Włosomaniaczki :D - część IV - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-10-22, 22:01   #211
tigresska
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Bardzo się cieszę i polecam się na przyszłość
ok, będę Cię wykorzystywać
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-22, 22:11   #212
Porcelainnn
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez szugarbejb Pokaż wiadomość
Tak, Classique EDP to killer niemiłosierny, trwały okrutnie, dziwną skórę masz EDT nie testowałam nawet, nie pomogę

Poznać warto, szczególnie jeśli lubisz unisex, ale kupić nigdy w życiu

Problem chyba zniknął... Chcę Gaultiera 2, Classique EDP i EDT przy nim zbladły. O FdM czytałam wiele interesującego, chętnie sprawdzę.

Asiu - tak z ciekawości, próbuję sobie Ciebie lepiej wyobrazić - masz jakiś signature scent?

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
P
Nie kuś, nie kuś, ja nie chcę myśleć, co będzie, jak TŻ w końcu założy bazę do połączeń bezprzewodowych, bo przy kompie stacjonarnym trzyma mnie jedynie konieczność połączenia przez kabelek
Gwarantuję Ci, że bardzo łatwo przyzwyczaić się do takiego komfortu.. eh, rozmarzyłam się
Cytat:
Napisane przez oleczka87 Pokaż wiadomość

Dostałam stypendium. Wysoki próg był w tym roku, bo ponad 4,50, ale załapałam się (byłam 8 na 13 osób). Szkoda, że to tylko 230 złotych (a pomyśleć, że w tamtym roku było 350 zł ), ale i tak się cieszę, bo mam na opłacenie studium na cały rok
Gratuluję Sporo obniżyli, ale to zawsze dodatkowe pieniążki. Ja w tym roku pierwszy raz stypendium nie mam, strasznie go brakuje. Życie w kRk drogie, jak każda dziewczyna lubię kupić raz na czas jakiś fajny ciuch, mazidło do włosów, a rodziców nie lubię ciągle prosić o pieniądze.

Na ficie było mega dobrze Jutro pracowity dzień, a w piątek impreza na akademikach. Czuję, że już z takich wyrosłam trochę..

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-22, 22:22   #213
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
gratuluje!

geez, te imprezy, piwka itp mnie zabija juz czuje, ze jestem chora a jutro i w sobote kolejne imprezy smarcze, gardlo mnie boli i ciagle chce mi sie pic
uf, ide patrzec co tam sie z nasza ulubienica dzieje
Dzięki .

Pic się chce po piwku pewnie .

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
no niby tak, ale bruzdy i wyrostki jakoś do mnie nie przemawiają, z fizjologii tez muszę sie uczyc - łuk odruchowy i te sprawy. to jest dla mnie ciekawsze choc trudniejsze. a jednak takie wkuwanie anatomii to tak nie bardzo mnie fascynuje... chcialabym juz to wszystko wiedzieć...
No bruzdy to ciekawe w sumie nie sa, ale ja jakoś lubiłam się tego uczyć, bo wszystko tam jasne i widać, a teraz uczyłam się tego ucha i musiałam przebrnąć przez szczegółową budowę narządu Cortiego. 50 % nie rozumiem

Cytat:
Gratuluję
I stypendium i średniej chyba w życiu takiej wysokiej nie miałam
Podziwiam, że chce Ci się tak uczyć
ehehe, ja miałam od podstawówki pasek, więc średnia taka sobie, ale jako że to już na studiach to chyba mogę być z siebie dumna
I dziękuje
Czasem się nie chce uczyć, wiadomo.
Ale ja generalnie lubię się uczyć, tego co mnie interesuje, a że wybrałam kierunek który kocham (chociaż jest na nim dużo rzeczy których nie lubię) to jest łatwiej .

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość
Gratuluję Sporo obniżyli, ale to zawsze dodatkowe pieniążki. Ja w tym roku pierwszy raz stypendium nie mam, strasznie go brakuje. Życie w kRk drogie, jak każda dziewczyna lubię kupić raz na czas jakiś fajny ciuch, mazidło do włosów, a rodziców nie lubię ciągle prosić o pieniądze.
Dziękuje .
No, zawsze lepiej mieć niż nie mieć, tym bardziej, że mam rok studium zapewniony .

Idę spać, bom ściorana . Dobranoc
oleczka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-22, 22:25   #214
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV

Cytat:
Ten kawałek o studentach i kserowaniu to słyszałam już wiele razy i jeśli chodzi o nasz kierunek, to najprawdziwsza prawda .

Dostałam stypendium. Wysoki próg był w tym roku, bo ponad 4,50, ale załapałam się (byłam 8 na 13 osób). Szkoda, że to tylko 230 złotych (a pomyśleć, że w tamtym roku było 350 zł ), ale i tak się cieszę, bo mam na opłacenie studium na cały rok
Czy wysokość zależy od województwa czy w całej Polsce tyle samo przyznają? Słyszałam, że za taką średnią to 250 zł.

Za 5.0 jest 700 zł na przykład. Pisze to nie dlatego, że mi to grozi Mam kolege na UJ i tak WYMIATA

Które to akademiki Emilio? Mnie na AGH-owskie od czasu do czasu znajoma ciągnie
Ja w 100% z tego wyrosłam. Nie bawi mnie całonocne picie. Zresztą nawet z tego nie wyrosłam... bo nie musiałam. Nigdy mnie to nie bawiło

Nie chwaliłam się, ale niedługo stanę się szczęśliwą posiadaczką wymarzonego obiektywu macro Szkoda, że w następnych dniach pogoda ma się popsuć
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-22, 23:25   #215
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
jolie - uwielbiam Cię!

Cytat:
Ale Ty wiesz, że ja wiem, że będzie sexy
Nie mniej kciuki trzymam
ta- ja wiem, że Ty wiesz, ze ja nie wiem
trzymaj, trzymaj i nie puszczaj
Cytat:
gratuluję-zawsze to jakiś grosz- a znając Twoje umiejętności to się cała 3 razy ubierzesz
Chociaż prawda jest taka, ze marne to stypendium- u mnie za 4.5 było koło 700zł- więc różnica jest spora- ale u nas zawsze było mało osób kwalifikujacych się na stypendium- zresztą czego się spodziewać jak wykosili 4/5 z nas przez te 5 lat
Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
ja rowniez trzymam kciuki i mam nadziej, ze jak juz bedzie po do zdradzisz cos wiecej
dzięki- jesli wszystko poukłada się po mojej myśli to zdradzę więcej....na bank

ja mykam spać bo coś mnie już trąca [bynajmniej nie %] poza tym koty domagają się swojego miejsca w łóżku- coż począć.....

kolorowych
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-23, 06:28   #216
Milka19
Zakorzenienie

Miłego dnia

Minimalistyczna wersja posta - wszystkie prawa zastrzeżone
Stary 2008-10-23, 09:05   #217
Jolie2601
Zakorzenienie

minimallistyczna wersa wersji minimalistycznej
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-23, 09:15   #218
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
miłego wieczoru - nie pracuj za dużo abyś wypoczęła!
Dziękuję

Cytat:
Do ponownego "zwizażowania" w takim razie
Connected again

Cytat:
Gwarantuję Ci, że bardzo łatwo przyzwyczaić się do takiego komfortu.. eh, rozmarzyłam się
Chyba już niedługo będę "zmuszona"
TŻ wczoraj coś wspominał o tym, że chciałby nowy komputer sobie sprawić, laptopa raczej nie, ale mocniejszy stacjonarny, z lepszą grafiką i parametrami, więc zamienimy się stanowiskami, wtedy tylko routerek i heja

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
[FONT="Georgia"]Czy wysokość zależy od województwa czy w całej Polsce tyle samo przyznają? Słyszałam, że za taką średnią to 250 zł.

Za 5.0 jest 700 zł na przykład. Pisze to nie dlatego, że mi to grozi Mam kolege na UJ i tak WYMIATA
Chyba nie, to są wewnętrzne przepisy każdej uczelni, sporo zależy też od puli, jaka jest do podziału.
U mnie dawali stypendium nawet za 3,8 przez co oczywiście osoby z wyższymi średnimi dostawały mniej.
A teraz to już w ogóle chyba jest inaczej, bo niedawno zmieniły sie przepisy, zabrano np. dofinansowanie do akademików na rzecz gotówki dla stypendystów socjalnych [coś tak kojarzę...]
Cytat:

Nie chwaliłam się, ale niedługo stanę się szczęśliwą posiadaczką wymarzonego obiektywu macro Szkoda, że w następnych dniach pogoda ma się popsuć
Oooo, to super
A mi TŻ "jęczy", tym razem zachciało się mu aparatu mikro 4/3 ew. Olka 510

EDIT: Ktoś nas podglądał, ale nie zapamiętałam nicka

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-23, 09:15   #219
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
Czy wysokość zależy od województwa czy w całej Polsce tyle samo przyznają? Słyszałam, że za taką średnią to 250 zł.

Zależy nie od województwa nawet, a od konkretnej uczelni :/. U nas w tym roku obniżyli (ten co miał za 5,00 430 złotych to dzisiaj ma 280 zł), dlatego że nie wzięli pod uwagę studentów z jakiegoś tam wydziału, zostali pominięci w tamtym roku (w Teleexpressie o tym mówili nawet, ja bym na miejscu naszego Rektora się zapadła pod ziemię), dlatego teraz musieli rozdzielić na większą ilość osób i wyszło mniej.

No pogoda się będzie psuła i można już dzisiaj to zauważyć. A na Wszystkich Świętych, będzie koło 7 stopni :/.
Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
gratuluję-zawsze to jakiś grosz- a znając Twoje umiejętności to się cała 3 razy ubierzesz
Chociaż prawda jest taka, ze marne to stypendium- u mnie za 4.5 było koło 700zł- więc różnica jest spora- ale u nas zawsze było mało osób kwalifikujacych się na stypendium- zresztą czego się spodziewać jak wykosili 4/5 z nas przez te 5 lat
Nie ubiorę się raczej, bo za tą szkołę będę płacić, chociaż narazie do stycznia na szkołę mam, więc nie jest źle .
A socjalne to będzie wiadomo dopiero po 1 listopada, normalnie jaja sobie robią. A znając życie to zaczną wypłacać stypendia na koniec listopada, albo i w grudniu
Dobrze, że nie muszę akademika płacić w tym czasie.
Stary 2008-10-23, 09:52   #220
szugarbejb
Zakorzenienie

Cytat:
Problem chyba zniknął... Chcę Gaultiera 2, Classique EDP i EDT przy nim zbladły. O FdM czytałam wiele interesującego, chętnie sprawdzę
.

To gratuluję, że się zdecydowałaś. Czekam na twoją opinię o FdM

Cytat:
Asiu - tak z ciekawości, próbuję sobie Ciebie lepiej wyobrazić - masz jakiś signature scent?
Różany Aniołek. Potem długo nic - i Shalimar EDP ex aequo z Chanel 5 EDP. Potem długo, długo nic i J'adore EDP ex aequo z Kelly Caleche. Potem jest jeszcze kilka (yyyyy,- naście ) butelek, ale ta trójka (piątka) raczej się już nie zmieni.

Ja Ciebie też nie bardzo kojarzę perfumowo, napisz

Cytat:
Dziękuje .
No, zawsze lepiej mieć niż nie mieć, tym bardziej, że mam rok studium zapewniony .
Gratulacje Zawsze lepiej mieć, niż nie mieć, ale kurczę, jakby chcieć się tego utrzymać to ...

Cytat:

700 zł to dużo jak ktoś mieszka z rodzicami i ma to na własne wydatki. Ale jakby chcieć z tego żyć ? Wynajmij za to pokój, kup jedzenie i ubranie itp. Te stypendia to tylko "umilacze"

Cytat:
Miłego dnia

Cytat:

* - minimalistyczna wersja wersji minimalistycznej

Dobra, wracam do łóżka, elegancko się rozchorowałam

Jolie - trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
(...)
i oczywiście ma mieć ładnego penisa, jasnego i zadbanego a nie jakieś ogóra nabrzmiałego w fuj kolorach.
szugarbejb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-23, 10:08   #221
'Estelle'

Cytat:
.
Plaga jakaś, czy co ???
Trzymaj się ciepło i niech zdrowie wraca

Ja się sobie trochę nawet dziwię, bo po 2-godzinnym wystawaniu przed koncertem nawet kataru nie mam [tfu, tfu, żeby nie zapeszyć]. Na wszelki wypadek profilaktycznie chyba zaopatrzę się w witaminkę C...

PS. Electra, dlaczego nas podglądasz ???

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-23, 10:19   #222
szugarbejb
Zakorzenienie

Cytat:
Plaga jakaś, czy co ???
Trzymaj się ciepło i niech zdrowie wraca

Ja się sobie trochę nawet dziwię, bo po 2-godzinnym wystawaniu przed koncertem nawet kataru nie mam [tfu, tfu, żeby nie zapeszyć]. Na wszelki wypadek profilaktycznie chyba zaopatrzę się w witaminkę C...

Plaga Przewiało mnie w poniedziałek, jak wracałam spocona z treningu Jakby któraś miała ochotę przyjechać do mnie i poczytać mi bajki i ugotować rosołek to zapraszam

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
(...)
i oczywiście ma mieć ładnego penisa, jasnego i zadbanego a nie jakieś ogóra nabrzmiałego w fuj kolorach.
szugarbejb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-23, 11:09   #223
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
.

Jolie - trzymam kciuki
nie dzięki

zdrowiej ja mam to samo od ponad miesiaca- chwla lepiej i potem znowu kaplica.
Dzisiaj jade do rodzinki a od nich w piątek na tą rozmową- i wiecie co- komunikacja państwowa upadła całkiem na twarz [pysk]- 70km, które dzieli mnie od rodziny i które samochodem pookonuję w niecałą godzinę będę dzisiaj pokonywać prawie 4 godziny [autobusem] a to dlatego, że zdjeli mi do nich bezpośrednie połączenie- jadę na raty z dwiema przesiadkami PARANOJA
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-10-23, 11:32   #224
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:

No pogoda się będzie psuła i można już dzisiaj to zauważyć. A na Wszystkich Świętych, będzie koło 7 stopni :/.
.
7 stopni? pogoda dzis fatalna choc u mnie przestało właśnie padać i słoneczko bardzo nieśmiale skrada sie za chmurami - może sie pokaże

Cytat:
.
zdrowiej szybciutko!

szerokiej drogi Jolie - oj nie zazdroszczę takich podróży ale cóż zrobić...
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-23, 11:52   #225
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Dzisiaj jade do rodzinki a od nich w piątek na tą rozmową- i wiecie co- komunikacja państwowa upadła całkiem na twarz [pysk]- 70km, które dzieli mnie od rodziny i które samochodem pookonuję w niecałą godzinę będę dzisiaj pokonywać prawie 4 godziny [autobusem] a to dlatego, że zdjeli mi do nich bezpośrednie połączenie- jadę na raty z dwiema przesiadkami PARANOJA
Współczuje Mimo wszystko miłej podróży

Cytat:
P
PS. Electra, dlaczego nas podglądasz ???
Jak narazie tylko jedna osoba odpowiedziała na to pytanie. Chyba trzeba to zdanie zmodyfikować, bo widocznie nie brzmi zbyt zachęcająco Chyba, że każdy ma je za retoryczne

Cytat:
.

700 zł to dużo jak ktoś mieszka z rodzicami i ma to na własne wydatki. Ale jakby chcieć z tego żyć ? Wynajmij za to pokój, kup jedzenie i ubranie itp. Te stypendia to tylko "umilacze"

Kolega mieszka w akademiku. Ma tylko mame, która mieszka na wsi i jest na rencie. Z tego 700 zł sam się utrzymuje + to co zarobi za dawanie korepetycji. Nie jest mu łatwo. Jak sobie pomyślę, że mogli by to jeszcze obniżyć to ...

Cytat:

A mi TŻ "jęczy", tym razem zachciało się mu aparatu mikro 4/3 ew. Olka 510
I co liczy, że mu zafundujesz pod choinkę

Cytat:

* - minimalistyczna wersja wersji minimalistycznej
Cytat:

O Wy potwory jedne

Na koniec życzę zdrówka wszystkim chorym

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-23, 12:27   #226
Jolie2601
Zakorzenienie

trzymajcie się ciepło dziewczyny- ja mykam
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-10-23, 13:46   #227
virka
Zakorzenienie

Cytat:
ok, będę Cię wykorzystywać
Trzymam za słowo

Cytat:
Ooo, już sobie wyobrażam jakie będą piękne zdjęcia macro...

Cytat:
ta- ja wiem, że Ty wiesz, ze ja nie wiem
trzymaj, trzymaj i nie puszczaj
Więc obydwie wszystko wiemy
Ależ jesteśmy genialne
Słowo harcerza, że będę trzymać i nie puszczę (aż mi palce zdrętwieją )

Cytat:
Miłego dnia

Weź daj do urzędu patentowego

Cytat:
.Dobra, wracam do łóżka, elegancko się rozchorowałam
To teraz jeszcze bardziej elegancko wyzdrowiej

Cytat:
W końcu twardym trzeba być a nie "miętkim"

Dzieńdoberek wszystkim

virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-23, 14:29   #228
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
.
Gratulacje Zawsze lepiej mieć, niż nie mieć, ale kurczę, jakby chcieć się tego utrzymać to ...

No, socjalne jeszcze dostane, ale to i tak 400 złotych - jeśli nie obniżą (zapłacę akademik 300 i stówka zostanie)
Stary 2008-10-23, 15:08   #229
Porcelainnn
Zadomowienie

Ja tylko przelotem, może nie tak minimalistycznie jak Milka , ale zaraz lecę na korki do moich dzieciaczków. Pozdrawiam cieplutko

(aż mi się nie chce z domu nosa wystawiać na taką pogodę, zimno )

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-23, 15:19   #230
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
(aż mi się nie chce z domu nosa wystawiać na taką pogodę, zimno )
Ja dzisiaj leciałam w deszcz i wiatr w bluzie do domu ze szkoły po 2 śniadanie Nie powiem, ciekawie się ślizgało na liściach

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-23, 15:22   #231
Finlora
Zakorzenienie

Hej!

Marzenka już Wam napisała, że nie mogę stawić się na jutrzejsze spotkanie – ale napiszę to jeszcze raz – nawet sobie nie wyobrażacie jakiego mam z tego powodu doła Bo tak strasznie się cieszyłam, że wreszcie Was zobaczę i zostało tylko kilka dni do spotkania a tu się okazuje, że nie mogę A niesamowitą ironią w tej sytuacji jest to, że odkąd dowiedziałam się o planowanym spotkaniu martwiłam się, żeby żadnej z Was nic nie wypadło a tu się nagle (w poniedziałek wieczorem) okazało, że to ja nie mogę Jakbym mogła to bym normalnie udusiła swojego ojca – i wcale w tym momencie nie żartuję.

Jedynym plusem jest to, że w listopadzie nie będę musiała kombinować zwolnienia lekarskiego tylko będę mogła wziąć legalnie dzień wolny – tak więc mam nadzieję, że szybko ustalicie kolejny termin zlotu czarownic a wtedy pojawię się choćby nie wiem co
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-23, 15:35   #232
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość

Jedynym plusem jest to, że w listopadzie nie będę musiała kombinować zwolnienia lekarskiego tylko będę mogła wziąć legalnie dzień wolny – tak więc mam nadzieję, że szybko ustalicie kolejny termin zlotu czarownic a wtedy pojawię się choćby nie wiem co
I mamy fioletowe na białym Mam nadzieje, że nie będziemy musieli wykorzystywać tego przeciwko Tobie
Stary 2008-10-23, 15:38   #233
'Estelle'

Przybyłam
Aga wykurzyła mnie z łazienki na sekundy przed nałożeniem oleju na włosy

O spotkanie się nie martw, jak to mówią - co się odwlecze to nie uciecze...
To mówiłam ja, która może, MOŻE, będzie miała okazję dopiero w styczniu

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-23, 15:39   #234
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
I mamy fioletowe na białym Mam nadzieje, że nie będziemy musieli wykorzystywać tego przeciwko Tobie

Możecie trzyma mnie za słowo
Nie dam się po raz kolejny wyrolowac tak jak teraz...

Spotykacie się jutro?
Stary 2008-10-23, 15:42   #235
Milka19
Zakorzenienie

Wychodzi na to, że nie ma jutro spotkania Ale to nie tak do końca przez Ciebie Kasia ma jutro interview, Gosia ma trudną sytuację rodzinną... i tak jakoś wyszło

Oj Asiu dlaczego to "może" wersalikami żeś machnęła
Stary 2008-10-23, 15:43   #236
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Przybyłam
Aga wykurzyła mnie z łazienki na sekundy przed nałożeniem oleju na włosy
Ale miałam farta

Cytat:
O spotkanie się nie martw, jak to mówią - co się odwlecze to nie uciecze...
To mówiłam ja, która może, MOŻE, będzie miała okazję dopiero w styczniu
Więc w styczniu też się spotkamy

Już nigdy więcej nie pójdę do tej kafejki co w poniedziałek Bo nie dość, że komputer mi się zawieszał niezliczoną ilość razy, net chodził jak krew z nosa to jedyna w całej kafejce stacja dyskietek nie chciała mi w ogóle otworzyć pliku, który oczywiście (jak wróciłam do domu) bez żadnego problemu otworzył się na moim komputerze
Stary 2008-10-23, 15:45   #237
Milka19
Zakorzenienie

Asiu ratuj - ktoś nas podgląda

Cytat:

Weź daj do urzędu patentowego
A wiesz ...pomyślę

Edit: Podglądacz uciekł

Widzę, że w kafejce komputery pierwsza klasa;/

Skoro płacisz za usługę nazwijmy ją "możliwość skorzystania z internetu" a stan techniczny komputera uniemożliwia Ci skuteczne skorzystanie z tej usługi powinnaś ją reklamować
Stary 2008-10-23, 15:47   #238
Narek
Zakorzenienie

Zawsze się zastanawiam, dlaczego Goście przeglądają czysto społecznościowe wątki?
Przybyłam, oczywiście Właśnie patrzę, ile mi moja nowa fryzura wytrzyma

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-23, 15:48   #239
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Widzę, że w kafejce komputery pierwsza klasa;/
Skoro płacisz za usługę nazwijmy ją "możliwość skorzystania z internetu" a stan techniczny komputera uniemożliwia Ci skuteczne skorzystanie z tej usługi powinnaś ją reklamować
Taaak...
W tej co jestem dzisiaj jest duuużo lepiej niż w tej w poniedziałek
Do tej mogę zdązyc na godzinkę przed zamknięciem tylko jak mnie kolezanka podwiezie - dzisiaj jak z nią jechałam paliła w samochodzie papierosa, co było koszmarne, ale stwierdziłam, że wszystko zniosę byleby się z Wami spotkac

Troszkę mi ulżyło, że nie do końca przeze mnie ale i tak mi smutno
Stary 2008-10-23, 15:49   #240
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Zawsze się zastanawiam, dlaczego Goście przeglądają czysto społecznościowe wątki?
Przybyłam, oczywiście Właśnie patrzę, ile mi moja nowa fryzura wytrzyma
Może to nasza koleżanka

Jaka nowa fryzura
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości