Puszyste też piękne :) forum plotkowe !! - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-18, 17:01   #901
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!

Cytat:
Napisane przez Limonatka Pokaż wiadomość
aaaaaaa ależ jestem zła!!!!!!!
....
wiem, że to też przez okres ale wrrrrrrr
spokojnie Limonatko, nie denerwuj sie
Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
bylam u dziewczyny, która się zajmuje psychologią żywienia. ....
ahaaaa to taka grupa wsparcia Nie no w sumie ciekawie ale skoro to do pracy mgr to dziewczyna sama powinna pokryc koszt tych specyfikow
Cytat:
Napisane przez nice6irl Pokaż wiadomość
No niestety coś mu się włącza. Coś co mnie strasznie irytuje, bo całą noc jest świetna zabawa, a w drodze do domu nagle kłótnie. Ost na ten temat rozmawialiśmy i miały być zmiany. A wczoraj darł się na mnie, że to wszystko przeze mnie i moje żarty.
A teraz raz dzwoniłam ok 12 i mnie odrzucił, więc nie zadzwonię już po raz drugi. Wczoraj chciałam tą sytuację rozwiązać, dlatego mówię mu, że przepraszam, a on, że nie przyjmuje przeprosin. Skoro nie to ma problem, bo już więcej tego ode mnie nie usłyszy.
Nie wiem czy jeszcze potrafię z nim być.
Mam nadzieje ze jak emocje opadna to wszystko sie wyjasni
Cytat:
Napisane przez Aniaaa :) Pokaż wiadomość
to mnie znów dzis dzień się podobał
wyspałam się bo na uczelnie na 13, a w trakcie szykowania dzwoni koleżanka że nie ma dziś zajęć więc sobota wolna
tylko mojego TŻ nie ma buuuuu
ale jeszcze 9 dni..... dam rade....
ehhh...szczesciara...tylk o 9 dni a ja juz dzis w poduszke poplakalam, do tz dzwonilam a on biedny nie wiedzial o co mi chodzi...
RosesAreRed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-18, 17:50   #902
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez RosesAreRed Pokaż wiadomość
ahaaaa to taka grupa wsparcia Nie no w sumie ciekawie ale skoro to do pracy mgr to dziewczyna sama powinna pokryc koszt tych specyfikow
nie nie nie to jej badanie polegało na wypełnieniu kwestionariuszy w zamian za to, zaoferowała mi konsultację i wspomniała wtedy o grupie. to nie tak, że ona będzie na rzecz pracy mgr sprawdzala jak my się odchudzamy

już wcześniej o tym wszystkim pisałam
Stary 2008-10-18, 18:09   #903
Ponura
Wtajemniczenie

Heeeeeeeeeeeej wszyyyyyystkim! Byłam dzisiaj w bibliotece i wróciłam sfrustrowana straszliwie to w przypływie negatywnych emocji zabrałam się do finalizowania wielkich porządków w szafie Powywalałam chyba z połowę, nareszcie mam miejscie, nareszcie widzę, co mam i co moge kupić I powiem Wam, że mieszczę się ładniutko w rzeczy, w które wcześniej to baleronik

A powodem do dumy jest dla mnie to, że byłam u dentysty i, uwaga, uwaga Nie mam NIC do zrobienia, zdrowe zębiska To wielki sukces u mnie, nie śmiać się

Stultorum infinitus est numerus...
Ponura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-18, 19:24   #904
Limonatka
Zakorzenienie

Cytat:
bylam u dziewczyny, która się zajmuje psychologią żywienia. Poszłam, bo jest ode mnie z uczelni i ogłaszała, że szuka ludzi z bmi min. 30 do badań do pracy mgr. w zamian zaoferowała mi konsultację i okazuje się, że działa w Herbalife. Zaproponowała mi pomoc w schudnięciu. Moge sobie kupić te ich wspomagacze, ale po 1 boję się co będzie po odstawieniu, po 2 boję się co się w nich kryje, po 3 nie wierzę, ze tych wszystkich cudownych rzeczy, które są w nich zawarte nie da się zastąpić pełnowartościowymi posiłkami, po 4 ich koszt to ponad 500zł/miesiąc
Wspomniała, że niedługo ruszają z grupą wsparcia dla osób, które chcą schudnąć. To będzie taki trochę konkurs. Zapisałam się, co mi szkodzi. Chociaż zdaję sobie sprawę, że bez tego ich wspomagania będę miała najgorsze wyniki, ale samo spotykanie się z tymi ludźmi, wykłady o żywieniu itd mnie trochę zmotywują i będzie mi łatwiej jak będę czuła, że nie jestem sama. Z tym, że to ma trwać 3 miesiące, a ja planuję się racjonalniej odżywiać dużo dłużej + pływać, trochę ćwiczyć sama, może do tego masaże.
oooo ciekawe fajnie, że na nią trafiłaś ciesze się, że nie chcesz tego Herbalife. nie dość właśnie, że to drogie, to nie wiadomo, co się tam kryje tak jak mówisz. ja jestem przeciwna jakimkolwiek wspomagaczom. mam kupiony parę miesiecy temu Aplefit w szufladzie, łyknęłam z 10 tabletek ale jak zobaczyłam, że NIC mi to nie ogranicza apetytu to doszłam do wniosku, że po co sie tym truć.
życzę Ci powodzenia
ja dziś przez ten okres i złość tak nagrzeszyłam jak nigdy w ciągu ostatnich 3 miesięcy. coś mi ten okres w tym miesiacu źle wpływa na samopoczucie :P nigdy aż tak go nie przeżywam, a dziś już tyle łez ze złości wypłakałam, zajadłam czekoladą (dobrze chociaż, że z 81% kakao, a więc super zdrową :P)...eh, po co kobiecie okres? :P

Limonatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-18, 19:29   #905
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ponura Pokaż wiadomość
Heeeeeeeeeeeej wszyyyyyystkim! Byłam dzisiaj w bibliotece i wróciłam sfrustrowana straszliwie to w przypływie negatywnych emocji zabrałam się do finalizowania wielkich porządków w szafie Powywalałam chyba z połowę, nareszcie mam miejscie, nareszcie widzę, co mam i co moge kupić I powiem Wam, że mieszczę się ładniutko w rzeczy, w które wcześniej to baleronik

A powodem do dumy jest dla mnie to, że byłam u dentysty i, uwaga, uwaga Nie mam NIC do zrobienia, zdrowe zębiska To wielki sukces u mnie, nie śmiać się

gratuluje luźniejszych ciuszków oby tak dalej

i zazdroszczę ząbków! SZCZEGÓLNIE DZISIAJ

słuchajcie mam takie pytanie... z racji tego że to wątek plotkowy to piszę
od kilku dni strasznie boli mnie SZCZĘKA...
nie wiem czy kojarzycie (bo tu tyle nas że czasami sama nie wiem co która mówiła ) na początku listopada idę na zabieg zatoki szczękowej... i teraz mnie boli COŚ nie wiem czy to ZĄB (który był ostatnio naprawiamy... czy to z tej ZATOKI! czytałam na ten temat i mam pewne przemyślenia ale nie wiem na 100%...

powiedzcie mi czy jak was boli ząb i jak pijecie zimne to ten ząb reaguje? boli?
jak chcecie coś ugryźć tym ząbkiem to też boli? czy raczej nie?

już sama nie wiem co mnie boli bo teraz to już wszystko boli... ;(

napiszcieco myślicie bo ja już świruje...

Faficzkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-18, 20:20   #906
Aniaaa :)
Raczkowanie

GG do Aniaaa :)

Cytat:
ehhh...szczesciara...tylk o 9 dni a ja juz dzis w poduszke poplakalam, do tz dzwonilam a on biedny nie wiedzial o co mi chodzi...
no tylko albo aż ale już się doczekac nie mogę... Marudzę już wiem... ;/
Inni czekają na swoich o wiele dłużej więc mój problem to nie problem.

Jak się chwalimy to ja też się pochwalę że kupiłam dziś dwie bluzki i kozaczki
Jestem szczęśliwa szczególnie z kozaczków bo na moją łydkę znaleźć szerokie to łooo ;/
Stary 2008-10-19, 07:40   #907
Heroldin
Zakorzenienie

Cytat:
po 1 boję się co będzie po odstawieniu, po 2 boję się co się w nich kryje, po 3 nie wierzę, ze tych wszystkich cudownych rzeczy, które są w nich zawarte nie da się zastąpić pełnowartościowymi posiłkami
I tak trzymaj !!! Z własnego doświadczenia - żadne preparaty nie pomagają radykalnie na zrzucenie zbędnych kilogramów. Wręcz przeciwnie - bardzo często szkodzą. Chyba zeżarłam i wypiłam wszystko co było możliwe do zeżarcia i wypicia.
Efekt - trwale uszkodzona wątroba, w znacznej mierze z w/w przyczyny. Próbowałam nawet tzw. wczasów odchudzających. Schudłam przez dwa tygodnie parę kg., a potem - podwójnie przytyłam. JOJO-efekt ! Herbalife jadłam, piłam i parzyłam - ...nascie lat
temu {nie w Polsce}. Była na tą kurację moda. Wyrzucone pieniądze !
A że jestem leniwa, jedyną receptą dla mnie na odchudzanie jest : pokochać siebie.
I tak zrobiłam ! adrijah - abstrahując od tego, co wyżej napisałam życzę sukcesów.
Ponura - gratuluję i zazdroszczę ząbków !
Limonatka, nice, Roses, - ech Dziewczyny, nosy do góry !!!
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-19, 09:03   #908
nice6irl
Zakorzenienie

Fafi,
nie pamiętam kiedy mnie ost bolał ząb, więc ci nie pomogę. Ale jeśli się męczysz to może warto spróbować skonsultować to z innym dentystą i ew. powiadomić twojego o tym, co się dzieje?

Limonatka,
raz jak nagrzeszysz to nic się nie stanie czasami trzeba gdzieś odreagować złość i zatopić ząbki. Od razu życie jest jakieś przyjemniejsze. Nie mówię, żeby robić to codziennie, ale raz na jakiś czas...

Pozdrowionka dla wszystkich
Stary 2008-10-19, 10:09   #909
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Fafi,
nie pamiętam kiedy mnie ost bolał ząb, więc ci nie pomogę. Ale jeśli się męczysz to może warto spróbować skonsultować to z innym dentystą i ew. powiadomić twojego o tym, co się dzieje?
to chyba jednak ta zatoka, czytałam o objawach itp i na to mi wygląda, a może sama sobie to wmawiam bo już nie chcę żeby mi tego zęba ruszali? nie wiem...
właśnie nie wiem czy pójdę do dentysty bo ten koleś nie wie co tamten dentysta mi robił, jak to wygląda itp...? chociaż chyba mnie to nie ominie, pójdę zrobią mi zdjęcie i wszystko się okaże... ale zastanawiam się czy nie pójść do mojego laryngologa... (bo w ogóle ta zatoka to zrobiła się z zęba, więc to wszystko jest połączone...) eh... żyje na tabletkach, dzisiaj jeszcze kilka godzin na uczelni, chyba skonam...
zapowiada się ładna pogoda! więc miłej niedzieli życzę

Stary 2008-10-19, 10:45   #910
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
ja tak przez ładnych parę lat miałam, ale niedawno coś mi się zaczyna psuć i co idę na kontrolę, to jest cos do zrobienia. Mało bo mało, ale jednak..

Cytat:
Napisane przez Limonatka Pokaż wiadomość
oooo ciekawe fajnie, że na nią trafiłaś ciesze się, że nie chcesz tego Herbalife. nie dość właśnie, że to drogie, to nie wiadomo, co się tam kryje tak jak mówisz. ja jestem przeciwna jakimkolwiek wspomagaczom. mam kupiony parę miesiecy temu Aplefit w szufladzie, łyknęłam z 10 tabletek ale jak zobaczyłam, że NIC mi to nie ogranicza apetytu to doszłam do wniosku, że po co sie tym truć.
życzę Ci powodzenia
Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
I tak trzymaj !!! Z własnego doświadczenia - żadne preparaty nie pomagają radykalnie na zrzucenie zbędnych kilogramów. Wręcz przeciwnie - bardzo często szkodzą. Chyba zeżarłam i wypiłam wszystko co było możliwe do zeżarcia i wypicia.
Efekt - trwale uszkodzona wątroba, w znacznej mierze z w/w przyczyny. Próbowałam nawet tzw. wczasów odchudzających. Schudłam przez dwa tygodnie parę kg., a potem - podwójnie przytyłam. JOJO-efekt ! Herbalife jadłam, piłam i parzyłam - ...nascie lat
temu {nie w Polsce}. Była na tą kurację moda. Wyrzucone pieniądze !
A że jestem leniwa, jedyną receptą dla mnie na odchudzanie jest : pokochać siebie.
I tak zrobiłam ! adrijah - abstrahując od tego, co wyżej napisałam życzę sukcesów.
dzięki właśnie rozmawiałam o tym z rodzicami. Oczywiście Tata się strasznie nabija z grupy wsparcia, stwierdził, że usiądziemy w kółeczku i będziemy jak AA "Dzień dobry, jestem Daria, jestem nałogowym żarłaczem" i znowu dostałam zakaz dotykania wspomagaczy Herbalife. Czuję, że jak zobaczę jak ludzie szybko chudną, to będzie mnie korciło, ale będę dzielna
Stary 2008-10-19, 10:53   #911
Heroldin
Zakorzenienie

Cytat:
Czuję, że jak zobaczę jak ludzie szybko chudną, to będzie mnie korciło, ale będę dzielna
Gwarantuję - nie zobaczysz ! Nie ma cudów ! Kiedyś chodziłam na seanse do rewelacyjnej dietetyczki. Na napady głodu radziła mi, abym książkę poczytała
albo poszła na spacer.
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-19, 11:50   #912
nice6irl
Zakorzenienie

Cytat:
Gwarantuję - nie zobaczysz ! Nie ma cudów ! Kiedyś chodziłam na seanse do rewelacyjnej dietetyczki. Na napady głodu radziła mi, abym książkę poczytała
albo poszła na spacer.
To naprawdę rewelacyjna
Moim skromnym zdaniem najważniejsza jest silna wola nic tak nie odchudza jak umiejętność powstrzymywania się od żarcia. Wypróbowane i polecam

Ale życzę powodzenia adrijah. Oczywiście już było wspomniane, że wszystko nam tutaj relacjonujesz na bieżąco, bo jesteśmy tym zainteresowane.

A mi już humor wraca, chociaż z tż jest kiepsko. Postanowiłam się nim nie przejmować. Tylko, że jutro idę ost dzień do pracy na promocje i potem mogę zacząć niechcący intensywnie myśleć Ale jest opcja, żebym szła znów na promocje na kilka dni. Już mi się nie chciało, ale teraz przemyślę to ponownie. Po wypłacie zaczynam rozglądać się za pokoikiem do wynajęcia

Chodzi za mną pewien pomysł- niedługo będzie trzeba wybrać się zrobić odrosty, bo ich nie znoszę i mam jakąś fobię anty-odrostową, nie umiem spojrzeć potem w lustro No ale do rzeczy, podobają mi się rudości nieziemsko, czerwoności i wszystko podobne. Nie jestem już taka odważna jak kiedyś, ale może pod wpływem chwili zdołałabym sobie coś takiego walnąć? Myślicie, że pasowałyby mi?
Stary 2008-10-19, 12:06   #913
margaretka02
Wtajemniczenie

GG do margaretka02

Cytat:
albo poszła na spacer.
Mnie się zawsze chce śmiać jak czytam takie "rady". Widać, ze takie osoby nigdy nie miały własnych problemów z nadwagą.
Zresztą, gdyby schudnięcie było tak proste, przy pomocy zwykłego "idź na spacer" itp to na świecie nie byłoby ludzi z nadwagą.
margaretka02 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-19, 14:51   #914
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
nie nie nie to jej badanie polegało na wypełnieniu kwestionariuszy w zamian za to, zaoferowała mi konsultację i wspomniała wtedy o grupie. to nie tak, że ona będzie na rzecz pracy mgr sprawdzala jak my się odchudzamy

już wcześniej o tym wszystkim pisałam
ja sie na plotkowy niedawno dostalam wiec nie czytalam,ale dzieki za info - teraz jestem juz oswiecona

Cytat:
Heeeeeeeeeeeej wszyyyyyystkim!

Gratuluje pelnego uzebienia Tez musze sie wybrac do dentysty bo cos mnie drazni w jednym zebie od czasu do czasu i nie wiem co to moze byc,na zimne czy gorace nie reaguje ale czasami mnie po prostu denerwuje
Cytat:
Napisane przez Faficzkowa Pokaż wiadomość
gratuluje luźniejszych ciuszków oby tak dalej

i zazdroszczę ząbków! SZCZEGÓLNIE DZISIAJ

słuchajcie mam takie pytanie... z racji tego że to wątek plotkowy to piszę
od kilku dni strasznie boli mnie SZCZĘKA...
nie wiem czy kojarzycie (bo tu tyle nas że czasami sama nie wiem co która mówiła ) na początku listopada idę na zabieg zatoki szczękowej... i teraz mnie boli COŚ nie wiem czy to ZĄB (który był ostatnio naprawiamy... czy to z tej ZATOKI! czytałam na ten temat i mam pewne przemyślenia ale nie wiem na 100%...

powiedzcie mi czy jak was boli ząb i jak pijecie zimne to ten ząb reaguje? boli?
jak chcecie coś ugryźć tym ząbkiem to też boli? czy raczej nie?

już sama nie wiem co mnie boli bo teraz to już wszystko boli... ;(

napiszcieco myślicie bo ja już świruje...
Chory zabaek powinien reagowac na zimne/gorace itp
Cytat:
Napisane przez Aniaaa :) Pokaż wiadomość
no tylko albo aż ale już się doczekac nie mogę... Marudzę już wiem... ;/
Inni czekają na swoich o wiele dłużej więc mój problem to nie problem.

Jak się chwalimy to ja też się pochwalę że kupiłam dziś dwie bluzki i kozaczki
Jestem szczęśliwa szczególnie z kozaczków bo na moją łydkę znaleźć szerokie to łooo ;/
Wrzuc foteczki i sie pochwal lowami
Cytat:
To naprawdę rewelacyjna
Moim skromnym zdaniem najważniejsza jest silna wola nic tak nie odchudza jak umiejętność powstrzymywania się od żarcia. Wypróbowane i polecam

Ale życzę powodzenia adrijah. Oczywiście już było wspomniane, że wszystko nam tutaj relacjonujesz na bieżąco, bo jesteśmy tym zainteresowane.

A mi już humor wraca, chociaż z tż jest kiepsko. Postanowiłam się nim nie przejmować. Tylko, że jutro idę ost dzień do pracy na promocje i potem mogę zacząć niechcący intensywnie myśleć Ale jest opcja, żebym szła znów na promocje na kilka dni. Już mi się nie chciało, ale teraz przemyślę to ponownie. Po wypłacie zaczynam rozglądać się za pokoikiem do wynajęcia

Chodzi za mną pewien pomysł- niedługo będzie trzeba wybrać się zrobić odrosty, bo ich nie znoszę i mam jakąś fobię anty-odrostową, nie umiem spojrzeć potem w lustro No ale do rzeczy, podobają mi się rudości nieziemsko, czerwoności i wszystko podobne. Nie jestem już taka odważna jak kiedyś, ale może pod wpływem chwili zdołałabym sobie coś takiego walnąć? Myślicie, że pasowałyby mi?
ciesze sie ze chumorek sie poprawil - u mnie tez juz duzo lepiej A co do kolorku to dawaj mi tu twoje foto to zaraz ci zmienie kolorek wlosow w photoshopie
Cytat:
Napisane przez margaretka02 Pokaż wiadomość
Mnie się zawsze chce śmiać jak czytam takie "rady". Widać, ze takie osoby nigdy nie miały własnych problemów z nadwagą.
Zresztą, gdyby schudnięcie było tak proste, przy pomocy zwykłego "idź na spacer" itp to na świecie nie byłoby ludzi z nadwagą.
Pojde na spacer wokol cukierni - napewno pomoze
Stary 2008-10-19, 15:36   #915
MrsVargas
Wtajemniczenie

Cześć Dziewczyny.

Dawno mnie nie było, ale jakoś czasu brak i weny nie mam (czytaj humoru). Ostatnie ni były stresujące, teraz powinno być lepiej
Muszę iść posprzątać
MrsVargas jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-19, 16:34   #916
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:

Chory zabaek powinien reagowac na zimne/gorace itp
dzięki, okazało się że wszyscy mają zdrowe ząbki i nikt nie potrafi udzielić mi wskazówki apropo zęba...

ale to chyba ZATOKA coraz bardziej się w tym upewniam, ostatnio brałam tylko leki przeciwbólowe np IBUPROM i jednak czułam takie dziwne coś na policzku, dzisiaj przed uczelnią wzięłam IBUPROM ZATOKI i okazało się że NIC nie bolało uf dobrze że jutro już poniedziałek pójdę coś z tym zrobić

Stary 2008-10-19, 16:54   #917
nice6irl
Zakorzenienie

Cytat:
ciesze sie ze chumorek sie poprawil - u mnie tez juz duzo lepiej A co do kolorku to dawaj mi tu twoje foto to zaraz ci zmienie kolorek wlosow w photoshopie
Już zamieszczałam swoje fotki w tym wątku, bo zastanawiałam się czy nie przefarbować włosów znów na ciemne. Dziewczyny doradziły mi, że jednak lepiej wyglądam w moim blondzie, więc póki co to mam go na głowie i na czerń czy ciemny brąz nie zmienię. Ale rozmyślam nad rudościami, bo są przeprzeprzecudne. Jakąś tam fotkę mogę zamieścić to zrób mnie w photoshopie

Cytat:
Napisane przez MrsVargas Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny.

Dawno mnie nie było, ale jakoś czasu brak i weny nie mam (czytaj humoru). Ostatnie ni były stresujące, teraz powinno być lepiej
Muszę iść posprzątać
Witaj A co się dzieje? Czy to tak ogólnie? Nie smutaj się Lepiej przysiądź do kompa i sobie z nami pogadaj. Zawsze możesz się wyżalić i już wszystko będzie troszkę łatwiejsze. Trzymaj dla poprawy nastroju

Cytat:
Napisane przez Faficzkowa Pokaż wiadomość
dzięki, okazało się że wszyscy mają zdrowe ząbki i nikt nie potrafi udzielić mi wskazówki apropo zęba...

ale to chyba ZATOKA coraz bardziej się w tym upewniam, ostatnio brałam tylko leki przeciwbólowe np IBUPROM i jednak czułam takie dziwne coś na policzku, dzisiaj przed uczelnią wzięłam IBUPROM ZATOKI i okazało się że NIC nie bolało uf dobrze że jutro już poniedziałek pójdę coś z tym zrobić
No widzisz, sama rozwiązałaś swój problem. Zuch dziewczyna i szybko jutro do lekarza, niech spojrzy na to specjalista.
Stary 2008-10-19, 17:32   #918
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

no to wrzuc foteczke tu albo na komputerowych metamorfozach
Stary 2008-10-19, 17:41   #919
nice6irl
Zakorzenienie

Cytat:
no to wrzuc foteczke tu albo na komputerowych metamorfozach
Już już

Tutaj jeszcze link do mojej wypowiedzi
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=514
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN0758.jpg (48,1 KB, 27 załadowań)
Stary 2008-10-19, 17:45   #920
adrijah
Zakorzenienie

ledwie dotarłam do Wawy, już lecę do kumpeli na babski wieczór
Wam też życzę udanego wieczoru
Stary 2008-10-19, 18:04   #921
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
Już już

Tutaj jeszcze link do mojej wypowiedzi
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=514
a ta rudosc to jaka chcesz? karmelkowa bardziej czy marchewe, czeriwen...

edit: a mi i tak sie najbardziej podobasz jako blondyneczka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (51,5 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (51,6 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (51,4 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (51,4 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (51,7 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6.jpg (51,5 KB, 15 załadowań)

Edytowane przez RosesAreRed
Czas edycji: 2008-10-19 o 18:18 Powód: dodanie zdjec
Stary 2008-10-19, 18:28   #922
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
ledwie dotarłam do Wawy, już lecę do kumpeli na babski wieczór
Wam też życzę udanego wieczoru
uuu ty też baw się dobrze!

Cytat:
Już zamieszczałam swoje fotki w tym wątku, bo zastanawiałam się czy nie przefarbować włosów znów na ciemne. Dziewczyny doradziły mi, że jednak lepiej wyglądam w moim blondzie, więc póki co to mam go na głowie i na czerń czy ciemny brąz nie zmienię. Ale rozmyślam nad rudościami, bo są przeprzeprzecudne. Jakąś tam fotkę mogę zamieścić to zrób mnie w photoshopie

No widzisz, sama rozwiązałaś swój problem. Zuch dziewczyna i szybko jutro do lekarza, niech spojrzy na to specjalista.
yyhym doszłam do tego INTERNET TO POTĘGA jutro pójdę do specjalisty jeszcze nie wiem czy będzie to dentysta czy laryngolog ale na pewno pójdę to skonsultować bo najwyraźniej coś się dzieje...

RUDOŚCI? mmm ja waśniła przygotowuję swoje włosy do rudego! w sumie wydaje mi się że będzie mi pasował bo jestem typem jesieni do tego moje naturalne włosy są bardziej kasztanowe, w słoneczku mają prześwity rudości, czasem fioletu! chciałabym jakąś metamorfozę (bo z długością nie chcę kombinować) ale jakoś mam obawy... z drugiej strony RAZ SIĘ ŻYJE!
ale Malwino mi się na prawdę w blondzie bardziej podobasz

Stary 2008-10-20, 06:43   #923
nice6irl
Zakorzenienie

No dziewczyny... nie pasuje mi wcale ten rudy łeee. Ale szkoda, bo to taki ładny kolorek
Ale zostane już przy tym co mam, tylko może zafunduje sobie jakąś lekką grzyweczkę
Dzięki za metamorfozę Roses jesteś kochana.

REKLAMA
Stary 2008-10-20, 07:23   #924
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
No dziewczyny... nie pasuje mi wcale ten rudy łeee. Ale szkoda, bo to taki ładny kolorek
Ale zostane już przy tym co mam, tylko może zafunduje sobie jakąś lekką grzyweczkę
a ja obciełam włosy ;( głupua, głupia, głupia .... ;/ Ehhh dziwnie mi w takich krótszych ;/ a miałam tylko końcówki podciąć ;/ Ja to zawsze coś wymyślę, a potem żaluję!
Stary 2008-10-20, 07:50   #925
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
nie ma za co Przynajmniej uratowalysmy cie od rudosci
Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
a ja obciełam włosy ;( głupua, głupia, głupia .... ;/ Ehhh dziwnie mi w takich krótszych ;/ a miałam tylko końcówki podciąć ;/ Ja to zawsze coś wymyślę, a potem żaluję!
a pokazesz sie? Moze nie jest tak zle? Zawsze jak sie sporo sciacha to sie na poczatku nie podoba bo czlowiek sie tak lyso czuje
Stary 2008-10-20, 08:53   #926
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Ja kiedys sie chcialam wspomagac jakimis herbatkami ale nie moge bo tam wszedzie sa cytrusy a ja alergiczka
nice6irl a moze brat jakas laseczke do domu zaprosil ze tak sie z nienacka za sprzatanie wzial?
Cytat:
Tez uwielbialam, az tu nagle bec i teraz musze sie od nich trzymac bardzo z daleka, albo jeszcze bardziej niz bardzo
Mam to samo luybie cytrusy ale mam alergie i zadneych poranczy bananow grapepfruitoe ani nic takiego moge niewielkie ilosci cytryny jesli mam ochote

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Chilanes jak moglas a powaznie wklej zdjecie to my cie zaraz uspokoilmy na pewno wygladasz szalowo
Stary 2008-10-20, 08:57   #927
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mischoko Pokaż wiadomość
Mam to samo luybie cytrusy ale mam alergie i zadneych poranczy bananow grapepfruitoe ani nic takiego moge niewielkie ilosci cytryny jesli mam ochote

Chilanes jak moglas a powaznie wklej zdjecie to my cie zaraz uspokoilmy na pewno wygladasz szalowo
Wy to takie kochane jesteście, że nawet w worku na głowie, by wg Was było ładnie wkleję, jak zrobię

REKLAMA
Stary 2008-10-20, 09:18   #928
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

oki czekam i buziak na usmiech
Stary 2008-10-20, 11:15   #929
akasha84
Zadomowienie

Hej Laseczki Ściskam każdą cieplutko na nowy tydzień
P.S. Chilanes pokaż jak to wygląda, na pewno nie tak źle... ale jest jeden plus: włosy odrastają!!!
Stary 2008-10-20, 11:20   #930
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Akasha czesc ty moja nindzo

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości