![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Problem chyba zniknął... Chcę Gaultiera 2, Classique EDP i EDT przy nim zbladły. O FdM czytałam wiele interesującego, chętnie sprawdzę. Asiu - tak z ciekawości, próbuję sobie Ciebie lepiej wyobrazić - masz jakiś signature scent? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na ficie było mega dobrze ![]()
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Pic się chce po piwku pewnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I dziękuje ![]() Czasem się nie chce uczyć, wiadomo. Ale ja generalnie lubię się uczyć, tego co mnie interesuje, a że wybrałam kierunek który kocham (chociaż jest na nim dużo rzeczy których nie lubię) to jest łatwiej ![]() Cytat:
![]() No, zawsze lepiej mieć niż nie mieć, tym bardziej, że mam rok studium zapewniony ![]() Idę spać, bom ściorana ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Za 5.0 jest 700 zł na przykład. Pisze to nie dlatego, że mi to grozi ![]() ![]() Które to akademiki Emilio? Mnie na AGH-owskie od czasu do czasu znajoma ciągnie ![]() Ja w 100% z tego wyrosłam. Nie bawi mnie całonocne picie. Zresztą nawet z tego nie wyrosłam... bo nie musiałam. Nigdy mnie to nie bawiło ![]() Nie chwaliłam się, ale niedługo stanę się szczęśliwą posiadaczką wymarzonego obiektywu macro ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ta- ja wiem, że Ty wiesz, ze ja nie wiem ![]() ![]() Cytat:
![]() Chociaż prawda jest taka, ze marne to stypendium- u mnie za 4.5 było koło 700zł- więc różnica jest spora- ale u nas zawsze było mało osób kwalifikujacych się na stypendium- zresztą czego się spodziewać jak wykosili 4/5 z nas przez te 5 lat ![]() Cytat:
![]() ![]() ja mykam spać bo coś mnie już trąca [bynajmniej nie % ![]() kolorowych ![]()
![]() |
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
![]()
Miłego dnia
![]() Minimalistyczna wersja posta - wszystkie prawa zastrzeżone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
![]() minimallistyczna wersa wersji minimalistycznej ![]()
![]() |
#218 | |||
The Pink Power Mołderajtor
|
Dziękuję
![]() Connected again ![]() Cytat:
![]() TŻ wczoraj coś wspominał o tym, że chciałby nowy komputer sobie sprawić, laptopa raczej nie, ale mocniejszy stacjonarny, z lepszą grafiką i parametrami, więc zamienimy się stanowiskami, wtedy tylko routerek i heja ![]() Cytat:
U mnie dawali stypendium nawet za 3,8 ![]() A teraz to już w ogóle chyba jest inaczej, bo niedawno zmieniły sie przepisy, zabrano np. dofinansowanie do akademików na rzecz gotówki dla stypendystów socjalnych [coś tak kojarzę...] Cytat:
![]() A mi TŻ "jęczy", tym razem zachciało się mu aparatu mikro 4/3 ew. Olka 510 ![]() EDIT: Ktoś nas podglądał, ale nie zapamiętałam nicka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
No pogoda się będzie psuła i można już dzisiaj to zauważyć. A na Wszystkich Świętych, będzie koło 7 stopni :/. Cytat:
![]() A socjalne to będzie wiadomo dopiero po 1 listopada, normalnie jaja sobie robią. A znając życie to zaczną wypłacać stypendia na koniec listopada, albo i w grudniu ![]() Dobrze, że nie muszę akademika płacić w tym czasie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
To gratuluję, że się zdecydowałaś. Czekam na twoją opinię o FdM ![]() Cytat:
![]() Ja Ciebie też nie bardzo kojarzę perfumowo, napisz ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobra, wracam do łóżka, elegancko się rozchorowałam ![]() Jolie - trzymam kciuki ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
|
Plaga jakaś, czy co
![]() Trzymaj się ciepło i niech zdrowie wraca ![]() Ja się sobie trochę nawet dziwię, bo po 2-godzinnym wystawaniu przed koncertem nawet kataru nie mam ![]() PS. Electra, dlaczego nas podglądasz ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Plaga ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zdrowiej ![]() Dzisiaj jade do rodzinki a od nich w piątek na tą rozmową- i wiecie co- komunikacja państwowa upadła całkiem na twarz [pysk]- 70km, które dzieli mnie od rodziny i które samochodem pookonuję w niecałą godzinę będę dzisiaj pokonywać prawie 4 godziny [autobusem] a to dlatego, że zdjeli mi do nich bezpośrednie połączenie- jadę na raty z dwiema przesiadkami ![]()
![]() |
![]() |
#224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() zdrowiej szybciutko! ![]() szerokiej drogi Jolie - oj nie zazdroszczę takich podróży ale cóż zrobić... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Jak narazie tylko jedna osoba odpowiedziała na to pytanie. Chyba trzeba to zdanie zmodyfikować, bo widocznie nie brzmi zbyt zachęcająco ![]() ![]() Cytat:
Kolega mieszka w akademiku. Ma tylko mame, która mieszka na wsi i jest na rencie. Z tego 700 zł sam się utrzymuje + to co zarobi za dawanie korepetycji. Nie jest mu łatwo. Jak sobie pomyślę, że mogli by to jeszcze obniżyć to ... ![]() Cytat:
![]() ![]() O Wy potwory jedne ![]() Na koniec życzę zdrówka wszystkim chorym ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 |
Zakorzenienie
|
trzymajcie się ciepło dziewczyny- ja mykam
![]() ![]() ![]()
![]() |
#227 | ||||
Zakorzenienie
|
Trzymam za słowo
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ależ jesteśmy genialne ![]() Słowo harcerza, że będę trzymać i nie puszczę ![]() ![]() Cytat:
![]() Weź daj do urzędu patentowego ![]() ![]() To teraz jeszcze bardziej elegancko wyzdrowiej ![]() Cytat:
![]() Dzieńdoberek wszystkim ![]()
![]() |
![]() |
#228 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Zadomowienie
|
Ja tylko przelotem, może nie tak minimalistycznie jak Milka
![]() ![]() (aż mi się nie chce z domu nosa wystawiać na taką pogodę, zimno ![]()
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj leciałam w deszcz i wiatr w bluzie do domu ze szkoły po 2 śniadanie
![]() ![]()
![]() |
#231 |
Zakorzenienie
|
Hej!
![]() Marzenka już Wam napisała, że nie mogę stawić się na jutrzejsze spotkanie – ale napiszę to jeszcze raz – nawet sobie nie wyobrażacie jakiego mam z tego powodu doła ![]() ![]() ![]() Jedynym plusem jest to, że w listopadzie nie będę musiała kombinować zwolnienia lekarskiego tylko będę mogła wziąć legalnie dzień wolny – tak więc mam nadzieję, że szybko ustalicie kolejny termin zlotu czarownic a wtedy pojawię się choćby nie wiem co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
|
Przybyłam
![]() Aga wykurzyła mnie z łazienki na sekundy przed nałożeniem oleju na włosy ![]() O spotkanie się nie martw, jak to mówią - co się odwlecze to nie uciecze... To mówiłam ja, która może, MOŻE, będzie miała okazję dopiero w styczniu ![]()
![]() |
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Zakorzenienie
|
![]()
Wychodzi na to, że nie ma jutro spotkania
![]() ![]() ![]() Oj Asiu dlaczego to "może" wersalikami żeś machnęła ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Już nigdy więcej nie pójdę do tej kafejki co w poniedziałek ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Zakorzenienie
|
![]()
Asiu ratuj - ktoś nas podgląda
![]() A wiesz ...pomyślę ![]() ![]() Edit: Podglądacz uciekł ![]() ![]() Widzę, że w kafejce komputery pierwsza klasa;/ Skoro płacisz za usługę nazwijmy ją "możliwość skorzystania z internetu" a stan techniczny komputera uniemożliwia Ci skuteczne skorzystanie z tej usługi powinnaś ją reklamować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
Zawsze się zastanawiam, dlaczego Goście przeglądają czysto społecznościowe wątki?
![]() Przybyłam, oczywiście ![]() ![]()
![]() |
#239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W tej co jestem dzisiaj jest duuużo lepiej niż w tej w poniedziałek ![]() Do tej mogę zdązyc na godzinkę przed zamknięciem tylko jak mnie kolezanka podwiezie - dzisiaj jak z nią jechałam paliła w samochodzie papierosa, co było koszmarne, ale stwierdziłam, że wszystko zniosę byleby się z Wami spotkac ![]() Troszkę mi ulżyło, że nie do końca przeze mnie ale i tak mi smutno ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.