|
|||||||
| Notka |
|
| Konkursy na wizaz.pl Forum z informacjami o konkursach na wizaz.pl. Zapoznaj się z paletą naszych konkursów, weź udział i wygraj cenne nagrody. Powodzenia. |
| Pokaż wyniki sondy: Wybierz numery haseł na które chcesz oddać swój głos: | |||
| 1 |
|
1 013 | 46,70% |
| 2 |
|
366 | 16,87% |
| 3 |
|
374 | 17,24% |
| 4 |
|
162 | 7,47% |
| 5 |
|
197 | 9,08% |
| 6 |
|
377 | 17,38% |
| 7 |
|
289 | 13,32% |
| 8 |
|
255 | 11,76% |
| 9 |
|
150 | 6,92% |
| 10 |
|
183 | 8,44% |
| 11 |
|
151 | 6,96% |
| 12 |
|
143 | 6,59% |
| 13 |
|
177 | 8,16% |
| 14 |
|
181 | 8,34% |
| 15 |
|
119 | 5,49% |
| 16 |
|
140 | 6,45% |
| 17 |
|
147 | 6,78% |
| 18 |
|
170 | 7,84% |
| 19 |
|
224 | 10,33% |
| 20 |
|
255 | 11,76% |
| Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 2169. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Konkurs na hasło reklamowe portalu - II etap
Cytat:
|
|
#182 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() :roll eyes:![]() ![]() to w końcu Twoje czy koleżanki?
|
|
#183 |
|
emerycia
|
Podobno nagrody zostały wysłane w ubiegły czwartek a ja do tej pory nie otrzymałam. Moje hasło to : Różne kobiety - jeden portal Vizaż
Serdecznie pozdrawiam Krystyna Helt ul. Rogowska 160/25 54-440 Wrocław |
|
|
|
#184 |
|
Zadomowienie
|
ekhm: Mam pytanie do Administracji
Czy WSZYSTKIE hasła które wygrały zostały przesłane przez zupełnie "nie-wizażowe" użytkowniczki? Tylko jakieś przypadkowe osoby, które wzięły udział w konkursie tylko dla nagród? Tak jak np emerycia - 1 post, nyla89 - 14 postów. Reszta się nie ujawniła wiec nie wysuwam dalszych wniosków.
|
#185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#186 |
|
Zadomowienie
|
a wydawało mi się, że hasło ma promować wizaż, a wizaż powinien się promować tym co w nim najlepsze czyli - swoją istota, a tą (nie)stety poznać można kiedy się jest współtworzycielem i odbiorcą.
Może jestem jakąś idealistką, ale poza twardymi regułami reklamy wydaje się być ważne również faktyczne przywiązanie do wizażu. No ale możemy to pominąć milczeniem. Po prostu razi mnie chciwość.
|
#187 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A według Ciebie "Wizażowa użytkowniczka" to tak od ilu postów jest?
|
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
"nie-wizażowe użytkowniczki"
![]() trzeba było wziąć udział w konkursie, a nóż by sie cos wygrało oo.
|
|
|
|
#190 |
|
Zadomowienie
|
Dla Was to naprawdę nie ma żadnego znaczenia, że ktoś robił coś dla "kasy" ? Ja nie wietrzę podstępu ja jestem idealistką.. jak widać.
I uprzedzam pytania: Nie, nie jestem rozżaloną przegraną, żadne hasło nie jest moje. EOT
|
#191 |
|
po prostu Em :)
|
emerycia, ja bym ci jednak radziła usunąc szczegółowe dane z forum..
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#192 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziwi mnie jednak, że osoba, która nie ma pojęcia o Wizażu bierze udział w konkursie na flagowe hasło portalu Czyli nie ważne czy wiesz co w trawie piszczy, lecz najważniejszy chwytny splot słów i nagroda biegnie do przelotnej "wizażaki" ![]() EDIT Gwoli wyjaśnień, ja nie brałam udziału w konkursie, więc to moja obiektywna opinia
|
|
#194 |
|
emerycia
|
|
|
|
|
#195 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#196 | ||
|
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Cytat:
Cytat:
Przecież wizaz.pl to nie tylko aktywnie udzielające się użytkowniczki, to także setki tysięcy czytających kobiet.
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby
|
||
|
|
|
#197 |
|
emerycia
|
Niestety nie doszła. Serdecznie pozdrawiam
emerycia |
|
|
|
#198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#199 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
(takkkkkkkkkk,jestem potwornie zzzazdrosna,rozżalona i wszystko razy milion )
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo przecież każdego dotyczą te uczucia, ale Was nie![]() Widzisz, najwyraźniej można - dowodem jest to, że te nieznające Wizażu dziewczyny wygrały A może wystarczy rzucić okiem na Wizaż i od razu się wie, czego dotyczy? Poza tym wszystkie Wizażanki oburzone faktem że osoby nieudzielające się na forum zgarnęły nagrodę od razu zastrzegają: "Nie brałam udziału w konkursie". Jakim cudem więc jakaś Wizażanka miała wygrać, skoro żadna nie zgłaszała swego hasła? Nie mam pojęcia, o co Wam chodzi. I teraz wiem, co mają na myśli faceci, mówiąc, że kobiet nie da się zrozumieć
|
|
#201 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Pisząc,że jesteśmy zazdrosne czy Bóg wie co jeszcze pijesz również do mnie a ja sobie tego nie życzę bo takie zachowanie jest mi obce i obraża mnie. Nie masz pojęcia o co chodzi?Nie rozumiesz-okej,Twoja sprawa.Tutaj jak i na innym wątku było to już tyle razy to wyjaśniane,że nie widzę sensu pisania i tlumaczenia tego dalej. Kto chciał to zrozumiał,kto nie chciał-nie zrozumiał i tyle. |
|
|
|
|
#202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wizaż tworzą aktywni użytkownicy, bo co by było gdyby tylko każdy chciał czytać? Nie byłoby czego czytać, dlatego jakaś dolna granica "stażu" powinna jednak być, bo to my aktywni użytkownicy tworzymy portal, czujemy się z nim związani i to my aktywni, wiedzący co w Wizażu piszczy powinniśmy brać udział w przedsięwzięciach Wizażu. Zwłaszcza, że z pewnością pieniądze na nagrody pochodziły z reklam, które de facto czytamy my aktywni użytkownicy i to dla nas są one uciążliwe.
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, o co Wam chodzi? Czy ktoś Was powstrzymywał przed wzięciem udziału w konkursie? Wygrało hasło na które głosowały Wizażanki a każda z nas mogła zgłosić swoją propozycję. Nie rozumiem, w czym problem
|
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
W tym, że nasz ulubiony portal będzie reklamowało hasło wymyślone prawdopodobnie przez osobę, która nie ma zielonego pojęcia co się tu dzieje. Wymyślone na chybił - trafił, aczkolwiek chwytliwe. Fajnie, że hasło wybrały Wizażanki, ale nie fajnie, że być może Wizażanka nie jest jego autorką.
|
#205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale skoro jest fajne, podoba się i pasuje do portalu-Wizażanki zaakceptowały je i wybrały, to jakie to ma znaczenie, kto jest jego autorem? |
|
|
|
|
#206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
Warszawianko, byłam pewna, że wyskoczysz z argumentem obrażania, tego, że Cię nie znam itd.
Z tym że ja nie widzę powodu, dla którego miałabyś czuć się (ach!) urażona. Troszkę więcej dystansu.I popieram Serenite. Do dziewczyn, które są przeciw: uważacie więc, że przy każdym haśle powinna być podana nazwa użytkownika, liczba jego postów i staż, tak? A może hasła przesłane przez osoby o kilku postach i tygodniowym stażu powinny być odrzucane? Moim zdaniem jest to kompletnie bez sensu. Walczycie o jakąś dziwną ideologię, w której jest podział na lepszych użytkowników i gorszych użytkowników, której sens rozumiecie tylko Wy. Dopóki osoby, które wygrały, się nie ujawniły, było ok. Nie miałyście bladego pojęcia, że wygrały osoby bez 10000 postów na koncie i nikt nie podniósł głosu sprzeciwu. I wychodzi na to, że ci ludzie mieli więcej inwencji i potrafili lepiej w kilku słowach określić Wizaż, niż "stare" Wizażanki. Trzeba było brać udział w konkursie, jako te "znające Wizaż od podszewki", pokazać jego prawdziwą naturę. A że nie wyszło albo się nie chciało? To nie należy się czepiać. NIE MA RÓWNYCH I RÓWNIEJSZYCH!
|
#208 |
|
Konto usunięte
|
Powiem tak:
Skoro byłas pewna,że "wyskoczę" z czymś tam,że obrażanie,że mnie nie znasz itd to ja nie rozumiem... Robisz to celowo? Przewidujesz moje reakcje i celowo mnie zaczepiasz? Jeanne,ja naprawdę mam sporo fajniejszych zajęć niż droczenie się z Tobą.Nie chce mi się,przepraszam... Jeżeli chodzi natomiast o drugą część Twojego posta to zapraszam jeszcze raz do przeczytania wcześniejszych postów(nie tylko moich) w tym wątku jak i w wątku o Braunie. Tam już wszystko zostało miliard razy napisane. Jeżeli dalej nie rozumiesz-trudno,mi już po prostu ręce opadły(uwierz,dosłownie! Nie obiecam,że już więcej się nie odezwę,że nie odpiszę na Twój post bo być może w przerwie na reklamy zajrzę i odpiszę. Również życzę więcej dystansu
|
|
|
|
#209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To taka moja mała konkluzja psychologiczna Nie ma o czym mówić, nie ten czas i nie to miejsce Wybacz![]() Co do konkursu - ja swojego zdania nie zmienię. Uważam, że wszyscy są równi i koniec i kropka. Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru przed telewizorem
|
|
#210 |
|
Zadomowienie
|
ja na przykład mam żal bo wygrało hasło które jest głupie i ODTWÓRCZE... - czemu trudno się dziwić. Tylko tyle ode mnie. Bo na resztę szkoda słów
Nowe wątki na forum Konkursy na wizaz.pl
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:31.

.

Dziwi mnie jednak, że osoba, która nie ma pojęcia o Wizażu bierze udział w konkursie na flagowe hasło portalu 
)