Scent Bar VI - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-18, 19:58   #241
kokakola
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar VI

Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość
Chyba żadne pogryzienie nie jest miłe. No a fakt jak giez udziabie to się długo paprze rana.

Jak ogólnie lubię zwierzątka tak muchówek nie lubię. Ani much ani gzów ani innego gryzącego lubiącego kupy.

ja spędziłam 3 tygodnie w lipcu w miejscu położonym na skraju lasu i obok jeziorka - spałam cały czas przy szeroko otwartym oknie (światło do późna palone było też) i nie ugryzło mnie nic (nie wiem, czy to specjalności duńskiego klimatu ); natomiast w ostatni dzień zostałam pokąsana przez jakąś muchówkę (akurat zachciało mi się ubrać spódnicy ), a że pachniałam intensywnie Trouble i było dość duszno.. brrrrrrr, nidgdy więcej
http://www.youtube.com/watch?v=LETsi4eAtho
kokakola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-18, 21:44   #242
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Kagan Pokaż wiadomość
Powoli wracam do normalności...
To świetnie

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
Pospacerowalam sobie po cmentarzy dzis, poprzygladalam kamiennym aniolom.
Bylo tak cicho i refleksyjnie.
Ja też lubię wałęsać się po cmentarzach, szczególnie tych starych

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
w moich stronach bąk to to pierwsze, a trzmiel to drugie
Wychowałem się u dziadków w Wielkopolsce, i trzmiel to był bunk, a ten giez cały kuńska mucha

---

Ma ktoś ochotę na piwo?

Tym razem nie biedronkowy VIP, a Strong Mam mały zapasik w lodówce, w sam raz na samotny wieczór

Jest coś fajnego w TV może?
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-18, 21:52   #243
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Taa, właśnie na TVP1 leci "Nagła śmierć" z J.C. van Dammem - "męskie kino"

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-18, 21:53   #244
annmarie
Wtajemniczenie

GG do annmarie Send a message via Skype™ to annmarie

Cytat:
Ma ktoś ochotę na piwo?

Tym razem nie biedronkowy VIP, a Strong Mam mały zapasik w lodówce, w sam raz na samotny wieczór

Lech

Było, się skończyło właśnie (do wyboru):
- Grand Prix na żużlu
- Piraci z Karaibów

Ale jak masz AXN to za chwilę będzie urocze Lepiej być nie może z niezrównanym Nickolsonem
Stary 2008-10-18, 22:09   #245
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość

A to ja widocznie strasznie niemęski jestem

Cytat:
Napisane przez annmarie Pokaż wiadomość
Lech
Zdrówko!

Cytat:
Ale jak masz AXN to za chwilę będzie urocze Lepiej być nie może z niezrównanym Nickolsonem
Mam tylko "swojską" kablówkę
Stary 2008-10-18, 22:16   #246
yoona
Zakorzenienie

Cytat:

Wychowałem się u dziadków w Wielkopolsce, i trzmiel to był bunk, a ten giez cały kuńska mucha
u mnie tak samo

Blogowy świat

yoona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-18, 23:15   #247
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:

kurde, jak nie oglądam od 5 lat telewizji , tak bym obejrzała
Stary 2008-10-18, 23:17   #248
martwa papuga
Zakorzenienie

U nas też na trzmiela mówi się bąk, a końskie muchy to końskie muchy.

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
Zobaczcie jakiego fajnego gościa dziś miałam na śniadaniu Zdjęcia niezbyt wyraźne, bo nie chciałam jej stresować
Fajny maluch
Cytat:
Napisane przez Kagan Pokaż wiadomość
Powoli wracam do normalnośći
Bóli brzucha niestety nie udało się zdiagnozować. Pojutrze kolejne usg z pełnym pęcherzem. Całe szczęście już ją prawie nie boli.
Mam tylko nadzieję, że nic się już nie wydarzy do mojego wyjazdu.
W domu mam mamę Oznacza to, ze przez dwa tyg. nie muszę gotować Za to wożę ją na badania, do ortopedy, na usg i na zabiegi.

Cytat:
Chyba żadne pogryzienie nie jest miłe. No a fakt jak giez udziabie to się długo paprze rana.
Jak ogólnie lubię zwierzątka tak muchówek nie lubię. Ani much ani gzów ani innego gryzącego lubiącego kupy.
Zgłaszam osy, choć to nie muchówki. I szerszenie.
Łazi to syfstwo po śmietnikach, a później leci mi do talerza. Albo wlatuje znienacka pod pachę i dziabie jak ruszę ręką. Brrrr.
martwa papuga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-18, 23:45   #249
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez martwa papuga Pokaż wiadomość
Zgłaszam osy, choć to nie muchówki. I szerszenie.
Łazi to syfstwo po śmietnikach, a później leci mi do talerza. Albo wlatuje znienacka pod pachę i dziabie jak ruszę ręką. Brrrr.
A wiecie, że u szerszeni żądlą tylko "panie"? Typowe...

Co do pszczół - naszło mnie i muszę wkleić...

"Widziałam ostatnią pszczołę. Wygrzewała się w skrawku słońca zachwycona tak, jakby to było toczące się nieruchomym nieboskłonem życie. Delikatne gazowe skrzydełka podźwignęła w górę i położyła na nich ociężałą głowę. A oczy miała zamknięte.
Stopy — ruchliwe zazwyczaj — obejmował bezwład i bezruch, a jednak dysząca intensywność pręgowanego futerka mówiła, że pszczoła żyje. Odpoczywała po dniu — a może po pracowitym lecie — grzejąc się w umierającym słońcu jesieni. Usiadłam obok niej i cicho, nie chcąc jej spłoszyć, spytałam:
co robiłaś w życiu? miód —
mruknęła nie poruszając
skrzydłem, czy dobrze jest
robić miód?
o — dobrze
i tylko tyle?
tylko — spojrzała na mnie zielonym
pełnym zapachu okiem, wzruszyła
ramionami miód — to jest życie, a teraz
chcesz odejść?
o tak — teraz chcę stać się cząstką zielonego plastra
tańczącą odrobiną pyłu — wiecznym brzękiem
i nie żal ci życia?
nie
moje spiżarnie są pełne ociekającego słońcem miodu — tam w środku z odrobiną zapachu i barwy
lęgną się nowe i nowe pszczoły one będą
brzęczeć umilkła
powietrze drgało poruszane gazowymi
skrzydłami owadów"

Halina Poświatowska
Stary 2008-10-19, 03:39   #250
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
Obyś miała rację ... obyś miała
Oj, Favcio, ja zwykle mam rację. a w tej kwestii to już mur, beton, suchy chleb...

Cytat:
Co do owadów to bak i trzmiel to co innego. Trzmiele sa piękne grubiutkie i puchate.
Baki sa brzydkie szare i gryzą.
Jako rzeczesz!
Trzmiele mnie rozczulają.
Choć zakładam, że przydepnięta taka puchata kuleczka też mogłaby nieźle uwalić.

Cytat:
W moich rejonach też i tez przez długie lata myślałam, że bąk to właśnie trzmiel.
Moje dziecko już rozróżnia.

Cytat:

Jestem bardzo męska.

Nie wiem, czy macie tak, że słuchając niektórych wykonań niektórych utworów chce Wam się płakać z zachwytu...
W filmie Old Boy jest tak fenomenalne Allegro Non Molto z Zimy Vivaldiego, że po prostu dech mi zaparło...

Mam to na płycie grane przez Baroque Chamber Orchestra i naprawdę to nie jest to samo...
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-19, 06:57   #251
MoniaK
Zakorzenienie

Miłej niedzieli Wam życzę szkoda tylko, że dziś zapowiada się zimny i pochmurny dzień ale trudno
Mam zamiar leniuchować i czytać książki
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-19, 07:03   #252
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
szkoda tylko, że dziś zapowiada się zimny i pochmurny dzień ale trudno
Mam zamiar leniuchować i czytać książki
U mnie też paskudnie Leje i wieje. Wróciłam dopiero z pracy i też pewnie poleniuchuję, a po południu do teściowej na urodzinową kawę i ciasto.
Kagan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-19, 08:05   #253
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:

no popatrz...ja też z Wielkopolski, i u mnie trzmiel to trzmiel, ale giez faktycznie często funkcjonuje jako końska mucha

Co do sikorek, to dzisiaj przyleciały już cztery fantastyczne są tylko jedna próbuje wlecieć mi do mieszkania przez szybę, aż się boję,że zrobi sobie krzywdę.

U mnie chmury, ale nie pada. Wciągam ciasto czekoladowe(miało być brownie, ale z niewiadomych powodów cholera urosła w piekarniku) i popijam kawą...nie ma to jak zdrowe śniadanie

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-19, 08:52   #254
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
kurde, jak nie oglądam od 5 lat telewizji , tak bym obejrzała
No to ci smaka narobiłam....

Cytat:
A to ja widocznie strasznie niemęski jestem
Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Jestem bardzo męska.
Precz ze stereotypami Mnie osobiści van Damme rozśmiesza. Autentycznie- zerkam na film i coś powoduje, że mam ochotę się śmiać Facet mnie jakoś... rozczula
Sabbath - śniło mi się dzisiaj, że mnie przetrzymywałaś w mieszkaniu i mnie biłaś Znowu wstałam strasznie zmęczona.

Frank Zappa

Stary 2008-10-19, 09:46   #255
SpanishMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
(...)

Nie wiem, czy macie tak, że słuchając niektórych wykonań niektórych utworów chce Wam się płakać z zachwytu...
W filmie Old Boy jest tak fenomenalne Allegro Non Molto z Zimy Vivaldiego, że po prostu dech mi zaparło...

Mam to na płycie grane przez Baroque Chamber Orchestra i naprawdę to nie jest to samo...

Sab, ja tak mam.
Są takie utwory, które po prostu zapierają mi dech w piersiach, utwory, które wywołują dreszcz poruszenia - np. kilka utworów zespołu The Birthday Massacre , niektóre kawałki od T/D/F, jeden kawałek od Def Leppard, "Try, try, try" The Smashing Pumpkins, ścieżka dźwiękowa do filmu "Requiem for a dream", motyw przewodni z Twin Peaks, czy krótkie aczkolwiek wywołujące ciarki "Preludium" grupy Therion.

Natomiast jeżeli chodzi o łzy, o wyjątkowe wzruszenia to jest taka jedna piosenka, która automatycznie przenosi mie w inną rzeczywistość, sprawia, że łzy same napływają mi do oczu, mam ciarki, wykonuje ją mój ulubiony artysta - Ozzy Osbourne () i to absolutnie mój ulubiony utwór, po prostu najpiękniejsza piosenka jaką kiedykolwiek usłyszałam, nie umiem wyjść z podziwu - w tym momencie wielki ukłon w stronę Ozzy'ego () za tak strasznie przesycony emocjami, przejmujący kawałek.
I can feel it tearing me apart..."

SpanishMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-19, 09:46   #256
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Witam wszystkich w deszczowy niedzielny poranek

I od razu wyskakuję z pytaniem: Czy Bvlgari Black są dostępne w sieciówkach? Opisy brzmią tak obiecująco, że zamarzyło mi się powąchać
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-19, 10:17   #257
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
Jako rzeczesz!
Trzmiele mnie rozczulają.
Choć zakładam, że przydepnięta taka puchata kuleczka też mogłaby nieźle uwalić.
Z tego co czytałam pod wpływem całej dyskusji na forum - to przydepnięta kuleczka potrafi owszem uwalić, ale wcale nie mocno na szczęście. Co więcej podobna, dla osób, które nie są uczulone na jad pszczeli może mieć działanie lecznicze ( artretyzm i reumatyzm )

znalazłam wypowiedź specjalisty :
"Trzmiel, to duży owad z rodziny pszczół, żywi sie nektarem i zbiera na własne potrzeby niewielkie ilości bardzo smacznego miodu. Posiada tak jak i pszczoła żądło, którym w przypadku naciśnięcia go może użądlić człowieka.

Natomiast Bąków jest dwa rodzaje:
Bąk - rzadko spotykany ptak z rodziny czapli, oraz

Bąk ( brązowy lub bydlęcy ) - grupa owadów z rodziny much zwanych inaczej ślepaki, których samice żywią się krwią przeważnie bydlęcą ale nie gardzą też i ludzką. Ucięcie Bąka jest bardzo bolesne. Przy masowym wystąpieniu są dużą udręką dla ludzi i zwierząt.
Sa roznosicielami wielu chorób zakaźnych. "
Favkes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-19, 14:28   #258
gryx82
BAN stały

Cytat:
Sabbath - śniło mi się dzisiaj, że mnie przetrzymywałaś w mieszkaniu i mnie biłaś Znowu wstałam strasznie zmęczona.
Mnie też śniła się Sabb Paliła kawowe cygaretki
Stary 2008-10-19, 16:47   #259
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Precz ze stereotypami Mnie osobiści van Damme rozśmiesza. Autentycznie- zerkam na film i coś powoduje, że mam ochotę się śmiać Facet mnie jakoś... rozczula
Mnie facet, jako facet ani grzębi, ani zieje, ale rozciągnięty był świetnie.

Cytat:
Łojezusicku!
Jakże to tak? Biłam Cię pluszowym pejczykiem na twoją prośbę i ku wzajemnej kontentacji, czy tak prawym prostym centralnie...?
Nie dziwię Ci się, że wstałaś zmęczona ni niniejszym serdecznie przepraszam za tę drugą Sabbath. Jak ja spotkam, to Jej nagadam. Skopie jej poręcz aż jej w pięty pójdzie. A co!

Cytat:
Napisane przez SpanishMyszka Pokaż wiadomość
Sab, ja tak mam.
Są takie utwory, które po prostu zapierają mi dech w piersiach, utwory, które wywołują dreszcz poruszenia - np. kilka utworów zespołu The Birthday Massacre , niektóre kawałki od T/D/F, jeden kawałek od Def Leppard, "Try, try, try" The Smashing Pumpkins, ścieżka dźwiękowa do filmu "Requiem for a dream", motyw przewodni z Twin Peaks, czy krótkie aczkolwiek wywołujące ciarki "Preludium" grupy Therion.

Natomiast jeżeli chodzi o łzy, o wyjątkowe wzruszenia to jest taka jedna piosenka, która automatycznie przenosi mie w inną rzeczywistość, sprawia, że łzy same napływają mi do oczu, mam ciarki, wykonuje ją mój ulubiony artysta - Ozzy Osbourne () i to absolutnie mój ulubiony utwór, po prostu najpiękniejsza piosenka jaką kiedykolwiek usłyszałam, nie umiem wyjść z podziwu - w tym momencie wielki ukłon w stronę Ozzy'ego () za tak strasznie przesycony emocjami, przejmujący kawałek.
Myszko, który to utwór? Nie napisałaś, a bardzo jestem zaintrygowana.
Przyznaję, że i mnie Ozzy zachwyca. Jego barwa jest tak niespotykana... Cokolwiek zaśpiewa - po prostu brzmi.

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość

I od razu wyskakuję z pytaniem: Czy Bvlgari Black są dostępne w sieciówkach? Opisy brzmią tak obiecująco, że zamarzyło mi się powąchać
Niestety, nie w Polsce.

Cytat:
Mnie też śniła się Sabb Paliła kawowe cygaretki
Brzmi atrakcyjnie. Kawowe cygaretki z nutką dekadencji.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-19, 17:06   #260
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

wczora byl dziwny wieczor

Otoz - wyruszylam na przystanek jakies 3 minuty przed planowanym autobusem, ktory i tak zawsze jest spozniony. Zazwyczaj z mojej wiochy wyjezdzam ubrana w wciaz 'nieprowokujaco' czyli gaciory i bluza. Tak rowniez ubralam sie wczoraj.
Na przystanku uslyszala ja polska mowe - duzo ka i cha i innych. Dwa poloki. jeden gapi sie na mnie, gapi usmiechnal to i ja sie zasmialam. On 'co na dyskoteke idziesz?' sprawdzajac moja narodowosc. Ja 'no ide'. No i taka gadka szmatka, chodz na imprezke daj numer... Drugi byl taki cichy, nie bioracy udzialu specjalnie. Splawilam kolesia, wsiadla do autobusu, ten cichy tez i siadl kolo mnie. Jade z wioski do kumpeli jakies 20 minut. Poczatkowo gadka szmatka pt 'zycie poloka w UK', nastepnie 'impreza i ty' az ten nagle zadaje mnie pytanie 'czy ja sypiam moze z facetami za pieniadze'
Szczeka mi opadla i zdebialam, i mowi 'za kogo ty mnie K!!! bierzesz?? ' a ten sie zaczal tlu maczyc gesto, ze zna takie Polki. Ja wstalam i mowie 'nara'.

Wpadlam do kumpeli z bluzgami na ustach i obie w sumie zasmialysmy sie szyderczo.

Noc baletowa tez dziwnawa byla - Si sie zacieszal bo sie jakis kolo dowalil na parkiecie.

A powrot - juz mialam wysiadac z tegoz autobusu na ktory czekalam zaledwie 40 minut na zimnie az tu jakies chopoczki postanowily nawrzucac kazdemu w busie. I jakies dziouszki postanowily sie odgryzc. Zaczela sie pyskowa, one do nich doskoczyly, kierowca sie zatrzymal, zaczeli sie lac - jedna dostala z piachy, wylozyla na chodnik nieprzytomna i przez to musialam w tym busie czekac zaledwe 20 minut na policje.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-19, 17:07   #261
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Sabbath - dokładnie biłaś mnie po głowie. Usiłowałaś mnie do czegoś zmusić, nie pamiętam do czego, i waliłaś otwartą dłonią w moją głowę Ja ciągle powtarzałam, że muszę iść - i wyjść od ciebie nie mogłamNon stop coś wymyślałaś - robiłaś kolację, pokazywałaś mi jakieś płyty, kazałaś sprzątać w kuchni - normalnie hit!

Nie no... przegięcie te moje sny

Czemu mi się nie może przyśnić coś przyjemnego - np. jakiś sen erotyczny chociażby?

Frank Zappa

Stary 2008-10-19, 19:02   #262
Zuziunia
BAN stały

Wróciłam ze zjazdu, padam zaraz chyba spadam do wyrka.
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-19, 19:07   #263
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
Czemu mi się nie może przyśnić coś przyjemnego - np. jakiś sen erotyczny chociażby?
Ja miewam czasami takie. Nie powiem, żeby mi się to nie podobało.

Ale dziś też miałam sen zupełnie bez sensu. Śniło mi się, że mój wujek zaginął, że myśleliśmy, ze zginął w wypadku, szukaliśmy go wszędzie - pamiętam, że się strasznie bałam zostawać gdziekolwiek sama - wujek się odnalazł - cały i zdrów - tylko trochę skacowany.
Dodam, że ten właśnie wujek rok temu umarł na raka.

Obudziłam się przerażona i pełna najgorszych przeczuć
Favkes jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-19, 19:11   #264
agaa13
Zakorzenienie

kuszą mnie 2 aukcje na allegro.

ide pod prysznic......może to coś pomoże
Stary 2008-10-19, 19:14   #265
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
Ja miewam czasami takie. Nie powiem, żeby mi się to nie podobało.

Ja niestety ostatnio takich nie miewam A szkoda, bo są bardzo realistyczne

Frank Zappa

Stary 2008-10-19, 19:19   #266
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:

ja też chce, ja też Bo mi jak już coś się przyśni, to raczej jest egzotycznie niż erotycznie

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-19, 19:29   #267
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Mnie sny mecza.

Moj najgorszy jakis czas temu to ...

Snilo mi sie, ze zaginela moja siostra. Szukalysmy jej z mama juz przez detektywa i w pewnym momemcie w tym snie mama odebrala telefon i podala mi sluchawke a tam taki spokojny glos kobiecy
'przykro mi ale Joanna K. zostala znaleziona martwa tu i tam'
Obudzilam sie ryczac jak bobr!

Innym razem znow o mojej siostrze, ze umarla, ze tylko taka pustka zostala. Tez obudzilam sie ryczac jak bobr.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-19, 21:21   #268
annmarie
Wtajemniczenie

GG do annmarie Send a message via Skype™ to annmarie

Cytat:
Sabbath - dokładnie biłaś mnie po głowie. Usiłowałaś mnie do czegoś zmusić, nie pamiętam do czego, i waliłaś otwartą dłonią w moją głowę Ja ciągle powtarzałam, że muszę iść - i wyjść od ciebie nie mogłamNon stop coś wymyślałaś - robiłaś kolację, pokazywałaś mi jakieś płyty, kazałaś sprzątać w kuchni - normalnie hit!

Nie no... przegięcie te moje sny

No... dla niektórych to byłby sen erotyczny (no... tak mi się skojarzyło )
Stary 2008-10-19, 21:24   #269
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez annmarie Pokaż wiadomość
No... dla niektórych to byłby sen erotyczny (no... tak mi się skojarzyło )

Hah, wierzę Ale zapewniam, że w tym śnie erotyzmu za grosz nie było

Frank Zappa

Stary 2008-10-19, 21:49   #270
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Napisane przez SpanishMyszka Pokaż wiadomość
Przyłączam się do pytania Sabb - która?

Cytat:
Łojezusicku!
Jakże to tak? Biłam Cię pluszowym pejczykiem na twoją prośbę i ku wzajemnej kontentacji, czy tak prawym prostym centralnie...?
Nie dziwię Ci się, że wstałaś zmęczona ni niniejszym serdecznie przepraszam za tę drugą Sabbath. Jak ja spotkam, to Jej nagadam. Skopie jej poręcz aż jej w pięty pójdzie. A co!
I nie będzie wiedziała, którędy na górę

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości