![]() |
#4081 |
Raczkowanie
|
Dot.: aktualna lista marzeń
Ok to może być dziwne, ale na mojej liście marzeń pod nr 1 figuruje Terre D'Hermes... a w zasadzie jakiś damski odpowiednik... znacie coś takiego?
Plizzz pomóżcie bo w przeciwnym razie będę tej jesieni używać męskiego Terre i kobity się będą za mną oglądać...
#4082 |
BAN stały
|
Dzing
Tea for Two Un Bois Vanille Czas ustalić kolejność ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4083 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Marzeń chwilowo nie mam, co najwyżej chciejstwa. Ale na razie nie zamierzam żadnego realizować. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4084 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapewniam, ze na kobiecie pachnie tak samo wyjatkowo jak i na mezczyznie. Prywatnie, jesli juz mamy sie trzymac idiotycznej zgola ideologi podzialu Femme/Homme uznalabym Terre za unisex ( zeby kobiety nie mialy niepotrzebnych watpliwosci ;-) ) ![]() w temacie, na moja liste wpisuje Pasage d'Enter ( proby wypadly pomyslnie, czas na spelnienie ) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4085 |
Raczkowanie
|
Ho ho, a to mnie zaskoczyłyście
![]() Już myślałam, że mi coś na głowę padło. Choć przypuszczam, że używanie Terre mogłoby się źle skończyć. Już widzę jak się na mnie ludzie w pracy będą gapić - rozanielone oczy, błogi uśmieszek, myślami w ramionach jakiegoś czarodzieja z baśni fantasy... ![]()
#4086 |
Nindżopesz
|
Mi się marzy Avignon CdG a w Guerilli ciągle remont
![]() i Fireplace Demeter niby już leci z USA ale ostatnio odwołali przesyłkę ![]() Kilka zapachów chcę poznać i dla odmiany nigdzie ich nie ma ![]() Tak to jest, człowiek chce kasę wydać i nie ma na co, ehhh. |
![]() ![]() |
![]() |
#4087 |
Zakorzenienie
|
Aktualnie moje marzenia sprowadzają się do 3 flakoników: Coco M., BC oraz Amor Amor...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4088 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() - Kyoto - Jaisalmer - Ouarzazate - Wenge + Labdanum DK - Gucci PH - Eau des Merveilles - Black Tourmaline Durbano - Incense N. Kamali - L’air du Desert Marocain - Angel Molekuły już do mnie fruną ![]() A oprócz tego, jedno gwałtowne i rozpaczliwe marzenie zapachowe - jeszcze nie zdążyłam wpisać go na listę - a już bliskie realizacji ![]()
![]() |
#4089 |
Zakorzenienie
|
Widzę Papużko, że niektóre marzenia nam się pokrywają
![]() ![]() A moje aktualne chciejstwa (własne flaszki) to: Sequoia Kyoto Quarzazate Ostatnio jako chciejstwo (na miarę odleweczki) dołączył do nich zapach, który jest moją najnowszą, o dziwo słodką fascynacją, a mianowicie Ambre et Vanille E.Coudray. Coś w nim jest, coś niepokojącego i intrygującego. Chciałabym go bliżej poznać ![]() Aaaaa, zapomniałam o najważniejszym - marzy mi się Statkus, ale to raczej nierealne chciejstwo - nawet jak uciułam, to gdzie ja go kupię???? ![]() Edytowane przez Daffodilka Czas edycji: 2008-10-14 o 16:34 Powód: Uzupełnienie |
![]() ![]() |
![]() |
#4090 |
Raczkowanie
|
Dostałam dziś ofertę z YR. Kusi mnie okrutnie Neonatura Cocon, najbardziej intrygujący zapach tej firmy. Nie wiem, co robić... Mam ochotę na taki właśnie zapach.
Na mojej liście marzeń (na wyższych pozycjach) są: - HP (cudo!!!) - OI (poradźcie, proszę, gdzie można ją kupić, poza Allegro) - LL (po kilkuletniej przerwie) - Oriental Bois (nie wiem gdzie kupić, w Quality nie ma) Edytowane przez Cairo Czas edycji: 2008-10-14 o 06:49 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
#4091 |
Zakorzenienie
|
L'Eau de Jatamansi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4092 |
Zakorzenienie
|
Marzę:
- YSL Cinema (EDT czy EDP? oto jest pytanie ![]() - J. Sander Style - Burberry Brit Red Mieć muszę po flakonie. Escada Incredible me wypadła chwilowo z listy, kupiłam 2 próbki i nie zachwyca, a miała powalić na kolana, umilić dzień i spowodować uśmiech na twarzy, jednak aplikowana z próbki gaśnie szybko, a testowana w Douglass pięknie trwała słodycz tiramisu. Może to kwestia sposobu aplikacji i jednak Incredible me piękniej pachnie nie nakładana patyczkiem, a sprayem.
![]() |
#4093 | |
Zakorzenienie
|
Żonkilko
![]() ![]() Cytat:
![]() Z listy skreślam Ouarzazate. ![]() ![]()
![]() |
#4094 |
Zakorzenienie
|
Zachciało mi się Crystal Noir EdT
![]()
![]() |
#4095 |
Zadomowienie
|
Prada/Prada Intense Deluxe
Etra Escada Magnetism Classique/Gaultier 2 (dzisiejsze, najświeższe zachciewajstwo) (no i żeby ta Habanita doleciała) Z tymi wszystkimi flaszkami osiągnęłabym chwilowy Zen. No dobrze - New Haarlem i Shaal Nur także bardzo pożądane ![]()
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
![]() ![]() |
![]() |
#4096 |
Zakorzenienie
|
U mnie lista chyba sie skróciła
![]() Niedługo powinnam za to dostać odleweczkę Gris Clair ![]() Prady EdP mam jeszcze kilka próbek, więc też chwilowo nie ma ciśnienia.
#4097 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4098 |
Zadomowienie
|
Chyba tylko Gucci PH.. i prawdopodobnie spełni się w ten czwartek (SP).
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4099 |
Rozeznanie
|
To co ostatnio nie daje spokoju mojej biednej głowie to:
Dune - chce mieć, muszę mieć, ale odwlekam chwile zakupu w czasie. Coco Mademoiselle - popularne, komercyjne, ale kij z tym, bo piekne Już zostało zamówione, dlatego cudny Dune musi trochę poczekać. Pure Poison - to chyba najtrwalszy zapach jaki znam, nie do końca moje klimaty zapachowe, ale ten ogon... mmmmhhh. Takie dziewczęce. I gdzieś... kiedyś... Sensi Alien Cinema YSL Ehh, to forum... Ja tak czytam, planuje, kolekcja się powiększa szybciutko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4101 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja też tam będę w najbliższy czwartek ![]() A na mojej wish-liście: 1. mały Gustaw 2. odrobinka Prady Irysowej do testów globalnych i to chyba wszystko. Nic mnie ostatnio nie zachwyca ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4102 |
Zakorzenienie
|
Aktualnie mam ochotę na:
HP Amour Kenzo (na początek choć z 5 ml na spróbowanie globalne) Prada
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4104 |
Zakorzenienie
|
Lolita Lempicka, Far Away, Lou Lou, My Queen. Najchętniej małe pojemności, tak z kilkanaście mililitrów. Może używki?... Chyba chcę za wiele
![]() Ostatnio nachodzą mnie zapachowe powroty, głównie te słodkie i pachnące szczęściem. Tego mi potrzeba - zdecydowanie, słodyczy i szczęścia... Leniwej, radosnej, słodkiej chmurki, którą odgrodzę się od wszystkiego i wszystkich. Poza tym marzy mi się zapach palonych liści, bo - jako że wszystko co dobre za szybko się kończy - tym naturalnie jesiennym aromatem niedługo będę mogła się nasycać. Złota polska jesień minie, a ja będę brodzić po kolana w smętnych kałużach. I zastanawiam się nad powrotem do Dune. A po dzisiejszym szalonym miksie Avignon i Jaisalmer, zamarzyło mi się dodatkowo diabelne kadzidło. Nie wiem gdzie szukać, nie wiem czego szukać. Avignon to prawie ideał, aż mam ochotę się w niego wgryźć i żuć do spopielenia... Ale mam tylko marną odlewkę, przydałoby się więcej tego szaleństwa. Oj Rachelo, kiepsko z tobą.
#4105 |
Zakorzenienie
|
Rachela!
![]() Na serio Far Away? Lubiłam kiedyś, zużyłam tylko próbkę, bo zawsze jakoś się mijałyśmy z konsultantką ![]() A moim ulubionym jesiennym miksem jest dym ogniskowy Bonfire albo Burning Leaves zmieszany z Avignon. Próbowałaś? A najbardziej diabelne kadzidło to chyba Black Tourmaline...
#4106 |
Zakorzenienie
|
Papugo
![]() Na serio Far Away ![]() Oj chyba zapoluję. Bonfire znam i miałam, niestety trochę mnie męczył... Za bardzo kiełbaskowy. Ale, ale! Mam jeszcze Holy Smoke - ciekawe, jak mi teraz zasmakuje z Avignon? Dziura w głowie, dziękuję za łyk inspiracji. Black Tourmaline (wstyd pisać) nie znam; może niedługo uda mi się niuchnąć.
#4107 |
Zakorzenienie
|
Far Away jest piękny - potwierdzam i ja
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4108 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4109 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4110 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co do Lolki, to też jest dla Ciebie nadzieja, że parę mililitrów wpadnie Ci w łapki ![]() Muszę tylko odszukać fiolki. A co do moich marzeń, to w sumie powinnam siedzieć cicho, bo wpisałam się w wątku odwykowym ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.