|
|
#631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI
Hej!
Byłam w kancelarii ![]() Zamówiliśmy mszę na 18 Jeżeli chodzi o coś dobrego to ja bym przygotowała taki makaron rulony albo makaron lasagne z mięsem mielonym super dobrze przyprawionym, ułożonym w piramidkę i polane jakimś pysznym sosem. Do tego winko. Ta druga sukienka super , ta pierwsza tak jak dziewczyny już pisały trochę za bardzo napompowana chociaż podoba mi się w niej sam dół u ułożenie materiału... ale gdyby ona nie była taka bezowa ...
|
|
|
|
#632 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
siostra Tz się sama przeprosi, nic się nie martw![]() co do jedzonka to zrobiłabym sałatkę z serem feta, albo jakąś inną na sałacie. Cytat:
dobrze, że udało się godzinę ustalić, ale czy to nie za późno ta 18?
|
||
|
|
|
#633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do godziny, to my marzylismy o 17:00... no ale cóż pozostaje nam byc wściekłymi na tamtego księdza. samai się zastanawialismy no i rozmawialiśmy z rozicami o tej 15:30. stwierdziliśmy, że to kolei za wcześnie. jeśli by się nie udało u mnie na później, to szukalibyśmy w inych kościołach. wiesz, moja mama dobrze pomyslała... bo mama TŻ ma stwardnienie rozsiane i jej ciężko długo chodzić itp. |
|
|
|
|
#634 |
|
Raczkowanie
|
Mam do Was pytanie
![]() 29. 10 mój TŻ ma urodziny, mam dwie opcje: kupić mu zegarek czy zabrac Go do Kazimierza Dolnego na dwa dni tylko my dwoje co lepsze a moze inne pomysly ?
|
#635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#636 | ||
|
Zakorzenienie
|
agnes208, piękna suknia! Widzę, że my to chyba mamy podobny gust, bo ta z Madame Zaręba też mi się podoba
![]() zielony_motylku, cieszę się, że tak wszystko się Wam fajnie układa ![]() Cytat:
Tak, ja to mam słabą głowę. Poza tym w ogóle nie piję. Tak nas tylko w piątek wzięłoMAGiALENA gratuluję! Idziecie jak burza ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#637 |
|
Raczkowanie
|
a co tu taka cisza zapadła
?
|
#638 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie, cos gaduly ucichly
|
|
|
|
#639 |
|
Wtajemniczenie
|
Kliwii nie ma
|
|
|
|
#640 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Znowu poniedziałek, ale ja już odliczam dni do weekendu. Dzisiaj wróciłam do pracy, to miłe jak wszystkim ludzikom u mnie w biurze szerzej otworzyły się oczy z radości, że wróciłam. Kurcze widzę, że już zamawiacie godziny ślubu i sama zaczynam się stresować. W tym tygodniu to już koniecznie musimy iść do księdza. Znajoma mówiła niby, że 3 miesiące wcześniej wystarczy, ale co tam, pójdziemy się spytać, najwyżej będzie nam kazał przyjść po nowym roku. Rybulko super, że wyjazd się udał A potem mojemu tż-owi prawiłam moje mądrości życiowe. Jedną z nich wspomina do dzisiaj, w którymś momencie stwierdziłam:JA: Ja już wiem dlaczego pijani ludzie śpią na ławkach... TŻ: taaak? no to dlaczego? Ja: Bo są zmęczeni ![]() Magialena gratuluję wyboru sukni i obrączek! |
|
|
|
#641 |
|
Wtajemniczenie
|
nie mam jakiegos konkretnego pomysłu ale wyjazd dobry pomysł odradzam kupna zegarka podobno jakiś zabobon mówi o tym że się nie kupuje na prezent bo ty chyba odejdziesz... coś takiego , czy odliczasz czas ....???
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#642 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#643 |
|
Zakorzenienie
|
a ja bylam u swojej chrzestnicy
jaka ona jest dza.. i staje na nozki.. cudenko![]() ogladalam tez fotki iwonki i olka ze slubu takie w alumie i teledyski.. przepiekne.. jak dowe plyte ze zdjeciami (bo ogolnie mam tylko teledysk dla siebie - na razie) no wiec jak dorwe plyte to wkleje wam jeszcze niektore perelki.. bo ja niepotrafie nacieszyc swoich oczu
|
|
#644 |
|
Raczkowanie
|
My mamy już datę w kościele ustaloną i godzinę 15:00
![]() sala jest, kamerzysta jest, orkiestra jest ![]() fotograf chyba też - to sprawa mojego TŻ ![]() nie wiem co z obrączkami ?!?! drogie cudeńka, zastanawialam sie nad Firmą Yes, białe złoto ... http://www.yes.pl/obraczki_slubne/ob...-Z-R06-OBR-407 ale z tego co widac maly wybór ![]() chyba ze w sklepie jest wiecej do wyboru suknia zamówiona http://annaisbridal.pl/kolekcja.php?k=luna
|
#645 | |
|
Zakorzenienie
|
No, no... Spodziewałam się wielu postów do czytania, a tu taaaaaaaka cisza!
![]() Cytat:
Ale jak miał się nie udać jak z TŻcikiem ![]() Widzę, że Ty po alkoholu jesteś bardzo odkrywcza ![]() Martuś, nie mogę się doczekać kolejnych odsłon zdjęć Piękne są! |
|
|
|
|
#646 |
|
Rozeznanie
|
ja też obstawiłabym wyjazd
mój TŻ był niezmiernie zadowolony z jego urodzinowego wyjazdu niespodzianki także polecam
|
#647 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#648 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a Yes podaje na stronie cenę za jedną obrączkę czy za parę??
|
|
#649 |
|
Raczkowanie
|
własnie nie wiem ... ciekawe czy można u nich zamówić obrączki na zamówienie ;]
|
#650 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny
ale sie dzisiaj źle czuje gardło mnie boli na szczęście mam urlop jutro i w czwartek to sobie poleże troche w łużeczku
|
|
|
|
#651 |
|
Zadomowienie
|
WITAM
i zmykam na zajecia![]() milego dzionka
|
|
|
|
#652 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzieńdobry
![]() ja już w pracy od godziny. Tak mi się chce spać że masakra. massowa ślicznusi tak sukieneczka Ja to chyba powinnam się wziąść za szukanie foto i kam. ale jakoś mi się nie chce. Suknie też miałam już mierzyć ale jakieś targi u mnie są w listopadzie to może się wstrzymam ![]() Teraz czekam jakie TŻ wybrał zaproszenia mam nadzieje że mamy podobne gusta w tej kwestii.. a ja tak dawno temu zamawiałam ślub że nie pamiętam na którą godzine zamówiłam czy na 16 czy 17? Kurcze dziewczyny jak tu się dowiedzieć bo trochę głupio mi będzie iść i zapytać " Proszę księdza a na którą godzinę to ja ten ślub zamawiałam ...???"
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png Edytowane przez kasiaher Czas edycji: 2008-10-21 o 08:30 Powód: dopisek |
|
|
|
#653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witaj z nami![]() slubujesz tydzien po mnie ![]() Hej laski wygralam gonitwe ![]() super bylo... impreza pozniej do rana a rano mialam 1 raz w zyciu trening skokowy a pozniej pojechalismy sobie w terenik na poltora godziny a to zdjecia ![]() 1- gonitwa...ja 3 ![]() 2- dekoracja 3- spacer z lisem 4- pod stajnia 5- trening skokowy reszta zdjec na naszej klasie
|
|
|
#654 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry dziewczyny
![]() Gratuluje zamowienia Mszy , nie wszystkim to sie udajeMilego ![]() Ania20m, Scio zycze zdrowka ![]() Cytat:
Pochwal sie zaproszeniami Hmm o slub mozesz spokojnie zapytac ksiedza, powiedz, ze chcialas sie upewnic, bo chcecie zaproszenia zamowic, zeby zadnego bledu nie bylo i Ci powie Sama bede w grudniu szla ponownie sie upewnic, czy proboszcz dobrze wpisal godzine i czy na pewno na 11 lipca. Magialena to sie sprezyliscie ze wszystkim Super Jak bedziesz miala fotki to wklej ![]() Co do obraczek, to wezcie to pod uwage czy bedzie potrzeba w przyszlosci zmjniejszac/powiekszac itp. My stawiamy na klasyczny wzor do przerobek Aha i bialego zlota bodajze rodowanego nie mozna zmieniac... Strippi gratulacje Tylko liska szkoda...
||||||||||||||||||||||
|
|
#655 |
|
Wtajemniczenie
|
Strippi-ale super zdjęcia
uwielbiam konie zawsze chciałm sie nauczyć tak jeździć ale w mojej okolicy nikt nie ma koni
|
|
|
|
#656 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Co do obraczek my będziemy kupować u jakiegoś małego jubilera, bo w sieciówkach, to 50% ceny to nazwa - a jakoscia sie wcale nie różni. Ja mam swó zaręczynowy kupiony właśnie u takiego jubilera i nie narzekam, a znajoma ma z Apartu i juz jej "białe zloto" szczerniało. Zreszta mam już swój typ obrazek - w aparcie ok. 529 zl szuka, w mniejszych sklepikach ponizej 400
|
|
|
|
#657 | |
|
Zakorzenienie
|
DZIEKUJE SLICZNIE
tez bylam zaskoczona ze sie udalo ![]() Cytat:
a do innej 100km
|
|
|
#658 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() co do obrączek to w sklepie Yes była straszna bida jak się tam wybrałam, nie było za bardzo w czym wybierać. Bardzo dużo obrączek jest tutaj: http://sklepjubilerski.com/sklep/p/ gratulacje ![]() ![]() my chyba zdecydujemy się na te obrączki
|
|
|
#659 |
|
Wtajemniczenie
|
Idziesz do księdza i mówisz, że chciałabyś potwierdzić godzinę mszy. My idziemy do księdza w lutym, przed zamówieniem zaproszeń, żeby nie było pomyłki. Zresztą do sali też będziemy dzwonić, żeby się nie okazało, że coś się zmieniło.
|
|
|
|
#660 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas kobitka u naszego miejscowego jubilera wycenila klasyczne na okolo 800zl.... Jakoze bylismy tylko w jednym zlotniku to nie mamy porownania do pozostalych... Sieciowki odpadaja...
||||||||||||||||||||||
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:39.

witaj z nami