Włosomaniaczki :D - część IV - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-10-22, 07:59   #151
evangeline
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Jakaś arrivarumba buszuje po wizażu i zakłada wszędzie gdzie tylko może wątki o wdzięcznej nazwie "ß â řîęĺ!! ýňî íŕäî âčäĺňü.." Obcy atakują Precelka dla tego kto rozszyfruje ten tytu wątku i jego zawartość
widziałam, widziałam

WYMIANKA
evangeline jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-22, 08:02   #152
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evangeline Pokaż wiadomość
widziałam, widziałam
Jakież to nie sprawiedliwe, że niektóży tak poprostu, zwyczajnie się nudzą i nie wiedząc co ze sobą zrobić w konsekwencji zaśmiecają forum czerpiąc przy tym ogromną satysfakcję Już ja bym jej/jemu znalazła zajęcie
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-22, 08:13   #153
evangeline
Zakorzenienie

Dziewczyny podczytałam właśnie na wizażu o oleju kokosowym w pielęgnacji włosów - czy któraś z Was go używa?

WYMIANKA
Stary 2008-10-22, 08:30   #154
Heroldin
Zakorzenienie

JA !!!!!!{ o olejku kokosowym}. Dla mnie rewelacja !

Szugar - dzięki ! W Wejherowie. Może spróbuję - szczególnie tymi salseros mnie zachęciłaś.

Dziewczyny Najmilsze - dajcie naszej koleżance ździebko odpocząć, bo nam jeszcze ucieknie ... Chociaż tak po prawdzie, u niej dopatruję się jedynie ubóstwa umysłowego. Nawet jej złośliwości jakieś marniawe. Jest parę innych stałych bywalczyń Fryzjerskiego, których zachowanie dopiero doprowadza mnie do szewskiej pasji, że tylko zęby w ścianę wbijać ! Ale to inna bajka !!!

Jak to wyśpiewuje Jolie - "sasasa",a mój TŻ po upojnej nocy spędzonej w hotelu pod Berlinem - o godz. 7.oo wyruszył do domu. Z miejsca pobytu wyruszył wczoraj o 9-tej rano i pół drogi już za nim. Piszę : "upojnej" bez obawy, bo tam też mam wtyczkę : żona właściciela to Polka. Przezorny zawsze ubezpieczony !
Sasasa ! Body Shop - się zbliża !
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-22, 08:43   #155
szugarbejb
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Ech, mnie też doprowadza ale twardo klepię formułkę... chociaż czasem i jakieś ostrzejsze przemówienie do rozumu palnę i się nie cackam, jakieś granice przyzwoitości przecież są...
Wiem, widziałam właśnie, Wy przenosicie, upominacie, wklejacie linki, normalnie Nie dałabym rady

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość

ja w całą ta historię wciagnełam sie niedawno, jako chyba ostatnia ale przyznaje ze mnie tez bardzo to wszystko wciagneło. na zatyczkę od Palomy byłoby nieźle albo np na zatyczke od seboradinu niger albo na Michała Wiśniewskieco obecnie lub z reklamy pewnego sklepu...
Tak tak, czerwony

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość
Szugar - chciałam na początku zapytać czy nie żal Ci będzie zostawiać Polskę... ale pomyślałam - Brazylia!. I już nie pytam
Moja koleżanka miesiąc temu wróciła z półrocznego stypendium w Rio Grande do Sul, i od powrotu codziennie płacze, tak bardzo tęskni Urodziłam się w Polsce, czuję się Polką, mam tu rodzinę i przyjaciół, ale moja pikawka jest w Brazylii

Cytat:
Koleżanka może być siostrą. Zdjęcie wygląda jakby było robione w tym samym aucie. Z tyłu widać część innej osoby - to może być Obcy. Podobne oczy itp.

Cytat:
Dziewczyny podczytałam właśnie na wizażu o oleju kokosowym w pielęgnacji włosów - czy któraś z Was go używa?
Namiętnie

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość

Szugar - dzięki ! Może spróbuję - szczególnie tymi salseros mnie zachęciłaś.
KLIK !

EDIT:
jest, jest fioletowa czerwień !!!!

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
(...)
i oczywiście ma mieć ładnego penisa, jasnego i zadbanego a nie jakieś ogóra nabrzmiałego w fuj kolorach.
szugarbejb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-22, 09:00   #156
Porcelainnn
Zadomowienie

Cytat:

Leżę jeszcze w łóżku, piję herbatę i jem czekoladki z urodzinowej bombonierki od babci (piękne śniadanie ) i nic mi się nie che! Ale niedługo wstaję...

Miałaś urodziny niedawno? Śniadania z czekoladek są super, takie energetyczne

Cytat:
Jakaś arrivarumba buszuje po wizażu i zakłada wszędzie gdzie tylko może wątki o wdzięcznej nazwie "ß â řîęĺ!! ýňî íŕäî âčäĺňü.." Obcy atakują Precelka dla tego kto rozszyfruje ten tytu wątku i jego zawartość

Wpadłam się przywitać cobyście o mnie zapomniały

Mam strasznie dużo pracy, do tego się przeziebiłam i soczewki mnie nie lubią Zgubiłam gdzieś okulary, a wczoraj po soczewkach moje oczy wskazywały na to, że coś ćpałam. Aż sama się przestraszyłam, bo jeszcze nie widziałam tak przekrwionych oczów

Koniec z narzekaniem Miłego dnia.
Czyli już duże postępy z magisterką? Ja błagam mamę żeby pożyczyła mi z pracy laptopa. Nie lubię pisać przy biurku, lubię jak komputer przemieszcza się ze mną. Może i wymyślam, ale uwielbiam laptopy - to jak przedłużenie ręki dla mnie.

Coś się zaziębiają Włosomaniaczki ostatnio - Milka, Kasiu - dużo zdrowia!

Cytat:

Tak - polecam dla zabezpieczenia końcówek przed myciem i zamiast oliwki do całego ciała Super też na rzęsy, dłonie, popękane pięty itp.

Cytat:
Napisane przez szugarbejb Pokaż wiadomość

Moja koleżanka miesiąc temu wróciła z półrocznego stypendium w Rio Grande do Sul, i od powrotu codziennie płacze, tak bardzo tęskni Urodziłam się w Polsce, czuję się Polką, mam tu rodzinę i przyjaciół, ale moja pikawka jest w Brazylii

EDIT:
jest, jest fioletowa czerwień !!!!

'Tam mój Dom, gdzie moje serce'. Dobrze rozumiem. Moje serce jest nad najpiękniejszym Morzem na świecie.

Kasiu(Jolie)-
Ja mam wrażenia, że druga tura zdjęć nie należy do Obcego. Ona sama się już mota i chyba liczy jeszcze, że jest w stanie wmówić ludziom, że ma jakąś wizażową kumpelę (?) Jest podobieństwo, ale moim zdaniem nie na tyle, żeby mówić, że to te same osoby.

Edit:Przeczytałam nowe posty i pogubiłam się
Muszę przestać próbować myśleć jak ona, bo źle się to skończy

Lecę zobaczyć fioletową czerwień

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-22, 09:03   #157
Heroldin
Zakorzenienie

szugar - bardzo dziękuję i być może .....

A teraz biegnę właśnie olejki z włosów zmywać.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-22, 09:18   #158
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Namiętnie
Cytat:
Tak - polecam dla zabezpieczenia końcówek przed myciem i zamiast oliwki do całego ciała Super też na rzęsy, dłonie, popękane pięty itp.

Miałaś urodziny niedawno? Śniadania z czekoladek są super, takie energetyczne
Kochane a gdzie kupujecie ten olej? Czy to jest może coś takiego-->? http://www.allegro.pl/item457005256_...o_odzywka.html
A jeśli jest w formie takiego "masła", to czy przed nałożeniem na włosy rozpuszczacie to do płynnej konsystencji czy tak od razu wsmarowujecie we włosy?

Porcelanko, miałam urodziny 10.10 (jestem "strzałem w dziesiątkę")

WYMIANKA
Stary 2008-10-22, 09:49   #159
szugarbejb
Zakorzenienie

Cytat:
'Tam mój Dom, gdzie moje serce'. Dobrze rozumiem. Moje serce jest nad najpiękniejszym Morzem na świecie.
Kasiu(Jolie)- Ja mam wrażenia, że druga tura zdjęć nie należy do Obcego. Ona sama się już mota i chyba liczy jeszcze, że jest w stanie wmówić ludziom, że ma jakąś wizażową kumpelę (?) Jest podobieństwo, ale moim zdaniem nie na tyle, żeby mówić, że to te same osoby.

Edit:Przeczytałam nowe posty i pogubiłam się
Muszę przestać próbować myśleć jak ona, bo źle się to skończy
Lecę zobaczyć fioletową czerwień
Te z pasemkami w blondzie są podobno sprzed roku, a te czarne to są teraz ( ach, te kolczyki ... )( )

Cytat:
Kochane a gdzie kupujecie ten olej? Czy to jest może coś takiego-->? http://www.allegro.pl/item457005256_...o_odzywka.html
A jeśli jest w formie takiego "masła", to czy przed nałożeniem na włosy rozpuszczacie to do płynnej konsystencji czy tak od razu wsmarowujecie we włosy?

Możesz kupić taki płynny tutaj na przykład.

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
(...)
i oczywiście ma mieć ładnego penisa, jasnego i zadbanego a nie jakieś ogóra nabrzmiałego w fuj kolorach.
szugarbejb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-22, 09:55   #160
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
Możesz kupić taki płynny tutaj na przykład.
Bardzo Ci dziękuję Szugar!

WYMIANKA
Stary 2008-10-22, 10:00   #161
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
nie wiem czemu ale jak zobaczyłam wisiorek to pomyslałam o p. Rutowicz...
Mam identycznie i chyba nie da się tego zinterpretować inaczej
Solar, błyszczyk i... charakter
Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
ej, co to ma byc na tych metamorfozach?! ja chyba niedorozwinieta jestem, ale nie rozumiem. wrzucila jakies swoje stare zdjecia sprzed 2lat czy jak? bo podobienstwo widac, ale nie ma az takiej solary i dlugich czarnych kudlow
To ta sama osoba jak dla mnie. Fotki jakby wiosenne, pasemka na włosach, przed farbowaniem na obecny kolor, który wiadomo, że jest czarny.
Mogłoby się wydawać, że to siostrzane, ale przeprowadziłam "dochodzenie" jak to mam w zwyczaju i zwróciłam uwagę na pieprzyk. Na 95% niemożliwe jest by dwie osoby, nawet spokrewnione miały go w tym samym miejscu.

Cytat:

Przemawia Tobą sama dobroć Może będziesz pasterzem naszej owieczki i ją nawrócisz? Najlepiej paroma razami rózgi
Z chęcią nawet prawym sierpowym

Cytat:
Hehe, póki co nie mogę mówić o żadnych szczegółach, ale kiedyś coś nakreślę ogólnie Niestety więcej nie mogę
Wiem, wiem, ale... ja nikomu nie powiem

Cytat:
Widziałam, punkty już poleciały, niektóre modki od razu po banie

Cytat:

Mam strasznie dużo pracy, do tego się przeziebiłam i soczewki mnie nie lubią Zgubiłam gdzieś okulary, a wczoraj po soczewkach moje oczy wskazywały na to, że coś ćpałam. Aż sama się przestraszyłam, bo jeszcze nie widziałam tak przekrwionych oczów .
zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka.

Cytat:
Dziewczyny Najmilsze - dajcie naszej koleżance ździebko odpocząć, bo nam jeszcze ucieknie ... Chociaż tak po prawdzie, u niej dopatruję się jedynie ubóstwa umysłowego. Nawet jej złośliwości jakieś marniawe. Jest parę innych stałych bywalczyń Fryzjerskiego, których zachowanie dopiero doprowadza mnie do szewskiej pasji, że tylko zęby w ścianę wbijać ! Ale to inna bajka !!!
[/FONT]
Np. ja
A tak na serio, zdarzają się nowicjuszki, które juz na starcie sobie grabią, ale reszta użytkowniczek jest chyba jeszcze przed przekroczeniem mojej granicy tolerancji
Oprócz TEJ [i jej koleżanki ]

Cytat:
[I]
Czyli już duże postępy z magisterką? Ja błagam mamę żeby pożyczyła mi z pracy laptopa. Nie lubię pisać przy biurku, lubię jak komputer przemieszcza się ze mną. Może i wymyślam, ale uwielbiam laptopy - to jak przedłużenie ręki dla mnie.
heh, to chyba tylko ja jakaś nieżyciowa
Z komórki korzystam od wielkiego dzwonu, a służbowy laptop [na wyposażeniu domu] sie kurzy
Raz na jakiś czas obiecuję sobie, że zacznę go eksploatować... i na obietnicach się kończy...

Cytat:
Tak, to taki olej. Znacznie taniej kupisz go w sklepach zielarskich lub "zdrowożywnościowych" - jak nie ma na stanie, to poproś, aby zamówili, zazwyczaj nie ma z tym problemów. Tego oleju z aukcji nie opłaca się kupować, ja płacę ok 10 zł za 200ml.i
Zazwyczaj nie chce mi się go rozpuszczać, więc tylko biorę porcję na rękę i zmaruję włosy tym 'masłem" a pod wpływem ciepła dłoni on sam się topi i wnika we włosy.

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-22, 10:13   #162
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Wszystkie chyba

A skoro mowa już o olejach to znacie jeszcze inne dobrze nawilżające, które wnikają do środka a nie tylko natłuszczają? Planuje powiększyć moją kolekcję, tylko nie wiem co mam kupić A testowała któraś (poza Jolie i Virką oczywiście) avocado albo olej z orzechów makadamia?

Cytat:

Tu się troche nie opłaca. W sklepie zielarskim, ze zdrową żywnością 200g kosztuje ok. 11zł

To wszystkiego najlepszego Ale, że też bombonierka uchowała się tak długo

Edit: Szugarbejb zapomniałam wczoraj powiedzieć - masz śliczne włosy, jedne z najładniejszych jakie widziałam chyba na wątku
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-22, 10:15   #163
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, wiem, ale... ja nikomu nie powiem

Z komórki korzystam od wielkiego dzwonu, a służbowy laptop [na wyposażeniu domu] sie kurzy
Raz na jakiś czas obiecuję sobie, że zacznę go eksploatować... i na obietnicach się kończy...

Tak, to taki olej. Znacznie taniej kupisz go w sklepach zielarskich lub "zdrowożywnościowych" - jak nie ma na stanie, to poproś, aby zamówili, zazwyczaj nie ma z tym problemów. Tego oleju z aukcji nie opłaca się kupować, ja płacę ok 10 zł za 200ml.i
Zazwyczaj nie chce mi się go rozpuszczać, więc tylko biorę porcję na rękę i zmaruję włosy tym 'masłem" a pod wpływem ciepła dłoni on sam się topi i wnika we włosy.
To faktycznie zdzierstwo w biały dzień, tam chce prawie 10 zł (bez przesyłki) za 50 ml. Niech się buja!

Jak będę miała trochę więcej czasu, to napiszę Ci mały wywód na PW o tych testach, może chociaż dziecięcych

Ja laptopa uważam na dobrobyt natur...cywilizacji znaczy się Na początku września kupiłam nawet taki stolik "do łóżka" pod niego i teraz to w ogóle często mi towarzyszy

karla - dziękuję za życzenia A co do bombonierki - to sama się dziwię

WYMIANKA
Stary 2008-10-22, 10:24   #164
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
widziałam, widziałam
tez widziałam ale siuę ktoś nudził
Cytat:
JA JA JA JA ja jestem mega fanką olejków- zwłaszcza kokosowego i migdałowego
Cytat:
Jak to wyśpiewuje Jolie - "sasasa"
sasasa
Cytat:

Kasiu(Jolie)-
Ja mam wrażenia, że druga tura zdjęć nie należy do Obcego. Ona sama się już mota i chyba liczy jeszcze, że jest w stanie wmówić ludziom, że ma jakąś wizażową kumpelę (?) Jest podobieństwo, ale moim zdaniem nie na tyle, żeby mówić, że to te same osoby.
ja dalej uparcie twierdzę, że to stare zdjęcie- na bank- kiedyś pisała, ze miała takie coś na głowie- trochę się zmieniła od tego czasu ale nie aż tak bardzo- ale wiadomo- czas i ciąza zmieniają kobitę
Cytat:

a moze być i taki ale coś drogi-można kupić taniej- ja kupuje w zielarskim albo ze zdrową żywnością

no to spóźnione wszystkiego naj....

apropos kserówek- jak zaczynałam studia to znany był kawał o studentach medycyny:
Idą dwie studentki medycyny przez miasto i nagle widzą kawałek papieru targany przez wiatr:
- Ty a co to jest????
- nie wiem, ale kserujemy

a w ogóle to się chcialam pochwalić- chociaż jeszcze nie ma czym- zostałam zaproszona na rozmowę o pracę przez pewną firmę kosmetyczną rozmowa jest w piątek więc szczescie w nieszczęściu, ze spotkanie krakowskie nie ma miejsca. Trzymajcie kciuki- oby się udało. Ale stresa mam teraz- ojoj

edit: Karolinko- palmowy
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-22, 10:30   #165
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV

Cytat:

Oj bardzo małe postępy Jak żałuje, że ze mnie umysł ścisły i wszelkie wodolejstwo i owijanie w bawełne jest mi obce. Pisanie wszelkich prac cieknie mi jak krew z nosa Oprócz pracy muszę jeszcze skończyć dwa projekty - chyba powoli zacznę rozważać rezygnację ze snu Ostatnio łapie się na tym, że na przykład w sklepie zamiast myśleć co tu kupić na obiad rozważam rózne zagadnienia teoretyczne z mojej pracy

Laptop to świetna sprawa Nie wymieniłabym mojego na żaden stacjonarny. Marzy mi się laptop z lepszą kartą graficzną i większą ilością RAM. Karte graficzną można wymienić, jeśli chodzi o RAM to laptop osiągnął już w tej kwestii swoje maximum - może kiedyś uda się ze Stanów sprowadzić lepszy model

Cytat:
Coś się zaziębiają Włosomaniaczki ostatnio - Milka, Kasiu - dużo zdrowia!
Cytat:
zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka.

Kasiu powodzenia na rozmowie Będzie sexi Praca w firmie kosmetycznej to świetna sprawa

Może będziemy mogły liczyć na jakieś probki - myśli (bez)interesowna Milka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-22, 10:31   #166
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
JA JA JA JA ja jestem mega fanką olejków- zwłaszcza kokosowego i migdałowego
no to spóźnione wszystkiego naj....
apropos kserówek- jak zaczynałam studia to znany był kawał o studentach medycyny:
Idą dwie studentki medycyny przez miasto i nagle widzą kawałek papieru targany przez wiatr:
- Ty a co to jest????

a w ogóle to się chcialam pochwalić- chociaż jeszcze nie ma czym- zostałam zaproszona na rozmowę o pracę przez pewną firmę kosmetyczną rozmowa jest w piątek więc szczescie w nieszczęściu, ze spotkanie krakowskie nie ma miejsca. Trzymajcie kciuki- oby się udało. Ale stresa mam teraz- ojoj
No proszę, tylko ja taka niedouczona z tymi olejami!

Dziękuję za życzenia

Ja słyszałam ten kawał na pierwszym roku, opowiadał nam go jeden wykładowca, tyle że wersja nie była o studentach medycyny, tylko o wszystkich studentach I roku

Super sprawa z tą rozmową o pracę Na bank będę trzymać kciuki!

Milko, a jaki masz temat magisterki?

WYMIANKA
Stary 2008-10-22, 10:39   #167
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
No proszę, tylko ja taka niedouczona z tymi olejami!

Super sprawa z tą rozmową o pracę Na bank będę trzymać kciuki!
no super- tylko ja pojęcia nie mam o analizach produktów kosmetycznych- na studiach robiliśmy bardziej przemysłowe analizy- no nic- trzeba będzie googlać

a o olejach się doksztacisz- jest wątek na pielęgnacyjnym o nich- bardzo przydatny [podwieszony u góry]- polecam lekturę
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-10-22, 10:43   #168
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
a o olejach się doksztacisz- jest wątek na pielęgnacyjnym o nich- bardzo przydatny [podwieszony u góry]- polecam lekturę
Czytałam, właśnie dzięki niemu dowiedziałam się o tych olejach i tak jakoś stwierdziłam, że zacznę od kokosowego, podejrzewam, że z biegiem czasu wpadnę w manię Póki co jestem jeszcze trochę zagubiona, ale pomału, jakoś to ogarnę

WYMIANKA
Stary 2008-10-22, 10:43   #169
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:

Milko, a jaki masz temat magisterki?
Internet jako narzędzie kreowania wizerunku pracodawcy
Stary 2008-10-22, 10:46   #170
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Czytałam, właśnie dzięki niemu dowiedziałam się o tych olejach i tak jakoś stwierdziłam, że zacznę od kokosowego, podejrzewam, że z biegiem czasu wpadnę w manię Póki co jestem jeszcze trochę zagubiona, ale pomału, jakoś to ogarnę
kokos to bardzo dobry start- jest dość przyjemny w użyciu i łatwo się zmywa [nie tak jak np. rycyna]- jeśli mogę coś zaproponować to polecam także olejek ze słodkich migdałow- można czasami dostać go w aptekach w małych ilościach [10ml jak olejki eteryczne] dosłownie za kilka złotych- na konce jest rewelacyjny i jak sie okazuje na buzię rownież [testuę od kilku dni]. Do tego wszelkie suche łokcie i kolana nie są dla niego straszne......polecam
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-10-22, 10:56   #171
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
używam do włosów - zmieszany razem z Gloria albo sam, do ciała zmieszany z balsamem, do rąk i stóp zmieszany z kremem - na suchą skórę wspaniale działa!

Cytat:

Wpadłam się przywitać cobyście o mnie zapomniały

Mam strasznie dużo pracy, do tego się przeziebiłam i soczewki mnie nie lubią Zgubiłam gdzieś okulary, a wczoraj po soczewkach moje oczy wskazywały na to, że coś ćpałam. Aż sama się przestraszyłam, bo jeszcze nie widziałam tak przekrwionych oczów

Koniec z narzekaniem Miłego dnia.
ja rozszyfruje wiec wątek jest na pewno o ß â řîęĺ!! ýňî íŕäî âčäĺňü
komus się bardzo nudziło...

zdrowiej szybciutko!

Cytat:
Tak tak, czerwony
EDIT: jest, jest fioletowa czerwień !!!!

Cytat:
Mam identycznie i chyba nie da się tego zinterpretować inaczej
Solar, błyszczyk i... charakter .

Cytat:
spóżnione zycznie zdrowia, szczęscia, radosci i spełnienia wszystkich marzeń!

Cytat:
- Ty a co to jest????

Super Kasiu! życzę powodzenia i będę trzymałą kciuki!
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-22, 10:56   #172
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
- Ty a co to jest????

edit: Karolinko- palmowy
Super, gratulacje i powodzenia

Mam tłuszcz palmowy (ale nadal nie wiem czy ma takie same właściwości jak olej ) ale coś mi nie podpasował, ale może muszę wypracować jakąś metode mieszania go z innymi składnikami

A kawał...
Stary 2008-10-22, 11:01   #173
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
Internet jako narzędzie kreowania wizerunku pracodawcy
Oooo bardzo ciekawy Ja na dzień dzisiejszy mam zamiar pisać o uwarunkowaniach sukcesu zawodowego jesli chodzi o magisterkę z pedagogiki), wszelkie zagadnienia związane z psychologią biznesu i pedagogiką pracy bardzo mnie interesują

Cytat:
kokos to bardzo dobry start- jest dość przyjemny w użyciu i łatwo się zmywa [nie tak jak np. rycyna]- jeśli mogę coś zaproponować to polecam także olejek ze słodkich migdałow- można czasami dostać go w aptekach w małych ilościach [10ml jak olejki eteryczne] dosłownie za kilka złotych- na konce jest rewelacyjny i jak sie okazuje na buzię rownież [testuę od kilku dni]. Do tego wszelkie suche łokcie i kolana nie są dla niego straszne......polecam
Koniecznie muszę też ten migdał wypróbować Szczególnie właśnie końcówki do u mnie priorytetowa sprawa

Cytat:
używam do włosów - zmieszany razem z Gloria albo sam, do ciała zmieszany z balsamem, do rąk i stóp zmieszany z kremem - na suchą skórę wspaniale działa!

spóżnione zycznie zdrowia, szczęscia, radosci i spełnienia wszystkich marzeń!
No nieeee, czuję się jakbym żyła w buszu w powodu tej niewiedzy o olejach

Dziękuję za życzenia tigressko

WYMIANKA
Stary 2008-10-22, 11:05   #174
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
No nieeee, czuję się jakbym żyła w buszu w powodu tej niewiedzy o olejach

Dziękuję za życzenia tigressko
dokształcisz się! ja nie zapomne nigdy mojego samopoczucia jak po raz pierszy weszłąm na wizaz i zaczełam czytac to wszysko - poczułam sie jak 100% blondynka która przyjechała z buszu do miasta
Stary 2008-10-22, 11:16   #175
Porcelainnn
Zadomowienie

Cytat:
?

Spóźnione życzenia w takim razie Dużo uśmiechu, szczęścia w miłości ,powodzenia na studiach i oczywiście pięknych włosów!

Cytat:
Te z pasemkami w blondzie są podobno sprzed roku, a te czarne to są teraz ( ach, te kolczyki ... )( )
Czyżby najnowsza kolekcja Hanel?

Cytat:
t

ja dalej uparcie twierdzę, że to stare zdjęcie- na bank- kiedyś pisała, ze miała takie coś na głowie- trochę się zmieniła od tego czasu ale nie aż tak bardzo- ale wiadomo- czas i ciąza zmieniają kobitę
...i solara!

Cytat:

BĘDZIE BARDZO SEXY!!! Ta firma produkuje kosmetyki do włosów? Wydaje mi się, że byłabyś właściwą osobą we właściwym miejscu, musi się udać.

I jestem tak samo bezinteresowna jak Milka
Cytat:
Oj bardzo małe postępy Jak żałuje, że ze mnie umysł ścisły i wszelkie wodolejstwo i owijanie w bawełne jest mi obce. Pisanie wszelkich prac cieknie mi jak krew z nosa Oprócz pracy muszę jeszcze skończyć dwa projekty - chyba powoli zacznę rozważać rezygnację ze snu Ostatnio łapie się na tym, że na przykład w sklepie zamiast myśleć co tu kupić na obiad rozważam rózne zagadnienia teoretyczne z mojej pracy

Laptop to świetna sprawa Nie wymieniłabym mojego na żaden stacjonarny. Marzy mi się laptop z lepszą kartą graficzną i większą ilością RAM. Karte graficzną można wymienić, jeśli chodzi o RAM to laptop osiągnął już w tej kwestii swoje maximum - może kiedyś uda się ze Stanów sprowadzić lepszy model

Milka a jakiej firmy masz laptopika? Bo miałam kiedyś Compaqa, ale to był mój pierwszy więc nie mam za bardzo porównania. No i jaki byś najbardziej polecała?
Widzę, ze u Ciebie prawdziwa burza mózgu.

Estelle - pomyśl sobie, jesteś w pozycji półleżacej, na wygodnych poduchach, cieplutko pod kocem, a przed Tobą ekran z naszym wątkiem

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-22, 11:40   #176
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
dokształcisz się! ja nie zapomne nigdy mojego samopoczucia jak po raz pierszy weszłąm na wizaz i zaczełam czytac to wszysko - poczułam sie jak 100% blondynka która przyjechała z buszu do miasta

Cytat:
Estelle - pomyśl sobie, jesteś w pozycji półleżacej, na wygodnych poduchach, cieplutko pod kocem, a przed Tobą ekran z naszym wątkiem
Jak ja to kocham
Stary 2008-10-22, 11:41   #177
Heroldin
Zakorzenienie

A ja mam spore trudności w pisaniu na laptopie - za płaskie klawisze.

Jolie
- ja to Ci powodzenia nie życzę, żeby nie zapeszyć ! Tfu, tfu, tfu - przez
lewe ramię ! Idę kadzidełka zapalać i rytualne modły odprawiać. Mam taki
naszyjnik z Peru, który podobno powodzenie w sprawach urzędowych gwarantuję.
Zaraz go wyciągam .

Mój Lalunia przekroczył polska granicę. Co za szybkość ! Limit na zakupy w BS powiększa się.
Stary 2008-10-22, 11:53   #178
tigresska
Zakorzenienie

mam dzis okropny humor.
byłam dzis u laryngologa, wystalam sie w kolejce do rejestracji pół godziny na dworze, a potem u lekarza co chwile ktoś w kolejke wchodził - rozumiem pana - inwalide wojennego - jemu sie należy bez kolejki ale np dwudziestokilkuletni chlopak raczej inwalidą wjennym nie jest i na "stan błogosławiony" tez nie wyglądał... wysiedziala sie wiec jak nie wiem co... lekarka powiedzialą ze ona zaleciłaby inny antyboityk, jej zdaniem o wiele bardziej skuteczny ale skoro biorę ten ktory biore to nie bedzie juz zmieniac. dopisała mi dwa kojelne lekarstwa i skierowałą na przeswietlenie zatok. skoro juz "byłam na chodzie" to pojechalam tam gdzie zaleciła i od razu udło mi sie zrobić to przeswietlenie - jutro po wynik. po drodze poszlam do bankomatu i dobrze zrobiłam bo potem w aptece zapłaciłam za leki 87zł! w sumie na leki w tym tyg wydałam ok 150 zł nie wiem z czego ja będe zyła w przyszłym miesiacu bo prawie cała pensja pojdzie na rate czesnego za szkołę i bede miała conajmniej jeden zjazd jak nie dwa... a mam chyba ze 200 zł na koncie...

nic mi sie juz dzisiaj nie chce, szczególnie uczyć... nawet wizja moich ukochanych nalesników z dżemem trustawkowym robionych własnie przez moją mamę nie poprawia mi humoru
przepraszam ze tak marudzę, jakoś tak musiałą sie wyżalić...
Stary 2008-10-22, 11:54   #179
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV

Cytat:
ja rozszyfruje wiec wątek jest na pewno o ß â řîęĺ!! ýňî íŕäî âčäĺňü
komus się bardzo nudziło...
Sprytna bestia z Ciebie

Cytat:
Oooo bardzo ciekawy Ja na dzień dzisiejszy mam zamiar pisać o uwarunkowaniach sukcesu zawodowego jesli chodzi o magisterkę z pedagogiki), wszelkie zagadnienia związane z psychologią biznesu i pedagogiką pracy bardzo mnie interesują
Mnie szczególnie interesuje identyfikacja wizualna, webusability i ogólnie projetkowanie stron internetowych, a że wybrało się seminarium jakie się wybrało trzeba było to sprytnie powiązać z HR i tak oto zrodził się w mej głowie taki temat

Cytat:

I jestem tak samo bezinteresowna jak Milka
Wszystkie Emilie są bezinteresowane To u nas rodzinne

Cytat:

Milka a jakiej firmy masz laptopika? Bo miałam kiedyś Compaqa, ale to był mój pierwszy więc nie mam za bardzo porównania. No i jaki byś najbardziej polecała?
Widzę, ze u Ciebie prawdziwa burza mózgu.
Ja mam Toshiba. Model już archaiczny (Satellite A 135) Obecnie są już serie z trójką na początku. Ogolnie jestem z niego bardzo zadowolona. Ma dwa lata, ale nigdy nie miałam z nim żadnych poważniejszych kłopotów; nawet nie pamiętam czy kiedyś się zawiesił Trochę muli, ale to przez to, że mam w zwyczaju mieć pootwierane wszystko co tylko możliwe, no i same programy graficzne dużo RAM ciągną.

A do czego konkretnie potrzebujesz laptopa?

Często spotykam się z opinią, że Asus i Toshiba uważane są za najlepsze.

Wybierając laptopa zwracałabym szczególną uwagę na:
- procesor i jego prędkość
- wielkość pamięci RAM - nawet jeśli jest mała można dokupić pod warunkie, że jest gdzie ją włożyć Znaczy producent podaje jaka może być maksymalna.
- wielkość dysku
- karta graficzna (rodzaj i wielkość)

Różne inne elementy typu karta sieciowa, mikrofon, cd + dvd i inne to już obecnie standard.

Osobiście skusiłabym się właśnie na jakiegoś Asusa albo Toshibe.

Tigressko
Stary 2008-10-22, 11:57   #180
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
ciąża?
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości