![]() |
#151 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny podczytałam właśnie na wizażu o oleju kokosowym w pielęgnacji włosów - czy któraś z Was go używa?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Zakorzenienie
|
JA !!!!!!{ o olejku kokosowym}. Dla mnie rewelacja !
Szugar - dzięki ! W Wejherowie. Może spróbuję - szczególnie tymi salseros mnie zachęciłaś. Dziewczyny Najmilsze - dajcie naszej koleżance ździebko odpocząć, bo nam jeszcze ucieknie ... Chociaż tak po prawdzie, u niej dopatruję się jedynie ubóstwa umysłowego. Nawet jej złośliwości jakieś marniawe. Jest parę innych stałych bywalczyń Fryzjerskiego, których zachowanie dopiero doprowadza mnie do szewskiej pasji, że tylko zęby w ścianę wbijać ! Ale to inna bajka !!! Jak to wyśpiewuje Jolie - "sasasa",a mój TŻ po upojnej ![]() Sasasa ! Body Shop - się zbliża ! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() EDIT: jest, jest fioletowa czerwień !!!! ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Miałaś urodziny niedawno? ![]() ![]() Cytat:
Coś się zaziębiają Włosomaniaczki ostatnio - Milka, Kasiu - dużo zdrowia! ![]() Cytat:
Tak - polecam dla zabezpieczenia końcówek przed myciem i zamiast oliwki do całego ciała ![]() Cytat:
'Tam mój Dom, gdzie moje serce'. Dobrze rozumiem. Moje serce jest nad najpiękniejszym Morzem na świecie. Kasiu(Jolie)- Ja mam wrażenia, że druga tura zdjęć nie należy do Obcego. Ona sama się już mota i chyba liczy jeszcze, że jest w stanie wmówić ludziom, że ma jakąś wizażową kumpelę (?) Jest podobieństwo, ale moim zdaniem nie na tyle, żeby mówić, że to te same osoby. Edit:Przeczytałam nowe posty i pogubiłam się ![]() Muszę przestać próbować myśleć jak ona, bo źle się to skończy ![]() Lecę zobaczyć fioletową czerwień ![]()
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Zakorzenienie
|
szugar - bardzo dziękuję i być może .....
![]() A teraz biegnę właśnie olejki z włosów zmywać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jeśli jest w formie takiego "masła", to czy przed nałożeniem na włosy rozpuszczacie to do płynnej konsystencji czy tak od razu wsmarowujecie we włosy? Porcelanko, miałam urodziny 10.10 ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 | |||||||||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Solar, błyszczyk i... charakter ![]() Cytat:
Mogłoby się wydawać, że to siostrzane, ale przeprowadziłam "dochodzenie" jak to mam w zwyczaju i zwróciłam uwagę na pieprzyk. Na 95% niemożliwe jest by dwie osoby, nawet spokrewnione miały go w tym samym miejscu. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A tak na serio, zdarzają się nowicjuszki, które juz na starcie sobie grabią, ale reszta użytkowniczek jest chyba jeszcze przed przekroczeniem mojej granicy tolerancji ![]() Oprócz TEJ ![]() ![]() Cytat:
![]() Z komórki korzystam od wielkiego dzwonu, a służbowy laptop [na wyposażeniu domu] sie kurzy ![]() Raz na jakiś czas obiecuję sobie, że zacznę go eksploatować... i na obietnicach się kończy... Cytat:
Zazwyczaj nie chce mi się go rozpuszczać, więc tylko biorę porcję na rękę i zmaruję włosy tym 'masłem" a pod wpływem ciepła dłoni on sam się topi i wnika we włosy.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#162 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A skoro mowa już o olejach to znacie jeszcze inne dobrze nawilżające, które wnikają do środka a nie tylko natłuszczają? ![]() ![]() Cytat:
![]() To wszystkiego najlepszego ![]() ![]() ![]() ![]() Edit: Szugarbejb zapomniałam wczoraj powiedzieć - masz śliczne włosy, jedne z najładniejszych jakie widziałam chyba na wątku ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak będę miała trochę więcej czasu, to napiszę Ci mały wywód na PW o tych testach, może chociaż dziecięcych ![]() Ja laptopa uważam na dobrobyt natur...cywilizacji znaczy się ![]() ![]() karla - dziękuję za życzenia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 | |||
Zakorzenienie
|
tez widziałam
![]() ![]() Cytat:
![]() sasasa ![]() Cytat:
Cytat:
no to spóźnione wszystkiego naj.... ![]() ![]() apropos kserówek- jak zaczynałam studia to znany był kawał o studentach medycyny: Idą dwie studentki medycyny przez miasto i nagle widzą kawałek papieru targany przez wiatr: - Ty a co to jest???? - nie wiem, ale kserujemy ![]() ![]() a w ogóle to się chcialam pochwalić- chociaż jeszcze nie ma czym- zostałam zaproszona na rozmowę o pracę przez pewną firmę kosmetyczną ![]() ![]() edit: Karolinko- palmowy ![]()
![]() |
![]() |
#165 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Oj bardzo małe postępy ![]() ![]() ![]() ![]() Laptop to świetna sprawa ![]() ![]() Cytat:
![]() Kasiu powodzenia na rozmowie ![]() ![]() ![]() Może będziemy mogły liczyć na jakieś probki ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziękuję za życzenia ![]() Ja słyszałam ten kawał na pierwszym roku, opowiadał nam go jeden wykładowca, tyle że wersja nie była o studentach medycyny, tylko o wszystkich studentach I roku ![]() ![]() ![]() Super sprawa z tą rozmową o pracę ![]() Milko, a jaki masz temat magisterki? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a o olejach się doksztacisz- jest wątek na pielęgnacyjnym o nich- bardzo przydatny [podwieszony u góry]- polecam lekturę
![]() |
![]() |
#168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
kokos to bardzo dobry start- jest dość przyjemny w użyciu i łatwo się zmywa [nie tak jak np. rycyna]- jeśli mogę coś zaproponować to polecam także olejek ze słodkich migdałow- można czasami dostać go w aptekach w małych ilościach [10ml jak olejki eteryczne] dosłownie za kilka złotych- na konce jest rewelacyjny i jak sie okazuje na buzię rownież [testuę od kilku dni]. Do tego wszelkie suche łokcie i kolana nie są dla niego straszne......polecam
![]() |
#171 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() komus się bardzo nudziło... ![]() zdrowiej szybciutko! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() spóżnione zycznie zdrowia, szczęscia, radosci i spełnienia wszystkich marzeń! ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Super Kasiu! życzę powodzenia i będę trzymałą kciuki! ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam tłuszcz palmowy (ale nadal nie wiem czy ma takie same właściwości jak olej ![]() ![]() A kawał... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 | ||
Zakorzenienie
|
Oooo bardzo ciekawy
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dziękuję za życzenia tigressko ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Spóźnione życzenia w takim razie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
BĘDZIE BARDZO SEXY!!! Ta firma produkuje kosmetyki do włosów? Wydaje mi się, że byłabyś właściwą osobą we właściwym miejscu, musi się udać. ![]() ![]() Cytat:
Milka a jakiej firmy masz laptopika? Bo miałam kiedyś Compaqa, ale to był mój pierwszy więc nie mam za bardzo porównania. No i jaki byś najbardziej polecała? Widzę, ze u Ciebie prawdziwa burza mózgu. Estelle - pomyśl sobie, jesteś w pozycji półleżacej, na wygodnych poduchach, cieplutko pod kocem, a przed Tobą ekran z naszym wątkiem ![]()
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
A ja mam spore trudności w pisaniu na laptopie - za płaskie klawisze.
![]() Jolie - ja to Ci powodzenia nie życzę, żeby nie zapeszyć ! Tfu, tfu, tfu - przez lewe ramię ! Idę kadzidełka zapalać i rytualne modły odprawiać. Mam taki naszyjnik z Peru, który podobno powodzenie w sprawach urzędowych gwarantuję. Zaraz go wyciągam . Mój Lalunia przekroczył polska granicę. Co za szybkość ! Limit na zakupy w BS powiększa się. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
mam dzis okropny humor.
byłam dzis u laryngologa, wystalam sie w kolejce do rejestracji pół godziny na dworze, a potem u lekarza co chwile ktoś w kolejke wchodził - rozumiem pana - inwalide wojennego - jemu sie należy bez kolejki ale np dwudziestokilkuletni chlopak raczej inwalidą wjennym nie jest i na "stan błogosławiony" tez nie wyglądał... wysiedziala sie wiec jak nie wiem co... lekarka powiedzialą ze ona zaleciłaby inny antyboityk, jej zdaniem o wiele bardziej skuteczny ale skoro biorę ten ktory biore to nie bedzie juz zmieniac. dopisała mi dwa kojelne lekarstwa i skierowałą na przeswietlenie zatok. skoro juz "byłam na chodzie" to pojechalam tam gdzie zaleciła i od razu udło mi sie zrobić to przeswietlenie - jutro po wynik. po drodze poszlam do bankomatu i dobrze zrobiłam bo potem w aptece zapłaciłam za leki 87zł! ![]() ![]() ![]() ![]() nic mi sie juz dzisiaj nie chce, szczególnie uczyć... nawet wizja moich ukochanych nalesników z dżemem trustawkowym robionych własnie przez moją mamę nie poprawia mi humoru ![]() przepraszam ze tak marudzę, jakoś tak musiałą sie wyżalić... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wszystkie Emilie są bezinteresowane ![]() ![]() Cytat:
![]() A do czego konkretnie potrzebujesz laptopa? Często spotykam się z opinią, że Asus i Toshiba uważane są za najlepsze. Wybierając laptopa zwracałabym szczególną uwagę na: - procesor i jego prędkość - wielkość pamięci RAM - nawet jeśli jest mała można dokupić pod warunkie, że jest gdzie ją włożyć ![]() - wielkość dysku - karta graficzna (rodzaj i wielkość) Różne inne elementy typu karta sieciowa, mikrofon, cd + dvd i inne to już obecnie standard. Osobiście skusiłabym się właśnie na jakiegoś Asusa albo Toshibe. Tigressko ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:39.