Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5 - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-17, 15:58   #3901
adrijah
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Daria ale fajnie
Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
oo super
a do nas nie przyszła się pochwalić
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
O fajnie
i to jak fajnie szkoda, że tak krótko, ale ważne, że była
ano ostatnio w ogóle tu nie bywała, nie wiem czy zauważyłaś

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
dzis wychodzi nowa nigella i juz czekam na TZa jakbym na szpilkach siedziala ale ja nie moge narazie wychodzic z domu wiec nie moge sama sobie kupic a ten gnom bedzie dopiero kolo 17 w domu chyba ze wpadnie wczesniej zeby mi dac prezencik
Nigella Express po polsku? a ile kosztuje? co prawda rodzice powiedzieli, że nie mam co liczyć na prezent na imieniny, ale mooże mi się uda ich naciągnąć

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Basement Jaxx - Where's Your Head At
oo dzięki lecę szukać

ps. OMG! znalazłam teledysk.. jaki schizowy

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Daria
No co Ty! Gdzież bym śmiała Jak serek sraczetelka?
pycha chociaż ja i tak lubię sobie utrudniać życie i wolę sobie sama wrzucić swoją ulubioną czekoladę do zwykłego serka + świeże truskawki i Darii nie ma

- - - - - -

jestem po mikrodermabrazji
Stary 2008-10-17, 16:09   #3902
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Dzień Dobry

Cytat:
Napisane przez favianna Pokaż wiadomość
jestem tu nowa ale postanowiłam się podzielić z wami moimi dzisiejszymi spostrzeżeniami na temat super pharm
od 3 dni wpadam tam po pracy (mam po drodze) i ślęczę za kremem pod oczy bo mi się kończy. mam tam taka fajną panią sprzedającą co już mnie rozpoznaje i wita (nic dziwnego jak co dzień ostatnio jestem :P ) i ona przy okazji rozmów o peelingach poleciłam mi clairial peel SVRa który kosztuje niestety 180 zł.
jak wychodziłam przeszłam się na druga stronę ulicy do innej apteki i tam... ten sam specyfik kosztował normalnie (bez promocji) 148 zł
zraziłam się do SP
pośledzę jeszcze ich ceny i zobaczę czy to był wyjątek czy reguła
To bardzo dziwne.... Cena powinna być m/w taka sama wszędzie! Albo nie wiele się od siebie różnić a nie prawie 40 zl! To pojechali równo...

Ciekawe czy przy innych produktach nie ma takich numerów A ja nawet o tym nie wiem!

Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
jak to nie? jeżeli ćwiczysz z nim aktywnie, a nie biernie to sporty nocne się jak najbardziej liczą

ja akurat miałam wf na który przyszło aż.. 5 osób, to o 1 więcej niż tydzień temu
Uf.. to jednak się liczy

A ja myślałam że ty tak z własnej chęci i zapału tak na ten basen biegasz a ty masz WF....

Ja na wf chodziłam 2 lata temu na ...siłownie! Siłownia na studiach jest najlepsza Robisz co chcesz -nikt cię nie pilnuje i dodatkowo możesz sobie popatrzeć na mięśniaczków

your Angel - ja się z tobą nie spieram...mi oni po prostu nie przeszkadzają! NIech robią z własnymi pieniędzmi to co chcą ..

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Moje rozszerzone pory w każdym rozświetlaczu wygladają na większe, obojetne czy to subtelne rozświetlenie czy mocniejszy błysk, no więc wszystkei idą pod podkład, da się z tym zyć
Ja też mam błyszczyk Ziaji gruszkowo-brzoskwiniowy, mogłoby więcej dawać tą gruszką, ale trudno. Faktycznie jest taki balsamowaty bardziej, ale dziś się sprawdził u mnie.
Aha i nie myślcie, że go kupiłam, zamieniłam się z siostrą na jednego smackersa
A znasz Pumę I'm going? To podobny ale dużo lepszy zapach- przynajmniej na mnie
1. ja też mam rozszerzone pory ..na policzkach koło nosa.. I nijak nie dają się zmniejszyć cholery jedne
A szukanie podkładu to już masakra..Prawie każdy podkład :czy to do cery suchej czy do cery mieszanej ..włazi mi w te pory a ja tego nie trawie

2. ja mam Żurawinowo-Poziomkowy... FAJOWY JEST
Czysta żurawinka...uwielbiam! Ale rzeczywiście to raczej balsam "zapachowo-ochronny" niż błyszczyk....Choć jako balsamik się sprawdza znakomicie

3. A wiesz Rzyrafko że nigdy go nie wąchałam??? Miałam ostatnio Pumę Flowing
Ładnie -słodko pachniała...koleżanki się zachwycały ale nie jest to prawdziwie "mój" zapach a tej Nowej I'm GOING nie wąchałam...a co też sama brzoskwinka?

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Udało mi się znowu wykończyć parę kosmetyków, m.in. masełko sezamowe i smackersa. Oczywiście nic nie kupiłam
Brawo!

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Coś mnie korcą malowidła do ust - a miałam spokój przez kilka mieisęcy ... Pisałam tu wczoraj o 2 błyszczykach z Avonu, ale wieczorem wpadły mi w oko szminki Anew - zwłaszcza kolor Silky Pink ...

Ehh jakiś kryzys mam chyba ...
ja dziś właśnie jedno mazidło nabyłam
Jakieś to to nowe w sprzedaży ..z kolagenem z Soray'i ...

A te szminki o których piszesz ..czy one nie są przypadkiem przeciwzmarszczkowe??? A ty młoda kobita jesteś!

Nie udał mi się odwyk kosmetyczny..Byłam dziś w TESCO ..a tu połowa kosmetyków wycofują ze sprzedaży! No to nabyłam Tonik do twarzy i krem na noc.

Tonik (3zl) z POLLENY EVy z koniczyną ...swoją drogą ŚWIETNA seria Tania jak barszcz a dobrze na moją wrażliwą buźkę działa .

Krem to ich ten tescowy -w granatowym opakowaniu.. Kiedyś mąż kupił i wiecie co? Nie spodziewałabym się że te ich "markowane na tesco" kosmetyki mogą coś dobrego z działaś a on jest niczego sobie
..

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-17, 16:48   #3903
isa666
Zakorzenienie

W Vivie jest próbka jakiegoś nowego podkładu Age Vitality Astora z SPF 22(twarzą w reklamie jest Grażyna Wolszczak). Wymaziałam sobie łapsko, bo mi się twarzy nie chciało i niestety odcień 301(ten, którego ponoć używa p. Wolszczak) jest okropnie pomarańczowy(a jest to drugi wg. jasności kolor, wszystkich jest 4) Wygląda jak podkład z bazaru, kolor nie jest naturalny
Jest lekko kryjący, przejrzysty. Ale mi się nie spodobał
Stary 2008-10-17, 17:00   #3904
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Strasznie! Ja się maluję o 6.00 i nienawidzę tego sztucznego światła
Ale trzeba sobie jakoś radzić
Cytat:
Napisane przez isa666
your Angel najgorsze, że ciemności to dopiero nadchodzą Ja pamiętam, jak pracując na poczcie musiałam się malować o 5.30 w okresie listopad-grudzień. Poza tuszem i błyszczykiem nie nakładałam już nic.
Dziewczyny, macie rację. Najgorsze jeszcze zdecydowanie nie nadeszło
Cytat:
Napisane przez Vibeska
Dostałam dzisiaj krem Estee Lauder Re-Nutriv i będem go testować.
A z kosmetycznych kupiłam tylko peeling Joanny i wieczorem zrobię sobie dzień rolnika.
Eeeej, ale o co chodzi z tym dniem rolnika ? Jakiś lokalny zwyczaj Tzn domyślam się, że chodzi o sesję upiększającą, ale jaki związek ma z tym rolnik ?

Cytat:
Tadam! Wróciłam z Urzędu Pracy i jestem już pełnoprawną bezrobotną
Znalazłam parę ofert staży, ale tylko w sumie 2 są takie, że mi odpowiadają(bo szukam stażu w biurze jakimś). Spisałam nr telefonów i będę dzwonić i pytać. Pieniądze na staż są, więc jak szybko znajdę firmę, która mnie przyjmie to może jeszcze w listopadzie zacznę
Super, trzymam za dalsze powodzenie akcji
Czy mogę się tak ciekawsko podpytać czy będziesz łączyć odbywanie stażu z jednoczesną nauką? Tzn studiujesz jeszcze?

Ja studiuję dziennie i zbieram się za poszukiwanie jakiejś roboty na 3/4 etatu... Na staż raczej nie będę uderzać ze względu na symboliczną zapłatę Chciałabym sobie odłożyć trochę kasy na motor oraz na wycieczkę do Turcji w przyszłym roku
Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
your Angel - ja się z tobą nie spieram...mi oni po prostu nie przeszkadzają! NIech robią z własnymi pieniędzmi to co chcą ..
Sweet Jelly, absolutnie tak tego nie odbieraj. Tzn jako spieranie
Ja oczywiście też daleka jestem od zaglądania komuś do portfela i rozkazywaniu mu co powinien kupować a czego nie. Tak sobie rozmawiamy w naszym gronie, wyrażamy zdanie. No i piszę, że dla mnie perfumy to ideologia i nie podoba mi się kiedy ktoś leczy swoje kompleksy za pomocą podrób. Jednak życie to sztuka wyborów a poza tym naprawdę istnieją istotniejsze wykroczenia społeczne...

Mam cały woreczek wybranych przeze mnie próbeczek niszowych perfum Mam w związku z nimi pewne plany, ale o tym na razie sza, żeby nie zapeszyć
Stary 2008-10-17, 17:00   #3905
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Madziarro, a powiedz Ty szukasz właśnie czegoś głęboko regenerującego? Masz suche włosy?
Bo tak jak mówię - mam wrażenie (choć mogę się mylić), że te specyfiki najfajniej działają właśnie na grube, suche i farbowane włosy. W przypadku innego, delikatniejszego typu włosów może dojść do przedobrzenia Tak jakby nastolatka użyła kremu liftingującego
Ja mam b. suche włosy od połowy długości i tam włąśnie nakładam maski , gdyż moje włosy nie są zbyt grube

Cytat:

Co do Brauna, to AgaZ wyjaśniała, że to nie chodzi o wizerunek osobisty, tylko np. o prezentowanie w mediach wyników tego testu konsumenckiego, naszych opinii itp. madziarra, tak to jest? Bo jak oni by mi kazali wystąpic w jakiejś reklamie to ja rezygnuję.
Jest dokładnie tak jak opisałaś, żadnej reklamy z naszym udziałem nie będzie

Udanej randki

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-17, 17:05   #3906
isa666
Zakorzenienie

Aniołku ja studiuję zaocznie, z tym, że na mojej "kochanej" uczelni często też bywam w tygodniu w czasie sesji(np. od 3 tygodni jeżdżę co poniedziałek na godzinę 12 do jednego profesorka, bo nie mogę się doczekać na wyniki i wpisy z ostatniej poprawki ). Nie mniej jednak mam nadzieję, że jakoś pogodzę staż ze studiami(zostało mi pół roku a potem obrona licencjata). Poza tym myślę, że z takim pracodawcą prędzej się dogadam w sprawie zjazdów na uczelni, bo to nie on będzie mi płacił za pracę, no i wielu studentów zaocznych właśnie pracuje na stażach

A co do płacy, teraz za staż jest ok. 650 zł na rękę. Ja niecałe 600 zł zarabiałam na 3/4 etatu na poczcie mając roboty po uszy, stresy i jeszcze mnie naczelniczka na uczelnię nie wypuszczała
Stary 2008-10-17, 17:06   #3907
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Tadam! Wróciłam z Urzędu Pracy i jestem już pełnoprawną bezrobotną
Znalazłam parę ofert staży, ale tylko w sumie 2 są takie, że mi odpowiadają(bo szukam stażu w biurze jakimś). Spisałam nr telefonów i będę dzwonić i pytać. Pieniądze na staż są, więc jak szybko znajdę firmę, która mnie przyjmie to może jeszcze w listopadzie zacznę
No to super, trzymam kciuki żebyś szybko znalazła staż.

Cytat:
A gdzie?
A na Gertrudy w Sabie. Taniej niż na All.

Cytat:
A te szminki o których piszesz ..czy one nie są przypadkiem przeciwzmarszczkowe??? A ty młoda kobita jesteś!
Szminki przeciwzmarszczkowe?:conf used: A cóż to za wynalazek?

---

Byłam dzisiaj w Rossmannie po dezodorant i strasznie kusiło mnie afrykańskie mleczko Bielendy w promocji, ale się dzielnie oparłam, chociaż wyciągałam już po nie rękę.

Kończę też chyba z bojkotem Galerii Centrum, chociaż trochę mnie rozczarowali, bo nie było testera L de LL i nie mogłam sobie przypomnieć zapachu.

Za to w końcu zaczynają mi się układac sprawy na uczelni i bardzo mnie to cieszy.

Sprzedawca od zestawów JT napisał mi, że będzie jeszcze je wystawiał, więc chyba jednak złamię odwyk jak się pojawią...
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-17, 17:17   #3908
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
Sweet Jelly, absolutnie tak tego nie odbieraj. Tzn jako spieranie
Ja oczywiście też daleka jestem od zaglądania komuś do portfela i rozkazywaniu mu co powinien kupować a czego nie. Tak sobie rozmawiamy w naszym gronie, wyrażamy zdanie. No i piszę, że dla mnie perfumy to ideologia i nie podoba mi się kiedy ktoś leczy swoje kompleksy za pomocą podrób. Jednak życie to sztuka wyborów a poza tym naprawdę istnieją istotniejsze wykroczenia społeczne...
wiem że tylko rozmawiamy

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Szminki przeciwzmarszczkowe?:conf used: A cóż to za wynalazek?

---

Byłam dzisiaj w Rossmannie po dezodorant i strasznie kusiło mnie afrykańskie mleczko Bielendy w promocji, ale się dzielnie oparłam, chociaż wyciągałam już po nie rękę.

ano..

cała seria :cienie, puder w kamieniu itd jest poświęcona kobietkom "dojrzałym"..a szminki nazywają się "przeciw oznakom starzenia" Chociaż wątpię by coś mogły zdziałać

Stwierdzam z przykrością że przydałby mi się puder sypki a nie mam kasy ani pudru czyli 1 słowem LIPA...

Jaki byście mi poleciły puder sypki?? Tak do 50 zł.. Tak tylko pytam z kosmetykoholicznej ciekawości

Stary 2008-10-17, 17:19   #3909
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Ja mam b. suche włosy od połowy długości i tam włąśnie nakładam maski , gdyż moje włosy nie są zbyt grube
Aha

Cytat:
Aniołku ja studiuję zaocznie, z tym, że na mojej "kochanej" uczelni często też bywam w tygodniu w czasie sesji(np. od 3 tygodni jeżdżę co poniedziałek na godzinę 12 do jednego profesorka, bo nie mogę się doczekać na wyniki i wpisy z ostatniej poprawki ). Nie mniej jednak mam nadzieję, że jakoś pogodzę staż ze studiami(zostało mi pół roku a potem obrona licencjata). Poza tym myślę, że z takim pracodawcą prędzej się dogadam w sprawie zjazdów na uczelni, bo to nie on będzie mi płacił za pracę, no i wielu studentów zaocznych właśnie pracuje na stażach

A co do płacy, teraz za staż jest ok. 650 zł na rękę. Ja niecałe 600 zł zarabiałam na 3/4 etatu na poczcie mając roboty po uszy, stresy i jeszcze mnie naczelniczka na uczelnię nie wypuszczała
Kurczę, folgują sobie tam u Was

Wiesz, ja już w wakacje złożyłam kilka cv w paru sklepach ( a więc praca niewymagająca ogromnych kwalifikacji i praktyki) i odzew był mikry. Mam wrażenie, że przez to że studiuję dziennie Pracodawca woli kogoś bardziej dyspozycyjnego
Bardzo bym chciała żeby tym razem się udało

Cytat:

Kończę też chyba z bojkotem Galerii Centrum, chociaż trochę mnie rozczarowali, bo nie było testera L de LL i nie mogłam sobie przypomnieć zapachu.

Za to w końcu zaczynają mi się układac sprawy na uczelni i bardzo mnie to cieszy.

Sprzedawca od zestawów JT napisał mi, że będzie jeszcze je wystawiał, więc chyba jednak złamię odwyk jak się pojawią...
A mleczko to Powitanie z Afryką ? Pachnące identycznie jak OI ?

Co do L... Obawiam się, że znowu wystawię Twój odwyk na poważną próbę Widzisz cenę testera ? Kupiłam tam jeden z moich flakoników - wszystko jest na medal
Stary 2008-10-17, 17:27   #3910
isa666
Zakorzenienie

ice

Aniołku ja mam problemy ze znalezieniem pracy mimo iż jestem dyspozycyjna od poniedziałku do piątku I też szukałam pracy i w firmach, i w sklepach czy drogeriach....i ciągle była cisza.... A myślałam, że doświadczenie z poczty przy obsłudze klienta coś da, tymczasem nie dało narazie nic.
Staż jest dla mnie szansą na zdobycie nowego doświadczenia i na tym mi zależy.
To, co chciałabym robić w życiu nie jest związane z pracą biurową jakiej głównie szukam, ale zdaję sobie sprawę, że właśnie w takim zawodzie mogę liczyć na w miarę normalne zarobki i swoje własne biureczko A na stanowisku sprzedawcy wogóle się nie widzę, przynajmniej nie na dłuższą metę
Stary 2008-10-17, 17:41   #3911
zizou
Zakorzenienie

ja lolite kupie chyba jak zacznie obowiazywac nowa gazetka SP w czwartek. po testach moge stwierdzic ze: L de LL lezy na mnie bardzo ladnie, nie dziala migrenogennie i ma przyzwoita trwalosc. to wszystko sprawia, ze moge nabyc 50 tego zapachu w korzystnej cenie

zrobilam w koncu stara i sprawdzona tarte tatin jednak przepis, ktory podala Vibeska zapisalam sobie na kartce i wsadzilam do magicznego kajetu, bedzie robiona w niedziele
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-17, 17:46   #3912
adrijah
Zakorzenienie

Sweet ze swojej własnej nieprzymuszonej woli zapisałam się na wf na basen nie chciałam aerobiku, strzelania, tańczenia ani żadnych innych
Stary 2008-10-17, 17:47   #3913
sleepy
Zakorzenienie

przyleciała do mnie kolejna soczysta tubeczka
tym razem Vanilla Soul
Stary 2008-10-17, 17:49   #3914
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
A mleczko to Powitanie z Afryką ? Pachnące identycznie jak OI ?

Co do L... Obawiam się, że znowu wystawię Twój odwyk na poważną próbę Widzisz cenę testera ? Kupiłam tam jeden z moich flakoników - wszystko jest na medal
Tak. Uwielbiam to mleczko.

Cena kusząca, ale chyba jednak wezmę 50-tkę za 99zł w SP, jeżeli już, bo 80ml to dla mnie pojemność nie do przejedzenia dla zapachu, który nie jest moim numerem 1, 2 lub 3.

Cytat:
ja lolite kupie chyba jak zacznie obowiazywac nowa gazetka SP w czwartek. po testach moge stwierdzic ze: L de LL lezy na mnie bardzo ladnie, nie dziala migrenogennie i ma przyzwoita trwalosc. to wszystko sprawia, ze moge nabyc 50 tego zapachu w korzystnej cenie
Obawiam się, że mi też podejdzie w tym roku Lolitka, a to niezbyt dobrze wróży moim i tak mocno nadwyrężonym finansom.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-10-17, 17:51   #3915
bossy
Zakorzenienie

W ogóle to Wam nie powiedziałam, że przeszłam rekrutację u siebie do tego banku.. ale nie było miejsc narazie. Więc zapytałam o Wawę..i..byłam na rozmowie. Miałam w sumie 2 rozmowy w Wawie, w środę i wczoraj...i..dostałam tam pracę...

Edit:
Daria
Ja lubię ananasa polanego jogurtem naturalnym i na to starta czekolada mleczna czasem jem to na obiad

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-17, 17:55   #3916
iceflower
Przyjaciółka KWC

Gratulacje Bossy.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-10-17, 17:57   #3917
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Gratulacje Bossy.
Dziękuję
Panowie powiedzieli, że już kogoś mieli na tą posadę..zabrałam komuś pracę! No dobra nie zabrałam

.supergirls just fly.
Stary 2008-10-17, 18:05   #3918
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Bosiaku, gratulacje wielkie
A czym będziesz się w tej pracy zajmować ??

Zdyskwalifikowałaś konkurencję jednym posunięciem

Widziałam dziś na zakupach nową serię z Bielendy z bawełną, w takich zółtych opakowaniach, kurcze dwie dychy za jeden kosmetyk, coraz droższe te nasze polskie firmy się robią :/
Stary 2008-10-17, 18:06   #3919
bossy
Zakorzenienie

Vibesko
Dziękuję Będę pracowała w banku jako doradca klienta przynajmniej można się w tej pracy i rozwijać i co jakiś czas dostawać podwyżki

.supergirls just fly.
Stary 2008-10-17, 18:08   #3920
Hosenka*
Zakorzenienie

Em: udanej randki

Sweet_Jelly: jak ja tam młoda Stara już ze mnie. Ćwiećwiecze już stuknęło Poza tym taka szmineczka zapewne zadnej rewolucji nie zdziała

Adrijah: doszedł HI??

Bossy: gratulejszyn

Isa: no to widze że różne są "drogi" zdobycia stażu - do mnie sami z UP zadzwonili z propozycją. Ale w sumie nie wazne jak, ważne że jest szansa na powodzenie . Zwróć też uwagę jaka jest szansa potem na przyjęcie.

Czy ktoś testował może nawilżający balsam do twarzy z minerałami Vichy??

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-17, 18:13   #3921
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
Vibesko
Dziękuję Będę pracowała w banku jako doradca klienta przynajmniej można się w tej pracy i rozwijać i co jakiś czas dostawać podwyżki
A ja właśnie z banku uciekłam.. Wszędzie byle nie w baku.. nie wart jest tego ..nawet gdyby na wejście dali mi z 5 tysiaków na łapę...

byłam doradcą klienta.. i mam po uszy ale może twój bank będzie lepszy i będzie to praca która sprawi ci satysfakcję.. Powodzenia i nie zniechęcam już więcej

Cytat:
Sweet ze swojej własnej nieprzymuszonej woli zapisałam się na wf na basen nie chciałam aerobiku, strzelania, tańczenia ani żadnych innych
aha

ja też bardzo lubię pływać ale tylko w wannie- ciepłej kąpieli z dużą pianką hihi

Kurcze jak już zimno się zrobiło..
Dziś po raz 1 wyszłam w czapce... a w domu to bez ciepłego -wełnianego swetra to nie egzystuje... Do tego moje niskie cisnienie..
A jeszcze niedawno było piekne -słoneczne i cieplutkie lato!!

Czas tak szybko mija ,że ani się obejrzę a już będzie Boże Narodzenie..
Kiedyś jak byłam mała ten czas chyba wolniej płynął

Stary 2008-10-17, 18:16   #3922
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Czy ktoś testował może nawilżający balsam do twarzy z minerałami Vichy??
To ta nowość z serii Aqualia Thermal? Ja nie testowałam, ale jak gdzieś zdobędę próbkę to chętnie przetestuję.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-10-17, 18:17   #3923
bossy
Zakorzenienie

Sweet_Jelly,
pracowałam już wielkorotnie tam gdzie miałam kontakt z klientem i to bardzo bardzo niemiłym, tam gdzie b.dużo wymagali itp. i żyję. zależy od nastawienia zobaczymy z resztą może ucieknę, może nie

a swoją drogą mogę zapytać co konkretnie Ci nie odpowiadało?
swoja droga mam jeszcze jedną rozmowę w wawie w innej pracy..

.supergirls just fly.
Stary 2008-10-17, 18:20   #3924
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
Sweet_Jelly,
pracowałam już wielkorotnie tam gdzie miałam kontakt z klientem i to bardzo bardzo niemiłym, tam gdzie b.dużo wymagali itp. i żyję. zależy od nastawienia zobaczymy z resztą może ucieknę, może nie
u mnie nie chodziło o klientów ..to się da przeżyć..
Ale o : mobing, zastraszanie, nadgodziny... Notorycznie w bankach (takich jak mój ) brakuje pracowników...zwalniają się i odchodzą...a tym pracownikom co zostali wlepiają masę nadgodzin tak że nie ma nawet kiedy wydać za nie wolne w kwartale!!

i w pewnym momencie powiedziałam sobie... STOP.

ps: co to mikrodermbrazja? i z jaką cerą (w jakich okolicznościach) mogę sobie ją zrobić??

Stary 2008-10-17, 18:22   #3925
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
To ta nowość z serii Aqualia Thermal? Ja nie testowałam, ale jak gdzieś zdobędę próbkę to chętnie przetestuję.
Tak o to, nie mogłam sobie nazwy dokładnej przypomniec a nie chciało mi się iść do drugiego pokoju po Cosmo w którym to "odmóżdżaczu" jest reklama tegoż cuda

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-17, 18:23   #3926
isa666
Zakorzenienie

bossiaczku gratuluję pracy

Hosenko właśnie mam taką 1 ofertę, gdzie oprócz tego, że deklarują możliwość zatrudnienia po odbuciu stażu to jeszcze napisali, że można liczyć na jakieś dodatkowe pieniążki Ciekawe ile w tym wszystkim prawdy, no ale okaże się w poniedziałek jak tam zadzwonię.
Oby tylko ta oferta była aktualna, bo raz miałam taką sytuację 2 lata temu, że zaproponowiali mi staż(miałam telefon z Urz. Pracy) i jak sobie wybrałam ofertę to się okazało po zadzwonieniu tam, że już nieaktualna. A to się akurat tyczyło stażu na poczcie, gdzie potem pracowałam.
Stary 2008-10-17, 18:24   #3927
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie nie chodziło o klientów ..to się da przeżyć..
Ale o : mobing, zastraszanie, nadgodziny... Notorycznie w bankach (takich jak mój ) brakuje pracowników...zwalniają się i odchodzą...a tym pracownikom co zostali wlepiają masę nadgodzin tak że nie ma nawet kiedy wydać za nie wolne w kwartale!!

i w pewnym momencie powiedziałam sobie... STOP.

ps: co to mikrodermbrazja? i z jaką cerą (w jakich okolicznościach) mogę sobie ją zrobić??

Naczytałam się sporo na forach o takich sprawach, jednak sama jestem zdania, że wszystko zależy od placówki, ludzi, którzy tam pracują i managera. Przykładem jest moja znajoma, pracuje w jednym banku, wszyscy ją straszyli, że taki okropny, beznadziejny itp itp, a ona pracuje spokojnie już 2 rok i wszystko jest jak najbardziej ok. Mogę zapytać w jakim banku pracowałaś? (odp mi na PW jeżeli nie chcesz na forum) byłabym wdzięczna

.supergirls just fly.
Stary 2008-10-17, 18:39   #3928
off-wietrzka
Rozeznanie

zgodnie z obietnicą zamieszczam fotki mojego prześlicznego flakonika Euphorii z kryształkami Swarovskiego...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg euphoria2.jpg (37,8 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg euphoria.jpg (43,6 KB, 32 załadowań)
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-17, 19:23   #3929
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Nigella Express po polsku? a ile kosztuje? co prawda rodzice powiedzieli, że nie mam co liczyć na prezent na imieniny, ale mooże mi się uda ich naciągnąć
80 zlotych troche okrojona wzgledem angielskiej wersji no ale mowi sie trudno
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-17, 19:50   #3930
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
Edit:
Daria
Ja lubię ananasa polanego jogurtem naturalnym i na to starta czekolada mleczna czasem jem to na obiad
mam świeżego ananasa jogurt chyba też się znajdzie fajny obiad ja chyba sobie zafunduję takie dekadenckie śniadanie

Cytat:
Adrijah: doszedł HI??
prawie od tygodnia noszę w portfelu avizo i cały czas mi nie po drodze na poczte ale postaram się w poniedziałek. może kolega przyjedzie do Wawy, to znowu go będę musiała z centralnego wydostać to może wtedy sobie podjadę jeden przystanek dalej i w końcu odbiorę

Cytat:
aha

ja też bardzo lubię pływać ale tylko w wannie- ciepłej kąpieli z dużą pianką hihi
w wannie z duuuużą ilością piany też lubię się pluskać wręcz uwielbiam przez ostatni rok byłam pozbawiona wanny i nie wyobrażasz sobie jak cierpiałam ale już ją mam

Cytat:
80 zlotych troche okrojona wzgledem angielskiej wersji no ale mowi sie trudno
lepsze to niz nic mnie gubią angielskie miary jak zaczynam przeliczać wychodzi klęska z matematyką to ja się nigdy nie polubię

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości