Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-19, 21:16   #571
bzyczka1
Zakorzenienie

Dot.: Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI

i ja się dołączę już na pewno na 2009 rok a dokładniej 25 lipca Jestem taka szczęśliwa podpisaliśmy już umowę na salę, a do księdza mamy iść pod koniec grudnia lub w styczniu Chciałam się do kalendarz wpisać ale cos mi nie wyszło będę próbować dalej

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-19, 21:42   #572
jupik
Rozeznanie

Bzyczka, witaj z nami opowiedz coś o sobie!

Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu...
http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png
jupik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-19, 22:56   #573
bzyczka1
Zakorzenienie

ze swoim przyszłym mężem poznałam się rok temu we wrześniu. Ja jeszcze studiuje a on jest zawodowym żołnierzem. Ślub początkowo miał się odbyć 4 lipca ale zmieniliśmy datę na 25

Nasz skarb
Stary 2008-10-19, 23:45   #574
Rybulka
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki Wróciliśmy do domu . Było cudownie oczywiście

Dziękuję wszystkim za życzenie nam udanego weekendu Nawet pogoda nam dopisała- chyba pierwszy raz w naszej prawie 4-letniej historii . Prawdopodobnie odwróciliśmy złą passę pogodową

Kaśka, Hotel Europejski bardzo ładny I za taką cenę!

Cytat:
Napisane przez massowa Pokaż wiadomość
(...)
zresztą ile wcześniej zaproszenia się wysyła :P?
My zaczniemy rozwozić zaproszenia pod koniec kwietnia- jakieś 3 miesiące przed ślubem

ewelinka3f, cudownie, że Twój TŻ będzie pracował na miejscu Wyobrażam sobie jaka to dla Was fantastyczna wiadomość

Zielony Motylku, gratulacje dla TŻa

lasoa, bzyczka1 witajcie w naszym gronie

Daysy85, piękne paznokcie! Zrobiłaś je sama? Jestem w szoku!

Cytat:
Napisane przez Elcia85 Pokaż wiadomość
(...)
a tak w ogole to zdecydowalismy sie i przesunelismy termin na tydzien wczesniej czyli na 15go sierpnia musze zaktualizowac moj suwaczek bo mi sie ekspresowo przesunął o 7 dni
Super! Zawsze to 7 dni mniej do wielkiego dnia

atomufko, cierpliwości i dużo spokoju w czasie wizyty teściowej
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-20, 07:31   #575
ania20m
Wtajemniczenie

Cześć Dziewczynki witam was po weekendzie chociaż za bardzo nie odczułam że był weekend w sobote i niedziele od 8:30 do 18:45 siedziałam na uczelni ale naszczeście następny zjazd mam dopiero 8 i 9 listopada to troche odpoczne

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-20, 07:54   #576
kliwia
Zakorzenienie

Czesc dziewczynki. wpadlam na chwilke z rana po weekendzie.
Lot tutaj do Anglii byl niesmaowity!! te widoki!!!! lecielismy w nocy, wiec swiatla miast itp, super. Jak to tz mowi, przyklejona do szyby okienka bylam.
Bylismy sie wczoraj przejsc po wiosce. Totalna wiocha zabita dechami dla zamoznych. Nic tu sie nie dzieje i nic nie slychac. Nawet psy nie szczekaja.
Dzis jedziemy do Miasteczka obok.
Na szczescie nie pada, ale ten wiatr!!!!!!!!! to jakas masakra, jakby ciagle nad brzegiem oceanu sztormowego. Cos okropnego. No i przez tojest starsznie zimno w domu.

Moj tz madrze, zapomnial wyl;aczyc budzik w komorce - wiec dzis wstalam tak jak w polsce do pracy, swietie zwarztwszy ze dzis mam 1 dzien urlopu
Czyli na tutejsze juz nie spie od 5

Na pewno Was jeszcze odiwedze, tymzasem pozdrawiam wszytskie PM-ki i witam te nowe.

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
No super ta sala już wcześniej tu pisałam , że bardzo mi się podoba -ma taki swój specyficzny klimat

A chciała o coś zapytać:
Podpisałam już umowę na salę, i jakoś wczesniej się nad tym nie zastanawiałam ...
Ale ja muszę tydzień przezd weselem całość kasy wpłacić.
Wczoraj rozmwaiałam z taką znajomą i ona mi powiedziała, że to trochę dziwne , że zazwyczaj płaci się połowę przed weselem a resztę się rozlicza po...
I teraz mnie to trochę zmartwiło co ona powiedziała, bo co będzie jeżeli właścieciele nie wywiążą się tak na 100% z umowy to kasy mi nie oddadzą...

A tak w ogóle to CZEŚĆ
my placimy czesc jakies 2 tygodnie przed weselem, zeby mogli kupic jedzonko itp. reszte w dniu wesela.
A co do tz - nie wiem co dordzic, muszisz tlum mu do glowy - moze zozumie, tylko zeby nie myslal ze ciagle marudzisz.

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek
Dziewczyny zrobiłam te paluchy wiedźmy co kliwia dawała przepis smakowe są
Ciesze sie ze sie przydal link hihihihih

Buziole!
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-20, 08:05   #577
kasiaher
Wtajemniczenie

Dzieńdobry dziewczynki
A ja już od pół godziny w pracy jestem.
Mój weekend zakończył się wczoraj. Mój TŻ ponieważ za bardzo pozwolił sobie wczoraj z rana na spożywanie alkoholu z bratem ciotecznym , który przyjechał z żoną i synkiem na weekend, i była godzina 11:30 jak już leżał narąbany. W ramach przeprosin wieczorem zabrał mnie na kolację a potem długo w domku rozmawialiśmy popijając przepyszne winko. Nie skończyło się to upojną nocą ale dzisiaj nadrobimy.
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-20, 08:30   #578
popscene
Wtajemniczenie

Ale miałam sen!
3 godziny przed ślubem zorientowałam się, że nie mamy obrączek
Pojechaliśmy do jubilera i powiedział, że może najwcześniej na jutro nam zrobić. I że nie będzie kosztowało 200 zł ( z własnego materiału) tylko 1700 A ja płakałam i płakałam. Godzinę przed ślubem nie miałam fryzury i makijażu z tego wszystkiego.
Mała masakra!
Stary 2008-10-20, 08:36   #579
Daysy85
Zakorzenienie

Witam Was dziewczynki
Właśnie wybieram się z TŻ do kancelarii parafialnej mszę zamówić, potem do lekarza...
Wczoraj byliśmy na nauce przedmałżeńskiej.. dziwnie było, bo przyszło jakieś małżeństwo i mówili o kręgach małżeństw w naszej parafii, że się modlą itd. tylko oni to tak smutno i bez entuzjazmu mówili, że to raczej brzmiało jakby karę odbywali , jak by szczęścia im brakowało tylko ten Pan Bóg...
Dobra leće moje chane odezwę jak jak będę w domu
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-20, 09:30   #580
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Ciesze sie ze sie przydal link hihihihih
Bardzo się przydał szczególnie że oprócz paluchów podoba mi się na tym blogu jeszcze wiele innych przepisów i mam co tworzyć przez następne kilka tygodni
Stary 2008-10-20, 09:54   #581
Maggie1983
Zakorzenienie

Witam Was dziewczynki "stare" i "nowe" ja mialam okropny weekend-szkola:/ ale w niedziele wyrwalam sie wczesniej i pojechalismy na wies do rodziny mojego TZ! bylo bardzo milo, bylismy na grzybkach i nawet ja uzbieralam cala reklamoweczke, a potem pyszne wiejskie jedzonko.... chcialabym mieszkac na wsi albo miec chociaz letni domek na wsi, bo taki mieszczuch jestem!

Zaczynam robic rozeznanie do zaproszen slubnych kupie materialy zrobie jedno i zobacze czy brac sie za reszte czy jednak zamowic, dam wam znac i wstawie fotke, jak juz bede miec! zaproszenia bedziemy chyba rozdawac na wielkanoc, czyli jakies 2 m-ce wczesniej!
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-20, 10:16   #582
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Czesc
Witam wszystkie nowe PM

W srode sa urodziny mojego TZ-ta chciałam przygotować na wieczór pyszną kolację, świece, winko i takie tam Bedzie oczywiscie tort, ylko nie mam zielonego pojecia co by tu na kolacje podac Wiem, ze wsrod nas są kuchareczki zapalone, wiec macie moze jakis pomysl na efektowne (ale niezbyt skomplikowane) danie? Ja myslalam o sałatce gyros i calzone, ale sama juz nie wiem

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-20, 10:42   #583
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

witam po weekendzie

Mam pytanko czemu kliwia jest w Anglii?? na długo? na chwile?? bo ja nie w temacie widac jestem.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-20, 10:52   #584
ewelinka3f
Raczkowanie

Zaraz się wybieramy z Tzcikiem na spacerJa jestem do środy na zwolnieniu,więc jestem czasowa,a pogoda taka ładna...
ewelinka3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-20, 10:54   #585
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Czesc
Witam wszystkie nowe PM

W srode sa urodziny mojego TZ-ta chciałam przygotować na wieczór pyszną kolację, świece, winko i takie tam Bedzie oczywiscie tort, ylko nie mam zielonego pojecia co by tu na kolacje podac Wiem, ze wsrod nas są kuchareczki zapalone, wiec macie moze jakis pomysl na efektowne (ale niezbyt skomplikowane) danie? Ja myslalam o sałatce gyros i calzone, ale sama juz nie wiem
ZAWSZE najprostszym rozwiazaniem, ktore jest proste i wszysce je lubia jest spaghetti tylko moze na specjalna okazje nie takie z torebki tylko z prawdziwych pomidorkow.... albo lasagne-mniam mniam! ale sałatka gyros tez fajny i prosty pomysl!
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-20, 10:54   #586
sas
Wtajemniczenie

czesc dziewczynki
Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
i ja się dołączę już na pewno na 2009 rok a dokładniej 25 lipca Jestem taka szczęśliwa podpisaliśmy już umowę na salę, a do księdza mamy iść pod koniec grudnia lub w styczniu Chciałam się do kalendarz wpisać ale cos mi nie wyszło będę próbować dalej
witaj z nami

a ja znowu w pracy nie bardzo mi sie dzisiaj chce tu siedziec jak pomysle, ze tezus jest w domu i jeszcze smacznie sobie spi ehhhh nio ale trzeba jeszcze te 2,5 dnia popracowac a potem 10 dni urlopiku
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-20, 11:14   #587
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
ZAWSZE najprostszym rozwiazaniem, ktore jest proste i wszysce je lubia jest spaghetti tylko moze na specjalna okazje nie takie z torebki tylko z prawdziwych pomidorkow.... albo lasagne-mniam mniam! ale sałatka gyros tez fajny i prosty pomysl!
O lasagne - dobry pomysł

spaghetti odpada - robie bardzo często - Tz czasem mów, ze ma dość

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-20, 11:34   #588
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

Cześć Dziewczyny.
Jak po weekendzie?
Jejka dwa dni z Moim Ukochanym tak szybko minęły ,ale były to KOLEJNE DWA CUDOWNE DNI ach...było jak w niebie Tylko czekam na sobotę kiedy będę mogła się do niego znowu przytulićTak dobrze się przy nim czuje

Dzisiaj piękna pogoda na dworku, a ja mam ochotę na coś pysznego do jedzenia
Tyko co? hmm.. może spaghetii, ale w wersji z białym sosem. Zna ktoś jakiś przepis na spaghetii ?
bzyczka1 witaj w gronie przyszłych ŻON

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-20, 11:37   #589
ania20m
Wtajemniczenie

Emilia-a jak robisz ten biały sos do spagetti??

Stary 2008-10-20, 11:37   #590
Emilia211
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Czesc
Witam wszystkie nowe PM

wiesz co hmm...a myślałaś o chinszczyźnie???

Stary 2008-10-20, 11:49   #591
Emilia211
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Emilia-a jak robisz ten biały sos do spagetti??
tzn.wiem,że jest tzw.sos Sposób na ... spaghetii z brokułami i trzema serami. Tylko jadłam to raz u TŻ i kurcze nie mogę tego sosu nigdzie znaleźć:/

Stary 2008-10-20, 11:58   #592
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-20, 12:16   #593
Emilia211
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta

dokładnie o to mi chodzi
tylko jak to zrobić

Stary 2008-10-20, 12:21   #594
Rybulka
Zakorzenienie

kliwia, baw się dobrze w Anglii

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
Dzieńdobry dziewczynki
A ja już od pół godziny w pracy jestem.
Mój weekend zakończył się wczoraj. Mój TŻ ponieważ za bardzo pozwolił sobie wczoraj z rana na spożywanie alkoholu z bratem ciotecznym , który przyjechał z żoną i synkiem na weekend, i była godzina 11:30 jak już leżał narąbany. W ramach przeprosin wieczorem zabrał mnie na kolację a potem długo w domku rozmawialiśmy popijając przepyszne winko. Nie skończyło się to upojną nocą ale dzisiaj nadrobimy.
A propos winka, to mi się teraz przypomniało... Mój TŻ wcale nie pije alkoholu, ja też nie... Ale wiecie co? W piątek kupiliśmy sobie winko grzane i wypiliśmy po dwie szklanki... Łoooo Jezuuuuu, ale sie tym nabrzdynkoliłam Śmiałam się jak głupia do sera! Nie miałam iły sie wykąpac i zasnęłam na pojedynczym łóżku, podczas gdy TŻ zasnął na naszym podójnym. Obudziłam sie o 1.20 w nocy, nie wiedząc gdzie jestem Wykąpałam się i poszłam do TŻa. Ten powiedział, że mnie budził, ale jeszcze go opieprzyłam Normalnie czułam sie jak mąż, który przyszedł pijany z pracy i któremu żona kazała spać na osobnym łóżku
TŻ oczywiście będzie miał z tego ubaw przez kolejne kilka lat
Aja sie przekonałam, że rzeczywiście mam słaba głowę... Nigdy więcej! Alkohol nie jest dla mnie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
"4 sery z brokułami" ---> uwielbiam! TŻ tak samo . On jeszcze całość tak doprawia po swojemu, że normalnie palce lizać
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-20, 12:37   #595
Emilia211
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
kliwia, baw się dobrze w Anglii

A propos winka, to mi się teraz przypomniało... Mój TŻ wcale nie pije alkoholu, ja też nie... Ale wiecie co? W piątek kupiliśmy sobie winko grzane i wypiliśmy po dwie szklanki... Łoooo Jezuuuuu, ale sie tym nabrzdynkoliłam Śmiałam się jak głupia do sera! Nie miałam iły sie wykąpac i zasnęłam na pojedynczym łóżku, podczas gdy TŻ zasnął na naszym podójnym. Obudziłam sie o 1.20 w nocy, nie wiedząc gdzie jestem Wykąpałam się i poszłam do TŻa. Ten powiedział, że mnie budził, ale jeszcze go opieprzyłam Normalnie czułam sie jak mąż, który przyszedł pijany z pracy i któremu żona kazała spać na osobnym łóżku
TŻ oczywiście będzie miał z tego ubaw przez kolejne kilka lat
Aja sie przekonałam, że rzeczywiście mam słaba głowę... Nigdy więcej! Alkohol nie jest dla mnie

Stary 2008-10-20, 12:37   #596
bzyczka1
Zakorzenienie

Dziękuję dziewczyny za powitanie

Martwię się troszkę listą gości...w tej chwili jest ich 70 osób i 10 dzieci ale cały czas ta lista maleje i martwi mnie to ze na koniec zostanie 60 osób niby tylko troszkę mniej ale dla mnie to sporo
Mam plan samej robić kotyliony i mój tż bardzo się dziwi hehe

Nasz skarb
Stary 2008-10-20, 12:41   #597
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Witam

Nie nadrobie prawie 1000 postow ale Wy sie produkujecie

Juz moge do Was oficjalnie dolaczyc

Uroczystość ślubno-weselna odbędzie się 11 lipca 2009r. o godz. 17.00 Został nam do załatwienia fotograf na ślub i kamerzysta

Od tej chwili postaram sie juz byc z Wami na czasie

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-20, 12:42   #598
Emilia211
Zakorzenienie

Dziewczyny jak podoba Was się ta sukienka?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0446517284.jpg (60,1 KB, 55 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0449940029.jpg (48,1 KB, 42 załadowań)

Stary 2008-10-20, 12:42   #599
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

no a wy dalej o jedzeniu. Dziewczyny ja przez was przytyje hehe

własnie wrociłam ze sklepu tak sie obkupiłam, ze ledwo doszłam (ale najcięzyszy to chyba proszek do prania był) bo ja dzis mam 3 pralki prania + reczne , patrze a tu proszku nie ma. tym razem chlopacy mieli kupic ale znowu nawalili. wkurzyłam sie i kupiłam swoj. bedziemy mieli z TZ oddzielnie

a mój TZ od dzis jes na diecie SB
zrobila sobie 2 sałatki do pracy bo dzis pracuje do 20 (12 godzin) ja patrze dzis rno a on jendej salatki zapomniał wziąć ze soba

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-20, 12:43   #600
ania20m
Wtajemniczenie

ja dede sama dekorować sale dziewczyna mojego brata jest uzdolniona plastycznie i mi pomoże

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości