|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3931 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie marcowo-kwietniowe 2009
Raspberry, no faktycznie masz niefajnie, ale glowa do gory, my z Toba spedzimy urodzinki
![]() Bedzie ciezko, ale jak to mowia, co Cie nie zabije to wzmocni! A ty jestes inzynierem jakims? |
![]() ![]() |
![]() |
#3932 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dostaliśmy zdjęcie ostatniego ujęcia na którym prawie nic nie widać...zarys głowki od góry i rączkę z dłonią - nie wiem czy ktoś się sam by domyślił co jest co... spytalismy, czy widać co jest czy dziewczynka czy chłopczyk i powiedział, że czekał na to pytanie i że coś widział ale wolałby się wstrzymać bo jest pewnien na 80-92% a nie lubi mówić jak nie ma 100% pewności..mój TZ mu przyznał rację więc dowiemy się dopiero za 4 tygodnie...chyba że wybierzemy sie na usg 4d tzn tak zastanawiając się nad tym co powiedział czyli "że coś widział" wychodziłoby na to, że chłopak lub widział ze nic nie widać czyli dziewczynka....hmmm;] to nic wolę się jednak nie nastawiać bo jeszcze bym zakupy porobiła a tu okazałoby się coś innego;] tak czy inaczej chyba Wy wszystkie będziecie już wiedzieć a ja jeszcze nie... zresztą najważniejsze że bobas zdrowy P.S. a moja i mojego TZ buzia usmiechnieta od ucha do ucha jeszcze do teraz;] ale jestem szczęśliwa ![]()
![]() |
#3933 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() p.s. jak byś była w Krakowie i byś do mnie nie zaglądnęła to byłabym zła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3934 |
Raczkowanie
|
Przesłodkie są! Ale musi byc wesoło obserwować takei nieporadne kłebuszki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3935 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie wróciłam z pracy i zabieram się za czytanie
![]() ![]() Zniosłam komputer do kuchni i w międzyczasie będę czytać... Bo już denerwuje mnie latanie z góry na dół i spowrotem...
![]() |
#3936 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() emilka-szkoda,ze płci nie było widać,ale i tak nie ma to jak USG,humor się tak poprawia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3937 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3938 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3939 |
Zadomowienie
|
Raspberry, głowa do góry, będziemy z Tobą w dniu urodzin. No a poza tym nie zostajesz sama, tylko z dzieciątkiem! To będą Wasze wspólne, pierwsze urodziny
![]() Jastinada, piękne te pieski, chcę takiego ![]() ![]() Wiecie, jak tam zdrowie naszej ciężarówki, której mąż wczoraj do nas pisał?? (niestety zapomniałam jej nicku ![]()
#3940 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziekuje emzeta, naprawde jestescie kochane ![]() ![]() Ja ciagle sie o niego staram, tzn ucze sie w tym kierunku (studiuje Natural Sciences) ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3941 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gosiu dziekuje ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3942 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A ze studiami zycze powodzenia! i zapraszam do grona pan inzynierowek ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3943 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to jestem sobie taki rodzynek po miedzy Twoimi uroczystosciami rodzinnymi ![]() A powiedz mi, bedziesz do PL leciec? Czy jedziesz samochodem? Fajnie, ze znow zobaczysz rodzine. Ja ciagle bije sie z myslami, aby na te dwa tygodnie pojechac do rodzicow ale koszta mnie przerazaja ![]() Dziekuje za zaproszenie i zyczenia ![]()
![]() |
#3944 | |||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Strasznie dużo piszecie!! ![]() ![]() Mój dzidzik nie rusza sie od dwóch dni...ucichl...pewnie to normalne, ale ja nadwrażliwa chcialabym juz go czuc codziennie ![]() Milego wieczoru kochane mamy! ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3945 |
Zadomowienie
|
a no tym razem jeszcze lece, ale na swieta jade samochodem i to mnie troche przeraza, a teraz to bedzie moj 11 i 12 lot samolotem w ciazy...
Mam pytanie kochane o ta nieszczesna toxoplazmoze, jak mialyscie robione badania to potem lekarze kazali wam powtarzac za 3 tygodnie? Bo w interpretacji, ktora znalazlam w necie wlasciwie kazdy wyniki nalezy potwierdzic badaniem za 3 tygodnie i nie wiem co mam robic... Mam IgM - i igG + przy czym IgG jest znacznie podwyzszone bo wyszlo 380 przy normie >3 + w ogolnych artykulach pisze ze IgM - i igG + znaczy o przebytej toxo i jest ok, ale gdzies znalazlam ze jak igG jest znacznie wyzsze to moglo byc zakazenie niedawno I w sumie nie wiem co robic, moze najpredzej sprobuje sie tu z polozna umowic, bo tu mi robili tez toxo ale wynikow nie bylo po 2 tygodniach i powiedzieli ze przedyskutujemy w grudniu.... Albo lece w listopadzie na 4 dni do PL i moge znow zrobic, ale zanim beda wyniki to ja juz wroce... ech... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3946 | |
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór wszystkim Mamusiom
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ucałuj ode mnie sunię, ja też jestem straszna psiara i najchętniej to bym się cały czas do mojej suni przytulała!!! ![]() Gosiunia22: To super, że nie macie konfliktu, to chyba nic strasznego nie jest, ale jednak chyba jakieś tam zastrzyki trzeba przyjmować, czy cuś, zawsze trochę zachodu z tym i stresu też.. Rapsberry, a czy Ty nie miałaś przypadkiem przyjechać do Warszawy z połowie października? ![]() Ja wczoraj byłam na jodze dla kobiet w ciąży w Gimnasionie, ale chyba jednak bardziej podoba mi się "forma w ciąży" (też w Gimnasionie). A, a w zeszły piątek byłam w Mariott'cie na takim spotkaniu "Diagnostyka w ciąży", o badaniach przed i w trakcie ciąży, wypowiadali się specjaliści i można było zadawać pytania. Ale najlepsze, że rozdawali darmowe wejściówki na zajęcia dla ciężarnych właśnie do Gimnasionu, mam ich razem 8, więc na 1 miesiąc nie muszę kupować karnetu ![]() ![]() jakby któraś z Was wiedziała o jakimś takim spotkaniu w Warszawie, dajcie please znać, ja zawsze z chęcią na nie chodzę ![]() A do spzitala poszła Jaga, ale mąż się nie odzywał od tamtej pory ![]() A, posłuchajcie, gdzie można sprawdzić jak się robi na Wizażu emotikonki? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3947 |
Wtajemniczenie
|
Miałam gotowy post i gdzieś mi wcięło.... :/
No dobra, to spróbujemy jeszcze raz... Gosia DZIEWCZYNKA = BRZUCH W SZPIC ALBO ROZLANY NA BOKI CHŁOPIEC = BRZUCH JAK PIŁKA Buziaczek i raspberry tylko nie jedzcie nic slodkiego, nich dzidzia leży spokojnie podczas badania, to może cos tam Wam pokaże i sie dowiemy co tam w sobie nosicie ![]() spicegirl daj znać co z tym domem ![]() raspberry nie martw się nie będziesz sama, teraz masz Maluszka i nas ![]() ![]() ![]() jastinada śliczności te Twoje maleństwa ![]() ![]() Emilka super że wszystko u dzidzi dobrze, szkoda, że jeszcze nie wiecie, ale jeszcze macie czas ![]() Gosiu ta cięzarówka o którą pytasz to Jagoda, Jaga ![]()
![]() |
#3948 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Judy, a więc w Twoim avatarze to zdecydowanie chłopak
![]() |
#3949 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny czytam Was regularnie chociaż rzadko się udzielałam
![]() Chodzi mi o ilość usg, chodzę prywatnie, lekarz robi co 3 tygodnie usg i z tego co wiem od znajomych to tak przez całą ciążę. Nie uważacie, że za często i bez potrzeby aż tak często?????? Zaczęłam się zastanawiać nad zmianą lekarza.... I tak porównywalnie napiszcie ile płacicie za wizytę, ja 90 zł. Pozdrawiam i zyczę zdrówka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3950 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znajoma ma brzuch w piłkę i to rasowa piłka i bedzie miala dziewczynke wiec na odwrot niz piszesz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3951 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u mojego lekarza wizyta kosztuje 80zł
![]() |
#3952 |
Przyczajenie
|
I jeszcze jedno pytanko. Lekarz nagrał mi na płytę film z usg, który mi się teraz nie otworzy.... Błędy jakies się sypią.... Może któraś z was wie jakim programem to odtworzyc????? Pomocy, tak długo czekałam, żeby zobaczyc sobei w domku dzidziusia i .... nic z tego ...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3953 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja za kazda wizyte płace 100 zł i niewazne czy z USG czy bez http://widgets.clearspring.com/o/487...ate/05-03-2009" Edytowane przez buziaczekk Czas edycji: 2008-10-16 o 20:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3954 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja znowu u rodziców byłam, śmieję się, że częściej u nich jestem teraz niż jak z nimi mieszkałam, bo wtedy zawsze u męża siedziałam pół dnia do późnego wieczora.
![]() |
#3955 |
Wtajemniczenie
|
Kasiek, jeżeli to płytka DVD to: DVD Player, PowerDVD, Media Player Classic lub Windows Media Player
może Ci tez brakowac sterowników, pobierz np stad: http://www.darmoweprogramy.org/progr...sze_kodeki.php polecam k-lite powodzenia a najlepiej to napisz jakie masz pliki i jaka płytka
#3956 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, czy Wy też macie problemy z dziąsłami??? Od dwóch tygodni mam straznie wrazliwe dziąsła, juz myslałam, że jakieś zapalenie mi się przyplątało, ale co zalecze w jednym miejscu, zaczynają mnie boleć w następnym i tak w kołko, ani szałwia, ani płyny, ani żele... Pomagają ale tylko na jakiś czas... A poza tym zaczyna mnie męczyć zgaga, a Was? I to wcale nie od przejedzenia, bo rano po dwóch malutkich kromeczkach z żółtym serem też mam... to ja juz nie wiem... na razie ratuję sie kropelkami miętowymi...
Amelka 06/04/2009 WDF ![]() ![]() ![]() -28 kg Edytowane przez Judy_21 Czas edycji: 2008-10-16 o 21:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3957 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny.Czasem Was podczytuje.Wklejam zdjęcie mojego brzucha z dzisiaj.Dzis sie zaczał 22 tydzień.W zeszłą sobotę miałam usg i wyszedł chłopak
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Brzuchol ![]() ![]()
#3958 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja mialam badanie na toxo tylko raz i nie wiem kiedy musze je powtorzyc. Ale jak sie dowiem to napisze ![]() Cytat:
![]() Tez bym chciala przejsc sie na joge. Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja myslalam o tym aby wlasnie zjesc cos slodkiego zeby nie spal ten moj maluszek tak jak ostatnio na usg ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3959 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I mamy nastepnego chlopca ![]() ![]() Gratuluje i ciesze sie razem z toba ![]() Brzuszek masz piekny ![]()
![]() |
#3960 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Tanie masz to usg, u mnie £50 wizyta i £50 usg w polskiej przychodni, ale tylko czytalam bo ja tylko panstwowo chodze, usg mialam do tej pory 2, w sumie byloby jedno, to 11-14 tydz ale jak poszlismy pierwszy raz to dzidzia byla za malutka sie okazalo |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:59.