|
|
#571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI
i ja się dołączę już na pewno na 2009 rok
a dokładniej 25 lipca
|
|
#572 |
|
Rozeznanie
|
Bzyczka, witaj z nami
opowiedz coś o sobie!
|
#573 |
|
Zakorzenienie
|
ze swoim przyszłym mężem poznałam się rok temu we wrześniu. Ja jeszcze studiuje a on jest zawodowym żołnierzem. Ślub początkowo miał się odbyć 4 lipca ale zmieniliśmy datę na 25
|
|
#574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Dziękuję wszystkim za życzenie nam udanego weekendu . Prawdopodobnie odwróciliśmy złą passę pogodową ![]() Kaśka, Hotel Europejski bardzo ładny I za taką cenę! ![]() My zaczniemy rozwozić zaproszenia pod koniec kwietnia- jakieś 3 miesiące przed ślubem ewelinka3f, cudownie, że Twój TŻ będzie pracował na miejscu Wyobrażam sobie jaka to dla Was fantastyczna wiadomość ![]() Zielony Motylku, gratulacje dla TŻa lasoa, bzyczka1 witajcie w naszym gronie Daysy85, piękne paznokcie! Zrobiłaś je sama? Jestem w szoku! Cytat:
Zawsze to 7 dni mniej do wielkiego dnia ![]() atomufko, cierpliwości i dużo spokoju w czasie wizyty teściowej
|
|
|
|
|
#575 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczynki
witam was po weekendzie chociaż za bardzo nie odczułam że był weekend w sobote i niedziele od 8:30 do 18:45 siedziałam na uczelni ale naszczeście następny zjazd mam dopiero 8 i 9 listopada to troche odpoczne
|
|
|
|
#576 | ||
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki. wpadlam na chwilke z rana po weekendzie.
Lot tutaj do Anglii byl niesmaowity!! te widoki!!!! lecielismy w nocy, wiec swiatla miast itp, super. Jak to tz mowi, przyklejona do szyby okienka bylam. ![]() Bylismy sie wczoraj przejsc po wiosce. Totalna wiocha zabita dechami dla zamoznych. Nic tu sie nie dzieje i nic nie slychac. Nawet psy nie szczekaja. ![]() Dzis jedziemy do Miasteczka obok. Na szczescie nie pada, ale ten wiatr!!!!!!!!! to jakas masakra, jakby ciagle nad brzegiem oceanu sztormowego. Cos okropnego. No i przez tojest starsznie zimno w domu. Moj tz madrze, zapomnial wyl;aczyc budzik w komorce - wiec dzis wstalam tak jak w polsce do pracy, swietie zwarztwszy ze dzis mam 1 dzien urlopu ![]() Czyli na tutejsze juz nie spie od 5 Na pewno Was jeszcze odiwedze, tymzasem pozdrawiam wszytskie PM-ki i witam te nowe. Cytat:
![]() A co do tz - nie wiem co dordzic, muszisz tlum mu do glowy - moze zozumie, tylko zeby nie myslal ze ciagle marudzisz. Cytat:
Buziole! |
||
|
|
|
#577 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzieńdobry dziewczynki
A ja już od pół godziny w pracy jestem. Mój weekend zakończył się wczoraj a potem długo w domku rozmawialiśmy popijając przepyszne winko. Nie skończyło się to upojną nocą ale dzisiaj nadrobimy.
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#578 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale miałam sen!
3 godziny przed ślubem zorientowałam się, że nie mamy obrączek ![]() Pojechaliśmy do jubilera i powiedział, że może najwcześniej na jutro nam zrobić. I że nie będzie kosztowało 200 zł ( z własnego materiału) tylko 1700 A ja płakałam i płakałam. Godzinę przed ślubem nie miałam fryzury i makijażu z tego wszystkiego.Mała masakra! |
|
|
|
#579 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was dziewczynki
![]() Właśnie wybieram się z TŻ do kancelarii parafialnej mszę zamówić, potem do lekarza... Wczoraj byliśmy na nauce przedmałżeńskiej.. dziwnie było, bo przyszło jakieś małżeństwo i mówili o kręgach małżeństw w naszej parafii, że się modlą itd. tylko oni to tak smutno i bez entuzjazmu mówili, że to raczej brzmiało jakby karę odbywali , jak by szczęścia im brakowało tylko ten Pan Bóg... Dobra leće moje chane odezwę jak jak będę w domu
|
|
|
|
#580 |
|
Rozeznanie
|
Bardzo się przydał
szczególnie że oprócz paluchów podoba mi się na tym blogu jeszcze wiele innych przepisów i mam co tworzyć przez następne kilka tygodni
|
#581 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was dziewczynki "stare" i "nowe"
ja mialam okropny weekend-szkola:/ ale w niedziele wyrwalam sie wczesniej i pojechalismy na wies do rodziny mojego TZ! bylo bardzo milo, bylismy na grzybkach i nawet ja uzbieralam cala reklamoweczke, a potem pyszne wiejskie jedzonko.... chcialabym mieszkac na wsi albo miec chociaz letni domek na wsi, bo taki mieszczuch jestem!Zaczynam robic rozeznanie do zaproszen slubnych kupie materialy zrobie jedno i zobacze czy brac sie za reszte czy jednak zamowic, dam wam znac i wstawie fotke, jak juz bede miec! zaproszenia bedziemy chyba rozdawac na wielkanoc, czyli jakies 2 m-ce wczesniej!
|
|
|
|
#582 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Witam wszystkie nowe PM ![]() W srode sa urodziny mojego TZ-ta chciałam przygotować na wieczór pyszną kolację, świece, winko i takie tam Bedzie oczywiscie tort, ylko nie mam zielonego pojecia co by tu na kolacje podac Wiem, ze wsrod nas są kuchareczki zapalone, wiec macie moze jakis pomysl na efektowne (ale niezbyt skomplikowane) danie? Ja myslalam o sałatce gyros i calzone, ale sama juz nie wiem
|
|
|
|
#583 |
|
Zakorzenienie
|
witam po weekendzie
![]() Mam pytanko czemu kliwia jest w Anglii?? na długo? na chwile?? bo ja nie w temacie widac jestem. |
|
|
|
#584 |
|
Raczkowanie
|
Zaraz się wybieramy z Tzcikiem na spacer
Ja jestem do środy na zwolnieniu,więc jestem czasowa,a pogoda taka ładna...
|
|
|
|
#585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#586 | |
|
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczynki
Cytat:
![]() a ja znowu w pracy nie bardzo mi sie dzisiaj chce tu siedziec jak pomysle, ze tezus jest w domu i jeszcze smacznie sobie spi ehhhh nio ale trzeba jeszcze te 2,5 dnia popracowac a potem 10 dni urlopiku![]() ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
|
#587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() spaghetti odpada - robie bardzo często - Tz czasem mów, ze ma dość
|
|
|
|
|
#588 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny.
Jak po weekendzie? Jejka dwa dni z Moim Ukochanym tak szybko minęły ,ale były to KOLEJNE DWA CUDOWNE DNI ach...było jak w niebie Tylko czekam na sobotę kiedy będę mogła się do niego znowu przytulić![]() Dzisiaj piękna pogoda na dworku, a ja mam ochotę na coś pysznego do jedzenia ![]() Tyko co? hmm.. może spaghetii, ale w wersji z białym sosem. Zna ktoś jakiś przepis na spaghetii ? ![]() bzyczka1 witaj w gronie przyszłych ŻON
|
|
|
|
#589 |
|
Wtajemniczenie
|
Emilia-a jak robisz ten biały sos do spagetti??
|
|
|
|
#590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#591 |
|
Zakorzenienie
|
tzn.wiem,że jest tzw.sos Sposób na ... spaghetii z brokułami i trzema serami. Tylko jadłam to raz u TŻ i kurcze nie mogę tego sosu nigdzie znaleźć:/
|
|
|
|
#592 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#593 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#594 | |
|
Zakorzenienie
|
kliwia, baw się dobrze w Anglii
![]() Cytat:
Wykąpałam się i poszłam do TŻa. Ten powiedział, że mnie budził, ale jeszcze go opieprzyłam ![]() TŻ oczywiście będzie miał z tego ubaw przez kolejne kilka lat ![]() Aja sie przekonałam, że rzeczywiście mam słaba głowę... Nigdy więcej! Alkohol nie jest dla mnie "4 sery z brokułami" ---> uwielbiam! TŻ tak samo
|
|
|
|
|
#595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#596 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny za powitanie
Martwię się troszkę listą gości...w tej chwili jest ich 70 osób i 10 dzieci ale cały czas ta lista maleje i martwi mnie to ze na koniec zostanie 60 osób niby tylko troszkę mniej ale dla mnie to sporo ![]() ![]() Mam plan samej robić kotyliony i mój tż bardzo się dziwi hehe
|
|
#597 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Nie nadrobie prawie 1000 postow ale Wy sie produkujecie Juz moge do Was oficjalnie dolaczyc Uroczystość ślubno-weselna odbędzie się 11 lipca 2009r. o godz. 17.00 ![]() Od tej chwili postaram sie juz byc z Wami na czasie
|||||||||||||||||||||
|
|
#598 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak podoba Was się ta sukienka?
|
|
|
|
#599 |
|
Zakorzenienie
|
no a wy dalej o jedzeniu. Dziewczyny ja przez was przytyje hehe
![]() własnie wrociłam ze sklepu tak sie obkupiłam, ze ledwo doszłam (ale najcięzyszy to chyba proszek do prania był) bo ja dzis mam 3 pralki prania + reczne , patrze a tu proszku nie ma. tym razem chlopacy mieli kupic ale znowu nawalili. wkurzyłam sie i kupiłam swoj. bedziemy mieli z TZ oddzielnie ![]() a mój TZ od dzis jes na diecie SB ![]() zrobila sobie 2 sałatki do pracy bo dzis pracuje do 20 (12 godzin) ja patrze dzis rno a on jendej salatki zapomniał wziąć ze soba
|
|
|
|
#600 |
|
Wtajemniczenie
|
ja dede sama dekorować sale
dziewczyna mojego brata jest uzdolniona plastycznie i mi pomoże
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:27.

a dokładniej 25 lipca 

. Prawdopodobnie odwróciliśmy złą passę pogodową 

w sobote i niedziele od 8:30 do 18:45 siedziałam na uczelni![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

a potem długo w domku rozmawialiśmy popijając przepyszne winko. Nie skończyło się to upojną nocą ale dzisiaj nadrobimy.

A ja płakałam i płakałam. Godzinę przed ślubem nie miałam fryzury i makijażu z tego wszystkiego.

Wiem, ze wsrod nas są kuchareczki zapalone, wiec macie moze jakis pomysl na efektowne (ale niezbyt skomplikowane) danie? Ja myslalam o sałatce gyros i calzone, ale sama juz nie wiem
Wykąpałam się i poszłam do TŻa. Ten powiedział, że mnie budził, ale jeszcze go opieprzyłam
TŻ tak samo 
ale Wy sie produkujecie