![]() |
#152 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapraszam do wymiany :)
Cytat:
Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#153 |
Rozeznanie
|
Hej, znajdziesz cos u mnie za:
ZDJĘCIE 2: Półprodukty Kosmetyczne Z Mazideł Wymienię cały półprodukt w oryginalnym opakowaniu: Hydromanil (60g): ważność do 07/2009; ubytek ok. 10 ml Ekstrakt z zielonej herbaty (5g): ważność do 07/2009; ubytek max. 10% BHT (10g): ważność do 11/2011; raz użyty; ubytek max. 1% Oddam połowę w opakowaniu zastępczym (najchętniej w woreczkach strunowych): Kwas askorbinowy - witamina C (50g): ważność do 02/2010 Bromelaina 1200 GDU (15g): ważność do 11/2009 Ekstrakt z kasztanowca (5g): ważność do 09/2009 Glyceryl Cocoate (30g): wazność do 06/2009 Wszystkie półprodukty przechowuję zgodnie z zaleceniami (w lodówce, lub w temperaturze pokojowej). ZDJĘCIE 4: Lakiery - gratisy 9/1 - ciemna zieleń opalizująca na złoto (perła), 27 - fiolet opalizujący na złoto (perła), i ewentualnie CARLO DI ROMA - Cienie Do Powiek Versus: kolory widoczne na zdjęciu; ubytek niewielki APC - opalizujące, sypkie cienie do powiek: 30 - brąz opalizujący na złoto; trudniej będzie mi się z nimi rozstać a niżeli z brokatami
![]() |
#154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. L’Oreal – Blush Delicieux – 101 Hint of Rose 2. Revlon – roz z wysuwanym lusterkiem, kolor Love That Pink 3. Argiletz – maseczki z glinki czerwonej i rozowej – 10g kazda
![]() |
![]() |
#156 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za:
REVLON COLORSTAY - Mineral Foundation: podkład mineralny; odcień 010 Fair; używany przez około 1-1,5 tygodnia; ubytek oceniam max. na 5% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W takim razie czekam na priv z Twoimi danymi. Napisz mi też, czy mogę Ci wysłać półprodukty w woreczkach strunowych. Przyznam, że tak by mi najbardziej pasowało. W przeciwnym razie będę musiała szukać pudełeczek. ![]()
![]() |
![]() |
#158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Inglot, Cuticle Oil, olejek do pielęgnacji skórek, 16 ml, użyty 2 razy ale to trochę mało za podkład. ![]() Nie masz jakiś półproduktów (interesują mnie hydrolaty, algi) albo żeli pod prysznic, szamponów?
![]() |
![]() |
#159 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
hydrolat z zielonej herbaty 100 ml (użyty 3 razy) maseczkę dyniową (użyta raz) mogę Ci zrobić odsypik (odlewki): maseczki wulkanicznej z limonką serum-olejek regulujące LEMON serum antyoksydacyjne flavo peeling enzymatyczny z bromelainą jakie żele albo szampony? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy te odsypki to by było po pół opakowania, czy ile? Aha i czy ten olejek z Inglota jest świeży? Tak pytam, bo wiem, że z czasem jego zapach zmienia się i nie jest już taki przyjemny. ![]()
![]() |
![]() |
#161 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
spokojnie starczy na 4 użycia olejek jest świeży, niedawno kupiony. termin ważności ma do 06.2010 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
MAYBELLINE NEW YORK - Cienie do powiek: kolory i ubytek widoczne na zdjęciu ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic dla siebie nie znalazłam, zresztą gdyby nawet to tak małe wymianki są według mnie nieopłacalne. ![]() Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
|
Dokładka -> zapraszam!!
![]()
![]() |
#166 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za któryś z:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1224595442 za smackersa podkład avon lub joko |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
SIGNATURE MINERAL MAKEUP - Foundation: próbka podkładu; odcień 0 Porcelain; przetestowana jeden raz
EVERYDAY MINERALS - Foundation: próbka podkładu w formule Original Glo; odcień Fair Neutral; przetestowana jeden raz Mleczko owsiane (30g): ważność do 12/2009; nowe, nieotwierane cośu mnie? Bardzo zależy mi na próbkach minerałów.
![]() |
#168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1221554914 błyszczyk jest troche jaśniejszy niż na tym zdjęciu. Taki nienachalny fiolet - na ustach bardziej róż-nie trupi fiolet
![]() O właściwościach jak wszystkie glam shiny.
![]() |
#171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#172 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zerknij prosze czy u mnie coś za to znajdziesz? (jeśli zwolni się rezerwacja) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
Madziu interesuje mnie -> Essence- puder rozświetlający AOH- raz użyty
![]() |
#177 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
kaczino za podkład Gosh'a interesowałaby mnie taka wymianka:
1. Perfumy Avon Treselle Seduction 47/50 ml 2. Odlewka błota z Morza Martwego, Apis 3. Peeling enzymatyczny Freeman z ananasa Nie wiem ile dałaś za perfumy, ale na Allegro są one po 26 zł + przesyłka, więc dlatego je proponuję. Odlewka błota interesowała bym mnie wielkości połowy opakowania, a peelingu to nie wiem, bo nie mogę znaleźć w jakiej jest on cenie. ![]() Jeżeli dałaś więcej za perfumy i Ci się taka wymiana nie opłaca, to nie ma sprawa, ale taka jest moja propozycja. ![]()
![]() |
#179 |
Zakorzenienie
|
No niestety nic innego. Wartość takiej wymianki po obu stronach jest zbliżona.
![]() |
#180 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:18.