![]() |
#211 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VI
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Sabb, odnośnie starszych osób zgadzam się z każdym Twoim słowem ![]() Fav, trzymam kciuki za pomyślność zadania ![]() Hecate, fajnie wyglądacie ![]()
![]() |
#212 |
Zakorzenienie
|
Madzik Monster stajl
![]() Mnie to się zdarza ostatnio prawie codziennnie po 40 minut, czasem godzinę. Tak jak pisałam - dla mnie to zamiennik na ćwiczenia fizyczne. Oczywiście ćwiczenia dają precyzyjniejszy i szybszy efekt, ale zmusić się za skarby świata nie mogę. A do tanecznych wygibasów - nie muszę się zmuszać ![]() Dzięki Sab ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
Zobaczcie jakiego fajnego gościa dziś miałam na śniadaniu
![]() ![]()
#214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny i Chłopaki - szukam "Traktatu o dobrej robocie" Kotarbińskiego - może ma ktoś z was w wersji elektronicznej ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
Ale mam opóznienie
![]() ![]() Miłej soboty dla Was! Dzis spedzam czas w kuchni i czytam 5 tom "Królowie Przeklęci"- mord goni mord.Kocham te ksiązke i wracam do niej którys raz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdenerwował mnie telefon że ma przyjść administrator sieci w sprawie mojego braku normalnego internetu, bo nie mam czasu siedzieć z nim, a ten ma przyjść po 13 (ojciec czeka na mnie, a ja też się tak samo nie znam jak i on ![]() Jednak będąc realistką, skoro nie przychodzi od ponad 6 miesięcy to dziś pewnie też nie przyjdzie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
ja jade na wioche Angola - w planach jakies foto zrobic.
Za wszystkie mile slowa dziekuje ![]() Przepiekna sikoreczka! A wyglada jakby strasznie zimno bylo juz w PL. Tu tez ale inaczej - jakos te temparatury odbieram w nieco inny sposob. Ale w2ciaz uswiadczysz noca na ulicach laski rozebrane jak latem ![]() No lub S. w rekawiczkach, czapce i tylko cienkiej bluzie trzesacego sie z zimna. Za kazdym razem. Ja w kurtce, szaliku - okutana stoja i nie straszne mi pizganie a ten w dreszczach. |
![]() ![]() |
![]() |
#219 | |
BAN stały
|
Bąki, czyli trzmiele
![]() Cytat:
![]() Do nas przylatują już od wielu lat, po kilka. Rodzice co roku coś im "wystawiają". Ostatnio zajęły się słonecznikami - cały balkon był zawalony łupinkami. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
Uff, po parudniowej nieobecności wreszcie dorwalam się do Wizażu. Po południu ponadabiam zaległości
![]()
#221 | |||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Musisz się bardziej postarać. ![]() Cieszę się. Naprawdę. ![]() Myślę, że o ile starość otoczona szacunkiem może być w pewien sposób piękna, to samotna starość jest przerażająca... Cytat:
U nas nie ma już sikorek. Wszystko przez gołębie. ![]() Cytat:
A za czas jakiś z przyjemnością powiem "a nie mówiłam". ![]() Zwykle z wielkim trudem przychodzi mi powstrzymanie się od tego. ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#222 |
BAN stały
|
Rozterko Ty i babcią nastolatka..gdzie Ci tam do babci
![]() Szybko zakończyłam zajęcia, jutro troszkę dłużej. |
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Wtajemniczenie
|
Powoli wracam do normalnośći
![]() Bóli brzucha niestety nie udało się zdiagnozować. Pojutrze kolejne usg z pełnym pęcherzem. Całe szczęście już ją prawie nie boli. Mam tylko nadzieję, że nic się już nie wydarzy do mojego wyjazdu. W domu mam mamę ![]() ![]() I jak to mowią nieszczęścia chodzą parami - spalił m i się monitor i muszę kupić drugi. Dziewczyny się cieszą, bo bedą miały płaski. W końcu. |
![]() ![]() |
![]() |
#224 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Mnie również sikorki kojarzą się z polską zimą (za którą nie tęsknię). U mnie w zimie zawsze na plusie, ew w okolicach zera (bardzo, bardzo rzadko). Całą zimą biegam więc ubrana jesiennie. Kagan, powoli widzę do przodu. Dalej trzymam kciuki za córkę. Aggie125 miło cię znowu widzieć.
![]() |
#225 |
Zakorzenienie
|
Pospacerowalam sobie po cmentarzy dzis, poprzygladalam kamiennym aniolom.
Bylo tak cicho i refleksyjnie. No moze za wyjatkiem Si, ktory w ataku glodu spozywal sobie kanapeczki. On zupelnie nie czail czemu ja lubie cmentarze i czemu akurat tu chcialam przyjsc ale skoro chcialam... No to polazil ze mna ![]() http://1.bp.blogspot.com/_npViFjpuPh...h/figurka2.jpg pod ta figura stalam chyba z 5 minut, caly czas mialam wrazenie, ze zaraz mrugnie okiem, ze tylko spi. |
![]() ![]() |
![]() |
#226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A to to samo? Zawsze myślałam, ze to co innego ![]() hecate - wcale się nie dziwię, tez bym się zapatrzyła. piękny ten anioł. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
Zuziu Feniks ma rację, to nie to samo
Hecate-piękny, zamyślony anioł
#229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#230 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Zakorzenienie
|
w moich stronach bąk to to pierwsze, a trzmiel to drugie
#232 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zgadzam się - Rozterko daleko Ci do babci ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Anioł jest przepiękny. No i zdjęcie jest rewelacyjne. Co do owadów to bak i trzmiel to co innego. Trzmiele sa piękne grubiutkie i puchate. Baki sa brzydkie szare i gryzą.
![]() |
#234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
aczkolwiek ja tez bylam przekonana dlugi czas, ze BAK to ten grubasny owad - trzmiel. Na baki mowili ludzie gzyle. Fioletowe buciki taki - http://www.littlewoodsdirect.com/rf/...56&pageSize=12 pasuja do czarnej prostej, krotkiej mini przy ciele? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Zakorzenienie
|
czyli giez to inaczej bąk? a to nie jest to samo co mucha końska?
#236 |
Zakorzenienie
|
Tak giez i mucha końska to jest to samo ale ponoć coś innego gatunkowo niż bąk. Ale wszystkie trzy to muchówki.
#237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() edit: wykropkowałam linkę, bo przy cytowaniu zrobił się z niej tasiemiec na trzy linijki ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
uchh, no niech będą i wszystkie 3 muchówkami
![]() wiem tylko z własnego, tegorocznego doświadczenia, że pogryzienia muchy końskiej to coś, czego nie życzę nikomu ![]() ![]()
#239 |
Zakorzenienie
|
Chyba żadne pogryzienie nie jest miłe. No a fakt jak giez udziabie to się długo paprze rana.
Jak ogólnie lubię zwierzątka tak muchówek nie lubię. Ani much ani gzów ani innego gryzącego lubiącego kupy.
#240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahah - one sa tylko bardzo podobne i w identyko kolorze ale nie dokladnie takie same... a jakie rajstopy?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:45.