|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3961 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
Cytat:
*Juz liczę każda chwilę,każdy dzien .. *Juz wkrótce .. 1 listopada.. : ) *Jeszcze tylko parę dni, minut, sekund .. *I tak z kazdym dniem,czekam coraz bardziej.. Cytat:
*Nic mi z Ciebie nie zostało - nagle ... *Zapomniałam Twoje imię, wściekła podeptałam je... *Sam się kiedyś rozwalisz o kłamstwa swe ! *Nie ma sensu przyzwyczajać się do miejsc ... ani do ludzi .. *Nie ma cię! A byłes ... A byłes !? *Zmienił mój świat, zaczął mnie zmieniać, a teraz go nie ma .. *Kusić i rzucac - to takie zwyczajne .. *just thought you were the one.. poprostu myślałam, że byłeś tym jedynym... *kiedy odchodzi ten ktoś czujesz, że miłość zawodzi.. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3962 | |
BAN stały
|
Cytat:
Śliczne kochana śiczne te na zielono kradnę xD... I wogóle kocham kraść Twe opiski ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3963 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
* Strasznie mi to wszystko jedno. *Nie dorabiaj marnej ideologii. Ot, mam to gdzieś.i tyle. *Bezkompromisowa, nie ma nic do stracenia.. *Optymistycznie. I w dupie mam wszystko co nie jest cacy. *mam to gdzieś. Żadnych objaśnień. Odsyłaczy. Przypisów. Haseł. *Powiedz mi, po co te kombinacje? *Be Right Back I'm Ignoring your ugly face and eating ice cream; DD zaraz wracam, ignoruję twoją paskudną twarz i jem lody.. Noo to elegancko; DD sie ciesze; DD muaa;* |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3964 | |
BAN stały
|
Cytat:
Nowe miejsce nowi ludzie ..Nowy świat CZy odnajde sie w tym nowym świecie ? Nowy świat i ja > JA pełna strach ![]() wiem, że będzie super, ale mimo to się boje... Stara ja i mój nowy świat 2 chyba z wizażu xD |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3965 |
Zadomowienie
|
You can watch disaster without pain
Możesz oglądać nieszczęścia bez bólu See a million people standing homeless in the rain Patrzeć jak miliony ludzi stoją bezdomni w deszczu You can read about it, be outraged Możesz przeczytać o tym, być oburzony You can change the channel, turn the page Możesz zmienić kanał, ddwrócić stronę It is somebody's not your problem, no Czyjś problem nie jest Twoim problemem, nie You can try to forget it, zamknij swoje oczy Możesz próbować zapomnieć o tym, close your eyes Looking out through the eyes of a sweet baby girl Patrzysz dzięki oczom na słodkie kochane dziewczyny Try to see what she sees, out of this crazy world Próbujesz zobaczyć to, co one widzą, wychodzisz z tego szalonego świata
#3966 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------------------------------------------------------- noo i zeby nie było to opisy ![]() *im wiecej mija czasu, tym bardziej czuje, że chyba nic nie mogłam zmienić.. *czasem widze znajomą twarz w tłumie.. chociaż wiem, ze to nie możliwe.. nieśmiało odwracam się.. *z perspektywy czasu.. z przerażniem widze swoją naiwność.. *trudno mi uwierzyć, ze tamte dni to przeszość.. jakaś część mnie.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3967 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Że po moim powrocie wszystko zmieni się na lepsze. * Miesiąc pełen wrażeń. Jak na razie mały strach ![]() * Pełna obaw o najbliższą przyszłość ![]() * Mam nadzieję, że tam będzie lepiej. * Szczęście w nieszczęściu. Cieszę się, że jadę, smucę się, że was opuszczam. * Czy po powrocie zastanę to co było? * Miesiąc... Wy tu... Ja tam... _____________________ Kiepskie, chyba nie pomogłam ![]() Wybacz ![]() Zobaczysz, będzie dobrze ![]() A strach zniknie jak zobaczysz to miejsce ![]() _________________________ ___ Ode mnie: * Zapomniałam o smutku, Bo jesteś ze mną ![]()
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3968 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ma któraś jeszcze coś w tym stylu ? Baaardzo proszę ![]() ![]()
![]() |
#3969 |
Zadomowienie
|
ja bym prosiła o krótkie opisy,
że jest troszkę gorzej niż ostatnio, smutniej... niedosłowne.... ![]()
#3970 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wiem. Ja byłam taka ślepa, czy ty się tak zmieniłeś? I po co to wszystko ? ;( I czekam ciągle jak napiszesz .. Nie lubię.. gdy milczysz .. Z nadzieją, że o mnie pomyślisz .. Jeden sms już mi nie wystarcza .. sama ale nie samotna, czy samotna ale nie sama? DZIĘKUJĘ ZA WYRÓŻNIENIE ; *******
![]() |
#3971 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ogladajac chwile .. *popadam w stany obojętności. *poczekalnia życia. *Surrealne paradoksy. *Niczyja. Ot tak. *Zagryzam wargi. *sens rozmów. Nie wiem czy choc jeden sie przyda. (: |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
postaram sie coś pomoc: mi niczego już nie trzeba, ja niczego już nie muszę Będę tracić czas, szukać dobrych gwiazd, gapić się na dziury w niebie czasem lubię pomarudzić, zdenerwować kogoś, powykrzywiać się do ludzi chyba nie o to chodziło. ![]() _________________ zawołaj mnie po imieniu
![]() ![]() |
![]() |
#3973 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
jakby ktoś jeszcze miał, to proszę....
![]() |
#3974 |
Zakorzenienie
|
jeśli nie jesteś niewinna, udawaj, że jesteś..
marny kawałek mych bladych ust. chwytasz go tak jak chwyta się nóż. wokół kwitnie magnetyzm s e r c . < 3 on mnie trzyma, choć w kieszeniach ręce ma. ![]() a dzisiejszy wieczór tak ślicznie pachnie ![]() w brew pozorom jestem plecami do ściany ;d. mój długi czarny płaszcz, i nie ma Cię.. nie ma Cię.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3975 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny
![]() Liczę na Was kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3976 | |
BAN stały
|
Cytat:
Nagle zawiodła pamięć, zgubiłem gdzieś Ciebie Zostały tylko wspomnienia . Mogę zamknąć oczy na rzeczywistość, ale nie na wspomnienia... Wspomnienia .. to jedyne co mi po tobie zostało Mój toważysz dzieciństwa no nO . wspomnienia powracają .. Wspomnienia z dziecinnych lat nadal mą głowe zaprzątają ![]() Wspomnienia to coś co dla mnie znaczy wiele bo w nich są moi przyjaciele ![]() Wspomnieniami serca nieeoszukam ![]() Wspomnienia są takie piękne , a teraz ? mogę je zrealizować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3977 |
Przyczajenie
|
[QUOTE=Zadziczona;9435741]ona69
Jak tylko coś znajde to chętniew dodam i ciesze się ,że Ci się podoba ![]() ![]() I dziękuje cza opisy kradnę ![]() ![]() ![]() Fajnie ze Ci sie podobaja:P. To czekam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3978 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
też kradnę ![]() ![]() Cytat:
nostress.. myślę tylko o sobie. niech kończy się świat - pojutrze czy dziś, nieważne.. i nie obchodzi mnie to, czy ustoisz czy upadniesz. i uszy do góry ![]() ![]() Cytat:
i ciągle próbuję zapomnieć o wszystkim, gdy palę Twe fotografie. <3 tak zamknęłam Cię. pod powieką w kropli łzy. za szkłem. będziesz Ty. "Podarła wszystkie wspólne zdjęcia. Wykasowała jego numer w komórce. Zakopała wspomnienia. Starała się zapomnieć o wszystkim, wszystkim, co z nim związane. Teraz wie, że to się nie uda. Nigdy nie zapomni o wielkiej miłości jaką go obdarzyła, a z jakiej on okrutnie zadrwił.." Może pukasz do mych drzwi. Powiedz czemu nie słyszę nic.. ? W przeszłości najlepsze jest to, że możemy ją wciąż na nowo interpretować... Uderzyły do głowy piękne wspomnienia, chwile spędzone razem niewarte zapomnienia. Życie to nie film, nie obejrzysz powtórki. ... Edytowane przez eccentriic Czas edycji: 2008-10-22 o 19:06 Powód: literówka :) |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3979 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dziekuje ![]()
![]() |
#3980 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Żyj pełnią życia, ale pamiętaj, że jutro też jest dzień… kiedy zło zaczyna kiełkować w nas. koniec tej dziecinady.. fikcja stała się trendy. Na odwyku od kochania... Powietrze nigdy nie pachniało tak słodko jak dzis. Łaskotanie oddechu. Nielegalna hodowla obojetnosci na dnie szafy. Wariatek się nie kocha Nie od tego są. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3981 |
Raczkowanie
|
Kochaj mężczyznę, który nazywa Cię "ładną", a nie uważa za "sexy".
Tego, który oddzwania, gdy odłożysz słuchawkę. Tego co nie śpi, aby zobaczyć cię śpiącą. Całuje twoje czoło. Który chce pokazać ci cały świat nawet gdy nie jesteś przyszykowana. Dla którego nie jest ważne czy stałaś się z biegiem lat grubsza czy chudsza. Który mówi: Co chciałabyś zjeść? -ja gotuję. Tego, co przed swoimi przyjaciółmi chwyta twoją dłoń. Czekaj na tego, który stale powtarza, ile dla niego znaczysz i jakim jest szczęściarzem mając ciebie. Tego, który swoim przyjaciołom przedstawia cię: To ona. Kochaj tego, który kocha ciebie i prawdopodobnie będzie kochał cię zawsze.
#3982 |
Zakorzenienie
|
![]() przerysowna ![]() ![]() TiScatteroUnaFoto słońce jak zawsze piękne opisidła wkleja ![]() ![]() zresztą wszystkie dziewuszki jak zawsze rewelacja ![]() ![]() przepraszam że nie odpowiadam na prośby ale nie mam czasu na nic ostatnio.. ![]() OPISIKI: 'Prywatny Wszechświat..' 'Słodkie życzenie szczęścia.' 'ciężko jest żyć lekko.' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3983 |
BAN stały
|
-ja próbuje być silna.
-nie masz próbować masz być! Odkąd Cię poznałam, noszę w kieszeni szminkę,to jest bardzo głupie nosić szminkę w kieszeni, gdy Ty patrzysz na mnie tak poważnie, jakbyś w moich oczach widział gotycki kościół. A ja nie jestem żadną świątynią, tylko lasem i łąką-drżeniem liści, które garną się do Twoich rąk. Tam z tyłu szumi potok, to jest czas, który ucieka, a Ty pozwalasz mu przepływać przez palce i nie chcesz schwytać czasu. I kiedy Cię żegnam, moje umalowane wargi pozostają nietknięte, a ja i tak noszę szminkę w kieszeni, odkąd wiem, że masz bardzo piękne usta. Wyglądała na silną osobę, twardo stąpającą po ziemi. Mającą wszystko pod kontrolą i nie mająca problemów... Jednak tkwiło w niej dziecko, które desperacko potrzebowało zrozumienia i miłości. No i zapełniam sobie czas...wszystkim co pozwoli mi nie myśleć o Tobie. teraz znowu zniknie z mojego życia i przypomni sobie o mnie za jakiś czas. |
![]() ![]() |
![]() |
#3984 |
Raczkowanie
|
AnusiaPn, ciesze się, że Ci się podoba Kochania
![]() I kiedyś przyjdzie dzień, kiedy ona powie : już za nim nie tęsknie .. Widze, że w moim życiu coś jest źle, pytanie tylko co ?
![]() |
#3985 |
Zadomowienie
|
* - Wygrałaś.
- Kochanie, gra dopiero się zaczęła. * Zawsze wiedziała jak ich zostawić, by pragnęli więcej. * Zawsze mówię 'nigdy nie mów nigdy'. Ale dla ciebie zrobię wyjątek. * Something so beautiful deserves to be seen on someone worthy of its beauty Coś tak pięknego powinno należeć do kogoś godnego tego piękna. * - Nie martw się, mogę być suką za nas dwoje. - Wciąż mam ślady na plecach, by to udowodnić ![]() * - Muszę wiedzieć dlaczego mnie kochasz. - Bo tak. - Naprawdę chcę Ci zaufać, kiedy wypowiadasz te słowa, więc może gdybym wiedziała dlaczego, przestałabym bać się ich usłyszeć i je powiedzieć. - Okay. Więc, jeśli chcesz wiedzieć dlaczego.. - wiąże się to z moją mamą i jej wieloma małżeństwami. - To właśnie dlatego.Bo właściwie lubię kiedy mi przerywasz, co tak przy okazji często Ci się zdarza. Kocham Cię, bo nie przepraszasz, za to kim dokładnie jesteś. Piękna, mądra, Bardzo seksowna. - Teraz mnie zawstydzasz. - To kolejny powód. Jesteś całkowicie nieświadoma swojego wpływu na mnie. Jesteś też totalnie nieświadoma tego,że śmiejesz się jak 4-latka. Właśnie tak. I kocham Cię, bo możesz być z kimś takim jak ja i nadal przyjaźnić się z kimś takim jak ona. - Yeah, cóż, próbowałam być. - Wiem i wiem, że to nie jest łatwe, ale nigdy się nie poddajesz i od niej nie odwracasz. To świadczy o tym, jak zdumiewająca jesteś. - Cóż, Ty też jesteś zdumiewający,bo byłeś w stanie powiedzieć te wszystkie rzeczy,Po prostu jesteś. I kocham Cię... Ale muszę iść. - Co? Co..co tym razem? - Jeden z wielu powodów, dzięki którym mnie kochasz. * - Jeszcze nie skończyłeś niszczyć mi nocy? - Słuchaj, nie powinienem był nigdy cię porzucić. Wiedziałem, że podjąłem złą decyzję, jak tylko twój samolot odleciał. Rozpraszałem się przez całe lato. W nadziei, że nie będę tego czuł ale nadal czuję. - I? - Bałem się... Bałem się, że jeśli spędzimy razem całe lato, tylko we dwoje... to zobaczysz... - Co zobaczę? - Mnie. Proszę, nie wyjeżdżaj z nim. - Dlaczego? Daj mi powód. - Bo tego nie chcesz. - Nie wystarczy. - Bo ja tego nie chcę. - To też nie wystarczy. - Co jeszcze? - Prawdziwy powód, dla którego powinnam tu zostać, i nie wsiadać do samochodu. Trzy słowa. Osiem liter. Powiedz to i jestem twoja. - Ja... Ja... - Dziękuję. To wszystko,|co potrzebowałam usłyszeć. * Nie wiedziałam, że roboty mogą byś zazdrosne. Zaktualizowali cię, podczas mojej nieobecności? * - Boję się. - Wiem. Ja też. - Kiedy stąd wyjdę, to będzie koniec. - Myślę, że już był.Tylko dużo czasu zabrało nam zdanie sobie z tego sprawy i przyzwyczajenie się do tego. -Ja nadal... - Wiem. Ja też. Kocham cię.
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
![]() ![]() |
![]() |
#3986 |
Wtajemniczenie
|
Żyję dla takich chwil kiedy bierzesz haust powietrza
i krzyczysz chwilo proszę bądź wieczna. uśmiechasz się nie właściwą stroną twarzy... nie rozpie_rdalaj mi rzęs!. Tylko razem zawsze lądujemy miękko. szczęście nie jest stanem do jakiego się dąży,lecz sposobem dążenia... kroję czas, wskazówki na plastry. Jutro to chaos, teraz to schemat.
#3987 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ____________ przyjdę do ciebie, choćby z dna piekieł
![]() ![]() |
![]() |
#3988 |
Przyczajenie
|
Bez miłości zima w Nas...
Myślałam, że muszę zmienić świat byś mnie dostrzegł Czy miłość do Ciebie powinna boleć? Tak mało czasu nam jest dane, Tak dużo czasu już zmarnowała Jest tyle rzeczy do zrobienia... ![]() Przytul się do nadziei, a w ciszy będzie umierać to co jest twym bólem Każda chwila jest drogocenna, jest wycinkiem wieczności Życie jest piękne Jeśli prawidłowo dobierze się środki antydepresyjne ![]() Tylko TY potrafisz wywołać na mej twarzy taki uśmiech Patrząc na to stwierdzam, że Syzyf miał lekko...
Depresja nachodzi nas i opuszcza równie niespodziewanie. Będąc w stanie depresji, bronimy się przed pójściem pod wodę, a więc musi pojawić się ręka, która ściąga nas w dół. Inaczej, kiedy jesteśmy pogrążeni w smutku; wtedy sami decydujemy się tonąć. |
![]() ![]() |
![]() |
#3989 | ||
Wtajemniczenie
|
A prosze prosze ;**
; DD nmzc kochana;* Cytat:
Cytat:
wszystki opisy kradne:O ![]() ----------------------------------------------------------- *Chcę byś kochał mnie do końca... *Kocham i kochać będę. I tak na zawsze już ![]() *nie twoja.nie jego.nie żadnego z was. *Nic się nie zmieniło i nic się nie zmieni. Oboje to wiemy. *Trzęsą mi się ręce. Ogólne drżenie. Od środka. *Nie ma nic w co moge wierzyc. Dobrze umiem tylko czekac.. *Nie patrzę już w przestrzeń, nie szukam odpowiedzi. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3990 |
Zadomowienie
|
Kochane
![]() Może: * Domiiniisiia *xxxJuanaxxx *TiScatteroUnaFoto * MySmallCornerInSky *przerysowna *nastychick *RealGirl89 *rOzunia *MarcelinKaaa * AnusiaPn *kee *WhenYouComeBackToMe *agatee *abunee i reszta? Kocham Wasze opisy ![]() Proszę Was ![]() I wybaczcie mi, że ostatnio takie kiepskie dodaję ![]() Ale cała moja wena skupia się na zadaniach z matematyki ... ______________________ * A na naszym niebie znowu widać chmury...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.