ale to one pewnie w duzej mierze trzymaja mnie w pionie ![]() pocdczytuje Was tu czase,choc sama nie wizazuje za duzo,bo nie mam kiedy ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
![]() ![]() |
![]() |
#4545 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Pewno, że do studniówki dasz radę, to dopiero motywacja ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4546 |
Konto usunięte
|
Hej dzierwczyny.
Wiecie co ostatnio jest jakoś..normalniej. Zatęskniłam za tmy co normalne. Az sama sie sobie dziwie..zjadłam troche słodyczy i chociaz mam ochote dopchac do konca i pójść wymiotowac to łątwiej mi rpzychodiz powstrzymywanie się... Tzn dzisiaj w drugiej części dnia Bo w pierwszej jem nadal to smao cyzli bułke i jabłko ale potem juz jest lepiej Dzisiaj wyszło jakieś 1200kcal. nie rpzejmuje sie jakoś specjalnie.. Myślicie ze ejzeli będe jadła teraz 1000-1100kcal i powoli dodawała co tydzień lub wiecej po 100kcal to rpzytyje? Zaznaczam ze ostatnimi czasy przez około 4 tygodnie jadłam 600-700kcal. potme miałam okres rpzejadania i wymiotów - trwało to jakies 2 tygodnie. Od tygodnia mniej wiecej wychodzi mi średnio ok 1100kcal. I to wiekszość w drugiej części dnia. jakoś nie moge sie rpzemóc by jesc śniadania rpzed skzołą. Ale chyba lepiej t ekalorie dac na rano niż prawie wszystkie na popołudnie rpawda? Boje sie ze nawet jak dodam rano rpzed skzoła jakis jogurt czy owsianke to i tak wieczorme bede jadła dużo. W ogóle doradzi mi ktoś? Co o tym myślicie? Prosz.e Jestem na dobrej drodze..bardzo dobrej ale potrzebuję porady. Nie chciałabym tyć. Nie wiem czy jeśli zrobie tka jak pisze bedzie dobrze. |
![]() ![]() |
![]() |
#4547 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4548 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Chociazby małe jakis jogurt czy coś ![]() I wezme bułkę do szkoły i jabłko. Potem zjem sporawy obiad i kolację.Białkową. Powoli będe dodawać. chcce sie juz do tego uwolnić na rpawde chce..nie licyzć kalorii od 1100kcal będe sie starała dojsć do ok 2000kcal dziennie..będe sie obserwować troche mi to zajmie.ale chce wreszcie normalnie zyć chce cieszyć sie tym co wazne.poznac w końcu normalne zycie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4549 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4550 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cieszę się strasznie, że z samopoczuciem u Ciebie w porzadku, jesli Twoja fotka w avatarze jest aktualną, to muszę powiedzieć, że wyglądasz teraz prześlicznie ![]() Cytat:
![]() Do studniówki jeszcze daleko, a mnie zalezy już tylko na jakichś 2-óch kilogramach. W trzy miesiące na pewno się uwinę ![]()
![]() |
#4551 |
Zakorzenienie
|
Maggie, tak a propos, Ty zawsze pisalas o sobie tak, ze myslalam, ze jestes dziewczyna 'przy kosci'. Potem podalas wymiary, ktore masz mimo napadow, mowilas, ile wazysz i przy jakim wzroscie i mnie zatkalo!! jestes ladna, szczupla, traktuj zarcie na luzie a bedzie dobrze
![]() Niusia, don't worry, nie przytyjesz ![]()
![]() |
#4552 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4553 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie jestem przy kości, ale jestem typową gruszką i tyłek mam pokaźny, zmienić tego nie zmienie ![]() Może sobie wmawiam, ale pomoglo, bo za niedługo będą już jakieś 3 tygodnie bez kompulsu i czuję się z tym świetnie, naprawdę ![]() ![]() ![]() Wierze wierzę ![]() ![]()
![]() |
#4554 |
Wtajemniczenie
|
Niusiu śniadania są ważne, a poza tym nie wiem co w tym jest, ale od nich się naprawdę nie tyje. Przez połowę września nie jadłam śniadań i pomimo spożywania ok. 600 kcal nie schudłam, waga mi zaczęła lecieć dopiero jak jadłam ok. 1200 ale włączyłam śniadania (nie żebym chciała, żeby spadała, ale może podświadomie
![]() Wiosenko ![]() ![]() Euph au Ciebie jak? Czy ty nie powinnaś być na lekkim P ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4555 |
Zakorzenienie
|
Czy ja nie powinnam być na lekkim P?? Kochana! ja powinnam być na 100% Px 3! bo łóżeczko szpitalne inaczej czeka
![]() Ale, że mam problemy z autoagresją poważne (podobno ![]() ![]() wiec mam wolne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4556 |
Wtajemniczenie
|
Witaj niezapominajko ja Cie pamietam, bo jak mozna zapomniec o niezapominajce
![]() ![]() Dziewczyny co sadzicie o tym, ze na diecie 1400 kcal zdarzy sie zjesc 2800? Czy to moze byc jako podkrecenie metabolizmu? Bo trzymam sie tych 1400 tak okolo 6-7 dni i pozniej 1 dzien jem wiecej i potem bnastepne dni dalej 1400 i tak cyklicznie. A moze przez to nie schudne? Dzisiaj zjadlam 2800 kcal i bierze mnie na wymioty, troche ze mnie juz wylecialo i dalej mi sie chce, ale siostra zajela lazienke. Juz czuje jedzenie w gardle bleeee.
#4557 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4558 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zartujesz? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4559 |
Zadomowienie
|
Powstrzymałam dziś napad, a był to pierwszy napad od tygodnia.... może jednak uda mi się z tego wyjść samej? nie chce znowu iść do psycholog, bo ja krepuję się tej psycholog, do ktorej chodziłam, nie jestem z nią szcera i terapia tak naprawde jest jedynie wyrzucanien kasy w błoto, poszłybyście do takiej? chbya lepiej nie...
#4560 |
Zadomowienie
|
Właśnie dlatego ja jeszcze nawet nie próbowałam iśc do psychologa. Na razie jaoś sobie z tym radzę, nie głodzę się, chociaż wyrzuty sumienia czasem mam okropne :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:31.